The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Maxim kana Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Dina sababaraha artikel I parantos ngajelaskeun kumaha kaulinan Masalah, Réaksi, Solusi Karya na kumaha ieu mungkin geus dilarapkeun dina kasus rajapati kawentar jaman anyar. Abdi kituna, upamana, estu nyarankeun anjeun artikel ieu en artikel ieu saé pikeun maca deui sateuacan sateuacanna. Ieu bener pantes diajar duanana artikel sareng video di jero tuntas.

Sakabeh kajadian ieu sareng sadaya pamakéan licik jeung tipu daya ku média, pikeun meunangkeun jalma kana mode ditampa pikeun panerapan anu ketat sareng langkung ti ukuran nagara pulisi, dipangaruhan kuring pikeun ngadamel lagu. Anjeun tiasa mendakan (anu ngarambat ruang tamu) rékaman dina video di handap ieu.

Aturan Masalah, Réaksi, Solusi ngakibatkeun pisan yén pamaréntah, ditéang jeung média, ngadawarkeun ka jalma masalah anu utamina. Biasana da masalah anu didirikeun nyalira; dijieun ngaliwatan téhnik studio pilem sapertos téknologi greenscreen, deepfakes, reenactment raray sareng sofwér raray-swap. Upami anjeun ngaklik artikel anu di handap ieu, anjeun bakal mendakan katerangan rinci ngeunaan éta téhnik.

Massa nyedot kana hal anu beuratna nyangsang parasaan peujit sareng média ngabantosan réaksi émosional di kalangan jalma. Téhnik deepfake ogé dianggo pikeun ngawas média sosial. Kalayan ratusan buruh ngarep mantau sawala langkung lengkep sareng nyumput di tukang propil jero kredibel ku hiji jaringan sosial (deepfake) anu sarua kredibel, anjeun tiasa nyérélék sawala online waé di arah-dipikahoyong anu kedah nyerang saha waé anu gaduh anu béda. Réaksi diantawis jalma tiasa janten bageuk kasenuan, tapi ogé tiasa paré. Kusabab anjeun ngintunkeun kentem kana kalangan média ngaliwatan média sareng ngawas média sosialna ngaliwatan tentara ngakuna, anjeun lajeng nyiapkeun jalma pikeun panerapan anu anyar anu aranjeunna henteu bakal pernah ditarima tanpa masalah anu diakuatan diri sorangan (PsyOp).

Kuring hayang ngaraos sama kaluar ti dina waktos samentawis, sabab kusabab sering musik tos langkung hadé ti artikel. Anjeun tiasa mendakan éta kapaké atanapi anjeun bakal nganggo upami anjeun nyobian pikeun mintonkeun kumaha carana urang maénkeun ku warta palsu ampir sapopoé.

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    https://www.nu.nl/gezondheid/5936061/zeven-op-de-tien-nederlanders-willen-vaccinatieplicht.html#coral_talk_wrapper

    Mun kuring baca réspon kana nu.nl lajeng leyuran wajib 💉😉

    Pribadi, Jigana eta 7 dina 10 estu teu percanten ka Gombal ayeuna lajeng.

    • Kaku wrote:

      Lmfao nu.nl ... pinnacle di média anu dikawasa ... 10 sababaraha taun ka pengker manehna mroduksi bener, ayeuna Ajaran bersih. Kawas TPO dina titik anu sanés, memnings meunang kéngkolan sabab shit lantaran kasar langkung na ibadah wilders. Whyta pisan sababna naha maranéhna ayeuna parantos nyaroskeun koméntar sarta anjeun ngan saukur ngaréspon upami anjeun anggota pikeun nyumbang.

      Anjeun bener mangrupa hiji cuck sawah kanggo ngajalanan média sareng pulitik, aya kalimahan Al Masih anu ngantosan Jurusalamet. Anjeun gaduh jalma-umurna 70 serius kalayan Sindrom Stockholm anu parantos percanten sadayana sadaya kahirupan maranéhanana. Probablyta sigana moal janten 7 / 10 anu hayang vaksinasi wajib .. peoplemutan abdi urang pikeun vaksinasi (masih bodo) tapi henteu diperyogikeun.

      Anjeun pasti kedah henteu ngantosan jalma pikeun méréskeun masalah anu aya saatos anjeun ... ngan sakelar anu nganggo rusuh permanén bakal disalawuh sabab elit henteu bisa diadalikeun. Terus dituluykeun sareng agenda rusuh anu elit geus promosi salila sababaraha taun

  2. Muhun ... damn it ...
    Kuring ayeuna gaduh Ngepaskeun dina sirah kuring sadaya dinten panjang!

    Janten ... jalma anu tiasa dianggo pikeun boss otoriter, contona:
    Utamana ulah ngadangukeun nada, kusabab anjeun tiasa salamina salamina ngalangkét sadaya dintenna panjang, supados kolega moal tiasa konsentrasi dina hasil karya anu aya! Bayangkeun ...

  3. Kaku wrote:

    Baudet: eureun imigrasi masal sareng Intoleransi Tiasa sanggup ngabéla ku keppeltje talmudic dina Israél ... Israél anu ngirimkeun imigran di operopah. Lmfao ... aranjeunna ogé anti EU di fvd lajeng ilubiung dina parlemen EU. Ata lulucon.

  4. Di daérah kuring Abdi ngadangu réaksi ébék kana lagu Martin; ti pohara positif pikeun négatif.

    Dumasar kana pamadegan sareng rasa anu nyanyi sakedik kirang, tapi kuring pikir gitar hebat pisan!
    Saliwatan, tembang ieu sanés produksi anu dijieun di studio anu dilengkepan saenggeus, dimana teknologi tiasa sadayana tiasa ngadamel sora saé. Sajaba ti éta, Martin henteu aktip sacara komersil, tapi ngan boga hiji misi: méréskeun jalma anu hirup maranéhna aya dina panjara kawih, sareng aranjeunna nyalira mantuan ngajaga sareng ngalegaan panjara ieu.

    Tapi naon anu bener masalah naon abdi pikir lagu? Martin geus kreatif sareng ekspresif sareng malah parantos nyusahkeun éta hasil pikeun nempatkeun hasil dina internét. Beuki jalma ngalakukeun hal ieu dina diri, tapi Martin diawaskeun ku tentara ngakuna ageung, anu nyepeng unggal kasempetan pikeun nyidik ​​anjeunna pikeun tujuan digolongkeun.

    Nalika kuring ningali sabudeureun, abdi ningali saeutik pisan jalma anu wani janten kreatif sareng ekspresif. Massa kalakuanana "sabab kedah". Sajaba ti éta, ku jalan ngalirkeun waktos, sistem henteu nyingkah ka jalma-kasempetan pikeun janten kreatif sareng nganyatakeun kreativitas. Paripolah anu dipikahoyong sosial gumantung kana lingkungan dimana aya jalma anu ditéang nyalira. Najan kitu, sadaya nu disebut perilik anu dipikahayang sosial ieu mangrupa hasil udar sareng indoctrination, anu gumantung luuh anu aya dina waktos sareng budaya. Trik ieu pikeun nempo yén sumanget waktos sareng budaya ieu, anu paripolah anu dipikahoyong, pinuh dikawasa ku pamingpin anu ayeuna, anu cicingeun ngatur sakabéh sistem di sakuliah dunya. Panerapan ogé mastikeun yén akurasi ngaramal paripolah anu dipikahoyong tina massa ngaronjat, ku kituna massa bisa dialihkeun hadé.

    Jalma anu hirup "sabab kedah" masih henteu aya bewara yen aranjeunna parantos salami cicing di jalan parah. Ieu urang domba alus atanapi lauk paéh anu angkat sareng aliran éta. Lauk paéh ieu paéh henteu-kali henteu kungsi ngalakukeun nanaon lepat-leres, sabab janten aranjeunna zombi hirup, anu ditumpes dikawasa ku sistemna. Lauk paéh, anu leuwih luhur, geus junun kick sistem sareng sering luncat sabudeureun di cocog atanapi cocog, nyaéta lauk paéh anu ruksak sareng anu terisan. Lauk-lauk ieu ditahan leungeun masing-masing babarengan nalika aranjeunna curang hirup kaluar tina karanjingan atanapi gol atanapi anu pusat nyalira. Sajaba ti éta, jalma dina kakuatan moal leupaskeun kerah bodas ieu, kusabab ieu kerah bodas mangrupakeun sarat pikeun bisa ngatur massa ngaliwatan undang jeung peraturan. Lapisan eksekutif handapeun, sapertos ajen sareng panyadia ladenan anu sanés, biasana henteu sadar naon ageung (gedé) anu ngawula.

    Anjeun bakal ningali pangsaeutikna jeung kurang anu jalma anu wani nganyatakeun identitas leres maranéhna (sajauh anu atos kapanggih). Pengacara ti kantor anu terhormat moal nempatkeun pidéo éta di internét dina gancang-gancang ... saatos sagala rupa, éta sanés leres. Lauk paeh tina jenis ieu gaduh dunya anu palsu anu nyiptakeun egona pikeun ngadukung sarta ngan ukur ningalikeun ka alam anu leres pisan henteu leres.

    Di Jérman Nazi aya ogé jalma-jalma anu henteu bertingkah sakumaha anu kedah ditingalikeun taun tilu puluh. Ieu urang dilakukeun-hirup teu mungkin. Waktu di urang ayeuna hirup tiasa dibandingkeun 1930-an ahir taun NAZI Jérman. Sarerea terang, anu aya ka Jérman sareng sanés Europeropah na. Massa teu hoyong ningali yén urang aya deui hirup deui sapertos kitu. Sing saha jalma anu nyepeng sistemna nyaéta "lebet-hadé" ku "dangong positip" anu bertindak "salaku sakuduna". Salami setelan ieu tetep angkatan tina massa, Orde Mata Anyar bakal kanyataan.

    Hats off to Martin ... lauk anu damel anu nyalira!

    • Martin Vrijland wrote:

      hatur nuhun
      Sareng sing nyanyi, ageung a sanés teu ngabersih, tapi kuring henteu daék nyéépkeun waktos.
      Saha anu terang, meureun kuring gé éta engké.
      Najan kitu, kuring leuwih resep difokuskeun nulis artikel jelas.
      Hatur nuhun kanggo respon anu positif!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup