Bukti yén situs web média alternatip utama nu dikawasa oposisi

Filed dina warta analisis by on May 4 2019 11 Komentar

Sumber: businessinsider.com

Kuring nulis pikeun sababaraha taun éta situs web média alternatip paling dipikawanoh nyaéta dina saku tina urutan ngadegkeun tur nedunan tugas maranéhna dina kaulinan anu dikirim widang gaya sakabéhna hasil pamanggih jeung gagasan béda jeung jadi fanned di hareup jeung kontradiksi. Éta nu dualitas anu sok diperlukeun pikeun nyimpen kutub positif jeung negatif tina kakuatan di masarakat. Ieu mangrupakeun kaulinan disinformation ngahaja diwangun digabungkeun jeung bagéan bebeneran, programming subliminal sarta manajemén persépsi. spindle nu di dieu mangrupakeun merek jasa rusiah sarta organisasi rusiah lianna. Éta mah sakadar hal anu kajadian di AS, tapi ogé di Walanda sarta memang kabeh nagara di sakuliah dunya. Kadé nu ngaliwat tur tingal naha éta mangpaat pikeun némbongkeun sababaraha bukti.

Hayu urang tingali kumaha conto ieu website Infowars.com Alex Santang.

The Disinformation Company Connection

handap dokumenter nyaeta penjelasan artikel ieuMana kuring nempatkeun tarjamah nu di handap. Ieu ngeunaan parusahaan disebut 'The Disinformation Company' jeung sambungan kalawan Alex Santang.

Karya nu kawentar ribut konspirasi selebritis Alex Jones, kaasup sababaraha documentaries, kaasup Endgame: Blueprint pikeun Global Enslavement na Tatanan Dunia Baru tur bukuna Waleran nu Dupi ka 1984 1776Anu disebarkeun jeung / atawa diterbitkeun ku Satanist na Alleister Crowley supporter Richard Metzger urang ayeuna disebut The Disinformation Company, hiji parusahaan nu techno-pagans na transhumanists nyambungkeun. Metzger éta presenter program televisi disebut Disinformation, The Disinformation Company jeung ramatloka na Disinfo.com, kalayan slogan teh "sagalana anjeun terang anu salah", nu museurkeun kana ayeuna urusan judul na nyiar dugaan téori konspirasi, gaib, politik, warta, nembongkeun peculiarities jeung dugaan misinformation.

Metzger aya dina eta anjeunna dicirikeun tina hiji umur dini salaku "warlock" (pesulap) jeung manehna nyieun studi ati tina karya [Kenneth] Anger (Crowleyaanse a filmmaker anu dilarapkeun magick Crowley urang). Alatan pangaruh na Metzger digabungkeun ambisi karirna dina film jeung televisi kalayan sorangan kapentingan (Crowley) magick-Na. "Anger, anu produser notorious film underground Crowley-diideuan, éta gambar konci dina jaringan tina Laurel Canyon musisi, occultists, anggota éta kulawarga Manson jeung Garéja of Iblis. Pamustunganana Meztger nu Disinformation Company ngemutan a "perusahaan magick" sarta manéhna ngécéskeun:

Magick - Aleister Crowley dihartikeun salaku seni jeung élmu ngabalukarkeun robah luyu jeung wasiat ka - geus salawasna geus inti vital sadaya proyék kami migawe kalawan The Disinformation Company. Naha éta ngaliwatan ramatloka urang, kagiatan penerbitan nempokeun TV urang, ide bisa mangaruhan kanyataanana dina cara positif, nyaéta naon drive bisnis urang. Kuring The Disinformation Company Ltd. jeung kagiatan urang salawasna dianggap mantra pisan kompléks.

Di sagigireun Alex Santang Disinformation Company éta ogé jawab sababaraha documentaries sahingga bisa hirup kalawan ngadegna skepticism atanapi konspirasi-dipikiran kayaning Outfoxed: Perang Rupert Murdoch urang on Jurnalisme (2004), Uncovered: sakabeh Kaleresan Ngeunaan Perang Irak (2004), Fortunes Bush kulawarga: The Best Demokrasi Duit bisa meuli (diarahkeun ku Nagreg Palast), Wal-Kemranjén: The Cost Tinggi Low Harga (2005), Irak pikeun dijual: The War Untung dealers (2006), Slacker pemberontakan (pilem ku wisata Michael Moore urang paguron luhur di nagara ayun salila pamilu 2004 ogé 9 / 11: Pencét pikeun Kaleresan (2006) 9 / 11 Mysteries (2006).

Disinformation, ogé katelah Disinfo Nation, éta program tipi anu diayakeun ku Metzger, dua musim disiarkeun dina telat wengi "4Later" blok programming Channel 4 di Inggris. episode menit nu genep belas 30 dihasilkeun pikeun C4 anu lajeng ngurangan opat 'specials' tina sajam, dimaksudkeun pikeun Channel Sci-Fi di AS, tapi pernah ditayangkan kusabab kandungan kontroversial maranéhanana. Maranéhanana opat nempokeun nu lajeng dikaluarkeun dina DVD, sareng bonus kadua disc highlights DisinfoCon, hiji acara belas-jam di 2000, kalawan Metzger tur loba selebriti gaib, kaasup Marilyn Manson, Kenneth Anger, pelukis Joe Coleman, Douglas Rushkoff, Tandaan Pesce, Grant Morrison, Robert Anton Wilson, Todd Brendan Fahey jeung sajabana.

The ironi aneh éta Disinformation persis nu sigana ngahasilkeun: disinformation. Hiji conto keuna teh wawancara Metzger on Disinfo Nation Ted Gunderson, urut agén FBI anu dipikanyaho pikeun panalungtikan nya kana jaringan rusiah sarta nyebar tina grup di AS nu Kidnap barudak na subjected mun nyiksa ritual Satanic jeung kurban manusa. The dokumenter Metzger téh écés mangrupa travesty dina Ordinaries Disc gaya Hawai 'humor' na maén dua sisi anu has Robert Anton Wilson. fokus Gunderson urang on nyiksa dina CIA jeung ngadegna militér, sarta anjeunna ngalaporkeun yén Southern California mangrupakeun aréa krusial tina aktivitas kultus satanic. Sanajan Metzger dokumenter meunangkeun hiji "Undercover jero tur wawasan" ngasupkeun "inohong poék" dina Satanism kiwari, anjeunna susunan kaluar mawa observasi samping Gunderson ngalaporkeun grup pinalangsaeun wannabes satanic kagok.

Video Metzger recalls sapotong sami tina disinformation dihasilkeun ku Britania urang Channel di 4 1992, dijudulan "Cicih kapercayaan", nu ngaku nyadiakeun bukti nyiksa ritual Satanic (SRA). acara ieu diayakeun ku Andrew Boyd, hiji lawan aktif tina SRA sarta panulis Blasphemous Rumor, hiji buku on subjek. "Cicih kapercayaan" ngandung rujukan ka duanana agénsi penegak hukum jeung pamanggih para ahli médis, kitu ogé wawancara jeung kultus survivor kiwari emasculated "Jennifer" anu ngaku janten bagian tina grup nu dijieun video.

Footage ngandung ritual jorang dimana a lalaki di tiung nu ieu museur lambang ritual ukiran kana daging-Na, dihijikeun wanoja taranjang tur diperkosa, sarta hiji aborsi katempo dina awéwé understated jeung kamungkinan drugged sejen. Adegan sejen nunjukeun hiji gadis ngora tingali yen nyangkut jeung keur kalibet dina polah seksual telenges. urutan ieu diwawancara ku rekaman bandung eksplisit.

Alex Santang bisa dikaitkeun ka jalma anu geus junun ngahususkeun dina téhnik wizard gaib Aleister Crowley sarta pamakéan maranéhanana di media. Aleister Crowley, pangadeg hiji gaib doktrin disebut Thelema. Urang ngobrol ngeunaan hiji doktrin nu Crowley ngaku yen eta ieu didikte ka anjeunna ku mahluk spiritual di Kairo dimana pamajikanana dilayanan salaku sedeng. doktrin Crowley ieu dumasar kana dewa mitologi Mesir. Mitos lami kungsi kakuatan ketuhanan ka planét. Oftentimes I adzab kaluar ibadah Saturnus madhab urang tingali di sabudeureun urang. Dina ajaran Crowley, maju kieu deui. Crowley éta hiji anggota organisasi Golden Fajar jeung Oto (Ordo Templi Orientis). Kiwari dimungkinkeun nyaéta hiji organisasi Templar nu nembongan bisa disambungkeun ka Pharaohs Mesir. interest Crowley di mitologi Mesir geus sahingga gampang dipedar.

Kuring geus geus dipedar carana kuring yakin yén dunya ieu masih keur diadministrasi ku bloodlines pharaonic. Yén Aleister Crowley kitu ku sakabeh pamingpin utama dunya diurus kudu datang sakumaha henteu kabeneran. Anjeunna teh "Sersan Pepper 'ku The Beatles jeung sabenerna kapangaruhan sakabéh industri musik, TV jeung film. Crowley éta pahlawan The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, tapi ogé, contona, Williams Vanessa. Crowley tadi biara di Sisilia jeung dikabarkan sempet kelamin kabuka kalayan barudak dinya. Crowley dipaké ritual séks pikeun attain a status spiritual luhur. Salah sahiji ritual of Crowley nyaeta 'Eroto-comatose Lucidity' nu hartosna kasarna ditarjamahkeun 'attaining pencerahan ngaliwatan kaayaan comatose sahiji korban salaku hasil tina baham. Nu bisa disada bit seru pikeun néangan thrill maca, tapi hiji kaayaan comatose henteu persis polos. Dadaran ngeunaan ritual bisa kapanggih di dieu tur aya bakal diringkeskeun handap ka budak ngora salami assaulted séksual nyaéta dugi anjeunna ngahontal jenis koma jeung sumanget na detached tina awak. pedo kelamin geng perkosa murni Ieu salah sahiji loba ritual kelamin Aleister Crowley, lalaki anu geus dipuja ku loba selebriti.

Crowley junun nepikeun téknik sulap di industri musik, TV jeung film. Satuluyna anjeun kudu mikir ngeunaan hal dina tingkat subliminal, kayaning sabalikna speach "na loba téhnik séjén. Sababaraha sulap maranéhanana (disebut Crowley 'magick') téhnik bisa kapanggih dina, contona lagu The Beatles jeung pita lianna. Ieu ngalir di magick ka kombinasi téhnik subliminal sarta program rangkep ritual gaib tur symbolism; panon téh biasana henteu katingali. Sabenerna, anjeun tiasa disebutkeun yen magick Crowley urang geus jadi standar pikeun sakabéh industri musik, TV jeung film.

sumber; reddit.com

Jimmy Savile, kapribadian TV gootste Britania Raya jeung serial abuser anak sorangan occultist ogé dianggap anu ngagabung dina footsteps of Aleister Crowley. Savile kalawan bébas bisa ngarambat ngaliwatan Inggris mangpaatkeun barudak jeung ditumpurkeun dina will. Savile bisa malah geus komitmen necrophilia on awak di morgues rumah sakit. Savile, anu maot dina yuswa 84 2011 Oktober, éta nu palaku kelamin pangbadagna di Britania sanggeus pulisi ngumumkeun yén anjeunna ngalaman sahenteuna 450 korban ti dalapan mun 47 taun.

Kanyataan basajan nu batur kawas Alex Santang pangadeg The Disinformation Company bisa dikaitkeun, ku kituna sabenerna nyambungkeun kana ajaran Crowley. aya nu bisa meunang éta kami nuju kaayaan agén tina urutan (fenomenal) dunya boga.

Déwan pikeun Sarat jeung Kaayaan Nasional (CNP) jeung John Birch Society sambungan (JBS)

Alex Santang ogé bisa pisan jelas numbu ka sababaraha bak kira utama, ngalambangkeun Déwan pikeun Sarat jeung Kaayaan Nasional (CNP) jeung John Birch Society (JBS).

The CNP diadegkeun dina 1981 ku Tim LaHaye sarta Paul Weyrich. Lahaye mangrupa da'wah Amérika, spiker sarta panulis buku Kristen. Anjeunna belonged ka Kristen Evangelis sarta nikah di panulis Christian Beverly LaHaye. Weyrich éta hiji aktivis politik, komentator (pikir CIA) jeung pangadeg rupa bak kira kayaning The Heritage Wikimedia, Free Kongrés Yayasan sarta Amérika législatif Exchange Foundation. Weyrich terang kitu jelas naon bisa anjeunna meunang duit jeung lamun urang bau duit gede, teras urang nyaho saha sabenerna ngawasaan game. The CNP mangrupakeun jenis Amérika Bilderberg. Kabéh rapat na téh rusiah. Euweuh leaks kaluar. organisasi nyaeta payung keur "bebeneran seekers" diadegkeun ku Judeo-Kristen Zionists.

Satuluyna anjeun ngabogaan hak-wing John Birch Society (JBS). The John Birch Society mangrupa grup katuhu-wing Amérika, diadegkeun dina 1958 ku aktivis pangusaha Robert W. Welch, Jr sakumaha propaganda utamina anti komunis jeung organisasi lobbying. Urang tingali deui jeung deui motong up duit gede. Anu sakuduna sabenerna ngangkat kacurigaan. Welch miharep hiji rusiah, organisasi monolithic 'ngadegna anu "bakal beroperasi dina kontrol nulis lengkep pisan tingkat".

maca buku online Ieu Pikeun masihan sanggeus pikeun manggihan cara Alex Santang bisa jadi napel organisasi ieu. Leuwih sasaena, kumaha oge, mun ningali dokumenter handap ogé. Lamun lajeng, nalika anjeun bener dicokot serius waktu méméh nepi diajar sagala ieu, sababaraha ngawitan tingali kumaha ogé widang gaya oposisi média alternatip dina saku of elite ieu, abdi miharep anjeun meunang ngaliwatan éta aya saeutik pisan sumber bebas. Kuring nyarankeun ogé pikeun artikel ieu maca deui ngeunaan kaayaan di Walanda. Muga anjeun ogé baris dimimitian ningali kumaha penting éta pikeun ngarojong panulis sabenerna bebas (ngan di Walanda nu kabeh ulah condong kabuka).

Mangga oge baca komentar for jurus, dimana anjeun tiasa ningali sambungan kalawan jaba Walanda.

éntri sumber link: conspiracyschool.com, scribd.com

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (11)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Anjeun tiasa manjangkeun kana Perang on (T) kasalahan, Anjeun nyiptakeun musuh disebut Al Qaeda / ISIS sahingga gaduh ID anjeun pikeun nerapkeun campur ..

    Balik ka Crowley / RTD bapa Aleister Crowley éta dina mazhab nu disebut The Pabedilan Dulur-dulur grup ieu tina pentingna kritis dina influencing Kristen Evangelis di AS nu ideologi vasteland..hieruit muncul salaku Darbyism na aya Lah a Scofield bibel dihasilkeun sakabéh nu mawa di langit Zionism
    https://hermetic.com/crowley/worlds-tragedy/the-plymouth-brethren
    https://www.godlikeproductions.com/forum1/message3396318/pg1?c2=1

    Grup dinten Trump jeung aliran tungtung zionis na (spiritual) ngarojong ..

  2. Martin Vrijland wrote:

    Artikel: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/verspreider-smaad-en-laster-martin-vrijland-jeroen-hoogeweij-heet-nu-naomi-hoogeweij/

    Dina artikel ieu kuring ngajelaskeun sambungan tina Martin Vrijland pitenah jeung fitnah communicator Jeroen High Weij kalawan Aleister Crowley Oto tina:

    Jeroen High Weij, sumber sadaya pitenah jeung fitnah ngeunaan Martin Vrijland dina Internet pikeun manggihan, geus pernah concealed identitas Na. Kalolobaan naon masih bisa kapanggih online di tulisan baseless, asalna tina leungeun Jeroen sarta miboga tujuan jelas ngeunaan undermining nu credibility sahiji artikel nu ditulis ku Martin Vrijland. Ieu masih boga pangaruh na kusabab Google nampik ngaleupaskeun Tumbu na sabab kuring balik geus ditinggalkeun untreated.

    Lirik kénéh aya online; kaasup dina ramatloka "wiki hoax 'nu mucunghul tinggi di search engine Google. Kuring mutuskeun moal leuwih énergi pikeun stabbing dispel gede bohong ieu. Sakali sabab kuring balik nunjukkeun tempat nu ngampar anu sakabeh situs web relevan nanjak geura balik kana kalam ngarubah atawa ngahapus hal. Jadi geus kaliwat hanacaraka conto Kuring kungsi defrauded urut dunungan. Tapi nalika kuring diterbitkeun bukti dina situs abdi yen Kuring kungsi pensiunan ti parusahaan dina jalan anu sae tur friendly, carita nu ieu gancang dihapus. Masalah sareng desinfo ieu ngahaja sumebar utamana pamiarsa anyar condong yakin eta sahingga ngan saukur kaluar. Dina rasa anu éta sahingga hiji metodeu éféktif pikeun motong off panulis kritis sarta uing reputasi na.

    Kuring geus nanya sababaraha ahli hukum nyandak up bisi kuring jeung kaayaan pikeun ngagugat keur teu nyampurkeun deklarasi abdi. Sajauh salah euweuh sigana wani ngaduruk ramo pikeun ngagugat nagara. Nu masih bisa ditunjuk salaku tanggungjawab jelas, kusabab laporan pisan komprehensif sarta detil nyarios bukti teuas ieu saukur teu dianggap. Anu bisa jadi kanyataan yén éta jelas yen nagara boga leungeun kuat di pitenah online ieu sareng fitnah? Kuring bisi kuring oge Filed kalawan Sven Hulleman ningali lamun manehna wani ngaduruk ramo na thereto.

    Geus salawasna amazed kuring kumaha gampang ieu Jeroen High Weij dina jangka waktu mishandled committing sakabeh jalma pitenah jeung fitnah. Utamana ti ieu jelas kriminal. Kuring malah diterbitkeun Rijkspas sarta ieu kituna jelas éta Jeroen digawé pikeun nagara. Malah Jeroen seemed radar nu ngiles na mah bébéja dina grapevine yen anjeunna bisa mibanda kanker. Ayeuna kuring teu percanten ka gosip, tapi ieu bisa ditandaan yen anjeunna leuwih aktip dina loka dipikawanoh anu fokus kana nyieun Martin Vrijland hideung (jeung full-waktu anu lakukeun). Kitu pisan ieu mah reuwas nalika maca hiji nunjuk kaluar ka abdi nembe dina akun Twitter ngaranna Naomi High Weij.

    Éta nu sugan alesan Jeroen pernah dijieun fuss misalna ngeunaan identitas na? Ieu bener Jeroen? Naha aranjeunna hayu aranjeunna tumuwuh? Serius? Sabenerna mah panginten eta éta lulucon a. Eta bakal nyieun hal abdi jum'atan eta leuwih narik! Naon kajadian lamun geus Filed ngalawan hiji jalma jeung jalma nu geus undergone parobahan kelamin? Aneh!

    Jeroen sok tinggi dina tangkal di organisasi Aleister Crowley Oto. Dina misalna hiji masyarakat rusiah Luciferian eta transgenderism sigana janten masalah anu cukup umum. Ieu malah sigana yén 'gender nétral' sarta 'transgender' niatna ngamajukeun pamasaran masyarakat ieu di sakuliah dunya. Kuring geus dibahas ieu sacara éksténsif dina artikel abdi dina subjék ieu, nu kuring ngadegkeun ieu utamana geus ngalakonan jeung gagasan yén Lucifer nyaeta ambivalent. Anu henteu terang ka Baphomet boksymbool Luciferian nu kedah ngadamel Buck kalawan breasts na lingga keur. The rujukan pangalusna keur ieu sugan digambarkeun ku jalu / meunangna bikang tina kontes lagu Eurovision di 2014, Conchita Wurst. Contona, baca deui artikel ieu katerangan lengkep. Ieu fits bener ogé dina gambar nu Jeroen geus diwenangkeun dirina keur rebuilding.

    Samentara Jeroen (ayeuna jadi Naomi) deui aktif di Internet jeung geus jadi panulis tamu di jalta.nl ramatloka. Nalika kuring manggihan éta gagasan kuring nu ieu mah gancang Isro fooled. Ieu leres: Jeroen nyaeta Naomi! Di Yalta Jeroen publishes pangalaman transgender sarta réaksi thereon lingkungan-Na.

    Meureun kuring kudu Naomi tapi ngan alus tuah dina peran anyar nya di Yalta. Hayu urang miharep éta propaganda LGBTQ hususna bisa ngayakinkeun loba barudak ogé ditaroskeun gender maranéhanana jeung keur malah pikir mun ogé ngalaman prosés konvérsi nikmat. Jeroen bisa jadi conto bersinar maranéhanana. Sigana mah éta geulis senang. Urang ogé kudu Pauls rumaja Tembongkeun masak acan katempo sabaraha fun anjeun kersa datangna sarta kasampak di Hema anjeun geus bisa balik meuli baju.

    Kuring manggihan eta musibah nu kuring moal boga kasempetan tangtangan Jeroen pikeun lalaki mun manusa tarung méré anjeunna sudut katuhu padet atawa substansi kick handapeun bal na. Twisted! Atoh, anger kuring éta geus diwuwuhan sarta nyiksa awéwé Kuring geus boga muatan cukup (atawa leungeun Kate, tapi nu kumisan, Jeroen henteu), jadi abdi hoyong difokuskeun cinta keur Naomi kuring naha: Naomi, Anjeun Sigana orok hébat! Pasti urang bisa ngamimitian deui ayeuna nu keur awewe?

  3. Zandi Panon wrote:

    cults kelamin do pasti bagian tina éta, tingali naon nu NXVIM kultus panganyarna kajadian dibiayaan ku kasangka Bronfman dawam anu dina gilirannana bisa numbu ka Epstein jeung Lesmana (Virgin Rékam naon; s dina ngaran) métode klasik kompromat

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3532987/ook-15-jarige-slavin-bij-sekscult-van-sterren-en-miljonairs
    https://www.thesun.co.uk/news/6117529/nxivm-held-parties-on-richard-branson-island-claims/

    https://www.henrymakow.com/2019/04/ Zionis-bapa baptis-Samuel Bronfman% 20.html

  4. Zonnetje wrote:

    Muhun, eta moal kaget anjeun diajar yén Aleister Crowley éta hiji pagawe of nenjo jasa rusiah kurung 'Inggris' éta jadi. Ku sabab kitu, Anjeun bisa ngalakukeun loba kriminal, hal gélo sarta tetep meunang jauh jeung eta.

  5. guppy wrote:

    Ieu masih sells teuing gering kecap anu sakabeh jalma / jiwa nya tetep dulur fooled. moal bakal kaget kuring lamun aranjeunna tungtungna meunang gering sadaya ngampar ieu.

    grup nu bakal dikutuk moal ilubiung dina Tapi kuring yakin grup ieu bakal nungkulan!

    Ku kituna balik payun na Martin ulah poho yén grup pisan badag jeung tumuwuh sarta nyadar yén fitnah bebeneran jeung ngaran anjeun dumasar ngampar.

    • Martin Vrijland wrote:

      Éta strategi. Ngudag dulur kaluar tina widang maén nu teu dikawasa. Jeroen High Weij (rada ku tatangga kacilakaan Micha Kat dina jangka waktu) lamun Website na (Swapichou anu ngawangun bagian utama) Martin Vrijland coba pikeun sakabéhna kaduruk pareum. Micha Kat ieu ogé nyerang pikeun appearances, tapi pernah fundamentally ngabahayakeun.

      Urang dipariksa ningali situs salawasna maranéhna anu diserang (dipariksa), tapi fungsi Tujuan a; sakumaha ayeuna dina posisi teu aktif dina kaca Facebook maranéhanana. jaba ieu gaduh, sabab anu channeling anger jeung tetep pengikut jadi teu aktif.

      Éta kaulinan multi-dimensi (kayaning docu nu ningali ogé telat) jeung eta fungsi sagala aspek tina psyche manusa sarta channeled énergi nanaon.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup