barudak teh neglected Zaandam sejen Masalah, Réaksi, carita Solusi?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 5 Komentar

Sumber: deorkaan.nl

Anjeun malah maca sababaraha poé kamari anu? carita ieu diringkeskeun yen agén Tom Verweij ka laporan dina Zaandam ieu dimana dua budak nu kapanggih dina datar di Zaandam sarta anjeunna single-handedly kapaksa panto. The budak bakal kasampak starved na datar ieu sagemblengna ditutup kitu manehna teu bisa balik kaluar. Salah sahiji budak éta dirina anu ngagunakeun péso tukangeun jandela. Tangtu pisan dramatis (ningali video tina manajer persépsi Jeroen Pauw handap), tapi urang teu bisa pariksa deui jeung lamun asupkeun kana sawala dina média sosial, anjeun tiasa bet aya nu kenca sareng ka katuhu deui 'propil média sosial' meta "urang" nu ngaku nyaho tatanggana sarta kawas.

Urang ayeuna bisa disebutkeun yen hese kaasup propil média sosial mariksa dimana anjeun kagungan anu dipariksa tatanggana maranéhanana dina GDR Inoffizieller Mitarbeiter, Anjeun kudu ayana staf resmi online ngajaga storyline a. Hoyong terang parasaan kuring dina masalah ieu?

Disadiakeun: Kuring mawa ngan pendapat abdi. Anjeun kudu bisa mawa éta hususna keur bebeneran, tapi lamun kuring drama yén sketsa média sakeudeung kuring dianggo telat, abdi teu tiasa kabur gambaran yén, ieu deui maén bangsa pikeun ngawanohkeun panerapan anyar. Anjeun meureun geus wawuh jeung Masalah, Réaksi, Solusi Maxim, nu kantos salah ditunda ngaliwatan média propagated masalah badag kana perhatian Anjeun. respon Anjeun kedah salawasna membangkitkan pikaheraneun jeung emosi sengit. Media aya masterful di (ku kituna gaji tinggi sahiji jalma jadi Matthijs van Nieuwkerk na Jeroen Pauw sugan?). Sagalana nu katingali na ngadangu mang kedah katuhu, sabab mawa Anjeun ngaliwatan gambar jeung "bukti". Nu bukti ieu sareng gambar Hollywood ngagunakeun téhnik jeung solusi software bisa dijieun pikeun manggihan paling tebih-fetched na paranoia. Urang buka aya ku harti tapi tina hal média sarta moal mawa ukur warta nyata jeung dipercaya. Kuring nyangka yén urang ogé dina hal ieu dicoo deui hiji emosi leyuran pencét. Bisa eta jadi nu urang maénkeun kalayan storylines staged?

naon ngalakukeunana leyuran lajeng ieu kedah? Kumaha saur anjeun anu wali kulawarga boga kawenangan légal narajang unggal imah jeung kulawarga pikeun pamariksaan jeung pipilueun, tanpa nawaran atawa urutan pangadilan? moal bakal deui jadi nice lamun inspectors nagara saukur bisa ngaganggu tiap kulawarga? Taya, tangtu nu teu bakal nice, tapi nu Anjeun bisa ujug-ujug jadi rupa lamun geus ngadéngé carita Tom Verweij.

Di dieu téh conto. Anggap anjeun teu satuju kalayan sagala hukum vaksinasi wajib kenalkeun, atawa anjeun boga pamanggih séjén ngeunaan atikan anjeun ti nagara nyangka anjeun kudu boga (contona, dina kelas na gender nétral génder-pilihan dina mangsa nu bakal datang tinimbang kelamin leuleuy budak atawa gadis) jeung rék ngajar anak anjeun béda. Lajeng bisi tina bubuka panerapan anyar nu manggihan wali kulawarga teu matuh tembus kana éta pedoman kaayaan ngawenangkeun hiji pagawe kaayaan lembur sabab (nurutkeun norma ngeunaan kaayaan) anjeun neglecting anak Anjeun atawa parenting goréng. Kuring geus ngirim kebat kembang ka Jeroen Pauw sakumaha nuhun pikeun nulungan rigging ieu Leyuran. Muhun, meureun Kuring diuk aya pisan hareup jeung éta sagala bener oge-intentioned. "Naon a negativity dude! Bah!"

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (5)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. MB. wrote:

    ... sababaraha bulan?

  2. MB. wrote:

    Didieu deui emosi nyoba loosen. Lajeng eureun jalma mindeng pikir.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Ieu seemed fun nyieun hiji lagu ngeunaan éta Maxim "Masalah, Réaksi, Solusi '..
    Mimiti ngarekam kasar sésana refrein..de Tangtu kieu.

    bagian mimiti teks geus aya eta:

    Anjeun nempo warta tur Anjeun ngadenge carita dirojong ku gambar paling impressive. Anjeun di shock, anjeun geus ngan katempo buktina. Wartawan sabudeureun pikeun némbongkeun éta kabéh. Teu sadar tina téknik Aranjeunna Dupi Paké keur ngahasilkeun personalities palsu jero. Teu sadar tina téknik greenscreen jeung rupa pikeun nyanghareupan reenactment. Anjeun ngelek eta kabeh jeung anjeun perlu nyeret jauh ku gelombang emosional jeung anjeun di shock. Anu teu bisa ningali Dupi nu teu tiasa dipercanten maneh panon nuju deui. Anjeun kudu knowthat éta sadayana euy ..

  4. kaméra 2 wrote:

    Pulisi Hee nu éta dina Tom sorangan nyebutkeun buka mimiti na ujug-ujug "manéhna" dina, sagalana nunjukkeun yén lalaki Boris crook ganda bar quenched concocts salah jeung diajar ku haté
    geus acan latihan Tommie Verwijf, Anjeun bakal meunang ... anu alus mangka anjeun bisa nerapkeun deui dina FVD

    Atuh, naha anjeun boga pamadegan imbit surya ????

    joehoe.

    Hee nu moal shit dina panon anjeun isin Pauwtje, Matthijs geus geschaamt nanah ti karirna, ayeuna anjeun boga, anjeun bade kantos jadi anti pervert, Rék ngahias budak acan
    hal sih hartosna pikeun tatanggana anjeun lantaran nuju bade bari lamun éta hasil boga ngaliwatan kaulinan persépsi anjeun, cacah dina éta.
    Ieu telat noooit

    https://www.youtube.com/watch?v=vbYIrRCekco

    Merak terang sagalana ieu nempatkeun dina pamandangan

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/powned-zette-poelenburgse-vloggersrel-in-scene-met-acteurs-figuranten-en-regie/comment-page-1/

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup