Prédiksi Forum pikeun Démokrasi (FvD)

Filed dina warta analisis by on August 19 2019 2 Komentar

sumber: limburger

Kuring nyerat dina 13 Juni artikel kalawan judul 'Perobohan anu dikontrol tina merek 'rechts', Trump, Brexit (sareng sadayana anu dihubungkeun) parantos dimimitian". Nyatana, henteu seueur parantos robih. Perobohan anu dikontrol tina merek anu leres didirikeun 'leres' dilaksanakeun pisan kalayan ditarikna sababaraha sénator babarengan kalayan Henk Otten. Jenama di sisi katuhu kedah diwakilan ku gawang kaamanan anu dilatih pisan: ti Donald Trump di AS, Marine le Pen di Perancis ka Thierry Baudet di Walanda. Merek éta dimaksudkan pikeun mastikeun pamikiran kritis ngaliwatan média média éta dina konspirasi pamikiran konspirasi sareng kana hal anu ngan ukur jalma-jalma leres. Maka merek kedah ngalih ka katuhu ekstrim sareng ka nasionalis malah bahkan fasist sareng teu marahmay pikeun awéwé.

The Brexit di Inggris ogé leres sareng nasionalis dina warna, sareng pamimpin Boris Johnson ngan ukur karakter anu jelas anu tiasa diungkabkeun anu tiasa disimpen dina sudut anu sami. Trés jangjang anu leres ieu parantos ngamimitian kéngingkeun UKN's Nigel Farage, tapi roll-out tina rencanana gagal tina Brexit tiasa diasah ku aktor sanés. Leres, kusabab éta ayeuna ngeunaan waktos ningali pamaca ningali yén politikus anu leres-leres henteu dibanding paripolah anu dilatih pikeun kakawasaan, anu sadayana maénkeun peran dina ngadukung penampilan demokrasi. Démokrasi teu aya; éta téh pamitan anu kedah ngajantenkeun massa yakin yén aranjeunna gaduh sora. Media ngantepkeun palaku éta maénkeun kaulinan di hareupeun kaméra sareng maénkeun peran anu ngarah dina ngajaga sadaya tindakan anu dipercaya. Theresa Méi kedah ngajantenkeun Brexit janten bangbarung panjang sareng teu dudutan, sareng Boris Johnson ayeuna tiasa maénkeun hardliner anu tungtungna tiasa ngadamel barang-barang. Henteu janten sesah éta, tapi sesah nunjukkeun ka sadayana jagat yén anti-globalisasi, nasionalisme sareng merek (stigma) mungkas flop di sisi katuhu. Ieu bakal ngarugikeun artos sareng ngakibatkeun musibah ékonomi (ngahaja didamel sareng nyiptakeun nyalira).

Kuring parantos ngaduga prediksi na di dieu dina seueur artikel anu éta ampir janten éra ngagentos upami jalma masih ningali program diskusi TV atanapi ngiringan berita pikeun serius. Entong ngalakukeun leuwih seueur! Anjeun bakal ngayakeun full-time dina kanyataanana palsu ku kakuatan pajak anu sadayana badé maénkeun kaulinan di tukeran pikeun kahirupan méwah.

Kami dina wengi gagal tina Brexit, kalayan bonus tambihan anu pon Inggris parantos dugi ka tingkat anu sami sareng euro. Éta mangrupikeun hasil anu saé. Nyatana, bédana kakuatan ékonomi disarengankeun ngaliwatan panémbalan prosés Brexit. Pangaruh ékonomi anu sami sapertos Jerman Wétan ditarik ka Jérman Kulon. Éta nyeri waé, tapi karéta sentralisasi rumbling. Brexit susah kedah nyababkeun periode ekonomi bencana, sareng tujuan pamungkas pikeun ngahontal kakuatan teras ka Brussel. "Ordo ab Chao"; trik Romawi kuno. Di Amérika Serikat, krisis ékonomi alatan perang dagang Trump sareng kalakuan sanésna sanés ngajadi. Kusabab ieu ogé mangrupikeun kaulinan anu dikawasa pikeun tiasa ngurus nasionalisme, merek "leres" sareng unggal sora kritis ka arah globalisasi, kuring parantos ngajelaskeun dina sababaraha tulisan.

Saha waé anu nuturkeun carita Q-Anon sareng lebetna syam (tina Clinton sareng anu sanés), janten carita anu kedah diganggu tina lebet anu langkung jero, mangrupikeun hiji anu ngoperasikeun dina tingkat global. Kami ngobrol ngeunaan langkung bloodlines pharaonic kuna anu ngatur kawéntar demokrasi (atanapi diktator) di sakumna dunya. Skrip master anu ageung ngungkabkeun anu tujuan pikeun pamaréntah dunya kalayan kendali total budak, dikawasa liwat internét. Maca sadayana ngeunaan naskah master éta artikel ieu sareng baca tulisan tina sababaraha minggu katukang pikeun mastikeun yén anjeun tungtungna mikawanoh di tingkat naon anjeun dimaénkeun. Disarankeun pikeun teras-terasan klik dina link bulao dina tulisan kuring pikeun salajengna ngeunaan naon anu anjeun baca. Waktosna pikeun kebangkitan nyata dina tingkat anu langkung jero tibatan ayeuna.

éntri sumber link: ad.nl

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (2)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Kami nyauran éta palaku luhur, teras ogé

  2. Wilfred Baker wrote:

    teu aya kecap anu nambihan, musik.

    https://youtu.be/OET8SVAGELA

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup