Thierry Baudet Forum pikeun Démokrasi (FVD) "The bueuk of Minerva nyebar jangjang na"

Filed dina warta analisis by on Maret 21 2019 34 Komentar

Sumber: youtube.com

Dina bubuka pidato meunangna na wengi panungtungan Thierry Baudet ceuk tadi peuting: "The bueuk of Minerva nyebar jangjang na di burit". Biantara bombastic geus loba perhatian sarta kritikTapi sababaraha ningali handap ganda dina ucapan ieu meureun pikeun naon nu sia. Harti nu sabenerna tina bueuk ti Minerva dimaksud ku Baudet urang kaasup: bueuk nu nyembah masonic nu; Moloch. Freemasons (tangkorak jeung tulang, nu Kangean Society, jsb) nyebarkeun jangjang maranéhanana dina lébar Walanda.

Kaulinan tina jembar Hegelian unfolds saméméh panon anjeun. The Leidens Minerva klub aya dina kontrol, anu mangrupa pesen disumputkeun. Baudet, anu scion sahiji karajaan nu institut Clingendael, Alam leres Anak nembongkeun disumputkeun dina tetempoan polos. Dokter spin of Clingendael gaduh pawn oposisi dikawasa maranéhanana dibawa kana posisi dina oposisi semu nu demokratis bisa niup nepi ka sisi kénca nepi ka médan gaya katuhu ka jangkung hébat kana eta. (Baca leuwih handap video)

Thierry Baudet sadayana tiasa nangtukeun mana data badag nganalisa geus ditémbongkeun nu hirup diantara rahayat. Nya meureun aduk malah, sabab di Éropa sarta tumuwuh katuhu nyilangan kulon. Ieu rumus Hegelian for keur ayaan di formulir luhur. The jembar dua counter-kutub nu ngahasilkeun ayeuna: kontradiksi ngakibatkeun sintésis dipikahayang, aranjeunna anu filsuf Hegel. Sahingga Baudet Tandaan Rutte bisa nelepon hiji ignoramus ékonomi:

"Kami dirusak ku paguron luhur, wartawan, urang anu nampi subsidi seni urang na anu ngarancang wangunan urang na luhureun sakabeh urang nu dirusak ku pembalap urang. A coterie upstart networkers; pamanas pasamoan profésional; jalma anu geus pernah maca dina kahirupan maranéhanana sarta boga pamanggih naon buku anu isu penting dina jangka panjang. Hanjakal aranjeunna ngadalikeun awak-nyieun kaputusan ngeunaan nagara kami jeung nyieun campuran panasaran jahiliah jeung sinis timer interest sababaraha kali dina pilihan salah ".

Henteu keur lila! Ku kituna eta nuluykeun sarta jadi jalma anu dibéré ilusi nu bakal meunang camp katuhu sarta baris nyadiakeun parobahan badag.

Urang ngakuan kebangkitan katuhu dina sésana Éropa komo AS, dimana Donald Trump nyaeta mun rally di handapeun camp éta. Urang terang tina Britania Raya jeung Gibraltar Uni Éropa camp kaanggotaan referendum. Urang terang tina Italia sarta loba nagara Éropa lianna. The terminal batré anu ditunda kakuatan. Hal ieu Nyiapkeun pikeun sintésis upcoming, nu katuhu bakal numbu ka bencana ékonomi jeung sosial nu awaits nagara barat.

Ku kuring lila diprediksi gagalna Britania Raya jeung Gibraltar Uni Éropa kaanggotaan referendum, jeung runtuhna ékonomi AS baris geura-giru dikaitkeun kana (oposisi dikawasa) group katuhu kritis. Éta kituna ku desain nu bisa meunang ayeuna, sabab nyumbang ka polarisasi dipikahoyong nu rusuh lajeng "orde baru" bakal dijieun. The Grup anti globalisasi jeung anti EU clique-jangjang katuhu bakal numbu dina mangsa nu bakal datang nu bencana ékonomi sarta radicalization. The rusuh anu bakal nuturkeun ti dinya nyadiakeun vakum kakuatan pikeun pulisi anyar. Ieu nyadiakeun vakum kakuatan pikeun (ogé lila-diprediksi dieu) Panyandakan Alih ku tina EU ngaliwatan Turki na recovering Ottoman Empire nu. Ieu ogé bakal ngakibatkeun pakampungan final kalayan pamikir kritis; ku nelepon aranjeunna theorists konspirasi. Lamun jalma jawab rusuh éta kritik wae anu bisa ngaleungitkeun permanén na bakal aya ukur 1 bebeneran jeung nu kabeneran anu bakal maksakeun pulisi.

Thierry imigrasi bisa ngalepatkeun na meureun nu Utrecht cocok PSYOP dipaké pikeun maénkeun hal handap. Sarta therein kami ngakuan nyanghareupan leres tina pawn Freemasons (Minerva Clingendael scion) Baudet. Tur jadi salawasna perasaan subcutaneous anu dicoo sarta fanned dina kaulinan oposisi dikawasa. Kana tensioning sahiji counter-kutub tegangan dihasilkeun téh leuwih gede. Heil kasalametan urang nelepon ayeuna, tapi voter ieu ngan lumangsung dina démokrasi ilusi disebut. Elitist Clingendael Minerva pawn Baudet parasaan anyar bisa néwak sarta aduk diantara rahayat. Sarta salami éta jalma ngajalankeun sanggeus demagogue hareup, batréna anu beuki tensioned. Lajeng tuturkeun ngurangan teh; nu rusuh upcoming. Ti rusuh nu asalna Urutan anyar jeung bakal disebut: "! Kungsi deui". Ieu mangrupakeun prosés nu unfolds sakuliah kulon sarta ieu bisa mantuan Anjeun ngakuan Aksara master. Baca sadayana ngeunaan Aksara master artikel ieu.

Kami witnessing persiapan keur rusuh di Éropa; nu caket Panyandakan Alih ku Turki (Ordo AB Chao), tumiba caket ti Kakaisaran Amérika sarta (sanggeus éta, dina istilah sedeng) perang dunya katilu ka Yerusalem. Sanajan kitu, di bagian hirup hadir rahayat di siram of meunangna. Harepan palsu ngeunaan pawn Baudet. Geus waktuna pikeun nempo ngaliwatan kaulinan Hegelian jeung ngakuan aktor politik anu aranjeunna sabenerna mangrupakeun. Ngan anjeun tiasa uncover aranjeunna. Anjeun turun pikeun pawn kaamanan net kakuatan? Maranéhanana bisa mantuan ngasah opposites di masarakat? Geus fallen keur ilusi tina démokrasi; dikawasa ku karajaan des Clingendael Institute jeung Minerva.

Mangga oge baca komentar dihandap artikel ieu sakaligus

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (34)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Ngan chumps neruskeun ngarojong sistem ayeuna ...
    ... sarta neruskeun jealously nyumputkeun kaayaan jangjang tina mom na dad bueuk.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kuring bisa jadi salah di Minerva = Moloch, tapi sadaya sanajan, urang ngobrol ngeunaan organisasi masarakat rusiah atra jeung bueuk of Minerva hiji simbol penting (sapertos Baudet nyaho). Salaku hiji kanyataan indisputable nu Baudet asalna tina Minerva na Clingendael stronghold.

  3. ZalmInBlik wrote:

    Hijina bueuk nilik ieu voting-ingon oge simpen bahan kadaharan anjeun ..

    https://www.plus.nl/info-defabeltjeskrant

  4. ZalmInBlik wrote:

    Sarta di dieu katerangan alus naha ..

  5. Wilfred Baker wrote:

    Nanaon deui pikeun nambahkeun ka dinya, abdi sempet dibeuleum kartu keur mere sora abdi.
    Kuring tuang hiji tidbit tambahan pikeun kontribusi ieu Mr. Vrijland.

    Upeti tur Asih.

  6. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    owls Young disebut "dunces"! Holleeder geus disadiakeun mangrupa ujung nu dijilbab on katuhu dina mangsa proses "irung"! jalma anu boga daya nyata di Walanda, Kami sieun?

  7. Zonnetje wrote:

    Ogé ditulis artikel. Muhun kumaha atuh mikir sorangan. Baudet ieu 100% dikawasa oposisi, anjeunna sigana mah kudu voirtzetten Wilders bendera iteuk. Wilders estu passe. Baudet teh pihak pikeun persone anu bakal boga fungsi ers nu VVD '. Rutte geus miboga kaunggulan gede kajadian mun Utrecht, anu anjeunna JS huh tangguh. Kabéh barang héjo bisa numbu ka resmi, ditinggalkeun lu ... n vulken kantong katuhu. Libur di India tapi ku kartu kiridit na verzekeringen.Alles tetep sarua. pihak ngayakeun boga mayoritas alus sahingga collaborating kalawan anddren. Ku kituna sadaya pihak anu complicit dina kawijakan. Éta ide.
    Dina beungeut anjeun diwanohkeun Freemasonry dina tetempoan polos. Oh eta budak teu ngarti.

  8. Riffian wrote:

    Tandaan Twain - "Mun voting dijieun bédana sagala theywould moal ngantep urang ngalakukeun eta."

    sarta sangkan éta ngan 😀

  9. ZalmInBlik wrote:

    ... Kuring teu ngéléhkeun sorangan dina dada, tapi nembongkeun deui nu aya korelasi antara disebut. Serangan di Utrecht jeung pamilu. Ieu kabeh jadi bisa diprediksi ..

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/terreuraanslag-24-oktoberplein-te-utrecht-het-hele-land-in-paniek/#comment-22338

    Salaku sapotong ieu orchestrated antara pulisi jeung pajabat Turki méméh Pemilu ... Erdogan thx! 🙂

    • ZalmInBlik wrote:

      ..with berkat silaturahmi ti PvdA na Freemasons bilderberger..de lalaki diuk slabdullah katuhu De Jong hiji anu ayeuna bisa nelepon Timbalan Perdana Mentri, sakali deui éta grup leutik jeung samet musik aya dina ayunan pinuh ..

    • Zonnetje wrote:

      Ieu 100% sapuk diantara Walanda jeung Turki. Teuing publisitas hartina eta ieu orchestrated, rencanana pikeun Turki jeung Walanda anu duanana intrapten. The sheeple jadi gampang pangaruh. Éta ngan nanya.

  10. Zonnetje wrote:

    Muhun Holleeder hartosna teh tersangka dawam anu ngadalikeun posisi konci. Kuring moal salajengna ngajelaskeun saha aranjeunna.

    • ZalmInBlik wrote:

      ..holleeder hayu atuh seuri sosok sarua yen ieu aub dina nu disebut Heineken nyulik na naon lur Peter Om Aturan de Vries salamina ieu milked besi tua sarua hartina sarta kami geus moal ngagaduhan leupas tina éta, sakumaha domba anu bosen kami Tret Holleeder oldies kalawan Peter frothed susu ..

      • Zonnetje wrote:

        Hiji topik, sugan, tapi sabenerna dipikawanoh kumaha pulisi kapanggih dimana Heineken tur supir na anu ditahan?
        Ieu pernah geus jelas ka kuring. Misteri?

  11. ZalmInBlik wrote:

    ngan enya panyakit Hegel ....

    "Filsuf Jerman

    Frase dipaké Baudet, sigana hiji cutatan ti filsuf Jerman Hegel. Anu wrote "The bueuk of Minerva dimimitian di break of burit hiber nya." Hegel disadiakeun pikeun jalma ningali hiji acara ukur, atanapi ngartos lamun eta ampir leuwih ".
    https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4650271/wat-bedoelde-thierry-baudet-met-die-uil-van-minerva

    hehehehe anjeun ngan bakal ningali deui lamun anjeun ngagaduhan ngaliwatan 😀

  12. Zonnetje wrote:

    Kuring teu ngarti nu Baudet dua fosil geus diucapkeun meta salaku ngalapor dina Selatan Holland, Wiegel sarta Paul Scheffer. Taya Sistim shockers ditéang ka hs duidelijk.Kunnen dua jalma teu ngan retire. Nu katingali yén éta téh salawasna riungan sarua.
    Naon naon jeung dulur alami Sigana kana NPOs. Expectantly knocks kami hart.Wat budak sabenerna nyangka? Ngarobah? bener teu eta aranjeunna malah teu bisa meta. Ngan fries kalawan mayonnaise for geus jadi budak. Ayeuna kudu senang. Sedengkeun pikeun kuring ... ..asap

  13. Danny wrote:

    Jigana link jeung bueuk of Minerva na juggernaut nu tebih-fetched.
    Tapi sanajan Baudet brings pisan compelling, aya dina pamadegan mah salah alesan utama kudu elit Baudet.
    Jeung nu keur entice jalma pikeun ngajawab counters.
    Elite anu terrified yen urang bakal nempo yén voting boga pancen moal aya rasa sabab ngaco atoh.
    bakal Boikot dimimitian ka ambruk dina struktur kakuatan maranéhanana lamun jalma bangun kanyataan ieu sareng 'voices'.

    Pikeun meunang jalma kana jajal, politisi kudu nangtung pikeun generating rahayat hoyong ngadangu.
    Sarta mibanda anjeun handapeun populasi hudang ti diperlukeun Thierry Baudet.

    Tangtu, elite teu hayang politikus ngalaan bohong iklim maranéhanana sarta ngeureunkeun imigrasi, tapi nu mungkin (samentara) jadi berkurban di dieu.

    Baudet bakal diaku kecap balikkeun kapercayaan dina pulitik, éta geulis ogé éta.
    Tur éta kahayang éta ngeunaan (elit).

    • Danny wrote:

      "The Déwan Nagara adzab kaluar dina laporan taunan na nu eroding kapercayaan dina politik jeung parpol tradisional jeung fungsi démokrasi aya dina bahaya."

      Kuring maca dina artikel di 2017 Volkskrant.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ide éta nu ngan diklik dina link di handapeun kecap Moloch lajeng Anjeun ngeureunkeun nepi ka pilem sarta mairan dimana kuring dipindahkeun ka.

  14. kaméra 2 wrote:

    The prelude sahiji hasilna 20 Maret

    Klik link, debat di media di 2018 daptar RTLshow

    https://www.youtube.com/watch?v=0st0efsfITE

    Di dieu aya sababaraha dialogues tapi dina basa Inggris

  15. ZalmInBlik wrote:

    @Martin, Anjeun kedah maca artikel ieu Masehi. Ieu berbunyi kawas respon kana artikel ieu incl comments..De asa

    Gambar ti bueuk sakumaha sage terus saprak lajeng dina posisi. Teu keur nanaon Mr. Bueuk teh Fabel tina narator omniscient.

    Cruijffiaans
    Naon Hegel - sarta Baudet - dimaksudkan: pamahaman asalna nalika konsékuansi tina hal sih jelas. Sigana saeutik kawas Cruyff "anjeun ngan bakal ningali deui lamun meunang eta." Baudet kukituna sangkan ieu ngarujuk kana "madness iklim ', ukuran nurutkeun manéhna, teuing ongkosna mahal, bari ngabogaan rélatif saeutik pangaruh dina panon-Na.
    https://www.ad.nl/politiek/wie-of-wat-is-toch-die-uil-van-minerva~ad870870/

    Sedih selingkuhan ...

    • Martin Vrijland wrote:

      Persis, kuring nempo manehna tadi peuting, tapi teu boga waktu pikeun komo deui gawé dina ramatloka abdi.
      Aranjeunna maca, sarta saterusna maranéhanana nempo yén aya puluhan rébu urang sumping di situs abdi sabab nempo yén pernyataan Baudet, ngarah kudu nyorong kuring handap hasil Google.

      Ieu kaulinan badag nu keur diputer na aranjeunna jelas sieun yén urang bade bener bangun. Kuring ukur ngalakonan eta on kuring sorangan jeung média kudu jutaan (lamun teu milyaran) jeung maranéhna geus dikawasa média alternatip jeung maranéhna kudu rada pasukan ngakuna média sosial jeung maranéhna mibanda jaringan maranéhna Inoffizieller Mitarbeiter na AIVD nu ngukur na weruh (jeung ngawasaan eta kabeh) .. jsb!

  16. kaméra 2 wrote:

    Media / Power Baudet presents jeung mikat sarua

    https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/22/fortuyn-en-baudet-zoek-de-verschillen-a3954269

    Media dibere ngan 1! poto nota bene di Media Park kalawan rébuan kaméra pilem sarta rébuan kaméra on taman média sami, ngan 1 atanapi poto dua atoh

    http://www.volkertvandergraaf.net/

  17. guppy wrote:

    PIM Fortuyn éta di sabelas na dertigst ditelasan 6 / 5 mun 6: 05 5 katandangan pélor, 6 casings kapanggih gigireun anjeunna jeung aya hal anu pasukan pulisi 5 6 on tempat.

    6 + = 5 11 na 6 × 5 = 30

    Di sagigireun sabelas urang sering pisan sapatemon angka gélo # # # # # extreemlowfrequenty dualisme Sabelas # # #

    hartina aya nyatu waktos nyandak eta sarta maranehna. Gaya anu sarua dipaké pikeun méré jalma (ert) naon maranéhna rék.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup