palaku disangka Gökmen Tanis dilaksanakeun, meureun drama kulawarga

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2019 36 Komentar

Sumber: elsevier.nl

Jadi Anjeun gaduh sakabeh sumber, geus kaméra nongkrong sakuliah kota, tiasa saha ngadangukeun fitur otomatis sistem analisis data duga badag, tapi bisa lumangsung ka eureun dina non nyadiakeun hiji neunggeul angkutan umum? Lajeng niup sakabeh carita dina media ka aksi teroris lajeng dumadakan terjun nu pesen nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahurungkeun pernyataan kana spheres relational. The Nis laporan [nyalin] Beurang geus ogé geus pernyataan ti baraya ngeunaan manusa, nyebutkeun manéhna masalah psikologis jeung nu kungsi ngaluarkeun kulawarga. Aya nu nyebatkeun kasangka sempet disadiakeun ex-Na, batur pikir nu udagan nya éta hiji anggota baraya-Na.

Jigana urang geus kungsi ka dieu ngan saukur ku PSYOP disusun ogé pikeun nguji sakabeh lampah téroris sarta pikeun ngukur respon ti urang. Urang boga hiji tentara pulisi di jalan ningal nu bisa nyandak hiji sakabéh nagara! Sajaba ti éta, éta cara nice pikeun ngawanohkeun hal anyar, nyaéta bubuka covert sahiji carana ngawasan média sosial. Ieu kapanggih dina kanyataan yen pulisi ngalaporkeun yén Gambar bisa diunggah dina média sosial, tapi ukur na ukur ngaliwatan website maranéhanana. sabenerna peluncuran global ieu kabeh lumangsung salila serangan di Selandia Anyar, sakumaha dijelaskeun dina artikel ieu. A ramatloka diawalan mana anjeun bisa disebutkeun yen anjeun aman (ikbenveilig.nl alus pikeun sistim data badag). Samentara éta, bisa nicely diukur pangaruh rupa-rupa tingkatan anceman teror. Jelema bisa neangan dipaké lalaunan ka jenis "nagara ngepung" na keur ngukur belegug kumaha ogé behaved tetep di jero kalawan kode 5.

pulisi dikabarkan hak milik nu dituduh diawaskeun drone a. Nu oge bubuka ubar anyar ti urang geus bisa neangan dipaké pikeun. Jelema bisa ngarasakeun gambar éndah perwira masked beurat pakarang sarta jadi mangrupakeun sakabéh ukuran kaayaan pulisi 1 dinten dites nyata. Lamun urang bisa ngaharepkeun bubuka tanghi di jalan? Ah, keur kieu urang kedah langkung (palsu) teror, pakarang beuki heavier!

carita presumably baris geura-giru gedownplayed hiji drama kulawarga. Samentara éta, di 1 dinten nyata dites kabeh sistem tur meunangkeun Ladies jeung gentlemen jauh jeung musabab nu aya ngan saukur mangrupa tinggi deployed. Anjeun tiasa gaduh salaku "ahli terorisme" enlist ninggalkeun nyebutkeun yen salah sahiji nu teu ngaluarkeun lianna, sarta nu jihadists bisa balik jigana alatan pamakéan ubar atawa masalah di spheres relational mun ngeunaan teror. Saperti gadis ngora nyebutkeun ka dirina warta Nomer kudu ngalakonan anu écés massana pangalaman dirina di lapangan. Tur upami dulur tuh Pee sarta hal sakabeh ieu alus dipintal salajengna.

Geenstijl ieu diwenangkeun nyebut yen Gökmen Tanis sugan Maroko nasty tina pilem ieu éta nyieun eta smoother. Anu weruh, tapi anjeunna ngabejaan kuring yen eta teu acted? Bisi wae, anjeun teu kudu ngarasa yén hal pamaréntah misalna dirina nempatkeun dina pamandangan. Ieu teu kaci; Éta teu mungkin. Yén pamikiran konspirasi jeung kapaksa sakali deui jadi ngalarang.

Sumber: blogspot.com

Maotna sarta tatu anu salawasna nyata. Barina ogé, kami ningali gambar nyata jeung saksi nyata jeung salamet nyata. Urang teu percaya pamaréntah sarta otoritas ngalakukeun hal for senang? Taya, maranéhna ulah for senang; maranehna ngalakukeun neruskeun ngalaksanakeun kaayaan pulisi. Anjeun terang? "Hehehehe, tapi anjeun masih moal faking maotna sarta tatu?"Lamun sahingga bisa mawa 17 juta jalma di handapeun hiji kaayaan pulisi totalitarian tanpa berontak maranéhanana? Naha henteu? Deepened Gambar diri dina video handap tur apal naon mungkin nalika anjeun damel kalayan aktor, fakes jero en téhnik greenscreen. Ngagabungkeun deui kalawan overkill perhatian média sarta pengulangan bohong, tuluy sarerea bakal yakin sorangan (hak cipta Joseph Goebbels).

Teu eta rongkah ningali kumaha kaméra tina média sakuliah manhunt nu bisa lumayan loba turutan raket? Ieu seemed saolah-olah maranéhna terang persis tempat nu diperlukeun. Oh, ogé. Bobo ketang. Panon ditutup sarta peckers. Bapana téh cocog anjeun.

Inget komentar dihandap artikel ieu sareng artikel saméméhna maca. Nyaéta voices anu uninga! maca didieu Éta naha!

éntri sumber link: nos.nl, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (36)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Rowald Krijthe wrote:

    18-3-2019.
    XNUMX+XNUMX+XNUMX+XNUMX+XNUMX+XNUMX = XNUMX

    Sarta ov cease 66 menit ......

  2. Martin Vrijland wrote:

    "Jalma on Facebook bisa ngalaporkeun sanggeus shooting di Utrecht anu sipatna aman. jasa geus dibuka hiji disebut Kasalametan Cék. Éta kahiji waktos di Walanda nu ieu kajadian pikeun hiji kajadian di Walanda.
    Nalika musibah kajadian, Facebook bisa mutuskeun pikeun ngirim pesen husus ka saha anu bisa jadi di wewengkon bencana. Pamaké lajeng bisa klik dina "Aku aman" klik. Ieu teras otomatis dibéjakeun ka sakabéh babaturan pamaké.

    The Facebook Kasalametan Cék ieu saméméhna dipaké di beuki banjir getih di London, Manchester, Brussel, Berlin, Paris, Munich, saé, Turki jeung Las Vegas sarta musibah alam kawas leuweung kahuruan, typhoons jeung lini. "

    (Sumber: https://www.telegraaf.nl/nieuws/3311671/wereldleiders-solidair-met-nederland-strijden-tegen-angst)

    Dina pondok: percanten ka sistem data badag jeung amanah nagara: milih rusuh Daddy nyebutkeun anjeun aman. Tangtu, sadaya data ieu neruskeun dipaké for teu nanaon. Ieu ngan merenah.

  3. Zonnetje wrote:

    Kuring kudu ngaku yen kuring teu ngartos nu salah pulisi, jsb militér bakal. Geus teu bebas dipikiran kakuatan meresihan? aranjeunna teu pikir maranéhna maén di madhouse a jeung bos disebut bener euy waras. Taya, aranjeunna memang teu boga kakawasaan. Ieu eta pulisi teh, jsb militairtje muter. Éta baé akang téh seragam, sarta ngajadikeun éta euweuh urusan naon rezim tetep di tempat. Martin Hampura keur rezim Kecap.

    Pajabat idéntitas anjeun teu sinonim jeung seragam Anjeun. Untungna lain anu anjeun nyarankeun nanaon tanpa seragam. Urang kedah tangtu moal. Hatur nuhun ka buruk aman tina Madurodam.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Sahenteuna aranjeunna ayeuna boga waktu pikeun nyandak hiji latihan nyata ... nu éta 8 na 9 November, tapi kacang

    https://www.amsterdamsdagblad.nl/algemeen/grote-terrorisme-oefening-op-straat-op-8-en-9-november

  5. Jaline Bies wrote:

    Ogé di Vervoersmaatschappy Kreolis kungsi dipikawanoh naon ieu bade lumangsung dinten. Eta geus digosok jauh ku Kreopolis
    Hanjakal kuring teu bisa meunangkeun gambar dipasang di dieu.
    sadia kana pamundut ku Martin Vrijland

  6. Zonnetje wrote:

    @ Canned salmon, wartawan di Walanda rai tangtu pagawean sacara langsung di handapeun parentah ti pasukan kaamanan. Aranjeunna mibanda angka swasta silih urang jeung mangrupakeun anggota klub, tangtu.
    Ieu ogé lumaku pikeun loba 'panulis kawentar. Tulisan mangrupa panutup a. Nare, stiekume individu.

  7. MB. wrote:

    Taya cop dina tetempoan di jalan. Para, kerawanan, jsb
    Tétéla duit pikeun jenis ieu unit.

    @zonnetje ... urang ampir kabéh maén. Simkuring tetep sadayana hirup.

  8. Martin Vrijland wrote:

    Ah Nieuwsuur ngalaporkeun yén aya bakal kapanggih catetan di Renault beureum. Taya paspor sangkan waktu ieu, tapi catetan.
    Naon bakal anjeunna geus ditulis? Hiji hurup pamitan?

    acara kudu balik on!

  9. Riffian wrote:

    Alas Daan atoh, "untung panto dibuka" eta sigana muka panto Idd ieu wat..blijf salawasna reuwas dimana aranjeunna tétéla pinuh tina idiots mangpaat ngatur pikeun manggihan en ... gosh éta jeung ngora éta scripted teror di en

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/video/4646781/daan-zat-tram-schietpartij-utrecht-gelukkig-gingen-de

  10. Martin Vrijland wrote:

    Jeung lalaki sejen? "Enya, maranéhna blew ngan ngarasakeun napas panungtungan na"

    Diajar janten tiis sakumaha tiris di sakola akting tina AIVD nu?

    11: 25 menit saksi maung van Grinsven

    https://www.npostart.nl/nieuwsuur/18-03-2019/VPWON_1297048

    • Martin Vrijland wrote:

      Jaja emo buidling ayeuna mana kana overdrive nyieun carita bisa dipercaya. Ieu media, jadi media bisa mawa tur bisa nunjukkeun gambar tina salamet tur nyieun sakabeh carita jeung mertahankeun.

      • tedsdam wrote:

        Kuring nanya 1 Martin,

        Naon kajadian ka jalma saperti palatih sepakbola?
        Pikeun anjeunna kedah geus pasti geus dilatih aya na urang kudu terang anjeunna, abdi mikir.
        Atawa éta hiji jalma fiksi?

        • Martin Vrijland wrote:

          Tiasa janten jalmi nyata (salah jalan tikét pikeun Kapuloan Waikiki), tapi bisa ngan teu nyata. The salamet sarta saksi kami meunang ningali dina TV, urang meunang ningali dina TV. Atawa: media anu ngarah dina carita na nu bisa nyieun tur megatkeun sagalana. Soldadu média sosial téh siap membela kasus nu bener.

  11. IBERI wrote:

    I am pisan panasaran kumaha nu sits jeung (stabil mental) kasangka. Anjeunna teh jujur ​​dina pamandangan yen ieu rencanana sateuacanna ?? Lamun kitu, kumaha aranjeunna ngagaduhan eta jadi jauh ?? manéhna ngadéngé voices dina sirah na ?? Ngan hiji pamikiran. Sahenteuna kumaha eta aya dina operasi psikologi ieu, anjeunna jalma bener maranéhna diperlukeun pikeun ieu "serangan" pikeun mungkas kaayaan pulisi gulung kaluar ngaliwatan panerapan.

    • Zonnetje wrote:

      Anjeun jalma anu urgently butuh ubar atawa pangobatan ngalakukeun hal gélo.
      Naha nu aya sahingga dina hal ieu, urang ulah nyaho pasti.

      • IBERI wrote:

        Aya teknik kiwari canggih pikeun mindahkeun jauh batur bunuh kalakuan téroris, contona. Sarta aranjeunna yakin yén nagara éta bakal hasil dina polah dimana maranéhna mibanda hal. Tangtu éta gampang pikeun kurban jalma nu mibanda masalah kaséhatan méntal.

  12. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Kami bisa diusahakeun Jihadists paménta pikeun pangadilan Syariah!
    Kriminal [édit]
    Kriminal hukum sakitu legana swasta di Islam. Contona, rajapati téh hukuman pati jadi hukuman maksimum, tapi nangtukeun baraya sahiji korban hukuman sapertos ieu memang diperlukeun atawa dicokot ku Mekah pelesir. Jumlah jumlah sapertos lajeng asalna ngeunaan ngaliwatan badami antara pihak. feuds getih atawa ngahargaan pembunuhan dilarang.

  13. Squenzy wrote:

    Naon utamana struck abdi kamari ka warta pukul 6 on RTL éta nu loba perhatian ieu dibikeun ka masjid di Utrecht. Ieu bakal geuwat ditutup nalika eta diumumkeun yen aya bakal dipecat. Wawancara jeung manajer ti Sopiani masjid. Naon anu anjeun hartosna kaayaan. Ngeunah ngabales pikiran rahayat sangkan tumbu deui alami jeung shooting di Selandia Anyar. Ieu euweuh tumpang tindihna saling tapi anu masih nyoba ngabales sumanget rahayat. Naha kudu ditutup masjid aya deui ayeuna mah ku sabab aya hiji shooting nyokot tempat nguap di tinggal dina. link nujul teu make akal pikiran nanaon. Naon a dunya gering.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup