bukti deui média alternatip dikawasa ngaliwatan saksi lawan Martin Vrijland (Naomi High Weij) unmasks

Filed dina warta analisis by on May 5 2019 42 Komentar

Sumber: jalta.nl

Dina sababaraha artikel I dipedar kumaha manggihan pitenah online tur fitnah ieu ngagabung ka alamat abdi ku pagawe kaayaan Jeroen High Weij. Ieu anjeunna bisa ngalakukeun jeung impunity, kusabab nanaon ieu dipigawé pikeun declarations abdi. Mana anu nepi ka poé ieu dina tumpukan sarta pangacara who wants to jalan. Usaha ngaleupaskeun Tumbu ti béréndélan pilarian Google ngahasilkeun tampikan sanajan panerapan GDPR yén masalah sakabéh Éropa, iwal Hormat sabenerna.

Ieu jelas yen saha anu henteu milik widang gaya dikawasa média alternatip kungsi jadi na kedah blackened diserang. Tangtu, jadi dilumangsungkeun ogé serangan katempo dina saluran média dipikawanoh alternatif sejen, tapi ieu bakal lumangsung kalawan udagan sangkan ngagambar perhatian ka subjék nu dipikahoyong. What is the kategori kotor nu ieu undersigned dirawat, malah jeung ngaran sarta sakola di putri abdi dikaluarkeun.

Sumber tina pitenah ieu sareng fitnah terang anjeunna bakal nganggap identitas anyar, sabab teu pira engké diwenangkeun Aleister Crowley supporter na RTD High Imam Agung Jeroen Weij dirobah jadi awéwé, jadi anjeunna mana ngaliwatan kahirupan kawas Naomi High Weij. Kabéh sedengkeun karakter ieu pisan aktif di Internet jeung manéhna meunang spasi salaku panulis dina aktivis jaba kawas jalta.nl. Naomi ayeuna pisan aktif di kampanye transgenderism, anu henteu pilihan aneh pikeun imam RTD (ess), salaku doktrin Luciferian dina inti na tentang rolling kaluar agenda ti robah gender; Tekenan ti ibadah teh hermaprodit Baphomet (ngalambangkeun Lucifer). Ieu sering patalina jeung Satanism jeung glorification of Iblis, tapi model Gusti / Iblis milik dualisme nu alat pikeun ngahontal tujuan. Dina inti na Lucifer disembah; Tapi éta rusiah badag. Kituna eta disebut masarakat rusiah, kayaning arus Crowleyaanse on Rahasia profesi maranéhanana sarta anjeun bisa tumuwuh ngaliwatan inisiasi sarta jajaran dina organisasi. Luhur pangkat nu beuki anjeun bisa nyaho Rahasia.

Sababaraha waktu ka tukang (Nov. 2017) Mah ditilik ku waria anu nyebutkeun Jeroen High Weij nyaho lamun Naomi High Weij. Manehna terang anjeunna ti grup rojongan pikeun 'awéwé trans' Humanitas Rotterdam. Ku kituna kuring ngagaduhan hiji wawasan paripolah pawn ieu kakuatan nu keur taun ngusir kana tackle Martin Vrijland. Mangga baca di handap:

Subject: Naomi / Jeroen High Weij

eusi surat:
Dear Martin,

The hareup kuring nulis anjeun confidentially.
I am a Schiedam transgender, saurang lalaki anu karasaeun hiji awéwé jeung médis matuh thereabouts panalungtikan (DNA).
Eta kitu kajadian nu kuring sorangan janten wawuh jeung transgender anjeun nerangkeun Naomi / Jeroen High Weij. Dina hindsight ieu moal pelesir tangtu pikeun kuring.
Abdi 63-lami transgender, anu nikah sanggeus 39 taun, taun ieu abdi moal ngaku alam leres abdi. pamajikan kuring dear geus nangtung aya lengkep balik sarta kami ngan cicing babarengan.
Sareng sadaya dinten sabudeureun sosok shadowy of Aleister Crowley jeung pengikut na, abdi becus. Kuring boga nganggur percanten atanapi devils. Tapi ngarti yén Templar poéna mesen kalayan sagala jinis poéna rindang.
Ngeunaan Naomi ieu: Abdi patepung nya di grup rojongan pikeun 'awéwé trans' Humanitas Rotterdam sarta yén mimitina seemed akang ogé. Lamun tétéla yén urang babarengan sabudeureun kecap, urang ogé bade nampi imah babarengan. I (jeung pamajikan kuring teuing) Naomi sakumaha kitu ngagaduhan uninga ogé sarta nempo yen manéhna kabiasaan rada aneh, tapi nyandak eta for teu dibales, sabab ngajarkeun kuring loba ngeunaan transgender bentang jeung pangaweruh na dina jejer nu tangtu. Leuwih waktos, kumaha oge, aranjeunna janten beuki teu marahmay, sullen na di tukang aya anu lamun kuring masihan pendapat abdi on Facebook, manéhna lengkep peupeus kuring lamun maranéhna sempet disagreed. Nu ngagaduhan kuring di sawatara titik pisan depresi sahingga Kuring geus terminated kontak nu. Aranjeunna ruksak atuh sarta masihan kuring teuing eta masih ngalepatkeun.
Dina retrospect, abdi ngartos yen abdi dilongok kusabab ayana salaku transgender henteu salawasna gampang tur transgender jalma anu langka. Tapi dasarna kami arwah sagemblengna séjén nu teu patali. Naomi nembongkeun kénéh hal bahaya, janten awéwé trans nurut sedekan hate nu ngadadak nya bit leuwih maskulin doggedness kalapa bieu manages nyumputkeun (tangtu moal kabeh lalaki kitu). hasilna nyaeta ngaliwatan Manipulasi na intrigues dirina her'm bullied yén Trans Rojongan di Rotterdam. Kuring nyaho dua transgender jalma séjén yén Aisyah geus nyieun kahirupan henteu resep jeung nu kituna maranéhna kudu aya kontak. Jigana eta mah nu eta mangrupakeun bahaya ka grup rawan ieu.
Tatanggana di apartemen mah uninga yen ngeunaan dirina file a eksis di pulisi. Ieu nya rumor ngeunaan pedophilia. Kumaha leres ieu téh Kuring henteu weruh. Kuring yakin dina sagala hal, tinangtu sakabeh kaributan nu Naomi geus bisa ngahasilkeun di internet, aya hal on apron nya.
Naon atuh salajengna noticed dina sakabéh rapat pamadegan ieu diomongkeun terus jeung seksualitas exaggerated jeung formulir ekstrim ieu advocated éta.
Nalika kuring cacah sagalana babarengan, Abdi masih kaluar on batur kalawan Tret psychopathic kuat, hiji keur nu kudu lalajo.
Ku kituna kuring ogé bisa ngartos anjeun geus kungsi loba gangguan pikeun individu ieu. Good tuah kalawan gawé anjeun!
Kalayan jenis Wasalam,

L

Ayeuna kuring geus waited lila mun nyebarkeun surelek ieu kusabab jalma mucunghul janten rada sieun tina Naomi High Weij. Acan aya deui, némbongkeun yén Naomi teu ngan sasaha. Hayu atuh, ku kituna, respon ka ieu e-mail kami di tempat. Handap, kuring deui jawaban anu kuring narima. reply ieu nunjukeun yen Naomi bakal dilatih ku tentara Israél.

L,

Hatur nuhun pikeun mahasiswa ITB Anjeun. Gambaran sering aya éta kuring boga nanaon ngalawan jalma ku orientasi homoseksual atanapi ngalawan transgenders. gambaran ieu utamana aroused ku Jeroen ieu (sakumaha manéhna lajeng dipikawanoh) High Weij. Kuring nganggur ngalawan sagala hiji jalma sarta ogé bisa ngabayangkeun yén jalma téh bingung ngeunaan gender maranéhanana. Kanyataanna, situs cukup well-dipikawanoh éta kieu kuring pisan jeung artikel reposted kuring ngajalankeun transgender.
Beda antara anjeun jeung Naomi yén Aisyah pilihan transgender nya meureun geus teu digawe kusabab rarasaan awéwé dina awak hiji lalaki urang. Bisi dirina, mangka pisan dipikaresep kudu ngadamel pilihan dumasar kana agama Luciferian / Crowley. Yen dina diri ogé ngabogaan pilihan nu kitu, masing-masing geus kabuka dina hal ieu, aya dina kanyataanana jenis fanatisme tukangeun nu rada beurat.
Pribadi, anu pitenah jeung fitnah teh naskah ti leungeun Jeroen ngarugikeun kuring rada bit. Contona anu ngabalukarkeun kanyataan yén kuring moal panjang ningali putri abdi. Yén pisan nyeri. Ieu oge alesan Kuring leungit imahna sarta pernah bisa manggihan pakasaban nu biasa di masarakat.
Lamun idin, Abdi hoyong nanya lamun kuring bisa nyebarkeun kasaksian anjeun jigana anonim jeung / atawa ngagunakeun dina gugatan nu kuring geura-giru baris tungtungna bisa, mugia.
Kedah hayang babagi hal séjén ngeunaan eta éta oke ogé.
tulus,
Martin
Lajeng ka dieu teh jawaban keur comment abdi. Diaku, ieu tinimbangan teu nyebarkeun eta sabab kuring hayang ngajaga baé dina sual, tapi lamun ieu publikasi nuju kana serangan on panulis, geus jelas ti naon saparapat datang. Leuwih ti éta penting pikeun kuring anu ayeuna ieu sigana acan deui asalna kaluar, kusabab aya perlindungan atanapi rehabilitasi pikeun serangan dina tempat bisnis mah oge keur nembongkeun sabaraha jalur ngajalankeun.

Martin Day,

Sigana bit picilakaeun pikeun kuring sabab bisa langsung ngabejaan ti carita anu kieu 'sumber anonim' nya geus. Dina kasus eta, Abdi teu bakal ngarasa aman. Dupi anjeun gaduh gagasan ngeunaan kumaha carana nungkulan bit?
ngabejaan ngeunaan Naomi? Anjeun terang di waktu manehna tos seueur di tentara Israél salila intifada kahiji, lajeng baé meureun geus sorangan milu dina pegatna leungeun? Aranjeunna diusahakeun ngahudangkeun pamahaman keur laku lampah prajurit Israél.
Anjeun terang manehna hirup ku lalaki anu tos kantos dipidamel pakasaban minangka paréntah sakuliah wates. Anjeunna bisa ngajelaskeun ka abdi kumaha carana motong tikoro batur urang. Sorangan, ieu seemed hiji sagemblengna merhatikeun, lalaki cerai (ogé putri hiji), anu abused di Naomi finansial abdi (manehna ayeuna boga panghasilan). Mun manehna kungsi surgeries transgender nya, manéhna meureun ngajadikeun anjeunna panto. Kuring yakin maranéhna moal bisa panjang mulasara affiliates na.
Naomi ngomong eta kadang kajadian nu lalaki ieu sumping ka dirina nalika manéhna dihina sakumaha transgender. Anjeunna kukituna bakal gaduh kekerasan dipaké. Kuring geus uninga hal ieu ti sungut nya sorangan.
Jeung sajabana, jeung sajabana
Upami Anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa nengtremkeun ati aranjeunna.
tulus,

L

Kapikiran anjeun abdi tiasa ngarobah email ieu ngan nempatkeun lamun kuring diuk turun, disebutkeun eta bakal memang geuwat sakumaha pitenah fiksi jeung fitnah bisa dubbed jeung Abdi teu bakal risiko panjara di buktina teuas koropak kuring.

Aya deui:

Martin,

Naomi éta dina bulan Séptember 45 taun sarta jadi baé 1972. The intifada kahiji lumangsung ti 1987 mun 1993, lajeng Jeroen aya kudu geus dilayanan di ahir jaman éta. Aranjeunna bakal aya geus kungsi dilatih militer teleb tur mindeng diayak sababaraha téhnik tarung aranjeunna kukituna diajar. Soldadu Walanda bakal jadi aya salaku soldadu coklat 'dipertimbangkeun. (Manéhna diaku ngingetkeun kalayan pernyataan misalna).
Yahudi? Jigana dina rasa nu tangtu: nurutkeun nya manéhna Yahudi lantaran indungna téh Yahudi, sarta nurutkeun adat Yahudi sapanjang garis bikang nangtukeun naha ieu téh jadi. Di Israil maranéhna bakal geus miboga atikan yeshiva, dimana manehna sempet diajar ka ngaleupas slicing bakal nyokot 'pangalusna' kaluar anjeun.

Wikipedia bubu kuring dina ieu 'Hesder yeshiva

Israel oge yeshiva Hesder, di mana Taurat Study Ngagabungkeun nu mibanda kinerja jasa militér. Ieu lajeng nyokot ukur genep belas bulan tinimbang nu biasa tilu taun. Di wewengkon nempatan hesdersoldaten anu mindeng pisan radikal na dina perkara nurani nampi pesenan ukur tina rabi maranéhanana. Sababaraha kali aranjeunna geus nampik pikeun ngalakonan pemesanan di paréntah militer di pangungsian di Patempatan ilegal.

Hesder yeshiva disambungkeun ka Ortodoks Yahudi aliran tina Zionism agama anu kontras jeung aliran rayat ortodoks Haredi Yahudi positif sareng hormat ka Zionism jeung ka partisipasi dina extension nu tujuanana ka tentara Israél kaayaan.'

Manehna digawé pikeun AIVD, Kuring ukur diajar engké asup pikeun ramatloka anjeun. Dina yén Aisyah geus ngantep sia ngalawan kuring. Di idéntifikasi sapertos nu kitu, teu bisa ngan saukur datang. Eta bakal mungkin ku catetan "alus" dina tentara Israél sarta atikan santun - lantaran aranjeunna nyebutkeun aranjeunna gaduh; jeung lamun kuring mikir interior nya, abdi oge tingali loba literatur alus - aya, AIVD can balik? Naha éta geus mantuan aranjeunna dina kahirupan homo, dimana manehna diurus "menonjol" salaku Oscar Hammerstein na PIM Fortuyn, a "garobag surung" kapanggih? Kalawan Fortuyn manehna kapaksa, keur manehna ngomong, ogé dibagikeun ranjang.

sajarah na saha atuh anu ieu pisan sering abused ku bapana sarta dianggap salaku 'hésé'. Aranjeunna bakal ditempatkeun ku ramana ngawengku hiji pondok pasantrén di Inggris. Nyaéta yén alesan naha maranéhna sagala kahirupan dirina geus jadi saendeng, domineering na manipulatif. Humiliation di budak leutik kadang bisa ngabalukarkeun Teu sangka batur engké kantos hayang meunang dendam Na. Atoh, Kaula mah psikolog nu.
Wasalam,

L

Kusabab kuring salawasna kudu awas yén kuring teu ngahaja fed kalayan informasi palsu, abdi hesitated mun nyebarkeun eta sadayana. Samentara éta, I pikir nu journalism minat gede teuing. Lamun informasi palsu ngahaja bakal jadi, éta bakal jadi sagala beuki demonstrate kumaha terusna. kituna kuring nempatkeun malah jadi eta terus. réaksi munggaran abdi lajeng jawaban.

L,

info pisan mangpaat.
Naha anjeun ogé ngeunaan atikan jeung bisnis, catetan kriminal, jeung sajabana?
Naomi pisan aktif di situs Swapichou.
Aya ogé jalma anu nyerat dina aktif psuedoniem Ziva. nona Ieu kuring nyaho manehna oge boga fungsi dina tentara Israél. Jadi garis anu jadi jelas.
salam,
Martin
Na didieu teh réaksi handap:

Martin,

Ngeunaan pangajaran nya, manéhna ceuk manehna kapaksa psikologi hiji jajaka urang jeung gelar master pikeun literatur Walanda sarta hiji keur bisnis. Nu jigana mah pisan. Acan aya loba bravado dina dirina. kakuatan na perenahna di dinya Jigana yén Aisyah nyaéta sangkan yakin tina dirina. Kuring heran naha nu mangrupa diyakinkeun. Éta bisa salah kaprah saperti alus sakumaha sagala séjén Kuring geus noticed, sarta manehna terus-terusan pisan. Leuwih ti éta, suplai nu pisan salah sided na rehearsed. Anjeun tiasa manggihan éta pikeun taun mintonkeun kanyaho sarua jeung jalma.
Kuring nyaho yén nepi ka ayeuna éta jenis division di Bank RABO di Utrecht sarta yén maranéhna ngan bakal ngatur puluhan jaba (bagian tina anu masihan panghasilan). Kuring geus searched keur na I nyangka yén sawatara di antarana - anu porno - réa deui. Di situs séjén di mana baé digawé, antara séjén Swapichou maranéhna salawasna diréaksikeun kafir atawa anu katuhu ka nganggap enteng jeung hal sapertos lianna.

Bakal manehna jadi agén pulitik, sagalana sigana nyempad Israel kedah "ngalempengkeun" atawa serangan? Batur anu nyempad kedah discourage atawa nyingsieunan Israél. Ogé struck abdi kumaha manéhna terus nyoba "Nyiar" dirina salaku Yahudi. Kuring meunang rarasaan kuat yén Aisyah dirasakeun bagian tina grup pilih jalma. Pikeun kuring pribadi aya euweuh jalma dipilih, jadi kuring annoyed kuring bit pikeun.

catetan nu kuring terang ti tatangga, tapi dina nu eta dumasar, abdi teu terang. Sorangan, tatangga kieu euweuh thrill-seeker. Jauh kuring nyaho yén Naomi geus gelo jalma Peta confrontational nya. Aranjeunna disebut tatangga tina milik kabuka (dina disebut. Rose Kafé) 'kunyuk low-calakan "saolah-olah ieu ngan ngomong hal saperti. Meureun manéhna katuhu, tapi anjeun teu nyebutkeun hal? Ogé, éta deui pamanggih nempatkeun diri luhur séjénna. Tina acan tatangga sejen Saha atuh anu Naomi geus dilaporkeun ka pulisi keur stalking.

Aya adab jeung aturan antara jalma jeung kanyataan yén Aisyah nyangka aturan teu nerapkeun ka dirina anu acan tret psychopathic has sejen. Tur upami Anjeun salah nyaho dirina pribadi, manéhna mindeng ngajadikeun guyonan maranéhna jalma salaku "hal" sigana bisa dianggap salaku "Leres sebutkeun, Kuring moal nangtung sakaligus, éta pikeun jalma bodo. Kuring ngadangu sabenerna katuhu bisa mantuan. " Ieu ngan guyonan, tapi lamun anjeun ngadangu kitu loba ngomong, mere anjeun pikir atoh. Jeung saterusna.

Oh, enya, serangan jantung. Naha éta téh palsu. Ku teu sangka katuhu jauh, sabab manehna nyebutkeun ngagunakeun opat jenis nginum obat keur masalah. Alesan keur serangan ieu patali jeung pamakéan narkoba. Manéhna ngabogaan serangan jantung geus miboga kelamin jeung batur moment anu bari putra nya disebutna nya jeung quarreled kalawan dirina. Nalika manéhna di rumah sakit, aya hal anu bakal ngajalankeun ICU. Manehna tuluy lumpat sapeuting dina lagu karéta sarta bakal geus miboga pamanggih suicidal. Lajeng naha manehna disebut indungna di tengah peuting, éta bakal geus ngadawuh: "Naha ayeuna, éta wengi jeung aku di ranjang." Dupi anjeun ngabayangkeun hiji kulawarga misalna?

Tapi pamustunganana, angioplasty na Naomi urang ayeuna eta mana deui haté éta.
Martin, abdi kudu eureun keur kiwari. Mun kuring kudu papisah nanaon, abdi gé surélék anjeun.
Vr.gr.,

L

Jeroen High Weij cicing dina waktu nalika Micha Kat sabudeureun juru. Dina pamadegan poé mimiti, nalika kuring henteu nyadar kumaha dikawasa media alternatif sabenerna di Walanda, sarta kuring ti murni minat naif (rada) artikel abdi dimimitian nulis, sangkan mimiti serangan pangperangan ti sudut Jeroen High Weij ieu anu henteu ragu pikeun nempatkeun nelepon ka loka ngeunaan nightspots kawentar dimana kuring sumping saméméhna jeung teu ragu kaanggo rupa jalma sacara pribadi ka aranjeunna pikeun maok informasi. Micha Kat kapanggih eta dina jangka waktu nu teu sapertos mangrupakeun ide nu sae nu bakal ngéléhkeun malah ku kaméra di tatangga na. Samentara éta, I ngartos hadé naha. The pawns sahiji kaulinan oposisi-dikawasa, ngan hirup babarengan sacara harfiah sabudeureun juru. Sanajan Micha Kat ogé ieu diserang ku Jeroen, ieu pernah fundamentally na ieu utamana pikeun kaperluan masking serangan pangperangan leres on baé kuring jeung ogé méré gambaran yén dua tatanggana éta teu ti stronghold sarua.

ti mimiti wahyu mah ti 2014 Urang ogé nyaho yén Micha Kat (urut klokkenluideronline.com tur kiwari revolutionaironline.com) bisa gandeng ka jaringan investor anu teu persis boga reputasi beresih. Urang nempo link kalayan Jack Abramoff sarta Robert Rubenstein. Nyambungkeun Micha Kat deui kalawan payung disebut pikir tank Déwan pikeun Sarat jeung Kaayaan Nasional (CNP). Ieu sabenerna kabeh interconnected. The utama jaba média alternatip di Walanda geus ngayakeun saeutik aloof ti Micha Kat saprak wahyu kuring, tapi geus pernah geus kabuka ti taun maranéhanana rojongan publik, anu malah ngahasilkeun pangajén Cat demarkasi. Demarkasi éta nami konferensi badag dikelompokeun pikeun taun dimana rébuan datang lungsur; anu masih ngalir hiji warung buku di kacamatan Jordaan of Amsterdam jeung nagara budak leutik diterbitkeun majalah pamingpin. A tipe spindle, di nagara média alternatip.

Sumber: isgp-studies.com

Pikeun loba, anu gambar dicét ku kuring bakal yén média alternatip saukur teu hayang widang gaya dikawasa, sabab lamun éta, geus jadi rukun hirup. Lamun nyandak sababaraha taun informasi nu tangtu tina sumber nu tangtu, sarta batur bisaeun maneh sakaligus nu ieu téh sumber dikawasa, anjeun ngocok batur nu dipercanten pilar lajeng fenomena psikologi disebut "dissonance kognitif" asupkeun kana gaya.

Sumber: Cafe Weltschmerz (YouTube)

Dina 2018 Jeroen / Naomi sumping deui dina warta ngeunaan hiji nyieun onar di mana manéhna / nya kaluar ti imah bakal nempatkeun for kakurangan duit. Di dieu, teuing, abdi nampi hiji email ti jalma tina bursa mail overhead. Numutkeun penulis teh Naomi bakal salamet ku Oscar Hammerstein (tamu wilujeng sumping di Cafe Weltschmerz) sabab anjeunna bakal geus miboga hubungan seksual sareng anjeunna. Dina anggapan yén sumber nu geus adil, janten jelas nu aya jaringan pinuh ku Ngaran well-dipikawanoh.

Martin Day,

FYI pikeun anjeun sakumaha koran ieu:

https://www.ad.nl/rotterdam/doodzieke-schiedamse-klaagt-gemeente-aan~a5fe150a/

Naha anjeun nyaho yén geus? Kuring bakal suwung soré ieu dinya éta imah nya. Hiji kauntungan tina google na enya ... Lamun aya hal ngeunaan dirina éta kajadian salawasna kalawan fanfare hébat.
Hammerstein anjeun terang meureun. Miskin Ny High Weij ngawartoskeun kuring wanoh yén pengacara nu kungsi salah sahiji bedfellows nya. Mangkana éta komitmen ka dirina.
Kuring teu ngarasa loba karunya ...
papanggih vr.gr.,

L

Naon atuh hayang némbongkeun sakabéh informasi ieu nu dikawasa duanana media mainstream jeung media alternatif. Saha teu dikawasa kaulinan ieu kudu teuas harassed na slicing nu dipiceun. Anu tugas Jeroen High Weij (kiwari Naomi). Hatur nuhun kana rojongan satia tina sababaraha pengikut, kumaha oge, abdi tiasa persevere na I masih salamet. rojongan nu aya naon geus nyieun kuring salamet. Leungit, éta gunana pikeun nempo ngaliwatan forcefield jeung sahingga manggihan yén informasi tina situs web média alternatip biasana geus diwangun mangrupa handap ganda atawa dicampurkeun jeung disampurnakeun ngahaja diwangun desinfo (sakumaha dipedar di handap dokumenter mah artikel saméméhna). Nu sabenerna ngarupakeun kapanggihna tiring deadly sabab ngandung harti yén anjeun moal deui bisa diuk ku kopi atawa bir hiji deui meakeun informasi sarta nampa bebeneran.

Hanjakal keur grup ieu aya hiji gadfly bangor nestled dina widang maen maranéhna, nu mangka sagala hal ieu. Mah moal sabab kuring pikir jadi loba, tapi ngalakukeun lantaran Nyaan teu boga pilihan. Ngaran kuring geus jadi reviled nu aya ukur dua pilihan Pilihan sésana éta: di gelut sanggeus ngalaman sagala serangan on baé abdi atanapi ku sirah na ngalaan éta ngampar. Kuring milih kiwari dimungkinkeun.

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (42)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    @Martin maneh inget yen sanggeus sababaraha komentar di situs ngeunaan Bijlmer Bencana 1992, TIK (Schiphol) anjeun ngancam surelek mimiti meunang salah Daud John of Death? The gambar mimiti muncul dina média nasional sarta tangtu kahiji dina lokasi Willem Middelkoop urut boga Emas Amsterdam (Schiphol 😉 ayeuna Abdi aya malah geus jero pikeun bisnis jeung éta rujukan 666 lengkep sareng symbolism Baphomet

    Teu sangka salian hade ka hal sakabeh 😀

    • Martin Vrijland wrote:

      The video Kafé Weltschermtz anu saliwatan dilakukeun dina migawé bareng kalayan SALTO.

      The SALTO TCA Atikan sarta Center Resource Pelatihan didirikan ku Komisi Éropa pikeun ngarojong dina 2018 + Erasmus Agénsi Nasional pikeun ngaronjatkeun kagiatan gotong Transnasional Maranéhna (TCAs).

      Transnasional Kerjasama Kagiatan (TCAs) mangrupakeun parabot keur Agénsi Nasional + Erasmus (nas) pikeun ngabentuk partnerships mun Ngaronjatkeun dampak program Erasmus + di tingkat sistemik.

      Ku kituna, lawan channel-Kafé Weltschmertz ieu dikawasa ku EU ngoperasikeun, atanapi di mana wae bisi sapanjang kalawan eta (SALTOs); sakumaha basajan saperti éta. oposisi dikawasa disebut kitu.

      http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/05/salto.png

      • ZalmInBlik wrote:

        kituna ..yes Idd sarta kami pipo ieu ngalawan Steve Brown
        https://www.salto.nl/programma/de-stem-van-de-straat/

      • Martin Vrijland wrote:

        Erasmus + nawarkeun kasempetan pikeun sagala rupa organisasi, kayaning universitas, panyadia pendidikan jeung pelatihan sejen, bak mikir, puseur panalungtikan sarta pausahaan.

        program Erasmus + Uni urang Éropa mangrupakeun skéma waragad pikeun ngarojong kagiatan dina widang Pendidikan Latihan, Pemuda sarta Olahraga.

        Program ieu diwangun ku tilu disebut "Laku lampah Key" na dua lampah tambahan. Éta téh sabagean junun di tingkat nasional ku Agénsi Nasional sarta sabagean di tingkat Éropa ku EACEA nu. Komisi Éropa nyaéta jawab Erasmus kawijakan + na oversees palaksanaan program sakabéh.

      • Martin Vrijland wrote:

        "Leres, tapi De Vlieger, anjeun mawa duit anjeun, naha henteu maledog duit Anjeun" (tingali intro)
        Ogé kusabab urang kudu pretend kami sukarelawan anu boga hiji hal disebut integritas haha.
        burit abdi.

        Aya ngan kaulinan balik Eric EU: nu layang integritas henteu

  2. ZalmInBlik wrote:

    Willem Middelkoop kalawan pola miboga tipu daya téh sorangan bagian tina tipu daya anu, saprak kecap Israel / Zionism teu kudu dipake instrumen penting dina tontonan global ieu. Jadi kawas ti mimiti 'prosés 90 (pikeun sorangan) pikeun peta dasar kakuatan global, utamana sanggeus musibah Bijlmer di Amsterdam dina Oktober' 92 na I terus sapatemon éta palaku anu sarua dikaitkeun pola 😀
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-2696555/Malaysia-Airlines-MH17-passenger-Cor-Pan-joked-plane-disappearing.html

  3. Zonnetje wrote:

    Muhun, ayeuna teh geus jelas yen aranjeunna nutupan sarta nyaho unggal lianna.
    Konon Madurodam dibébaskeun. Kuring nyebutkeun kami liberated ti saha? Kami masih nempatan pikiran kuring. Sarta aranjeunna pageuh tur comforbabel sleutelpostites maranéhna Nalika keur maranéhna bener Isro? Maranéhanana ngomong deui baé.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Sarta Niburu.co anu dina gilirannana teu ngahurungkeun micha ngarojong Cat, tapi taun ka tukang nempatkeun deui tina artikel na, euweuh deui jeung carita Evert-Jan Poorterman. Evert-Jan nyaéta panggero tapi ngarujuk ka histroy Chanel dokumenter, tapi tetep teu manggihan dokumenter leres Sajarah Channel dokumenter ngeunaan jalma sarta maranéhanana kawas Zecharia Sitchin na Erich von Daniken dipaké pikeun ngajelaskeun gede bohong aranjeunna ngahutbah.

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14006:de-tempel-van-salomo-deel-3-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

    Abdi Niburu.co kituna bagian tina antrian dikawasa multidimensional oposisi jeung Pergaulan bebeneran kalawan gede bohong.

    • Martin Vrijland wrote:

      Sarta Alexandra Hot Breij teuing geus puguh mun pariksa dokumén ngeunaan Pernah-Jan eusi Poorterman sarta kituna henteu acan manggihan yén dokumen nu teu channel sajarah, tapi ukur potongan Sajarah Channel kutipan. Presumably Evert-Jan kituna ukur di ditu di dieu ngan sababaraha menit pilari di dokumen teh. dokumen nu pisan kuat sarta ngécéskeun dina rinci éta fiksi relevan (disebut oge ngampar) pareum.

      • nganalisa wrote:

        Ngahalangan informasi aranjeunna meunang ti situs ieu lajeng jadi situs réaksi dina situs maranéhanana. Dipikawanoh taktik psyop / diversion, jadi domba acan deui jadi dipingpin jauh jeung cukur, diobral utamana orjana bisa ngaliwat.

  5. Naomi wrote:

    Muhun, mun anjeun boga éta, kawas metot kawas. Luca van Buren anu Martijn sadayana ngampar kaganggu sarta Sajaba kriminal ngeunaan kuring diprediksi dina leungeun baju, nyaéta diri hiji alkohol pisan telenges anu rutin ngalir kabeh jalan ngaliwatan lamun éta hasil boga sip a. Kuring geus memang diusahakeun hiji waktu pikeun mantuan nya, tapi hijina pitulung manehna perlu éta hiji alat katutup sarta suntik haloperidol dina imbit nya. Di sawatara titik I nyandak jauh ti dirina jeung yén Aisyah teu bisa nyerna. Bakal aranjeunna ngirimkeun hurup kana mental Martijn (kawas kuring jaga). Humanitas diseased manehna sorangan keur kabiasaan aneh nya, kuring kudu ngalakukeun kalawan nanaon sejenna

    Sarta ehh .. Luca waria? dude Nay. Martijn Tangtu sorangan henteu teuing calakan, disebutkeun aya hiji bel alarem balik kaluar kalayan anjeunna nalika aranjeunna dijieun anjeunna wijaksana yén manéhna "nguji DNA" kanggo lalampahan transgender nya. Real Gombal, lantaran euweuh test DNA dilakukeun dina prosés transgender. Kabeneran teuas nyaeta aranjeunna teu ngagaduhan transisi -na pikeun awéwé di VU Universitas Médis Center, sabab teuing geus kapanggih kaluar yén Aisyah teuing mental gering mun jalur anu malah mun bisa. Malah sabab digulung ngaliwatan manehna janten agrésif lajeng ieu tungtung carita kalawan transisi na. Ku kituna ayeuna manehna lebay hal panalungtikan DNA palsu tina jempol nya. Bari Luca sahingga euweuh waria, tapi transvestite a. Hiji lalaki maké dresses tapi euweuh nu sejenna teu ka transisi médis nya.

    ironi teh nya eta sababaraha urang di apartemen dirina nu manehna nujul nu diserang ku dirina sorangan (Miranda Beck-kampak) ku dirina malah dina raray sareng botol rusak diolah ku ieu Luca van Buren, ieu ogé ditéwak sateuacan . Kitu tumaros kapala Miranda Beck-kampak (ngan approaching on facebook) kasampak sanggeus Luca sempet diédit sirah nya ku botol rusak: https://imgshare.io/images/2019/05/06/29570730_2032593783654534_2819921000651502340_n-1.jpg

    Saméméhna manehna geus aya diusahakeun kick di panto, éta jalma anu geus dihakan ku hate jeung bisa nyanghareupan lampah dirina sorangan.

    A bit kawas Martin Vrijland sorangan tangtu, anu ayeuna geus taun nangis lawon kalayan spouts salaku "korban" tina kuring. Bari putri-Na tanpa halah teu ningali kuring, manéhna kaluar gawé tanpa kuring diuk jeung sakabeh ieu chatter konspirasi jahat tina anjeunna jeung éta ngan hiji kanyataan yen manehna serius assaulted sababaraha awéwé di hubungan. Salaku Luca, anjeunna téh bisa nyandak tanggung jawab mreun nya sorangan tur neangan nanaon luar dirina. Incredibly pathetic.

    Kitu ehh punten Martijn, anjeun pencét rak deui hugely salah, Luca van Buren nyaéta sabar jiwa parna sarta hiji alkohol, carita nya serius diwangun solely tina (Diaku entertaining) gede bohong. Inquire for senang sakali di ajar musium ka mess aranjeunna wreaked aya, ieu dunungan nya maranehna ngancik.

    • Martin Vrijland wrote:

      Eta bakal jadi istiméwa mun datang ka pangadilan. Kuring malah bisa nanya ka sual naha ieu perkara bakal diurus sarta deklarasi abdi ngalawan defamation jeung fitnah alamat anjeun henteu.

      Ayeuna ngawitan nyebut dirina nami pinuh ku Luca, nu teu bener hiji hal positif.
      Jelas sampeyan dianggap jalma ieu di awal ka sobat pribadi tur kiwari (ayeuna eta cocog anjeun) depicts lunatic a. Anu ogé bisa jadi. Kuring jelas nyatakeun yén Kuring henteu weruh lamun abdi tiasa dipercanten carita, tapi éta pasti bisa ditandaan yen Abdi nampi eta.

      Bukti anjeun, kami nyaho yen anjeun resep henteu séjén nyaéta bisa cobble hal babarengan. Kuring ngelingan sakeudeung laporan pulisi palsu tina Dead kolam renang bisi Anass. Anjeun tiasa ngaktipkeun sahingga bisa hirup kalawan kalawan impunity laporan pulisi palsu babarengan jeung meunang jauh jeung eta. Teu nu ngomong hiji hal ngeunaan koneksi Anjeun meureun?

      Ieu malah moal bakal kaget kuring lamun geus dipaké Luca ieu pikeun ngeset bubu a. Jadi teu memang di klub mana anjeun bagian tina tina.

      putri abdi, abdi ningal ngan saméméh dimimitian publikasi Anjeun. Aya ngan saukur hiji pernyataan yudisial. Anjeun tetep ngajalankeun sarta bohong.

      kabiasaan anjeun geus robah saeutik liwat robah kelamin Anjeun. Abdi ngomong: pikir manusa haté anjeun!

      • Naomi wrote:

        Naha balik deui pajeg anjeun inadmissible I sababaraha taun ka pengker itemized na substantiated di jéntré hébat dina swapichou. Nu malire anjeun, sabab fits sakali hadé ogé di jalan Anjeun nongkrong mangsa palsu. Anjeun teu boga hal ngalawan atuh dude. Kuring ogé ngalakukeun ka anjeun, kaasup kalayan potongan luhur. Tapi lamun komentar substantive kuring dina deklarasi taya sahijieun palsu anjeun serius sabab teu diawaskeun leg légal mun hoyong diajar ngaradeg, baca ieu masihan: https://swapichou.wordpress.com/2014/04/05/de-valse-aangifte-van-martin-vrijland/

        Mémang Luca mangrupakeun sobat pribadi tina milik. Kuring ieu ngajempolan ku jahat nya nginum, hatred jeung agresi yén ieu nyetir nya nepi na bakal maranéhna teu boga one'm dirina beuki tempat leuwih jauh di lingkungan pribadi abdi. Kuring mah bade jeung pamadegan batur tanpa hasil ngédit kalawan sapotong kaca dina raray, najong panto di jalma, hate campaigning dina internét atawa kontak bakal nyandak kalayan jalma kawas anjeun eupan hatred na ngampar. Luca nyaeta ku sip tina bahaya ka diri jeung batur tur Kami henteu ngan hiji anu nyangka éta.

        Naon kontol anjeun lakukeun ngeunaan laporan pulisi? Anjeun masihan kuring nu ngalepatkeun palsu na I kapanggih eta lulucon pisan lucu nu ieu dicoo dina anjeun. Tapi kuring kungsi nganggur teu jeung lulucon yen ieu dicoo dina anjeun. Kuring éta kritis anjeun, eksploitasi perkara jahat lengkep Anjeun di indung grieving of Anass. Nu dijieun anjeun hiji kotor jeung low. Naon eusina kalayan nu laporan pulisi gede bohong diurus utamana némbongkeun kumaha bodo anjeun dina Niron buta tina desinfo di jalur anjeun ukur, persis anjeun ngalakukeun ayeuna jeung ngampar ngerakeun ngeunaan kuring Luca. Taya rebuttal, teu panalungtikan, anjeun ngan bener konyol, deranged na jahat pikeun manggihan wae keur sabagian.

        Kuring Luca komitmen pikeun ngeset bubu a? Estu lucu. Teuing ngahargaan Martijn, anjeun neruskeun menta pikeun nengetan jeung buah kawas ieu, tapi anjeun aya dina diri hiji pecundang lengkep sepa keur saha kuring overheb pikeun sababaraha "bubu" ogé nempatkeun énergi. Kuring ayeuna Kaula ngalakonan hal lengkep béda. Pekuncén kawas geus diideuan kuring pikeun mungsi dina psychiatry didinya jeung tetep kuring gawe bareng jeung psychiatry manula na forensik. batur kawas anjeun kuring manggihan metot ngan lamun ngurus panarima atawa sabar. Karuksakan sosial anu eusina ngadangu deui ti kaadilan di imah, ulah kuring nungkulan.

        Pikeun catetan, Kuring geus pernah ngalaman kontak jeung indung anak anjeun, aya deui jalma aub sareng anjeun. Lajeng anjeun bakal utamana kudu kasampak di naon exes Anjeun. kontak Anjeun sareng anak anjeun bener sagemblengna teu paduli. Tapi maneh teu nyieun kasalahan: anjeun nuluykeun gambar blog anjeun putra abdi teras nahan handapeun éta sapotong putra abdi ieu kaancam di komentar. Satuluyna anjeun nyauran tangtu pikeun diri. Pikeun kuring pribadi lajeng abdi tiasa ngumpulkeun pisan, tapi lamun datangna ka putra abdi, anjeun gaduh masalah. Anjeun teu ogé ngalaman, nu geus mayar tagihan Anjeun.

        • Martin Vrijland wrote:

          buah Anjeun Swapichou anu distortions tina fakta Jeroen dina sakabéh ngahormat.
          Kuring mah bade nyandak gangguan di dieu nu rada dianggo kaluar di jéntré. Datang atawa bisi pangadilan sagala.
          Balikna nyata nu tos I rengse leuwih jéntré, tapi anjeun ngan bisa nyandak naon fits kana gang sarta sababaraha twists Anjeun hal kawas Kuring dipaké pikeun anjeun.

          Nu ex Andrea ditilik pikeun ngjalankeun kampanye ngolesan ngalawan atuh ku approaching exes lianna, sarta aranjeunna coba ngayakinkeun pernyataan palsu pikeun ngalakukeun ngalawan kuring ngajelaskeun (nu bakal geus abused), I mibanda dina kasét.
          Kuring henteu weruh lamun nempo video nu? Upami abdi masih bakal jadi tempat anu di dieu.

          Anjeun nyebut "kontak anjeun sareng anak anjeun kapentingan kuring teu sakabehna," aya mana heartlessness egois anjeun. Anjeun terang naon tos Anjeun rengse ruksakna ramatloka anjeun dimana anjeun pulas sagalana; publikasi artikel na data diluyukeun kitu. Sanajan kitu, Kuring keur teu datang ka putra anjeun sarta geus pernah diterbitkeun nanaon ngeunaan hubungan sareng putra anjeun. Anjeun tiasa geser di dinya, tapi hiji commenter di komentar abdi, nu kuring dihapus comment, Anjeun nganggo ayeuna salaku hasil tina kampanye ngolesan ngalawan kuring. Éta salah, sabab ngolesan sagala dimimitian tebih sateuacan.

          A deklarasi anu ngan inadmissible sakumaha Kaadilan ngalaporkeun yén kuring pribadi teu sakumaha Jeroen High Weij kuring ngalaporkeun dina ramatloka pinuh ku distortions na ngampar. Najan kitu, kuring geus pernah ngalaman réaksi wae ti pulisi lian ti éta ieu masih dina tumpukan nu.

          • Martin Vrijland wrote:

            Oh na munasabah kuring mah tetep nelepon maneh Kate. Ieu kabeh rada ngabingungkeun bisa kaserang hiji waktos ku Jeroen sarta sababaraha taun engké anjeun ujug-ujug pamajikan.

            Kumaha éta nu diliwatan dina prosés transformasi lajeng nu ngaku mun latihan jiwa sakumaha anjeun sangkan waktu nuluykeun internet. Ieu aya kokotéténgan saméméh anjeun indit ngaliwatan prosés Pilihan? Atawa éta kabiasaan psikologi normal?

          • Naomi wrote:

            Kuring ngajemput deklarasi sakumaha anjeun komunkasi eta diri. Tangtosna nu nuju teu bade eusi dina pertahanan kuring, sabab anjeun boga serius aya leg ka nangtung dina. Lamun komunkasi nanaon ka pulisi nu ditunda Internet, nyebutkeun hal ngeunaan anjeun tangtu. Abdi ngan pisan komprehensif, faktual jeung ngabahas dina iman alus deklarasi palsu nu diterbitkeun na handapeun link I masihan anjeun persis bisa maca deui hal di luhur pikeun diri jeung bohong babarengan, imagines, speculates, tuduh palsu. Tétéla pulisi teu pikir pisan béda, disebutkeun tangtu kuring ieu persecuted. Anjeun ngan teu masalah.

            Kami geus teu bener dicokot hiji tim jalma nu ruksak dina scrutiny leuwih taun. Teu "unleash kampanye ngolesan", tapi pikeun meunangkeun fakta ngeunaan anjeun, catetan anjeun, bangkrut anjeun sarta kumaha carana ngeureunkeun abusing awéwé. Anjeun hiji, inohong jahat kriminal, geus ninggalkeun hiji jalan satapak karuksakan sarta miboga eureun wae. Dina rarancang kami geus sawaréh hasil sarta kami tulus mudahan nu diajar palajaran Anjeun iraha wae.

            Anjeun ngeunaan gens memang datang ka putra abdi, anjeun dipasang gambar manéhna jeung kuring dina artikel. Dina Pasal putra abdi ieu ogé kaancam ku cara debkbare coarsest. Jalma anu resep bisa manggihan Potret layar eta dina artikel ka mana kuring yatim. Ku kituna ulah ngabohong ka anjeun. Deui, Kami "fair game", anjeun moal bisa bener toél kuring. Tapi anjeun bakal tetep jauh ti anak kuring sarta yén anjeun geus encountered. Kusabab lajeng anjeun gaduh masalah na mun push datang ka nyurung Anjeun tos bener teu cocok keur kuring.

            Sabaraha taun ka tukang anjeun balik deui ka deui? Anjeun masihan diri mindeng ka situs anjeun yén pulisi teu ngadawa ieu bade anu ahli hukum anu ditilik anjeun ngalakonan nanaon jeung eta, jadi mangka logis yén kuring dicatet yén keluhan anjeun inadmissible? Teu dumasar kana artikel abdi, tapi dumasar kana kecap anjeun sorangan.

          • Martin Vrijland wrote:

            Ngan tetep bohong sarta ngarobahna Jeroen.
            Lamun éta, abdi contona di jail ka anjeun jeung tim anjeun. Kabéh gede bohong. Taya dinten!
            Kuring boga on tape jalma Andrea ditilik sangkan pernyataan palsu ngeunaan kuring. Kuring ngarti yén anjeun teu ngabales, tapi coba mun teuleum ka korban kusabab bakal geus diserang putra anjeun. Dimana éta gambar anjeun jeung anak anjeun? Kaula mah sahandapeun sabuk tur gaduh nu kedah tetep henteu.
            Ooh hehehehe kuring kungsi panipuan kartu kiridit committed ... dugi I diterbitkeun bukti némbongkeun yén ieu gede bohong. Lamun carita nu acan deui dihapus pikeun ngahemat saeutik credibility.

            Nu nuju sakali Isro sakumaha anjing liar saméméh anjeun malah bisa disebutkeun yen kuring diterbitkeun hal ngeunaan lalaki anjeun (anu Kuring geus pernah rengse, tapi commenter a I dikaluarkeun). sipat nu teu leungit anjeun katingalina. Anjeun tetep ngarujuk kana ramatloka Swapichou anjeun, tapi éta teu persis mangrupa sumber dipercaya, sabab lakonan hal nu sarua anjeun ngalakukeun dieu: Hirup posit anu teu bener sarta nyandak éta salaku Kanyataanna, bari maranéhna teu fakta.

            Kuring henteu weruh lamun hoyong mairan salajengna di dieu, tapi pendapat abdi urang tiasa ngalakukeun nu di sidang pangadilan. Kuring boga hunch nu mawa pengacara a. Kuring ningali usefulness ieu sawala wellus-nietus moal kawas anu nembongkeun anjeun masih game ngéléhkeun anjeun, cursing na swearing. Anjeun nangtung kénéh di luhur hukum, henteu eta?

          • Naomi wrote:

            Mun teu moment unthinkable asalna nalika anjeun dipaksa dirékam ku urutan pangadilan jeung anjeun bakal mungkas nepi ka kuring salaku merlukeun perawatan di lembaga, Anjeun bakal manggihan yén Kami a caregiver asih anu geus wawuh jeung penderita sasama anjeun. Anjeun teu nyaho kuring pisan.

            Tur upami Anjeun salah geus hade ka kami diuk jero, jadi euweuh bahaya ka diri atawa nu lianna, anjeun deui, Kuring ngagem tangtu topi pisan béda. Kuring teu membela putra abdi atanapi nyegah maneh cilaka. Lajeng tangtu aya nu lepat. Lamun butuh nginum obat Anjeun ngan di waktu.

          • Martin Vrijland wrote:

            Sumuhun mang. Nu bakal sakali deui janten waktos hébat! Pél na jabs kuring meunang Naomi!
            Ieu sigana sorot hiji!

          • Martin Vrijland wrote:

            Di sagigireun nice Orwellian newspeak anjeun "caretaker." Kuring pernah bakal, tangtosna, pribadi jeung 'miara' Anjeun (atawa anu sama sekali) 'menta' lamun ditumpukeun ku urutan pangadilan. Hal anu geus ditumpukeun sanes pertanyaan ngeunaan diri ditempo, tapi ach..daar sabar jiwa dina wayah éta tangtu leungit kabeh kontrol.

            Ku kituna kuring gé ningali anjeun deui di gulag nu. Hurung kawas waktu hébat anjeun!

          • Naomi wrote:

            Sobat, anjeun geus dituduhkeun di kaliwat nu diri geus di panjara. Atawa anu hiji panjara remand pulisi atanapi éta Kuring henteu weruh, tapi anjeun urut tawanan hiji hal anu tos ngawartoskeun dina rasa jeung warna.

          • Martin Vrijland wrote:

            Dupi abdi deui bray di bohong? Sumber punten.
            Tetep ogé ngan satuju sareng bohong lalaki. Leuwih hadé.

          • Naomi wrote:

            nu tern "caretaker" newspeak Orwellian nyaéta I satuju sareng anjeun; punten, cacad Mikrobiologi. Nalika kuring nganggo latihan aranjeunna istilah anu, tapi éta ku sabab Aku di kelas kalawan mahasiswa ti sagala wangun perawatan sarta asuhan, sarta kami ngagunakeun jenis istilah generik. Jam gawé kami nelepon batur kawas anjeun, tangtu "sabar".

          • Martin Vrijland wrote:

            Hatur nuhun katerangan Anjeun. Kuring mimiti ku némbongkeun yén anjeun kudu janten Mantri asih.
            bingung anu dihampura.

        • Naomi wrote:

          Adina Naomi lovingly bakal ngubaran 🙂 I kasampak di jalma anu ogé teu diuk pikeun kejahatan maranéhanana, for dimana atuh tingali salaku bagian panyakit maranéhanana.

          Culpably Jigana anjeun sono introspeksi ka ngakuan masalah anjeun, ulah neangan pitulung jeung masarakat tapi tetep susah ragrag kalawan kabiasaan Anjeun. Tapi anu bakal meureun jadi disusud ka komponén narcissistic rada considerable tina kapribadian Anjeun.

          • Martin Vrijland wrote:

            Kuring turun di ganggu saha abdi; atawa masarakat.
            Kuring ngan nulis pendapat abdi on. Baheulana disebut yén "kabebasan ekspresi". Jadi atawa henteu lajeng ngan nganyatakeun eta satuju.
            Naon eusina nyaeta (naon anjeun implying didieu jelas) téh rék mawa ka handap batur sabab teu saluyu jeung pandangan éta.
            Di handap ieu mangrupakeun usaha pikeun ngurangan hiji pamadegan dina fitnah.

            Kuring wani pangalusna ngaku yen abdi tiasa ngadamel kasalahan jeung bisa jadi salah. Kami panungtungan disebutkeun yen kuring boga imah kabeneran undeniable. Merangsang pamikiran ku méré pamadegan anjeun dina blog mah béda ti nyebutkeun "ieu téh kabeneran irrefutable jeung anjeun kudu yakin kitu."

            Kusabab nalika nulis pamadegan anjeun kajahatan. Sumuhun, abdi ngartos yen eta meureun bakal kasus di mangsa nu bakal datang, tapi geus Isro hiji hambalan satuluyna pikeun kuring ti disk pikiran anjeun sarta balik asup ka serangan pribadi. Kuring ngarti nu boga introspeksi ka ngajengkeun ngosongkeun diri tina kajahatan ieu.

            Tapi Sister Naomi bisa dibenerkeun pohara alus asih ka penderita drugged. Abdi yakin. Naon anu éndah tempat ieu kedah janten pikeun anjeun. Aranjeunna teu tiasa contradict dina sagala hal, lantaran aya salawasna ruang saeutik kalayan henteu jandéla jeung sababaraha Pél tambahan.

        • kaméra 2 wrote:

          @ Naomi / atawa Jeroen séjén

          Hiji basa anjeun disebatkeun di luhur, KWOOT:
          "Kuring éta kritis anjeun, anjeun eksploitasi perkara jahat lengkep ti indung grieving of Anass. Nu dijieun anjeun hiji kotor jeung low. Naon eusina kalayan nu laporan pulisi gede bohong diurus utamana némbongkeun kumaha bodo anjeun dina Niron buta tina desinfo "

          Laporan pulisi wanoh, Martin uninga di jéntré tur tingal yén indung Zohra Aouragh nu sorangan geus dibikeun Martin.
          Manéhna hayang mantuan indung jeung nu geus nyieun arsip ngeunaan ramatloka Martin Vrijland dina waktu éta.

          anjeunna kadang miboga indung ka Teu Percaya ku laporan pulisi pisan aneh, euweuh tangtu moal, anjeunna dipercaya indung nu écés.
          Tapi pas janten jelas nu laporan éta mungkin kusabab carana kasebut nyaéta dimungkinkeun yén pulisi sagala wengi kalayan infra red pemirsa, anjing, kuda jeung helikopter teu bisa manggihan awak (nongkrong ti twig a) bari jogger a Ngalakonan salapan pukul isuk-isuk, laporan teu bisa ngéléhkeun. Salaku indung laporan kitu bakal nampa nurut naluri bells alarm indungna urang kudu indit kaluar tangtu, tapi henteu, sia aya aing eta ...

          Tapi éta aneh nu atoh indung dina sofa nu geus diuk wengi nu bari manehna indit ka pulisi sarta dilaporkeun anjeunna leungit. Salaku indung a Anjeun buka screaming kaluar pikeun putra anjeun.
          Jeung salaku indung anjeun teu ngomong basa nu katingali gambar putra anjeun, "nu katingali: Anjeunna siap"
          Kabéh acara tur leuwih ................ >>>>>

          Malah Walikota hoekema ceuk dina TV di program a, "enya eta mangrupakeun misteri anu budak ieu pukul salapan dina isuk eta kapanggih bari di persis tempat sarua searched sakabéh wengi. Pisan aneh.
          Naon misteri keur inquiring pernah némbongkeun grieving adina Annas, manéhna ieu mesem balik hearse (tempo gambar Arsip) jeung barudak sabudeureun kapanggih eta aneh yén Aisyah teu boga tunggara nyata. (A Pananjung murni )
          oge aneh nu indung geus henteu geklamt dipasung kana wangunan Kaadilan pikeun klarifikasi, oge aneh nu aranjeunna kagungan tilu ahli hukum béda di sababaraha minggu.
          Ogé anéh nu Annas spoke kaluar ngalawan gaduh taksi-supir di lingkungan anu anjeunna bakal ngaleungit. (Atawa ieu taksi-supir pulisi awewe hiji, anu weruh)
          Ogé anéh éta pintonan anu staged ku aktor dina DenHaag mana ramana éta di na anjeunna tetep teu percanten ka diri, naha mnoeder éta henteu on demo
          kolotna kiwari atawa buka ekstrim pikeun klarifikasi, teu? Upami eta bakal pastina oge janten topper keur Telegraph jeung kaayaan / situs-dikawasa pamaréntah kawas: "Kajahatan Loka, The Upper Room Maud Ooortwijn, Boublog ?? Niburu.co, jsb

          Annas masalahna bisa stinks malah leuwih ti urang wani nyangka
          Arsip ngeunaan lokasi Martin Vrijland
          http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-jaaroverzichten-herhaling-van-propaganda-leugens-als-anass-wassenaar/
          acara nuluykeun, dimana éta indungna?
          http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/verslag-demonstratie-voor-heropening-van-de-zaak-anass-aouragh-in-den-haag/

  6. Naomi wrote:

    Atoh nuhun kanggo hiburan Martijn. Tetep datang!

    Yén drivel Luciferian I kapanggih hilarious.

  7. Naomi wrote:

    Atoh, réaksi ieu teu wani tempat. Anjeun pinuh ku cinta anjeun "deui lempeng" sungut, tapi kabeneran aya tangtu yen aya bebeneran, kaadilan jeung pasti aya harkat di anjeun. Hiji-hijina hal bisa nyebarkeun mangrupa fitnah cowardly na ngalepatkeun sagalana yén kajadian ka anjeun neuteup luar diri. Anjeun teu boga deui lempeng, tapi punuk hiji tokoh wretched.

  8. Naomi wrote:

    Hal ieu, komo deui, "kakeunaan" teu "unmasks", retard. Anjeun unmasked diri utamana lamun buta huruf.

    • kaméra 2 wrote:

      @naomi

      atanapi unmasks ogé mibanda d atawa t, anjeun ngartos eta atoh.

      Mascara kiwari a k ​​atawa c, anjeun bakal nyaho eta ku ayeuna 😉
      Kita Hayu on dude, saeutik eces tetep, urang ngawadul aya boh ngeunaan mana Gusti geus nyieun kasalahan sareng anjeun nu ogé bisa ngaronjatkeun deui nice, huh, éta katuhu, teu eta?

      Anjeun ngantep mahluk batin anjeun atanapi katempo ku swearing rohangan saeutik.
      Pihak Mongol atanapi gaduh downsyndrom jalma anu geulis, meureun kudu oge aya ngawangun

  9. Naomi wrote:

    Sarta tangtu anjeun kawas unggal awéwé abuser anjing cowardly sejenna nyaeta guligah, inferior na bunuh rebuttal Bintara atanapi ku cara nempatkeun rebuttal a. Kuring miharep anjeun nyadar yén kabiasaan ieu dihukum.

    Naha anjeun rék jadi parah eta Abdi hoyong ngadamel proyéksi anjeun? Anjeun sigana menta. Ulah salempang, anjeun bener kabeh dimana abdi hoyong gaduh na dimana anjeun milik di dustbin masarakat ieu. Kuring kudu ngalakukeun nanaon deui.

  10. ZalmInBlik wrote:

    sarta sangkan anjeun bisa ningali deui yén urang geus di dieu di situs di tungtung katuhu, Didagoan éta nalika monyét bakal kaluar tina leungeun baju nu. Pekuncén sakumaha Weij tinggi aya alusna dina cara ti Walanda ka darat uninhabitable beurat. na crowleyiaanse buk sarta percetakan distortions téh ngalaan pikiran, hideung téh bodas sabalikna, meureun eta bisa lamun Tangtu na geus réngsé burit babaturan cinta pihak panutup onno di tim switch "urang bingung" naon newspeak nyaéta pikeun jalma nu pasang aksi anceman potensial pikeun status quo madurodam.

  11. salah panon kabuka wrote:

    Naon ieu deui instructive, jalma ieu bisa ngabejaan Anjeun yen jalma Idd pinuh ema, hatred diracun jeung timer dipuseurkeun téh. serangan pinuh ku belittling, cursing, bohong naskah jsb Dina nyieun éta jalma nu kacida luhurna geus serius diuk di dunya. individu bisa nepi ka tiwasna pikeun masarakat, monyét téh idd kaluar tina tas.

    "Kau sadayana katuhu dimana abdi hoyong gaduh na dimana anjeun milik di dustbin masarakat ieu."

    Ieu nunjukkeun yén jalma ieu ngajadikeun urang dipancung na malah jelema pasti nyangka batur geus dibawa ka handap. disebut beurat psikologis jeung pikasieuneun. Loba ningali dimana baé saperti ieu lakukeun. Ngan téks anjeun meunang sagala chills sumawona mun anjeun boga paguneman riil nu mibanda karakter saperti, anjeun ngawitan loathe wae. Ieu salah sahiji conto kumaha karakter saperti
    tur aya sababaraha deui bisa kapanggih dina madurodam sapertos na saluareun.

    Sarta sangkan anjeun tiasa buka on, tapi ieu ngan respon ringkes.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup