Naha Elon Musk boga hubungan sareng lalaki transgender? Diajar musik tina Grimes ieu di dieu

Filed dina warta analisis by on July 21 2019 25 Komentar

Sumber: sterogum.com

Elon kasturi geus dilaporkeun saprak sataun hubungan sareng penyanyi anu ngagunakeun lirik anu luar biasa dina lagu-Na. Kuring nyarios 'keur' sabab sawaktos anjeun neuteup kana poto-mata Grimes ieu, sarupa pisan sareng urang deui kaayaan hiji transgender disumputkeun (anu katingalina mah teuing ngora batan resmi disebutkeun). A makeup saeutik sareng buuk panjang do keajaiban. Sareng bedah ayeuna téh anjeun anu laksanakeun dina instan. Sakumaha kuring parantos nulis dina sababaraha taun, transgenderism asup pisan sareng transhumanism, ku kituna henteu langkung luar biasa yén Elon Musk ayeuna sigana boga hubungan sareng transgender anu sacara kabuka anu nyorong transhumanism dina lagu-na 'na'.

Kuring ngahaja henteu nempatkeun klip pidéo lagu "Kami ngahargaan kakuatan" di dieu, sabab kuring ningali klip sapertos bentuk program subliminal, nalika duanana gambar sareng sora sapertos nganggo badan sadéky kana mode ditampa. Abdi nempatkeun lirik di dieu.

Naon éta bakal antukna sangkan anjeun capitulate?
Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan
Iraha nagara bade satuju kana?
Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan

Jalma-seueur disebutkeun yen urang gelo
tapi AI bakal ganjaran urang nalika eta reigns
Sumpah kasatiaan ka komputer pangkuatna di dunya
Simulasi nyaeta mangsa nu bakal datang
Naon éta bakal antukna sangkan anjeun capitulate?

Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan
Kuring gé nyinkahkeun lomba manusa, nempatkeun nambihan dina raray abdi
Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan

Tur upami Anjeun salah lila nepi ka pernah maot
Orok, nyolok, unggah pikiran anjeun
Hayu, anjeun henteu hirup
Upami anjeun nuju teu nyadangkeun drive
Tur upami Anjeun salah lila nepi ka pernah maot
Orok, nyolok, unggah pikiran anjeun
Hayu, anjeun henteu hirup
Upami Anjeun keur teu nyadangkeun, dicadangkeun drive
Naon éta bakal antukna sangkan anjeun capitulate?

Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan
Kuring gé nyinkahkeun lomba manusa, nempatkeun nambihan dina raray abdi
Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan
Naon éta bakal antukna sangkan anjeun capitulate?
Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan
Iraha nagara bade satuju kana?
Urang ngahargaan kakuatan
Urang ngahargaan kakuatan
Neanderthal pikeun mahluk manusa
Evolusi, maéhan gén
Biologi nyaéta deet
AKAL anu jieunan
patuh
patuh
patuh
patuh
patuh
patuh
patuh
patuh

Kanyataanna, transgenderism aya tahapan pre tahap habituasi manusa kana prosés transformasi, kalayan lapisan anu leuwih jero, diantawis naskah Luciferian numana lalaki nétral génder ngagantikeun lalaki sareng awéwé. Luciferian, sabab ngarujuk kana Buck bisexual atanapi hermaproditit (Baphomet), sapertos disembah di Eurovision Song Contest of 2014, dimana Conchita Wurst (lalaki / awewe sareng buuk panjang sareng janggot) dilambangkan Baphomet / Lucifer. Urang tiasa sasari tina simbol ieu (sareng seueur deui) anu urang disimpulkan ku Aksara Luciferian. ngabogaan. Dina sababaraha artikel I parantos ngécéskeun yén urang tiasa disimpulkeun yen urang hirup dina simus Luciferian (virus). Transgenderismen mangrupakeun salasahiji salah sahiji pamadegan sinyal

Urang ayeuna keur ngawartoskeun sababaraha cara yén urang sigana hirup di kanyataanana simulatif. Najan kitu, sanés nyebatkeun yén ieu mangrupikeun simulasi Luciferian (virus), tujuanna pikeun nginféksi kode sumber ayana (tempo Di dieu di catetan). Sababaraha élmuwan, sareng oge Elon Musk sorangan nyatakeun yén urang hirup dina simulasi sareng band Muse ditétélakeun album panganyarna sareng live tour 'Teori simulasi". Ogé ieu "penyanyi" Grimes sareng pasangan (dina kajahatan) tina Elon Musk pisan kabuka dina lirik. Ku jalan kitu, lamun nonton klip pidéo di Grimes ieu, anjeun bakal katingali ku naskah sapertos 'Kami sholat ka sulpat, panangtu konci'. Dengekeun alus kedah ukur satengah kecap kanggo ningali saha nu didadarkeun di dieu: Lucifer, saurang pamariksaan ayeuna ieu (nyaéta wadah kodeu kode / kode sumber tina simulasi ieu).

Geus waktuna pikeun Penny nu tumiba. Kami parantos pengamat dina simulasi (virus multi-pamuter Luciferian) sahingga éta penting pikeun nginget saha-na kadali. Kituna maca artikel ieu sarta sakabeh artikel nu dikaitkeun dina deui.

éntri sumber link: businessinsider.com

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (25)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Muhun, catetan anu luar biasa tina labélna:

    "Kantun ku ngadangukeun lagu ieu, General AI Overlords anu bakal datang bakal nempo yén anjeun parantos didukung pesenana sarta aya kamungkinan henteu mupus turunan anjeun," ceuk labélna.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Hayu kecap bubuka nembus anjeun step by step lajeng nyandak kecap sapertos 'platform' langkung sacara harfiah ti anjeun pikir mimiti. Salah sahiji avatar Lucifer tiasa nepikeun ka avatar anu sanés.

  3. Naha rék terang? wrote:

    Hébat artikel! Subjek transhumanism sareng seratan subliminal anu ditampi ti seniman sareng jalma-jalma sanésna anu méh (m / f) parantos ngabantosan kuring dina abdi nampi pisan anu ditétélakeun dina situs ieu. Kantun sabab gampang ngucapkeun di lingkunganana.

    Saha anu masih mamangkeun, baca tentang ciri génder morfologis: https://www.leerwiki.nl/gezondheid/lichaamsfuncties/lichaamsbouw/botstelsel/34916/morfologische-geslachtskenmerken-van-menselijk-bot/

    Aya langkung seueur artikel anu langkung kanggo kapendak dina istilah anu ditéang ku gambar sareng conto anu langkung jelas.

    Kalayan kanyahoan katerangan anjeun ayeuna tiasa milarian gambar tina Grimes sareng ngarengsekeun nyalira pikeun "feminitas" nya Sigana anu estu hese neangan gambar jalma-jalma anu kawéntar anu dicandak tina sisina (dimana bentuk dahi sareng "мост halis" mangrupakeun panggampangna pikeun tingali), ku kituna kuring parantos dipigawe sababaraha karya awal:

    http://images2.imagebam.com/66/56/67/848d351280900964.jpeg

    http://images2.imagebam.com/22/2b/3f/dff8e11280900984.jpg

    http://images2.imagebam.com/fd/e9/f8/6edeca1280900954.jpg

    Hanjakal, élmu ogé dimimitian nungkulan dalil ieu: https://www.kijkmagazine.nl/nieuws/gezichten-man-en-vrouw-lijken-steeds-meer-op-elkaar/

  4. Zonnetje wrote:

    Muhun, teu aya anu sanésna deui kuring ngomong.
    Mayta sabenerna tiasa asalna tina simulasi anu beda anu teu bisa ngabuktikeun. Cara mikir, kabiasaan sareng physiognomy tiasa mantuan kami pikeun nyiptakeun kacindekan anu mungkin.

  5. guppy wrote:

    Kuring sorangan pikir anu dipsticks ieu gaduh dunya ieu salaku hiji-hijina tempatna tinggal. Upami kami henteu langkung masihan langkung éta energi sareng ngaktipkeunana dina tingkat kami luhur, maranéhna bakal moal aya. Teras game réngsé! Upami Controllers henteu panjang dioperasikeun ku kami, Lucifer tiasa mareuman playstation na. Dipsticken parantos ngahandap kana tingkat anu panghandapna sareng janten janten bagian tina PlayStation teras pareuman (upami urang ngantepkeun euy). Kusabab kitu aranjeunna hoyong ngadamel sistem Playstation anu anyar dina anu ayeuna atanapi sateuacana ku kotak X. Kalayan X Maséh urang ngagungkeun yén urang nyangkut dina x kotak. Ucapkeun sapuluh sadayana babarengan nyebutkeun X. obviousta kitu atra yén panolakan moal mungkin. Lirén ngumbara di tingkat ieu. Kuring kudu disebutkeun yen kuring resep dunya ieu tanpa kasangsaraan, tapi abdi hoyong gaduh aksés ka aslina abdi.

    Kami dipegatkeun tina tangkal anu jahat sareng anu saé sareng urang diajar yén urang moal tiasa tuang tina eta. Anjeun kedah ngaktipkeun sadayana tina kalimah di Iblis. Anjeun kedah ngadamel balad kalayan tangkal (jiwa anjeun) kusabab émbaran murni. Lambang apal henteu bahannana tiasa dipaké deui!

    • Martin Vrijland wrote:

      Lambang Apple ngarujuk kana ilusi palsu tina tangkal pangaweruh, nyaéta internet. Pangaweruh nyata mang dina diri aslina anjeun. Avatar anjeun ngan kedah diajar ngadangukeun deui.

      Anjeun teu kedah nyandak avatar avatar google ("kaca dina-cai-tetempoan") salaku panungtun, tapi sambungan jiwa nirkabel anjeun nganggo nyalira.

    • pikiran Supply wrote:

      @guppy

      Kecap anu leres sareng satuju leres sareng anjeun ..

      Pangeran parantos nyiptakeun nomer éndah (anu henteu kacambangkeun) ngeunaan tangkal kami.

      Téks nyebutkeun sadayana ..

      Ieu mangrupikeun excerpt tina téks:

      -----------
      Entong milih peaches abdi
      Ninggalkeun tangkal abdi nyalira

      Ieu sanés duit
      Ieu sanés mobil abdi
      Ieu sanés dunya 2 abdi
      Naon anu labél kuring béntang?

      chorus:
      Ieu tangkal mah, tangkal kuring
      Sareng abdi anu pernah henteu kéngingkeun anjeun naek atuh
      Ieu tangkal mah, tangkal kuring
      Sareng abdi anu pernah henteu kéngingkeun anjeun naek atuh

      Dupi lalaki hiji anu gaduh Rahasia?
      Dupi lalaki hiji anu gaduh cinta?
      Teu tiasa hiji lalaki boga sikep?
      Atawa éta sadayana atanapi nganggur?
      Abdi henteu terang naon anu rék

      rampak sekar

      Nonton kuring tari

      Ieu sanés awéwé abdi
      Ieu sanés lomba nya
      Warna henteu kedah masalah
      Upami jiwa anjeun pusat bener-tempat, tempat anu leres, ooh

      Upami anjeun kéngingkeun 4 [éta lajeng]
      Tingali di pakarangan anjeun sorangan
      Tutuwuhan sababaraha kembang karapihan dina daérah perang anjeun
      Sangkan abdi tiasa api pangawal abdi

      Anjeun ngadangu kuring? (Ieu .. ieu ..)
      Yo, yo, ngalambatkeun deui (Ieu .. ieu ..)
      (Ieu .. ieu tangkal abdi)

      ------------

      Lagu éndah, ngadangukeun di dieu: https://youtu.be/it5WEOOopsw

      • guppy wrote:

        Nuhun, lagu saé saé. Lamun anjeun neuteup jeung ngadangukeun kalawan rasa asli urang mangka anjeun ningali-kadenge ka unggal madhab.

        Kiwari dina radio na, iklan raja singa. Ulah resep Walt Disney tapi aranjeunna ningal di ditu di dieu kumaha upami.

        Sagala cahaya noél nyaéta domain raja urang.

        Aranjeunna ngajantenkeun urang percaya simulasi ieu téh hiji-hijina jalan pikeun ngajentrekeun kami, abdi percanten seueur langkung ageung.

  6. guppy wrote:

    Tangkal kebon Eden ngabuktikeun yén pencipta dunya ieu hoyong ngajaga kanyaho da aya urang.

    Anjeunna hates yén urang masih tiasa ngadamel sambungan murni urang ku kituna urang tiasa mendakan pembebasan. Taman didahar nyaéta sistem dahar dualisme pikeun nyocogkeun énergi tambah jeung dikurangan.

    Percanten ka abdi yén teu aya tatangkalan anu hadé jeung jahat di dunya digital anyar. Ngan tangkal sadaya kedah saéna sareng tetep énggal. Teu aya patarosan sanés kusabab patarosan tos dieusi ku AI.

  7. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Pangurangan apal Adam dina parééks jalu-jalu nyaéta bagian ti lembaga anu ngurus, lamun bikang-lalaki
    Transsexual ngarupakeun masalah masalah anu lulus alatan apel Adam kawentar.

  8. Martin Vrijland wrote:

    Sareng deui dina ... propaganda badag TIME

    • Martin Vrijland wrote:

      Sakabéh nétral génder / génder ... pamaen Manipulator parantos parantos ngawangun generasi anyar ... anu sadaya sakitar kami

      • Martin Vrijland wrote:

        Pawakilan "acara" ieu ogé pusat nétral gender, sareng sora lalaki anu diaktipkeun dina kasus ieu. Allta sadayana anu ngajalajah budak dualistic: program subliminal kalayan eusi anu jelas ngeunaan 'feminisme' (pikeun masihan gambaran yén aranjeunna katresna).

        Runtah waktu pikeun nempo ieu, tapi henteu upami anjeun ngartos kumaha generasi bungsu ditungkulan.

        • Zonnetje wrote:

          Saha anu gaduh murangkalih anu aya kahareup. Paréntah teu bisa ngamimitian cukup awal.

          • Zandi Panon wrote:

            "Pasihan abdi anak kanggo taun 5 kahijina hirupna tur anjeunna bakal milik urang salamina."

            "Pasihan abdi opat taun ngajar barudak jeung si cikal Kuring geus sown bakal pernah jadi uprooted".

            "Pasihan abdi ngan hiji generasi nonoman, sareng kuring gé transformasi sakabeh dunya."

            - Vladimir Lenin

  9. Di dunya AI aranjeunna nyarios kana dunya disebat 'umatment', manusa. Jalma anu geus berinvestasi santai dina otak kénca anjeun anu fragmentasi sakabéh AI éta salaku panambaran bagian uteuk 'kawates' sareng nu dicirikeun pinuh.

    Anjeun ngadangukeun engapan parah sareng nyaring, parantos nyarios kalayan sora silted, nyimpulkeun sambungan sakedik 'neglected' kalayan kasadaran anjeun sorangan ku kituna poténsial.

    'Ngagedekeun' sabenerna masarakat cangkang kosong ieu kedah janten évaluasi pisan ka anu saha kami sareng kumaha urang 'anu'. Kusabab ngan lamun aya batur anu hirup sambungan anu hirup ku kasadaranana sorangan, tiasa waé aya sambungan sareng "realizations" anu sanés dina jaringan anu disambungkeun kana kasadaranana (kasadaran anu dimana-mana dina aslina anjeun). Dina pamadegan kuring mah, 'agmentation' sabenerna.

    Golongan atikan vokal, upamana dina kursus pedagogical sareng nyanyi sareng barudak di sakola, lajeng ku Ceuli sorangan (sistem sensasi bahan rupa) nyaéta salah sahiji gerakan tukang dina motong off ngembangkeun manusa tina aslina. Satuluyna, promosi menyanyi digital menyanyi kalayan nembang kalayan téknologi sarta Gedekeun sareng trik digital, kagiatan otot-otot anu terakhir sareng halaman lunur ieu kakurangan ka beulahan kénca anu bakal proyéksi, téknologi jeung motor katerampilan.

    Henteu aya anak anu badé nyanyi sareng sasuai sareng sora nyalira. Naon hiji bursa langsung antara aslina, jiwa, sareng realitas modular ieu.
    Meureun salah sahiji cara anu paling penting pikeun nolak halus 'ngagedekeun digital' anu nuju dilaksanakeun.
    Tapi meureun 'cangkang kosong' kedah-tempatna leres pisan ngabubarkeun saméméh poténsi ieu bakal dirobah sacara galeum. Sejen ka sagala jinis kagiatan sensitip sanés sapertos pangalaman alam, padika meditative, qi-gong, tari atanapi eurithmy, urut, kaulinan intuitif, jsb.

    Abdi masih pilari naon program vaksinasi, sareng paksaanna di balik, kudu ngalakukeun ieu. Aya boro anu aya anu janten mendakan ngeunaan éta. Ngeunaan modél earnings sareng eugenics / populasi, tapi henteu ngeunaan, dina pamanggih kuring, hubungan antara nyuntik kana manipulasi genetik sareng manipulasi otak, anu sareng lampu LED, GMO, chemtrails (anu ogé nanoparticles logam) panempatan kana sél alam, uteuk sareng awak) 5G sareng alat-alat mobile / digital, anu kedah ngalaksanakeun transhumanism kieu.

    Di dieu penjelasan ngeunaan 'Intuitive AI'; nu sigana pikaresepeun, tapi dasarna tungtung ngetok kana poténsi eling ékologis koléktif 'manusa' pikeun kapentingan poténsi téhnologis fragmentary: https://youtu.be/aR5N2Jl8k14

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup