budak urang tina GISS na DISS hacked nu Rusia ngarah bisa nempo kumaha pamadegan hacked Amerika

Filed dina warta analisis by on Januari 26 2018 22 Komentar

Naon anu guys pinter teu anjeun, rascals kami tina GISS na DISS. Éta bisa ngalakukeun naon taya sahijieun sejenna tiasa ngalakukeun; mana komo Rusia teu bisa ngalakukeun kami, sabab lajeng kan hacker Rusia. Éta bisa megatkeun kana sistem ambéh maranéhanana bisa meunang kaluar tina sagalana. Éta bisa kanyataanna sagalana ngeunaan everybody nyandak lengkep jeung siap jadi alus éta! Nu ngabuktikeun sorangan ayeuna ayeuna "muncul" kaluar teuas tur bukti irrefutable yén maranéhna geus hacked hacker Rusia. Éta alatan hacker kami téh loba smarter ti maranéhanana ti Rusia jeung hacker Rusia (anu tangtu ngan diuk gigireun Kremlin) mangrupakeun bit konyol, ngarah teu nyadar yén hacker nu di group Hacking maranéhanana. The Rusia téh sanggeus.

menteri Ollongren InteriorJawab jasa kecerdasan AIVD teu substantively alamat wahyu nu kecerdasan Walanda meekeken taun bari hacker Rusia infiltrated pamaréntah AS. Tapi manehna stresses yén Aisyah geus nunjuk kaluar tadi di résiko 'aktor kaayaan nu nyobian pangaruh democracies. Tangtu, aranjeunna teu hayang ngudag eta. Naha manehna ngalakukeunana. Potverdikkeme Ieu cukup geus serius. tapi di handap anjeun bakal happily bukti:

The kecerdasan Walanda disadap informasi tina hacker Rusia koléktif "cozy Bear". nurutkeun Nieuwsuur en de Volkskrant ( "Tah eta dipercaya"), anu jasa kaamanan Walanda miboga aksés leuwih ti dua taun ka grup hacker Rusia. Hiji tim Hack of AIVD saw "cozy Bear" bisa tembus ka kaasup White House jeung DNC, panitia eksekutif sahiji Partai Démokratik. Numutkeun jasa kecerdasan Western digawé group hacker Rusia di layanan ti pamaréntah Rusia.

Wartawan Huib Modderkolk nu Volkskrant ngécéskeun kumaha senar tina warta ieu anu dihijikeun babarengan. "Urang éta di hiji titik hiji tip anu Walanda geus nyieun informasi pisan husus ngeunaan Hack sahiji Partai Démokratik. Simkuring hayang nyaho kumaha éta nu bisa diuk salaku deukeut sumberna. Kami geus loba paguneman jalan dahar sarta ahirna urang kapanggih sumber nu bisa ngabejaan ngeunaan eta. " ( "Kuch")

Etika hacker jeung kajahatan cyber ahli Rickey Gevers of RedSocks nyebutkeun yen carita meureun lolobana geus kaluar tina samping Amérika. "Dina cinyusu tina 2017 nu katingali sababaraha seratan Amérika kalawan rinci dina ieu. Tuluy maranehna ngobrol ngeunaan layanan ramah nu geus dikirimkeun informasi jeung tingali nu urut pagawé NSA ngobrol ngeunaan eta. Sigana paling logis mun dipikir yén sisi Amérika geus bit ku bit lemes tur eta ayeuna junun numbu sumber Walanda ka meunang sabudeureun carita. "

Self Gevers nahan karyana duanana sakumaha fancy cozy Bear Bear di sela. "Éta mah kacida aktifna tur ditingali. Ieu bakal muncul anu eta anu dikelompokeun ku kaayaan Rusia. Nu katingali sahenteuna nu sipatna gawe dina kapentingan kaayaan Rusia ".

Jadi cozy Bear indit di di White House, sarta yén ieu sadayana katempo ku Rickey Gevers na RedSocks. Aranjeunna salaku dinya éta hacker smartest di dunya. Jigana maranéhna pantas nobel kira. The Grup Hacking Rusia jeung fancy cozy Bear Bear masih unaware nu sipatna keur diawaskeun. Pamilon tina grup ieu téh memang maranéhanana wizkids anu ngangkat botol vodka ti jalan jeung nyimpen balik komputer. The Rusia teu alarmed ku Ngaran Rickey Gevers di group Hacking maranéhanana. Ngaran RedSocks éta teu bener Amérika ngeunaan éta. Barina ogé, maranéhna ngalakukeun diri lamun éta hasil boga Westerners kalawan Inggris maranéhna goréng. Tapi urang geus kungsi aranjeunna ku hihi! Kami dude pinter, urang AIVD!

Sarta tangtu teu hiji pilihan éta kami Sunan Gunung Djati ti ieu grup Hacking (anu kami lajeng geus sakali diuk jero) anu White House geus merambah; Ogé, teu hiji pilihan éta urang kabéh Hacking grup sorangan. Sangkan henteu. Kami AIVD nu! Urang DISS! Urang spin gede bohong menerkeun hacker hak urang. Kami teu bakal hack teuing jelema bener. Ngan lamun perlu! Tapi kami hayang nyaho yén anjeun sieun tina hacker Rusia, ku kituna urang bisa Hacking na eavesdropping jeung carana ngawasan bisa menerkeun! Kami protectors bangsa urang jeung urang ngajaga anjeun tina Rusia bahaya! Urang hack komputer tur telepon, tapi keur alus anjeun sorangan.

Aslina "Hacking Rusia" tudingan éta yén Rusia éta jalma surelek twisted diala maliciously sarta aranjeunna geus kaliwat dina keur Wikileaks. The "bukti" kanggo ieu twofold. A laporan ti kaamanan cyber swasta riungan neunggeul ngaku metadata némbongkeun yén hacker clues tinggaleun, kaasup nami pangadeg sahiji layanan kaamanan Soviét. Bukti kadua nu mangrupa blogger ngaranna Guccifer 2 sarta ramatloka disebut DNC ​​leaks aksés seemed boga bagian tina materi sabudeureun waktos tuh Wikileaks, nu Guccifer 2 Rusia bisa jadi. Éta eta. Nepi ka poé ieu jumlah nyata "bukti" ti Hacking Rusia. Untungna, urang ayeuna kudu anyar "bukti nyata" lamun, nyaéta carita GISS na DISS. Aranjeunna baris pasti geus datang nepi ka printscreentje sarta kami percaya diri. Pikeun urang Kajsa urang misalna anu polos amis katresna blond polos pernah ngabohong gadis pirang amis tur; salaku menteri. Kita Hayu on jalma moal wadul! Anjeun ngan kedah senang nu bisa hacked, sabab ngajaga biruang Rusia bahaya kaluar panto!

carita ieu geus dipintal, tapi kiwari lancah nu meunang spin anyar. lancah lancahSabab kedah na bakal yakin! Urang ngan hayang bisa megatkeun sagalana. Naon maranéhna alus eh budak AIVD kami! Kita Hayu diuk kalawan Mamang Willem kuir "rascals ngeunah; embé knitters!"

éntri sumber link: bnr.nl, craigmurray.org.uk

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (22)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Jeung média, urang kedah nyandak serius wae panjang? Geulis ngadangu yen microphones éndah bal busa nice jeung logo na geulis ngadangu pamadegan kaméra mahal! Kuring masih heran naha Joost Karhof kitu dumadakan ujug-ujug almarhum.

    Waktu keur prakarsa a belegug ': http://www.nepnieuws-checker.nl

  2. Zandi Panon wrote:

    kontrol karuksakan sarta manajemén persépsi ngan saméméh pamilu kota jeung réferéndum Permusyawaratan pikeun Wiv (solokan / sleepwet). Salian "tega" rujukan ogé dipaké ku pedophiles (tingali FBI / Wikileaks)

    Kuliah jeung wawancara, anjeun maot, ngan nyitak kacamatan nu ????

    laporan yén Volkskrant na Nieuwsuur Kemis dumasar sumber anonim sarta panalungtikan urang sorangan. hahaha
    https://www.nu.nl/internet/5104403/aivd-infiltreerde-russische-hackersgroep-tijdens-verkiezingstijd-vs.html

    GEKAUFTE HOERNALISTEN, telat Joost Karhof ngan teuing kritis kakuatan, sareng Willy jeung mates na nepi teu ..

  3. kamera wrote:

    Kusabab Propinsi Pentingna kedah meureun moal kaluar ngabalukarkeun jalan gejoriste Joost Karhof.

    Éta bisa jadi akting kaluar dipikaresep nasional (wegjorissen) tapi kusabab kapentingan kaayaan anu bisa lajeng teu publicized.

    https://www.nu.nl/internet/2832093/openbaarheid-aftappen-sociale-media-in-strijd-met-staatsbelang.html

  4. Zandi Panon wrote:

    Samentara éta, ieu kaayaan di GB ... alus soré

    Lolos sapi Hermien meunang di pencét jeung média sosial perhatian sarta yén metot jalma mun leuweungna mana sapi hides. Boga Herman Jansen nyaéta panggero kana jalma ninggalkeun sapi nyalira, jadi dina vet kalawan ubar keur nengtremkeun na tiasa ngalakukeun pagawean na.
    https://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/veel-aandacht-voor-onstnapte-koe-hermien-ga-haar-niet-zelf-vangen

  5. Jan wrote:

    Kuring ngadéngé éta isuk ieu dina BNR reporter dipedar worden.De FD ngarti sorangan teu sakabehna. Pikeun ngalakonan eta nempatkeun kaluar

    Tapi ieu téh conto Bandéra Palsu.

    Amérika miwarang Walanda pikeun megatkeun kana layanan rusiah Rusia na sigana pretend Rusia piara serangan. .

    Ieu ngan ngaku prinsipna.

  6. rmstock2 wrote:

    Pangpentingna tina warta Nomer nyaeta timing, sabab telepon nu ringing di Washington DC: #releasethememo Tur bukti nyaeta kanyataan damning: "Urut Présidén Barack Obama Sacara resmi geus dipikagaduh ikhtiar légal dina sababaraha di poténsi Indictments kriminal pikeun lampah bari anjeunna Presiden. " ***** megatkeun warta ****** Obama Sacara resmi nahan ikhtiar légal Buktina nyata twofold, opat halaman lila mémo (nu kasimpulan) jeung 99-kaca FISA Pangadilan doument: A Urut Déwan Pranata mangsa dipedar ngaliwatan sabtu minggu naon anu lumangsung: Joe cicing Nova - Plot Brazen kana pigura Trump, 10: 37 PM 01 / 20 / 2018 Salila wawancara-cicing Nova katempona waving ku dokumen pangadilan FISA, Mana ngandung sagala bukti diperlukeun pikeun naratif-Na. "
    Kamari Jum Jan 25 geus bocor sababaraha:
    Comey, Rosenstein, McCabe Sadaya Dingaranan Dina FISA mémo bocor mangka Kahiji
    Devin Nunes 'Anti FBI mémo Ngaran James Comey, Rod Rosenstein, sarta Andrew McCabe "The Departemen Kaadilan disebut rarancang rék dipegatkeun ka publik" extraordinarily gagabah. ''

  7. rmstock2 wrote:

    Dina tanggal 4 2017, leuwih ti genep bulan kapengker kungsi Jason Goodman, George Webb hiji pengarahan kecerdasan jeung Dr. Jerome Corsi dina hacks DHC. Ieu hacked, bocor atawa aya?

    • Zandi Panon wrote:

      @rmstock2, sakumaha panalungtikan terus sarta ngangkat hiji alus datang via misalna Yayasan Clinton di Walanda. Hal ieu beurat compromised dieu, Bilderberger Sharon Dijksma (PvdA) disumbangkeun atas nama Walanda kaayaan 4,4 juta dollar naha? Walanda Postcode lotre ditto ... Jigana manehna Éta hiji jaringan trafficking internasional (CIA Finders) aya di lagu. Tempo oge Clinton Yayasan Haiti -> Laura Silsby

      Gen Flynn boga daptar pedophiles-tingkat tinggi sékrési Sabaraha pengikut bakal Decimate nu Deep Stat Dons #Netherlands

      6: 24 AM - Aug 5 2017
      https://pbs.twimg.com/media/DQDatc9UMAEspGU.jpg

      Gen Flynn = Omod

  8. Wilfred Baker wrote:

    mun dipikir ngeunaan ieu

    https://www.youtube.com/watch?v=S3za6BF84

    Trump?

    Ampir teu mungkin sigana

  9. Zandi Panon wrote:

    Well-dipikawanoh disebut disumputkeun tukangeun hak lobi klub:

    Komite Helsinki Walanda

    Yayasan boga Board piwuruk, disebutna 'Komite' Kabéh nu diwangun ku urut diplomat, pagawé nagari sarta wawakil pulitik anu geus digawé di huma relevan mun HAM jeung aturan hukum, sarta (urut) anggota yudikatif nu, akademisi, jeung anggota sejen masarakat sipil Organisasi jeung wawakil média. Komite advises, zoals on inisiatif sorangan, duanana Dewan sarta Badan Musyawarah on misi jeung strategi anak, patali jeung tren dina widang karya katutupan ku yayasan. Anggota Panitia nu ditunjuk ku Badan Musyawarah. anggotana ayeuna aya:

    Mr. Takvor Avedissian
    Mr. Arie Getih
    Mr. Coşkun Çörüz
    Mr. Joris Demmink <<
    Ny Quirine Eijkman
    Mr. André Gerrits
    Mr. Anton van Kalmthout
    Mr. Henk van der Kolk
    Mr. leutik Kox
    Ny Rianne Letschert
    Ny Brianne Mc Gonigle Leyh
    Ny Barbara Oomen
    Mr. Rick Lawson
    Mr. Gerritjan Oven
    Mr. Peter van der Sande
    Ny Wilhelmina Thomassen
    Ny Ida van Veldhuizen
    Mr. Jaap de Zwaan
    https://www.nhc.nl/partners-networks-funders/
    https://www.nhc.nl/anbi/

  10. Wilfred Baker wrote:

    https://youtu.be/S3za6BF84Qw

    Masih 1, Trump mangrupa bagian ti pamaréntah DUNIA palsu,
    Aya ayeuna hiji pisan uih jalan budak na katresna, hayu atuh ngaku yen kuring gaduh sababaraha tumbu gantina

    Pikir eta, ngarasa eta, sarta jadi jempe ....

    https://www.rt.com/usa/415323-spacex-zuma-satellite-fail/

    Sarta hususna agenda 5g

    • Martin Vrijland wrote:

      Éta pasti ngeunaan waktu urang mimiti nyadar yén sagala pawns dina bagian chessboard sahiji kaulinan Hegelian arah pamaréntah dunya. kituna aranjeunna dina ALL: Trump, Putin, Erdogan ... sadayana: kabéh politikus jeung sakabeh pamingpin dunya di komunitas perbankan sarta bisnis.

      Jadi susah teu eta. Anjeun ngan perlu take off gelas acuk-warna Anjeun.

      • Zandi Panon wrote:

        @Wilfred, Trump teh pawn zionis Jesuit-dididik sarta aya dina Kantor kawung ditempatkeun ka unleash Pike urang Dunya 3e nanaon deui jeung sia kirang. Sabalikna aya parobahan burit bubu ieu beuki ditutup ku poé.

        • Zandi Panon wrote:

          William Guy Carr ngécéskeun éta pikeun anjeun di 1958

          • Zandi Panon wrote:

            The Illuminati mangrupakeun hiji satru leupas keuangan Yahudi jeung Britania / Amérika / aristocracy Éropa ngagabung ku nikah, duit, jeung kapercayaan dina gaib (Freemasonry). Winston Churchill, a Freemason anu indung éta Yahudi, fits pedaran ieu sampurna.

            Aranjeunna sorangan dibereskeun interlocking cartels (bank, minyak, farmasi, perang, kimia, mineral, média jrrd) jeung kontrol masarakat sarta pamaréntah ngaliwatan Grup perusahaan tur profésional, media, atikan, masyarakat rusiah, pikir tanghi, yayasan jeung agénsi kecerdasan. Tujuanana nyéta "pikeun nyerep kabeungharan di dunya" (dina kecap Cecil Rhodes ') tur kadalikeun wargana maké propaganda, "pendidikan" na rékayasa sosial.

            Bangsa (Britania, AS, Israél) gerak (Zionism, Sosialisme, Nazism, Komunisme) jeung jalma (Amerika, Germans, Yahudi) mangrupakeun pawns maranéhna pikeun jadi berkurban mun skéma megalomaniac demented Maranéhna keur diktator global. karir Bormann urang illustrates Kumaha Aranjeunna Orchestrate averse maju obyektif jangka panjang ieu.
            https://www.henrymakow.com/002026.html

  11. Zandi Panon wrote:

    warta alus Joost Karhof ngahormatan jeung poto. Naon Kuring keur wondering éta gambar di kaluar atawa di lawang ka kamar mandi? Joost jeruk

    https://twitter.com/joostoranje/status/956936424380616705

  12. Zandi Panon wrote:

    Kolong 7 nunjukeun yen jasa kayaning CIA bisa lumangsung lamun FSB / SVR ku disebut "enol-poé exploits, tapi aya tangtu moal disebatkeun. Ieu ngécéskeun naon pangna Rusia sakabeh produk Microsoft / Apple geus dipigawé dina tingkat pamaréntah dina mantra. Bangun sheeple ...

    • Zandi Panon wrote:

      Naha saur anjeun Intel / AMD (Naon di ngaran) dumadakan disebut. Raray SPECTER na MELTDOWN ... jadi sabaraha lila aya sapertos jasa DISS / GISS / NSA jsb kalibet dina eksploitasi vulnerabilities ieu?

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup