Demolition dikawasa tina merk 'rechts', Trump, Brexit (jeung sagalana nyambung ka dinya) geus dimimitian

Filed dina warta analisis by on June 13 2019 12 Komentar

sumber: schleckysilberstein.com

Dina minggu pamungkas kami geus disaksian demolition dikawasa mérek anu akuratna bener 'bener'. Brand éta kedah parantos diintikan ku pawns kaamanan kaamanan anu dilatih saatos: ti Donald Trump di AS, Marine le Pen di Perancis ka Thierry Baudet di Walanda. Merek Anu dimaksudkan pikeun mastikeun yén pamikiran kritis ngaliwatan media dibangkerkeun kana pamikiran konspirasi sareng kana hal anu ngan ukur ngalakukeun jalma-bener jangjang. Mangka merk kedah ngalih ka katuhu ekstrim sareng nasionalis sareng anu langkung saurang pasis sareng teu marahmay awéwé.

Tangtosna Donald Trump masih Presiden di AS jeung tangtosna prosedur Brexit masih lumangsung, tapi kuring geus diprediksi yen duanana bakal mimiti gugur. Trump kapaksa ngamimitian perang perdagangan pikeun ngadamel alibi anu gedé pikeun gugur ekonomi (caket) tina kakaisaran Amérika ageung. Kagagalan éta Brexit, boh ku henteu no-deal atanapi malah (pendekatan anyar) teu mayar tagihan mun Europeropah, kedah ngakibatkeun malaise ekonomi di EU. Ieu kedah nunjukkeun ka sakabeh dunya dunya mérek "leres" (sahingga kritikus) mangrupakeun penjahat anu gagal pikeun gagal.

Alesan anu urang ningal Donald Trump ngandeg ka walikota London saminggu kamari jeung alesan anjeunna nyebut pamajikan Prince Harry urang Meghan Markle "pikaresepeun" teh alesan anu sarua anu urang ningal anjeunna ngadamel koméntar teu-pamajikan sareng disambungkeun ka aktris. Anjeunna kedah méngkolan gambar ekstrim, ku kituna masarakat meunang khasa kenca bener-leres subliminally. Stigma anu dikaitkeun kana sadaya gerak-hak katuhu (pasan 'bener'). Hal ieu sadayana pikir pisan pamasaran (propaganda).

Anjeun teras tiasa ngontak grup eta na ku merk anyar atanapi janten sakadar - lami. Kami geus ningali éta mérek heubeul. Pidéo dihandap nunjukeun kumaha tumbu kalayan mérek anu kieu ieu parantos nuju dilakukeun. Video eta bakal viral dina Facebook tur nembongkeun kahayang niat téh. Oposisi politik dikawasa jeung média geus mastikeun yén hakna janten mérek sareng anu masing-masing pamadegan katutupan ku gagasan seragam ieu dibuntel. Longerta moal langkung seueur ngeunaan pamadegan anjeun; titik teh nya eta lamun anjeun boga pamadegan, anjeun otomatis kagungan brand anu. Jeung brand ieu ayeuna keur dihubungkeun step by step ka brand 'Nazi'.

Propaganda cemerlang anu utamina ningalikeun kumaha kuatna dina interplay média, pulitik sareng média sosial jalan. Baju seragam dina video ngawakilan stigma jelas éta baju saules dikaitkeun kana gerakan-jangjang-katuhu (diri nyiptakeun diri). Tumbu dasarna anu jelas ieu pidéo ieu parantos didadarkeun di 25e kadua dina video:Meureun kuring ogé leres anu ekstrim atanapi naon?"(Klik subjudul).

Naha stigmatized sareng kelompok pulitik anu tangtu atanapi ka kenca atawa ka katuhu. Ngeureunkeun voting, ulah ilubiung dina kaulinan pulitik brand brand. Anjeun antukna bakal stigmatized sareng jumplukan jalma anu tanggung jawab sareng Nazi. Pamikiran kritis kedah janten kunaon janten anceman pikeun stabilitas sareng katengtreman.

éntri sumber link: nos.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (12)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Kaku wrote:

    Sumuhun éta sadaya éra ... donald trump, marie le le penn sarta pikeun panungtungan kalina ogé fvd nyusahkeun Muslim di lmfao. Jigana leyuranna malah langkung imigrasi ... lajeng teu ngajawab ... aranjeunna hoyong perang sipil di NL tapi kanggo anu aranjeunna kudu nyieun tegangan, ngalepatkeun ka katuhu pikeun ékonomi, Muslim pikeun perbaikan jsb. Jsb. Tinggaleun pikeun sosial teuing kawijakan sosial jsb

    Motto mesen mesen tina rusuh .. Kuring ogé gaduh pelem motto ... rusuh tina rusuh sareng mastikeun yén teu aya urutan tiasa timbul. Needta peryogi interplay pihak konservasi anu fungsina janten marake pikeun demolition anu dikontrol, tanpa marake anu pasti bakal rusuh permanén.

    Ulah ngajawab na ngan ngamajukeun imigrasi masal ... ngan nyaritakeun jalma yén jutaan langkung masih tiasa dihontal.

    Yén menteri anyar Swéden ogé ngomong yén maranéhna masih tiasa nyandak ka 30 juta imigran. Upami aranjeunna sih hoyong ngabasmi lomba bodas, leresan henteu tiasa ngagantos kana jam badag tur ngajénkeun anjeun kalayan pernyataan sapertos kitu. Dupi anjeun kersa ngungkabkeun rencana anjeun-hihi?

    Anggap sadaya narajang .. lajeng sadayana pembangkit listrik nuklir bakal ancur, Israél, AS sareng saeusi dunya bakal diéléhkeun .. Israél ogé bakal balik ka Batu Jaman sareng anu elit bakal aya leungeun kosong. Ngan ngulinkeun kaulinan pati kanggo ningali lamun maranehna wani

  2. Zandi Panon wrote:

    Artikel hébat, sagemblengna satuju! Barina ogé, status quo moal mungkin jadi kaserang. Cicing di lengkah, bagja mayar mayar, pas anjeun na saosan na saolah-olah anu efektif anjeun tiasa pangurangan kamampuan pamikiran anjeun dina minimum. Pamikiran kritis dipigawé pikeun anjeun ku suku pengrajin anu parantos parantos parantos réngsé réngsé ngaréngsékeun ...

  3. Zonnetje wrote:

    Whatta naon anu anjeun badé leresan bener!
    Jalma anu tiasa pikir terang saha jawab ieu.

  4. ngayakeun Allah atawa parentah wrote:

    Martin VRIJLAND deui asup kuku kalawan huluna. Panempoan yén kuring sapinuhna nampi kanggo taun sareng anu kuring teu tiasa ngaapingkeun kana kecap-kecap langkung hadé.
    Saprak mémori manusa, parantos nyayangkeun pisan tina perhiasan kulawarga urang. Sumawona waé jalma anu nanggung tiasa gaduh na / perhiasan
    Sagala nu sejenna anu ngobrol keur sering.

    Tembok Kaulinan janten langkung écés pikeun jalma anu wani katingal:
    demolition dikawasa tina kaayaan karaharjaan ku cara perang sipil (baca: kontrol pendudukna), teu dikombinasikeun (dibaca: orchestrated) kalakuan palaku Islamismis anu teu jelas, kalurangkeun ka destabilisasi ékonomi gedé anu dipidangkeun dina "leres" (naon éta ngaran na? Ahrani (baca: Rudolph STEINER), REDEEMER (hal ieu katalisme / judeo-kristianism / salah agama ageman dunya) nyayangkeun kasenian kasalametan, nu bakal asup na wungkul tapi ngalanggar éta sheeple.

    Sakabéh skenario ieu parantos hasil dikeureuyeuh pikeun sababaraha ratus taun. Potongan teater anu cemerlang, upami kuring ngajak kuring ...

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup