Dina kaayaan pulisi, anjeun badé larangan nyababkeun pulisi sareng panyayogikeun "pitulung"

Filed dina warta analisis by on Désémber 6 2019 9 Komentar

Sumber: persgroep.net

Di propinsi Tionghoa Sinkiang ngiringan kelompok padumukan anu disebut Uyghurs. Aranjeunna umumna muslim kalayan alam sareng nagara Cina langkung resep ningali ieu béda. Gambar anu urang tingali nyaéta tina populasi karusuhan sareng gugus téroris anu poto sareng videona ampir sami sareng IS. Ieu waktuna pikeun nyanghareupan kanyataan yén pamaréntahan sapertos teu aya anu sanés tiasa ngabiayaan kelompok téroris sorangan sareng ogé pikeun nyusun insiden diri. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta sareng mitra internasional, supados nyusun pemberontakan anu anjeun kedah sanggup ngahalangan.

Anu protés di Hong Kong janten alibi anu hadé pikeun pamaréntah Tiongkok tiasa ménginakeun sacara émosional sareng nyetél kaayaan pulisi dina gaya Uighur. Dina hal ieu aranjeunna henteu teroris muslim, tapi tiasa nunjukkeun ka Amérika Serikat anu bakal nyusupan diantara anu protés di jalan Hong Kong. Pikeun jalma anu nganggap yén masih aya musuh di panggung dunya, ukur maluruh ide éta di luhur. Sadaya nagara damel babarengan di dunya pikeun ngenalkeun kaayaan pulisi. Di Éropa sareng AS éta pangungsian ngalir kalayan pejuang IS mungkin di handap, di Hong Kong éta mangrupikeun infiltrator Amérika, di propinsi Sinkiang éta umat Islam. Campurasna mangrupikeun hasil anu dipikahoyong, terorisme atanapi révolusi warna (metode CIA Gene Sharp) mangrupikeun jalan pikeun éta.

Maca dina buku anyar kuring kumaha sadaya nagara gawé bareng di sakuliah dunya dina skrip master anu sami di balik layar.

Janten upami anjeun ningali dokumenter di handap, anjeun tiasa ningali kumaha utamina nunjukkeun kumaha hal-hal goréng di China, tapi urang teu malire kanyataan yén urang ogé nuju ka kaayaan pulisi anu sami di Kulon. Jalan anu slow nyaéta ancaman ancaman teror sareng kajahatan (dina bentuk kajahatan proksi salaku jalma tina Mocro Mafia sareng pembunuhan Heineken pembunuhan). Kalayan éta anjeun tiasa ngenalkeun sagala jinis panerapan anu biasana teu tiasa dihukum, tapi ku nyiptakeun kabutuhan sorangan, anjeun ningkatkeun mode ditampa jalma. Hatur nuhun kana lakonan Willem Holleeder, urang ayeuna ngagaduhan undang-undang anu ngamungkinkeun sadaya jelema nyalahkeun kajahatan sareng "ngabuktikeun" kalayan saksi makuta. Ku cara nempatkeun pengacara salaku korban, anjeun tiasa ngajantenkeun gugus éta teu kaelok. Hal anu sami ayeuna kajantenan nganggo wartawan propaganda nagara. Pencét kakait biru pikeun penjelasan anu lengkep.

Tapi, pikeun masihan kaayaan pulisi kick-start, anjeun peryogi karusuhan sosial. Di Perancis anu parantos suksés kalayan kutang konéng. Layan gampang pikeun ngarawat sababaraha prajurit tina salah sahiji nagara Uni Éropa sareng ngagedékeun kana baju sipil supaya aranjeunna ngaganggu ku kutang konéng. Kickstart anu saé pikeun nagara-nagara sapertos Inggris sareng Walanda nyaéta kombinasi krisis sareng aliran pangungsi. Sadaya sekeringna ayeuna aya dina sababaraha kase bubuk. Présidén Erdogan ti Turki janten rada teu sabar sareng mitra Éropa, sabab aranjeunna henteu ngadukung anjeunna dina ngabiayaan resep pangungsi sareng henteu ngaklaim anjeunna ka EU. Anjeunna ngan ukur kudu muka tap pangungsi sareng di dieu. Perdebatan Brexit mangrupikeun wick poténsial dina tong bubuk ékonomi; di gigireun niup ekonomi anu bakal niup ti US.

Upami ékonomina runtuh sareng kubu pulitik jangjang katuhu disalahkeun, anjeun parantos yayasan pikeun kacau. Ti kajauhan éta langkung gampang ngahalangan susah. Tambahan alibi tambahan parantos diwangun dina taun-taun ayeuna ngaliwatan krisis iklim hyped. Sieun yén dunya bakal tungtungna dina taun 12 pas sareng mulus kana agenda UNN 2030. Ukuran iklim ieu bakal nguatkeun sauran pikeun rezim totalitas anu ketat sareng nuju ka hiji diktator komunis téknologi (tangtosna handapeun mantel démokrasi). Maca anjeun artikel ieu kitu deui pikeun ngajelaskeun éta sacara rinci.

Nagara urang pinuh ku kaméra. Perda kasebut disiapkeun pikeun ngaleungitkeun sadayana anu nyasar tina masarakat dina kaayaan "psychosis" atanapi "bingung." The psikologis siap nyetir sareng nyandak jalma-jalma ka tempat kemah "jaga". Anjeun tiasa ngabandingkeun yén sareng anu disebat 'pelatihan' dina pidéo di handap ieu. Jalma-jalma anu percaya yén teu aya lepat sareng iklim atanapi jalma anu ngalawan EU (jalma-jalma lunatics anu leres-leres anu tiasa ditunjuk tanggung jawab pikeun kamunduran ékonomi ku harita) kakurangan tina khayalan sareng kedah diawat janten pacegahan moal aranjeunna deui psychotic janten. Sareng anjeun henteu wani nyarios ka pulisi atanapi "pagawé sosial" psikologis pilem nalika anu nyalahi lawanna dileungitkeun.

Jalma anu sieun yén éta bakal ditéwak meureun kaburu musibah sareng peryogi perlakuan pencegahan. Barina ogé, urang kedah nyimpen iklim.

Kami diwanohkeun pisan sneaky sareng dormant ka hiji nagara modél pulisi cina. Bank Amérika (FED) sareng Bank Pusat Éropa parantos nyusun komunisme ku nyayogikeun perusahaan ageung dicitak artos ampir enol dipikaresep, ku kituna aranjeunna tiasa ngagaleuh saham sorangan. Ieu tetep harga saham harga sacara artifisial luhur. Krisis ékonomi tiasa didorong dina sapatu anu pas ngalangkungan perang perdagangan gagal Trump sareng debacle Brexit, sedengkeun anu nyababkeun mangrupikeun hutang anu teu stabil. Nalika sadaya perusahaan anu ageung parantos ngagaleuh saham deui sareng pasar saham, ngadu krisis anu diperyogikeun pikeun ngenalkeun sistem keuangan (kritik crypto) anyar sareng perusahaan anu sami tiasa didamel negari. Teras we aya dina model komunis, dimana kapitalisme rute pinter ngahasilkeun.

mésér buku

éntri sumber link: ypsilon.org, telegraaf.nl, alt-market.com

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Anu oposisi dikawasa biasana ngalaksanakeun tujuan pikeun nangkep jalma kana jaring kaamanan sareng ngabeledugkeun hal-hal. Tingali kumaha Alex Jones ngaluarkeun yayasan pikeun ngartikeun psyhcose. Upami anjeun taat ka "téori konspirasi", anjeun ogé berkat psikologis pikeun Alex Jones:

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kami parantos diingetkeun ... sareng masih seueur anu henteu hoyong ningali éta. Batur milih damel di sisi sistem supados aranjeunna aman.

    • FreshWind wrote:

      Anu diktator teu gaduh sisi "aman", bahkan di luhur pisan!
      Éta mangrupikeun orgy psikopat anu ogé silih paséa.

      Aya ogé mitos anéh yén "pamaréntah" atanapi "nagara" ogé disebut "Aranjeunna" anu ngalaksanakeun nagara pulisi. Éta mangrupikeun hal anu ‘pamaréntah éta’ hoyong percanten. Kabeneran kitu, éta henteu 'aranjeunna', tapi dulur misan anjeun, adi atanapi adi, lalaki atanapi putri, kulawarga anu saé dina tungtung jalan anu anjing anu saé.
      Éta mangrupikeun jalma anu ditaroskeun anu ayeuna nangis dina seragam dina televisi yén 'aranjeunna' ngagaduhan waktos anu susah. Tapi sakali dikalangkung dina seragamna sareng ngagantungkeun senjata, sadaya halna kalong sareng warga anu henteu bersenjata, warga anu henteu kabeneran dicerna sareng dibunuh ... umumna kaluar tina hawa nafsu. "Aranjeunna" dipilih dina hiji IQ sahenteuna 83 sareng paling 93. Éta mangrupikeun grup anu ngagaduhan sipat anu 'pangsaéna' (psychopathic). Tentara Amérika parantos nalungtik ieu saprak 1919 dina moro abadi pikeun daging mariem.
      Sarua kagum mangrupikeun kanyataan yén dulur, kaasup pulisi sorangan, masih ngobrol ngeunaan 'biru di jalan'. Sababaraha taun ka tukang 'aranjeunna' disimpen deui dina hideung anu tercinta. Tétéla, teu aya anu terang deui naha hideung diganti ku biru saatos WWII, sareng anggota NSB (balad na zur Lippe B) diidinan pikeun nyayogikeun baju seragam éta.
      Henteu lengkep héran kuring teu kantos ngadangu nanaon ti bunderan Yahudi…. yén "biru" utamina kedah aya hubungan anu. Batur anu hadé anu ayeuna nyauran diri sorangan 'jaga' sareng tiasa dilayan 'sami dina mangsa penjajahan dimana' aranjeunna 'didamel rajin hideung pikeun ngalakukeun razia pikeun ngabdi para padamelan saloba mungkin. Urang Yahudi tiasa nyerat buku-buku ngeunaan éta!
      Dina abad ka tukang, 175.000.000 urang maot akibat tina perang. Salaku tambahan, 'aranjeunna' ogé tanggung jawab 262.000.000 (https://meervrijheid.nl/index.php?pagina=74) maéhan ku sorangan 'pamaréntah'. Jumlah ieu janten 50% langkung luhur ti sadaya perang digabungkeun.
      'Aranjeunna' parantos diajar ti WW II, tapi Uji Nuremberg parantos badé nyegah 'aranjeunna'…. barang ayeuna ayeuna nganggo balaclavas !! sabab 'aranjeunna' henteu tiasa ngalakukeun 'damel' lamun henteu.

      Ngadamel dada baseuh 🙁

  3. kaméra 2 wrote:

    Jimmy Lai mangrupikeun supporter jutawan atanapi CIA didukung kampungan di Hong Kong anu disebat
    Bantahan Pro-démokrasi.

  4. ZalmInBlik wrote:

    Martin naon pandangan dunya pesimis dunya, naha anjeun teu ngarti yén parobahan iklim nyumbang kana trend ékonomi sareng resesi anu bakal datang?
    https://www.zerohedge.com/personal-finance/analysts-stunned-after-lagarde-demands-key-role-ecb-climate-change

    Christine Lagarde parantos ngajelaskeun yén parobahan iklim bakal jadi prioritas nalika waktuna salaku presiden ECB, nunjukkeun yén bank sentral tiasa nganggo kawijakan moneter pikeun ngadukung jabatan anu ramah.
    https://www.zerohedge.com/markets/morgan-stanley-climate-will-be-key-driver-asset-prices-months-and-years-ahead
    https:// http://www.zerohedge.com/energy/fed-warns-climate-change-now-major-threat-economy

  5. guppy wrote:

    https://www.nu.nl/buitenland/6016232/tweedaagse-vaccinatieactie-samoa-effectief-zon-70000-inwoners-ingeent.html

    Psikolansi tiasa nyetir langsung ka bandéra beureum pikeun nyandak gelo. Ieu ogé kasus nyingsieunan / operasi promosi.

  6. XanderN wrote:

    Kuring sacara lega satuju sareng anjeun jalanna mana waé, tapi henteu ningali kumaha gancang katuhu tiasa nyalahkeun kana krisis / nabrak mega anu bakal datang. Di sisi katuhu, ampir sadaya pamaréntah parantos diawaskeun mangtaun-taun, sareng upami aranjeunna ngatur, aranjeunna diobrolkeun nganggo trik anti demokratis jahat (Lega di Italia; FPÖ Austria). AfD, PVV, FVD, RN jsb .. sadaya pihak anu ditolak ku tatanan anu ngadegkeun sareng dipaksa ditahan tina kakawasaan
    .
    Janten kumaha anu leres tiasa disalahkeun upami aranjeunna aya dina oposisi ampir di mana waé (kecuali di AS, sareng kuring moal nyebat Boris Johnson anu leres)? Kuring rada hoyong ngémutan yén saatos krisis warga nyalahkeun jaman ayeuna (kénca-liberal, kénca-héjo sareng kénca-Kristen), teras milih pikeun hak sareng nasionalis.

    Anjeun tiasa kéngingkeun skénario anu antukna anjeun bakal netepkeun leres. Ieu tiasa dipirig ku langkung seueur 'framing' ku média, sareng kamungkinan ku kajadian 'bandéra palsu', sapertos serangan anu katelah 'tepat-jangjang', sapertos pusat pamaréntah, AZCs, masjid, sareng sajabana. / digali - panyebrangan anu ageung tiasa digedékeun, anu teras dianggo pikeun campur tangan anu paling kuat pikeun menerkeun totalitasisme sareng superstate EU.

    Nu jadi patarosan utama naha maranéhna bakal sukses dina nyebarkeun kaayaan marudah, sieun sareng kekacauan anu bakal timbul kana hasil anu dipikahoyong. Ampir teu mungkin pikeun ngaduga kumaha jutaan jalma bakal ngaréaksikeun salami kaayaan dimana sadaya mata pencaharianna oyag. Naha aranjeunna leres-leres nempel 'kasalametan' anu dipidangkeun ku elit anu ayeuna, atanapi henteu, sareng pusat pamaréntahan, sareng anu sanés, badé ku duka ambek? Kuring henteu acan yakin yén sadayana bakal dilaksanakeun dumasar kana skenario idéal anu direncanakeun ku para globalis.

    • Martin Vrijland wrote:

      Bingkai ti katuhu dilakukeun ku ngahubungkeun sadayana yén ideu dina bentuk stigmas palsu ka mérek anu leres. Sobat palsu sapertos kieu, contona, 'iklim deniers' sareng 'pamikir konspirasi'.

      Abdi ngajelaskeun yén salajengna dina tulisan ieu:
      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-trump-geen-anti-globalist-is-maar-een-zoveelste-pion-van-de-aristocratie/

      Éta mangpaat pikeun maca tulisan éta ogé.

      Kuring terang yén anjeun tetep ngadukung politik anu leres dina situs anjeun, tapi sajauh kuring prihatin, penting pikeun ningali ngalangkungan gaya kenca-katuhu. Upami - sakumaha anu dituduhkeun - anjeun parantos maca buku kuring, anjeun kedah janten jelas dina éta. Hiji-hijina pertanyaan naha anjeun yakin yén oposisi tiasa dikoordinasikeun atanapi henteu; dina pondokna, naha 'kakuatan' pinuh ngatur boh kénca sareng katuhu politik, média sareng média sosial.

      • Martin Vrijland wrote:

        Boris Johnson tiasa dikaitkeun kana beulah katuhu dina artos yén anjeunna mangrupikeun pakan kanggo ngadorong panggung de Brexit; salah tumbak ti katuhu.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup