Buku Martin Vrijland Anyar 'Kanyataanna salaku urang sadar' siap pikeun pangiriman!

Filed dina warta analisis by on Nopémber 4 2019 3 Komentar

Jaman tungtungna parantos sumping kanggo buku énggal 'Realitas sakumaha anu ayeuna urang sadar'. Kamari kuring parantos masihan pamiarsa buku kanggo Ebook Reader (atanapi e-Reader upami anjeun hoyong) sareng dina versi PDF. Ti ayeuna buku versi paperback ogé sayogi ngalangkungan wéb boekbestellen.nl pikeun harga 24,95. Di handap ieu anjeun masih tiasa janten anggota sareng nampi versi e-reader sareng maca versi PDF. Teu gaduh Pamaca Ebook? Teras dina kalolobaan PC, laptop, atanapi i-hampang anjeun sering tiasa ngan maca versi Ebook Reader ieu. Pikeun mastikeun, abdi ogé ngalebetkeun versi PDF supados anjeun tiasa maca online dina alat anu anjeun pikahoyong. Éta ogé tiasa waé dina i-Pad atanapi telepon anjeun.

Bukuna masihan kasimpulan anu saé ngeunaan kanyataan palsu sareng koléktif Truman Show dimana umat manusa diayakeun ngaliwatan program pamrentahan ti sampe ka kuburan. Buku kasebut nyayogikeun panyandinan anu lengkep, tapi sadayana sadayana nganggo solusi anu jelas.

Unggal jalma ngalaman bentuk pamrograman ti Lawu ka kuburan. Buku ieu nunjukkeun kumaha program ieu terstruktur, kumaha struktur kakuatan diwangun di dunya sareng kumaha umat manusa diayakeun dina koléktif Truman Show (saatos pilem anu nami sami ti 1998) dina interaksi antara média, politik sareng oposisi anu dikontrol. Éta ngajelaskeun kanyataan nalika urang ningali tina modél téori simulasi dumasar kana 'eksperimen ganda slits', fisika kuantum sareng tina sudut pandang kesadaran. Anu kedah pikeun saha waé anu aya hubungan sareng eling, agama, spiritualitas sareng politik.

Maksud kuring pikeun nulis buku anu tiasa dina prinsipna dibaca dina hiji dinten sareng anjeun tiasa masihan ka kulawarga atanapi babaturan pikeun ngajantenkeun aranjeunna mikir. Kami suksés. Buku ieu ngandung halaman 148 sareng ku kituna gampang dibaca dina hiji dinten.

Upami anjeun parantos janten anggota sataun sareng hoyong nampi buku dina versi keretas, kintunkeun email ka alamat anjeun.

Di handap ieu Anjeun tiasa ngundeur versi Ebook Reader atanapi maca vérsi PDF. Anjeun tiasa ngaksés kadua file saatos janten anggota. Aksés dibéré emas sareng sadayana kaanggotaan taunan. Ngan ukur pikeun anggota-anggota anu numbu ka buku di handap tulisan ieu anu tiasa ditingali. Batur ningali tombol kaanggotaan. Nalika anjeun janten anggota, anjeun leres-leres ngadaptar salaku donor, sareng anjeun ngadukung kuring neraskeun padamelan abdi. Hatur nuhun pisan kanggo éta!

Ngamutahirkeun 5 November 2019, 15: waktos 30: anjeun ayeuna tiasa ogé mesen versi e-reader sareng PDF via webshop handapeun tombol biru.

Upami, contona, anjeun parantos ngadukung via transfer bank périodik atanapi kaanggotaan bulanan pikeun sababaraha waktos sareng anjeun hoyong maca buku, mangga ngahubungi kami nganggo formulir kontak. Alesan kuring ngatur watesan ieu kusabab jalma-jalma tiasa maca buku kuring pikeun € 2 ku mimitina janten anggota bulan sareng ngabatalkeun kaanggotaan deui.

Jadi anggota

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Dear Martin,

    Ku sabab kitu kuring badé ngaturkeun ucapan salamet ka anjeun dina komitmen sareng komitmen kana kecap anu mandiri
    yén anjeun parantos ngajantenkeun aksés ka sadayana dina bentuk buku.

    Dina pamanggih kuring, anjeun peryogi sikep anu kuat sareng kapasitas anu ageung pikeun pamulihan
    teu sadar jalma nyiksa pikeun nunjukkeun sabaraha aranjeunna disiksa sareng dimanipulasi ku
    kakawasaan napsu di nagara ieu sareng di tempat sanés.

    Succes
    sareng ucapan salamet sareng buku anjeun

  2. Martin Vrijland wrote:

    Hatur nuhun.
    Kuring henteu acan dilakukeun sagala masalah anu kasulitan taun 7 nempel beuheung kuring kaluar pikeun diri kuring sareng endog berangin pasti matak neundeunkeun kana kuring. Sabalikna ... anu hargana seueur pisan.
    Kuring henteu nyerat buku pikeun kuring nyalira, ngan tepatna sareng ngan ukur pikeun jalma jalma anu hoyong ngagaduhan hal anu diserahkan ka jalma anu rada sadar kana kaayaan anu aya.

  3. Zonnetje wrote:

    Hai Martin, parantos parantos nitenan buku énggal anjeun.
    Gening sareng sakadar terus ku inpormasi! Éta ngan perlu.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup