Demokrasi langsung jalanna potong kompas tina lockdown sareng pamulihan ékonomi

Filed dina warta analisis by on May 15 2020 24 Komentar

sumberna: fvvd.nl

Démokrasi langsung mangrupikeun solusi tina pikasieuneun ayeuna pamaréntahan Walanda anu nyerang nagara urang. Éta mangrupikeun bentuk démokrasi dimana masarakat langsung milih wakilna ngalangkungan pamilih online (aman). Jalma anu reorganisasi sareng kualitas kapamimpinan dipilih. Jalma anu kalolobaan undian meunang pasang menteri. Sarua sami pikeun hiji perdana menteri.

Undang-undang kudu dirévisi sareng dipayunkeun ka masarakat dina istilah-istilah sederhana anu jelas pikeun disatujuan atanapi teu diidinan. Undang-undang dipasihan tanggal kadaluwarsa sareng tiasa kapilih atanapi otomatis dibarisi nalika tanggal éta tamat. Hukum anu saé tetep. Hiji hukum anu goréng ngaleungit.

Anjeun tiasa ngawangun demokrasi langsung bari pamaréntah ayeuna masih keneh aya. Éta mangrupikeun kakuatan ketahanan anu tiasa janten beton langsung. Révolusi sepi sareng gancang. Anjeun henteu ngantosan pamilihan, tapi ngatur pamilihan anjeun langsung online.

Éta tiasa janten konkrit langsung, kusabab anjeun tetep aya struktur sosial anu utuh, tapi ngagentos pamimpin ngalangkungan suara online. Boneka makuta diganti ku manajer ti jalma-jalma.

Sistem pemilih anu nyayogikeun kaamanan sareng tiasa ngiringan pamilihan calon. Éta idéal pikeun ngalakukeun ieu via blockchain atanapi ngalangkungan tautan ka DigiD anjeun, tapi kusabab urang henteu nyangka pamaréntahan incumbent damel, urang tiasa nyusun ieu diri. FVVD parantos nyayogikeun platform pikeun ieu (www.fvvd.nl).

Hurup di handap ieu ngécéskeunana sacara rinci sareng mangrupikeun hurup ranté anu anjeun tiasa ngirim langsung ka babaturan atanapi kenalan:

Baraya,

Sakeudeun ngeunaan pamarentahan ayeuna sareng "lockdown cerdas" anu urang ngobrol.

Sacara bertahap, di daérah abdi, beuki seueur jalma anu ngamimitian ningali yén pamaréntah hoyong ngarobih masarakat sacara sakabéhna. Éta "lokét cerdas" bakal lalaunan bakal dirobah jadi hiji anu permanén, dimana anjeun kedah mésér kabébasan anjeun. Anyar anu normal janten samentawis satengah masarakat sareng anjeun kedah mayar éta waé. Abdi ngagentos.

Dangukeun, perusahaan ayeuna tiasa nyéwa konsultan anu mahal pikeun kéngingkeun naséhat kumaha nyetél bisnisna genep suku. Anjeun bet aya tag harga anu katempél dina éta; labél harga pikeun perusahaan (sabab éta bakal peryogi persetujuan resmi pikeun ukuran 1,5-meter) sareng tag harga pikeun customer (sabab aya batur kedah batuk anu wajib hiji-sareng-satengah meter sareng turunna panghasilan).

Éta kamungkinan yén vaksin covid-19 anu bakal datang bakal saukur wajib. Kumaha saur anjeun ngeunaan éta?

Kumaha saur anjeun ... Salian ti patarosan naha vaksin sapertos kitu parantos diuji sakitu cekap, sareng disarengan tina patarosan naha urang hoyong hiji sareng satengah meter tina masarakat. Kuring pikir Rutte nganut sareng aranjeunna leres-leres henteu ngadangukeun jalma protés di Hague.

Kuring henteu terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan éta, tapi téknologi sigana bakal dianggo pikeun ngawas sagala ukuran éta. Yén téknologi sareng data ageung badé sumping, margi seueur teuing perusahaan anu tiasa ngirangan anu pikaresepeun deui. Atanapi anjeun ningal béda? Kuring nyangka teuing seueur jalma anu parantos damel kanggo perusahaan-perusahaan ageung anu nyayogikeun solusi ICT atanapi pikeun instansi pamaréntahan anu mastikeun yén aranjeunna tiasa teras-terasan mayar bumi sareng ngajaga kulawarga. Jalma jalma tingali yén aya anu henteu leres, tapi lamun datangna kedah milih, kalolobaan jalma milih bumi sareng kebon sorangan.

Anjeun sareng kuring leres-leres terang kumaha komunitas anyar ieu bakal katingali. Media sareng nagara terus percaya yén jual téh perlu sareng cara anu diwanohkeun nyaéta undak-undur, ku kituna massa terus percaya yén éta téh leres-leres kedah ngandung virus corona. Éta henteu matak senang.

Naha anjeun anu nyarios kitu? Anu prosésna bakal lumangsung dina gelombang gerakan tina 'ngencang beubeur' dugi ka 'sina ngantepkeun spring' teras gelombang salajengna sumping. Saatos jaman anu biasa dugi ka hiji satengah meter sareng sakedik deui rohangan pikeun obahanana, media, para ahli (produksi tokoh RIVM) sareng politikus bakal nunjukkeun ka kami kabangkitan virus korona, saatos éta perkenalan bagian sabeulah bungkusan bakal dipayun ku jalma-jalma.

Nya, kuring henteu émut upami anjeun nyarios yén, tapi beuki seueur jalma anu mendakan inpormasi ngeunaan kumaha kami dimainkeun (sajaba ti sadaya berita palsu). Urang tiasa mendakan seueur perkawis sabaraha vaksin bahaya, kumaha patén Microsoft hoyong masihan sertipikasi vaksin digital, kumaha cara Bill Bill Gates dina industri média sareng vaksin, kumaha aplikasi tiasa dianggo pikeun ngawas kami. Kuring nyangka urang gancang kadorong kana sistem kontrol digital. Kuring anggap inpormasi éta penting pisan, sabab upami anjeun henteu terang naon bahaya anu boro-buru anjeun, anjeun henteu luncat dina waktosna. Tapi, kedah aya léngkah salajengna. Kami kedah sumping sareng solusi.

Abdi upami anjeun sareng kuring teu ngalakukeun nanaon, urang bakal ngalih ka masarakat dimana teu aya deui kontan, komunitas dimana aktip, kaméra sareng data anu ageung terang dimana kami atanapi naha urang ngagaduhan suhu anu leres (teu aya covid-19) sareng saha urang sadaya berinteraksi sareng. Léngkah anu salajengna nyaéta pikeun nyambungkeun sadaya data ieu kana sistem sistem skor. Abdi henteu ngantosan éta, naha? Kalayan atanapi henteu aya skor anu cekap, anjeun tiasa atanapi henteu angkat di luar, ku karéta atanapi dina pesawat atanapi anu sanés. Anu bakal janten imah gusti! Link ka sadaya data éta pikeun tanda digital anu mungkin sareng link ka kasaimbangan bank digital anjeun langkung saé. Hiji jenis panjara kabuka.

Jigana urang didorong kana wéb, sareng Cina masihan conto kumaha salaku kaayaan anjeun tiasa maksa jalma pikeun taat kana éta. Abdi henteu hoyong cicing di Cina. Cina ogé nunjukkeun kumaha individu anu nangtung dina oposisi ngan saukur ditinggalkeun. Éta mangrupikeun pangaruh otomatis sistem sapertos kitu. Atanapi anjeun ningal béda? Pamustunganana, massa bakal sujud deui, sabagian sabab seueur di masarakat sorangan nyalira bagian-bagian tina 'sistem'. Upami anjeun gaduh padamelan dina IT sareng anjeun nyayogikeun parangkat lunak databés atanapi anjeun nyayogikeun sistem kaméra, upami anjeun damel salaku perwira investigasi atanapi salaku pulisi, anjeun tetep milih panghasilan. Éta cara anu balik.

Anyar nembé aya saur: "Teras kuring malungkeun smartphone kuring dugi ka kuring kaluar tina sistem". Tapi urang bade waktos anu milu dina komunitas janten praktis teu mungkin tanpa digiD atanapi tanpa eHerkenning (pikeun perusahaan). Éta mangrupikeun masalahna. Hal anu sami bakal kajantenan ku téknologi korona anyar. Upami anjeun parantos dialungkeun smartphone anjeun, anjeun ngan saukur moal tiasa deui asup ka pasar raya. Lajeng anjeun ngan ukur spool.

Naha anjeun pikir bakal sumping ka éta? Abdi pikir kitu ... teras anjeun ngan ukur tiasa salamet upami anjeun gaduh kebon alihan anjeun sorangan, tapi maka anjeun ogé kedah ngagaduhan siki anjeun nyalira, sabab kakurangan diri sigana ogé bakal dicaram dina jangka panjang. Nya, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo éta sareng henteu ngaraos siga kitu.

Jigana léngkah salajengna janten anjeun henteu kedah deui aya di daérah umum upami anjeun teu acan vaksin. Sareng yén "data anu ageung" sigana ogé bakal maénkeun peran dina ieu. Upami aplikasi sapertos kitu nyarios yén anjeun parantos nampi vaksin, gerbang lawang supermarkét bakal kéngingkeun anjeun; disebutkeun henteu. Dina fase anu terakhir, aplikasi sapertos kitu sigana bakal diganti ku karakter digital anu dikaitkeun kana awak anjeun atanapi hiji hal. Kuring henteu terang, anjeun nguping yén Microsoft damel sareng éta patén atanapi hal (sanés konspirasi, kuring maca dina situs patén Google). Sareng waé bakal lengkep upami aranjeunna ogé ninggali kasaimbangan bank anjeun ka sadaya ieu. Brrrr .. Moal lami deui moal aya kabur kajaba anjeun milih cicing 'di alam liar', tapi permios ..

Urang tiasa ngagorowok naon anu dipikahoyong; urang tiasa ngajerit yén kami henteu hoyong éta sadayana, tapi éta siga anu ceurik di gurun. Mayoritas gumantung kana 'sistem'. Pikir kuring waktuna pikeun mikirkeun ngeunaan: Upami anjeun teu tiasa ngéléhkeun 'em, gabung' em.

Kuring pikir urang kedah nyayogikeun solusi anu beton anu tiasa ogé dirangkul ku anu damel pikeun 'sistem'. Urang kedah nyayogikeun solusi konkrit sareng anu meujeuhna pikeun mastikeun yén jalma henteu kaleungitan kapastian, tapi anu aranjeunna kedah nyarios. Kami ayeuna gumantung kana kaputusan anu ditumpukeun ti luhur. Sistem politik anu ayeuna mekarkeun urang pikeun nampi kaputusan éta tanpa aya bentuk partisipasi. Jigana anu tiasa dilakukeun béda. Éta leres-leres kedah robih ayeuna. Éta leres pisan kuring pisses.

Kuring maca ngeunaan kasempetan pikeun gampang-gancang ngahurungkeun perkara-perkara sareng téknologi anu sami ayeuna, tanpa ieu meryogikeun sadayana tibalik. Éta henteu peryogi pemberontakan populér atanapi révolusi. Sadayana ngan tiasa tetep ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun. Abdi hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun ku éta, kusabab kuring sok ngahargaan pendapat anjeun.

Hiji-hijina hal anu ngarobih nyaéta struktur kaputusan. Menteri sareng pejabat anu ayeuna ngalaporkeun ka makuta sareng ngadorong hukum tanpa idin langsung masarakat kedah ngalaporkeun ka masarakat. Menteri kedah diganti ku wakil rakyat langsung dipilih (anu bener-bener ngalambangkeun rahayat tinimbang makuta). Aranjeunna nyebatna demokrasi langsung. Éta malah diwanohkeun ku Elon kasturi (tina mobil Tesla éta). Éta teu budak bodo…

Upami éta mungkin ngalangkungan demokrasi langsung sareng upami tiasa ngenalkeun gancang, émutan urang kedah ngamimitian ngalakukeun éta sareng ngamajukeunana. Dina demokrasi langsung kitu, rahayat milih wawakil rahayat online. Janten anjeun tiasa janten calon anu nyalira atanapi nyalonkeun calon sareng sistem undian mastikeun seléksi sareng kamekaran anu ngadukung. Sakedik sapertos sistem undian sapertos Holland's Got Talent sareng program TV anu sanés. Téknologi anu aya. Anu ku kuring mah ngarti éta téh langsung tiasa dilaksanakeun.

Janten wakil langsung kapilih kedah nyederhanakeun undang-undang sareng nunjukkeun ka masarakat pikeun persetujuan atanapi ulasan. Tina rébuan hukum, ka kajelasan, ti kuantitas pikeun kualitas. Partisipasi masarakat langsung. Kuring pikir éta pinter pisan.

Urang tiasa ngantosan dugi hukum vaksinasi wajib pikeun urang milih nyandak vaksin atanapi angkat ka panjara digital atanapi urang tiasa nangkep momen. Jigana urang kedah ngamangpaatkeun krisis ieu pikeun ngajantenkeun perobihan. Ngarobih jalan anu urang hoyongna! Demokrasi langsung tiasa ngagentos struktur listrik anu aya via sistem voting online dina sababaraha bulan. Nya: Akhirna aya anu konkrit tibatan sagala ideu nganggo bulu di sakuliah internet.

Nyaan kuring hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan éta! Kuring mikir ayeuna nya éta waktu pikeun nyiptakeun dukungan pikeun ieu. Hayu urang ngobrolkeun éta pribadi. Urang tiasa ngawangun éta nalika urang sadayana ngajantenkeun Facebook gedé. Anjeun ngan ukur ngalakukeunana ku ngabagi ... nunjukkeun jalma-jalma di sabudeureun anjeun. Éta sababna panginten kuring bakal kabaran ku anjeun.

Tingali di dieu, dijelaskeun ogé: https://www.fvvd.nl/ sareng anjeun tiasa langsung ngadaptarkeun petisi anu nunjukeun yén kami pancén hoyong ngiringan ieu babarengan. Éta ngan ukur janten viral upami anjeun naroskeun ka kuring.

Nya, kuring tiasa ngupingkeun anjeun ti anjeun.

salam
(PS meureun ide: kirimkeun email ieu ka babaturan anu sanés)

Aya seueur patarosan kumaha sistem pulitik sapertos kitu bakal jalan, tapi gist na nyaéta:

  1. yén éta tiasa dilaksanakeun gancang
  2. yén éta mangrupikeun bentuk fair demokrasi
  3. yén anjeun tiasa ngadamel sistem kauangan deui solid

Kiwari dimungkinkeun tiasa dilakukeun, contona, ku ngenalkeun guilder digital (sareng kamungkinan kertas). Hartina, éta guilder teras katutup ku standar anu kiwari susuratan artos ngurus. Tautan na ngabentuk "standar emas" anyar. Éta tiasa emas fisik atanapi éta tiasa janten bitcoin. Anjeun tiasa gancang nyiptakeun artos digital sareng tautan sareng bitcoin (sapertos "standar emas") ogé gancang ditetepkeun. Ieu di handap pikeun sadayana dianggo: jalma milih.

Mayoritas nangtukeun! Tur éta kageulisan démokrasi langsung. Demokrasi langsung henteu pernah janten mungkin sateuacan, sabab bakal nyandak waktos teuing. Kalayan téknologi ayeuna, anjeun gancang tiasa masihan jalma ngomong. Ku cara maké aplikasi sareng pencét tombol, anjeun milih calon sareng hiji pencét tombol anu anjeun satuju atanapi nolak usulan.

"Leres, tapi éta henteu mungkin, panerapan jauh teuing kompléks pikeun éta sareng aya seueur teuing hukum kanggo anu!Leres na mangrupikeun anu peryogi robih. Pamimpin anyar kedah janten saderhana, tiasa komunikasi, jelas sareng ngayakinkeun masarakat. Seusianana sering waé.

Hayu waé tilelep dina, pikirkeun ngeunaan éta, tapi ulah panjang teuing. Urang kedah kaluar tina kaayaan anu ayeuna sareng gancang sareng urang kedah nyandak jalma-jalma anu marentah urang ayeuna kaluar tina gedong gancang. Maca langkung lengkep ihwal www.fvvd.nl sareng naroskeun patarosan anjeun dina 'pertanyaan & jawaban'.

".. Sareng upami anjeun ngagentos ieu maka anak anjeun bakal salajengna"

poto sumber: https://www.facebook.com/Nantes.Revoltee/photos/

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (24)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    ANP: Poll: VVD tumuwuh ka 43 korsi ngalangkungan pendekatan corona

    Pamilih ngahargaan pendekatan korona pamaréntah, anu hususna nyayogikeun partai dina partai koalisi panggedéna, VVD, dumasar kana survey panganyarna ku I&O Research. Pesta liberal tiasa ngagantung kana 43 korsi maya, sedengkeun sadaya pihak séjén macét dina 16 korsi.
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/peiling-vvd-groeit-naar-43-zetels-door-corona-aanpak/ar-BB146PUE

    • Martin Vrijland wrote:

      ANP John de Mol… poll poll dipercaya atanapi propaganda? Langkung seueur waktos ngabuktikeun sabalikna.

      • ZalmInBlik wrote:

        sadaya sistem pamilih henteu tiasa dipercaya nalika aranjeunna nyarios 43 korsi ngan ukur nganggap aranjeunna tiasa nampi jumlah korsi anu aya 43. Seueur warga Madurodam tetep percanten kana prosés voting sareng kotak suara.

        Nya kuring tiasa nyarioskeun ka anjeun tina sumber anu dipercaya yén aya kartu penipuan kotak kartu na yén éta henteu langkung saé tibatan rata-rata republik cau. ANP ogé ngalebetkeun cacah sora

        "Munisipalitas lulus jumlahna gancang ka ANP (Algemeen Nederlands Persbureau). Dumasar jumlah undian ieu, NOS bakal masihan hasil awal magrib dina pamilihan umum. "

        "Pejabat kotamadya nambah hasil stasiun polling. Aranjeunna ngalakukeun ieu dumasar kana laporan resmi stasiun polling. Hasilna dikumunkeun ku bantuan alat itungan (kalolobaan Pamilihan Software Support), dina tingkat pésta sareng tingkat calon. "
        https://www.kiesraad.nl/verkiezingen/gemeenteraden/uitslagen#timeline-minor-event-164003508-1242824934

        https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/artikel/223651/zo-werkt-het-softwaresysteem-dat-onze-stemmen-telt

      • Zonnetje wrote:

        Kuring pikir yén Mol masih babaturan atanapi sahenteuna mitra bisnis Berlusconi. Freemason di antawisna, koléktif ngawangun masa depan anu terang pikeun dirina sareng barayana, sanes pikeun umat manusa.

        • Zandi Panon wrote:

          idd nya, benne kabbalists, Berlusconi dipikanyaho janten anggota pondok PII anu hina. Pondok anu sami anu dicandak dina ngarencanakeun operasi Gladio di Italia anu maéhan puluhan jalma dina kaayaan "Brigade Merah". Aranjeunna salawasna terang kumaha leres-leres paket sareng ngajual tersangka biasa.

          • Riffian wrote:

            Freemasonry Kagungan Masyarakat Kulon

            Seueur anu ngahasilkeun kaputusan Kulon, politikus, ekonom, sareng perwira militér boh anggota masarakat rahasia atanapi dipangaruhan sareng sering dikuasai ku anggota sapertos ieu ... Ieu struktur satanis globalis anu sami anu ku urang dupi di sababaraha tempat pamondokan Freemasonry, sapertos PII Pondok sareng aub dina Calvi Affair di Italia dina awal taun tujuh puluhan - rasiah, duplikasi, ngalaksanakeun pangaruh anu teu hadé, infiltrasi, korupsi pejabat sareng, dimana perlu, sigana, komo pembunuhan.
            https://www.henrymakow.com/2016/01/Freemasonry-has-doomed-western-society.html#sthash.9nnq1e52.dpuf

          • Zandi Panon wrote:

            Pilkara ?! Kakara waé, Trollongren parantos ngagaduhan deui rasa

            Kabinet (vd Koning): panundaan pamilihan kusabab koronavirus henteu ngaluarkeun

            "Undian ku hurup ogé 'téoritis tiasa dipikirkeun', saur Ollongren." hahahaha
            https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5130286/kabinet-uitstel-verkiezingen-briefstemmen-niet-uitgesloten

            Ku jalan kitu, baca laporan Mahkamah Pangadilan ngeunaan imah bebas gas-alam, kekacauan anu dilakukeun ku Trollongren. Perlu biaya anu aya ... cukup pajak pajeg Madurodam didorong di dinya

            Dina wangun anu ayeuna, Program Kejiranan Bebas Gas-Asli henteu nyumbang cukup pikeun tujuan Menteri Luar Negeri sareng Hubungan Karajaan (BZK) ngadamel lingkungan-situs bebas gas-alam. Menteri Luar Negeri jeung Hubungan Karajaan parantos naékkeun ekspektasi anu teu tiasa dipiharep.
            https://www.rekenkamer.nl/onderwerpen/verantwoordingsonderzoek/nieuws/2020/05/20/aardgasvrije-wijken-te-hoge-verwachtingen-gewekt

          • nganalisa wrote:

            ngawartosan .. sakadar neraskeun. Pareum bénsin, sanés kedah janten ketawa bérés?

            Menteri Ollongren naliti kotak kartu suara satengah satengah
            Pandemik COVID-19 ayeuna henteu janten alesan pikeun henteu tiasa ngatur atanapi nundutan pamilihan parlemén 2021, tapi tiasa ngabalukarkeun kotak kartu suasana béda. Menteri Kajsa Ollongren ti Dalaman nyerat dina surat ka parlemén dinten Jumaah yén anjeunna nalungtik ieu. Ieu henteu ngan ukur dianggo pikeun pamilihan DPR, tapi ogé pikeun pamilihan déwan Pulo St. Eustatius sareng sababaraha kotak kartu suara kotamadya anu bakal lumangsung dina satengah kadua 2020.

            Kamentrian Dalam Negeri bakal ngayakeun skénario ngeunaan naon pamilihan sapertos anu kedah disangka lamun kotak kartu suara kedah disaluyukeun. Ieu tiasa contona janten desain ulang stasiun polling. Menteri Ollongren ogé nyebatkeun kamungkinan suara surat ku upami leres sanés aya jalan sanés. Pikeun ieu anjeunna nambihan yén rasiah sareng kabébasan milih henteu tiasa dijagi ogé salaku pamilihan umum dina lokasi.
            https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/minister-ollongren-onderzoekt-15-meterstembusgang.html

  2. guppy wrote:

    Upami anjeun hoyong janten pamimpin sagolongan ageung, anjeun ngalakukeun éta tanpa kapentingan sareng henteu (digital) mata uang. Pas artos nyakup artos, hal-hal salah. Pamaréntah jaman ayeuna henteu pura-pura earn loba, tapi ngalangkungan panto tukang éta carita anu lengkep.

    Ngahasilkeun artos gratis jalma sanés ngabantosan, artos méré tanaga dimana waktos dianggo. Salaku pengikut ngora aranjeunna bakal ngajerit langkung seueur.

    Sadayana di alam semesta ieu tumbuh haratis sareng undang-undang alam sami pikeun sadayana. Kaseueuran umat manusa sareng pimpinan na ngagentos hukum-hukum ieu kalayan undang-undang ego.

    Saréréa di dunya ieu gaduh hak pikeun ngokolakeun plot lahan. Bakal aya seueur teuing pangan anu seueur teuing sareng teu aya anu bakal lapar.

    Teu aya leuweung anu kedah dipotong kanggo kamekaran ékonomi. Upami anjeun hoyong angkat ka nagri sanés, anjeun damelkeun tukeur kanggo samentawis. Pertumbuhan ékonomi galak, kamekaran ékonomi nyaéta értipitas.

    Saréréa gaduh minat pikeun neraskeun ieu jalan, kusabab urang terang naon anu bakal kajadian lamun urang nyerah.

    O telat ieu parantos kajantenan sateuacan 😉

  3. Danny wrote:

    Kuring nganggap ieu mangrupikeun ide anu saré. Mangga ngadukung éta kalayan sepenuh manah.

    Naha gaduh dua patarosan:
    Naha anjeun ogé tiasa nerapkeun sistem ieu pikeun demokrasi langsung ngaliwatan referendum?
    Sareng kumaha anjeun yakin yén sistem ieu tiasa dipercaya sareng henteu dimanipulasi?

    Kuring ogé henteu kana kahadean artos digital atanapi salajengna digitalisasi masarakat sacara umum.
    Naha sistem ieu ogé tiasa diterapkeun dina anu langkung "analog"?

  4. Marcos wrote:

    Sagala pangamatan anu saé sareng berharga dina koméntar. Nanging, naha aya réaksi atanapi serat sapertos anu ditulis dina tulisan ieu sareng ngagaduhan hurup anu parantos disalin sareng diteruskeun ka batur? Upami anjeun ngagaduhan saran anu sanés atanapi ngahémutan hurup atanapi dugi ka grup target, ulah ragu ku dibagikeunana. Ieu mangrupikeun kagiatan leutik, sareng kusabab virus nyebar sacara éksponénsial, pesen ieu ogé tiasa nyebarkeun sacara éksponénsial. Seueur réspon ka anu sanés (situs oposisi dikawasa) nunjukkeun yén parasaan usus seueur anu badé robih. Ku sabab éta ayeuna waktuna pikeun néwak grup ieu tina saluran sanés. Niron hurup sareng nyebarkeun ku sual éta bakal dibagi deui mangrupikeun hiji cara. Sarupa oge, "koran anu sanésna" disebarkeun dina Liberation Day, anu ogé janten versi anu dicitak. Kuring tulus ngaharepkeun yén 930 jalma anu ngadaptarkeun petisi ogé nyalin surat ieu sareng nyebarkeun ka batur.

    • Martin Vrijland wrote:

      Satuju, ayeuna waktuna nyandak tindakan sareng promosi sacara aktip. Kami henteu kaluar tina ieu ku ngan ukur ngaréspon artikel, tapi ku nyababkeun jalma anu leres.

  5. hareup wrote:

    Ngan nempatkeunna di dieu, anjeun linggih kalayan pangaruh monimér Anjeun, tapi anjeun parantos terang yén. Tingali di handap.

    Patén vaksin Coronavirus https://patents.justia.com/patent/10130701 pikeun Attenuated Coronavirus dianggo salaku Vaksin. Chimera Patén Patén https://patents.justia.com/patent/8828407 Sirah Chimera Singa, Awak Embe, buntut Naga "Domba Embe" sacara harfiah hartosna "Usum Musim" alias Capricornus na Kambing Saturnian Usum; a Chimera mangrupikeun sato anu pati diciptakeun tina sato sanés, pas pisan naon éta vaksin.

    Salajengna, Gileada ogé aya anu énkripsi tina basa Ibrani. Sigana hartosna kieu.

    Gilead (mangrupikeun pencipta remdivivir, vaksin Trump hoyong 300 juta vaksin kasebut dibawa ku militer. Janten anjeun nuju aya, sabab euweuh anu diuji dina naon waé, sareng pasti henteu didamel ku akal panginten. Tingali nami perusahaan. Tarjamahkeun ku Google sareng ngarujuk di handap.

    Rumpukan saksi jadi chaldee hiji ngaran anu sami sareng Galeed dina basa Ibrani. Duanana nyirian pamandangan anu akademi antara Yakub sareng Laban. Gen 31:47 (sanes pikeun mamatahan jalma-jalma pikeun Alkitab, tapi pikeun napsirkeun)

    Paus Francis Encyclical Laudato Si (kertas diajar) Nelepon pikeun meuncit 6 miliar jelema;

    Induvidual cacad ku datang bersemuka sareng konspirasi sahingga teu kuat anjeunna henteu percanten. Sodite, Phedophile, 33 derajat Freemason. J Edgar Hoover, diréktur FBI.
    Naon konspirasi?

    Ngarobih tempat dimana aranjeunna badé nyandak anjeun, sanés nikah.

    Janten gampang ningali kumaha jahat jalma-jalma éta, upami anjeun tiasa nyauran éta.

    Sumber kanaocsark101.

  6. Marcos wrote:

    Ngan sapertos "De Andere Kranr" parantos diterbitkeun sareng disebarkeun salaku salinan anu dicitak di Walanda, koran ogé parantos dipedar di Jerman dimana hiji oposisi tiasa dibaca ngeunaan ukuran ayeuna.

    Tempo https://jimdo-storage.global.ssl.fastly.net/file/d1f86eb0-fa6b-4b76-b38f-f601c46f8e77/03_Widerstand_2020_05_01_klaus_doerr.pdf

    Nyebarkeun berita kawas ieu pasti bakal nulungan seueur jalma ngalaman tekanan anu kirang ku peer nalika ningali perasaan ususna dikonfirmasi ka langkung ageung tibatan anu disangka awalna. Tangtosna ieu ogé tiasa janten saluran pikeun néwak grup ieu jalma, tapi aya hal anu hirup diantara kelompok masarakat anu tumuwuh. Kusabab éta ayeuna perlu ngamajukeun inisiatif demokrasi langsung di antawis jalma anu langkung ageung. Ieu ngabutuhkeun sadayana anu maca ieu nyalin serat sareng teraskeun, contona, 10 alamat dina bunderan utami anjeun kalayan patarosan naha aranjeunna ogé hoyong neraskeun serat éta. Nalika ieu kajantenan janten pertumbuhan eksponénsial dina kasadaran ngeunaan parobahan / alternatif sapertos demokrasi langsung. Ngenalkeun artos anu léngkah munggaran pikeun tindakan masarakat, sakumaha seueur pemasar anu bakal ngabuktoskeun.

    Pikir anjeun, rindu balik ka normal normal henteu deui tiasa janten saukur kusabab sistem éta parantos nyayogikeun kasempetan pikeun ngadamel masarakat kana kaayaan anu ayeuna. Janten punten kaluarkeun pikiran ieu. Pilihan ieu janten nampi normal anu anyar dimana urang ayeuna tiasa pendak sareng maca dina telepon sélulér atanapi nangkeup hiji alternatif sareng janten panari nomer 5, 15, 500, 50000 atanapi 1 juta "kumaha nyiptakeun gerakan".

    Laksanakeun tindakan leutik ayeuna sareng tingali sabaraha jalma anu anjeun tiasa ngahontal. Ngalakukeunana pikeun generasi ngora sareng budakna sareng incu maranéhna !!! Janten: https://www.fvvd.nl

  7. Zandi Panon wrote:

    ff pikeun kajelasan

    Saha anu tandatangan hukum sareng Peraturan Diraja?
    Usul législatif anu katampi ku Parlemén sareng Peraturan Diraja dihijikeun (kontra-ditandatanganan) ku Raja teras ku menteri tanggung jawab atanapi sekretaris nagara. Lajeng aranjeunna ditetepkeun. Tanda kontra nunjukkeun yén éta henteu Raja tapi menteri anu (politik) anu tanggung jawab

    https://www.kabinetvandekoning.nl/veelgestelde-vragen/wie-tekent-de-wetten-en-koninklijke-besluiten

    Willy tog parantos dilakukeun anu sanés deui…

    • Zonnetje wrote:

      Leresna, aranjeunna parantos terang pisan kaasup kana konstitusi, disarankan ku anu sami tangtosna.
      Aranjeunna peryogi sareng masing-masing sareng gawé bareng, tapi masarakat biasa henteu bébéja. aranjeunna gaduh beungkeut anu kuat khusus.
      Dimana hiji anu mana, anu sanésna. Tetep saé salaku raja moal mayar pajeg, apresiasi modal sareng kakawasaan, sareng ogé fungsi anjeun anu diwariskeun. Henteu kedah diperyogikeun supados calon anu langkung saé henteu tahan kasempetan. Teras ogé didorong pikeun mutuskeun pasini dimana calon anu leres-leres agén, nyaéta jasa pikeun anjeunna. saha anu ngatur raja dina kaayaan sapertos kitu? Éta sababna seueur kipas jeruk. Nya janten bayaran kipas jeruk. Jingga biasa janten partai politik anu aranjeunna ogé leres ngabéréskeun ku kituna raja bakal henteu penting. Naha éta téh ?? . Sistem feudal dina abad ka-21. Ngahapus éta. Tanda petisi ayeuna!

  8. Ancaman bom wrote:

    Mémang, ieu mangrupikeun cara anu gancang pikeun ngahalangan - disayogikeun ngadukung anu cukup. Sareng kuring pikir éta peryogi langkung seueur ti tujuan anu nyatakeun petisi.

    Kanyataanna ieu ogé dumasar kana penampilan kaputusan ko-kaputusan. Dina naon waé, demokrasi sok ngadesek minoritas anu henteu "jalan" na. Salaku tambahan, demokrasi langsung ogé bahaya lamun média henteu nétral. Sareng dimungkinkeun mangrupikeun kasus anu leres di Walanda.

    Gambaran ngeunaan kumaha hal-hal anu salah tiasa ditingali dina séri "The Orville" usum 1 episode 7. Ngan kusabab éta "séri" utama henteu hartosna teu tiasa ngandung pesen anu kapaké ...

    Kuring, ogé ragu yén mesin listrik tiasa méh gawé bareng upami cukup sora anu kapilih, tapi saé. Teu ditembak pasti salah. Leungit, karasaeun aneh pikeun asupkeun petisi. Masih karaos yén anjeun mikawanoh yén jalma gaduh kakuatan dina anjeun sareng anjeun moal tiasa ngalakukeun nanaon tanpa aranjeunna. Upami anjeun ngaku, naha jalma bakal ngabales petisi anjeun… ..

    • Martin Vrijland wrote:

      Petisi ieu henteu ngan ukur survey ti sabaraha jalma anu daék ngamimitian sareng nunjukkeun komitmen sorangan. Ieu tangtosna dipasihan ka neiamdn ti pulitik ayeuna, tapi upami ditandatanganan cekap, mangrupikeun mangrupikeun sinyal: "Sareng ayeuna urang angkat" arah tatanan politik ayeuna.

      Hal kahiji anu kudu dilakukeun, tangtosna, harita mangrupikeun révisi naon waé anu aya dina pipah. Éta rumit kusabab anjeun mikaresep kecanduan jalma dina waktos anu sami, tapi ayeuna atanapi pernah sareng urang bakal ningali sabaraha jalma anu daék leres-leres lebet ka handap pikeun robih

      Anjeun tiasa nyegah éta salah. Conto: vaksinasi wajib. Anggap hiji mayoritas hoyong vaksinasi wajib sabab parantos dipangaruhan ku média malah bahkan percaya yén éta hadé. Hukum éta dileungitkeun konstitusi. Konstitusi éta ngagaduhan sababaraha aturan dasar dumasar kana kabebasan sareng hak tekad nyalira. Ku sabab kitu anjeun henteu henteu (anu lumangsung kalayan panerapan ayeuna) ngalangkungan undang-undang anu ngaruksak atanapi nyobian ngalangkungan konstitusi (dumasar kana hak dasar manusa).

  9. Marcos wrote:

    Kanggo anu maos sareng leres-leres hoyong parobihan pikeun barudak urang sareng barudakna. Anjeun panginten badé napak ku petisi, tapi sanés hartosna parobihan. Naha anjeun daék ngalakukeun hiji na mah ukur ngabagi artikel sareng pidéo anu langkung atanapi kirang ngan ukur konfirmasi ti anu parantos dikenal. Naha mungkin pikeun masihan "gerakan" sababaraha bahan anu langkung, contona, nyetel obrolan video dimana hal-hal tiasa dibahas langsung sareng dimana, contona, urang ngabagi tugas-leres pikeun ngalakukeun hal anu nyababkeun parobahan nyata. Atanapi aya saran sanés pikeun ngahontal grup target anu langkung ageung. Aya seueur jalma anu wani (kaasup Martin) anu ditingalikeun dina pidio anu gaduh nyali pikeun nami. Waktuna pikeun urang ngagambarkeun diri urang kana jalma-jalma éta sareng ngajunjung tumpangan. Aranjeunna pantes ngadukung sareng anu peryogi ngantepkeun sikep pasip. Janten kuring nyarankeun ngalakukeun pidéo, tapi z2 patarosan:
    * anu daék milu
    * aya saran sanésna

    urang bakal maca naon réaksi na

    • Martin Vrijland wrote:

      Kuring ngarepkeun jalma-jalma bakal nyandak inisiatif na. Sobeu pidéo panginten teu praktis, sabab anjeun kedah online dina waktos anu sami, tapi anjeun tiasa nyiptakeun gerakan ku nangtung sorangan sareng ngajantenkeun pernyataan anu jelas. Anjeun memang tiasa ngadamel pidéo sareng masangkeun di dieu. Teras tangtosna urang henteu milu kana tentara média sosial nagara (anu ogé disebut 'tentara troll'). Bawa ideu sareng hususna tindakan beton.

      Hiji anu penting penting nyaéta upami jalma mimiti ngabagikeun halaman wéb sareng cobaan ngayakinkeun batur.

    • kaméra 2 wrote:

      @Marcos

      Sora hebat, urang sanés janten musuh rahayat sakumaha aranjeunna dijelaskeun dina pamaréntahan Stalin.
      Kami "mangrupikeun" urang. Janten urang henteu kedah angkat ka gulag sareng henteu sieun éta, urang aya sareng masarakat pikeun jalma
      Deui-deui pisan refined nyaéta yén anjeun mangrupikeun héran upami anjeun henteu hoyong ngagem topéng, kitu deui dina kaayaan musuh masarakat, aranjeunna parantos mikirkeunana dina kaayaan Stalin sareng ayeuna dina tingkat dunya. Muga-muga jalma hasil inisiatif. Anjeun bakal nampi aranjeunna ngalawan aranjeunna janten munggaran ningkatkeun kasadaran, paméran média jsb, anjeun ngagaduhan sora kuring

      Jalma anu ngajantenkeun jalma sanés janten musuh rahayat, tapi “babaturan masarakat”, henteu numutkeun kana Gulag
      https://nl.wikipedia.org/wiki/Goelag

      • Marcos wrote:

        Sababaraha pamiarsa nawiskeun bongbolongan pikeun ngahontal panongton anu langkung ageung atanapi conto kagiatan anu tiasa diulang deui pikeun ngalegaan pamirsa. Kitu deui, ngabagi papanggihan di internet henteu nyumbang kana ngahontal tujuan demokrasi langsung. Salaku conto, kuring ngarujuk kana situs anu kuring sering didatangan http://www.fvvd.nl Naha aya deui anu ngalakukeun ieu? Aya pamiarsa anu ngiringan kagiatan di luar Internét pikeun ngamajukeun kasadaran ngeunaan konsep demokrasi langsung sareng situs anu aya hubunganana. Upami kitu, bagikeun éta sareng anu sanés sigana tiasa ngarebut. Kuring ningali yén jumlah jalma anu ditandatanganan nyaéta 1181 (hatur nuhun sateuacanna pikeun tindakan ieu) sareng anu pasti pasti seueur waktos langkung luhur. Sakumaha anu kuring nyerat sateuacanna, ayeuna mangrupikeun waktosna sabab presiden peer turun. Jalma ngagaduhan raos usus sareng milarian alternatif. Naha aya anu tiasa émut kana wristbands Lance Armstrong? Zoiest ogé katangkep dina sababaraha kali langkung seueur tibatan diperkirakeun. Manis ogé bakal janten saran, tapi kuring yakin yén di antara 1100 jalma anu nandatanganana pasti aya ide anu langkung saé. Hayu batur ngadangukeun éta.

  10. bertusjanssen wrote:

    Anjeun terang naon anu terjadi ka al-Qadhafi? Nyusun mata uang anjeun sareng hiji-hijina anu ngahontal anu sapertos jalma anu mikiran, pikeun ngayakinkeun jalma anjeun nyerahkeun aranjeunna padet ku nyatakeun yén bumi anu aranjeunna tinggal nyaéta harta janten atanapi mangrupikeun sareng nyatakeun aranjeunna bébas hutang. Kuring kaluar FB sareng kedah aya deui, sukses sareng perusahaan.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup