Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Filed dina warta analisis by on May 15 2019 9 Komentar

Sumber: ageofshitlords.com

Saha anu geus dituturkeun sarta hal Anne Faber anyar dina warta tempo kasus nagen Espen di Bélgia, kudu noticed nu aya leuwih atawa kirang aya kaayaan sarupa. Mun urang turutan media, warta ieu saukur bebeneran. Kami inundated kalawan gambar nu mastikeun kaaslian jeung kami henteu ngan tingali kulawarga jeung babaturan, tapi urang ogé ningali poto nyata sareng video tina karakter utama, sangkan bener teu kaci lian ti bebeneran. Dina artikel di handap ieu kuring baris coba terangkeun naha anjeun bisa kénéh mibanda scratch sejen balik Ceuli.

Kahiji, a bubuka ringkes.

tentara ngakuna

Kami geus ngadéngé pabrik fenomena ngakuna "atawa" ngakuna tentara ', tapi anu aya ngan di Rusia (salaku media ngabejaan urang). Sanajan kitu, pangalaman kuring téh yén tentara ngakuna anu utamana lokasina di Walanda. Anjeun teu ningali kitu ogé dina komentar abdi, sabab kuring nyaring kaluar ngaliwatan saringan Kecap timer disetel. Hayu urang nyebutkeun yén lamun pamaréntah gawekeun PSYOP (operasi psikologi) Aksara na jualan suksés "meuntasan wates" (sabab ngoleksi ogé di nagara sorangan), anjeun perlu tentara ngakuna hébat kana komentar di sagala rupa panglawungan jeung diskusi online on sosial média "hansip". Éta bisa sapi jalu sawala ngaliwatan komentar kawas "Kuring terang nya" atanapi "manéhna ku babaturan milik di kantor" na loba observasi lianna.

Jalma biasana pariksa kaluar naon profil Facebook mangrupa komentar. Nu bisa jadi teu salawasna jadi propil palsu; nu tiasa nyata urang aya.

Anjeun bisa geus ngadéngé istilah Inoffizieller Mitarbeiter. Maranéhanana éta antara Stasi Wétan Jérman GDR pagawe clandestine jempé contona tatanggana maranéhanana anu ningali. Aya lajeng dikabarkan salah dina lima puluh. Anjeun pangalusna tiasa percanten yen fenomena ieu geus ngiles sanggeus integrasi Wétan kalawan Jérman Kulon ti bumi. Kaula mah kitu pasti. Kuring satuju - dibikeun pangalaman kuring jeung sakabeh komentar leuwih taun - henteu yen Walanda geus disiapkeun pasukan ngakuna hébat kana ngadalikeun diskusi média sosial di ni'mat Aksara nanaon.

Gawé diarahkeun

Naha anjeun nyaho yén John de Mol, boga ANP? Sugan aya nu apal carana Yohanes de Mol geus jadi euyeub? Sakitu legana ngaliwatan diobral nempokeun TV suksés. Anjeun terang jenis anu nembongkeun kawas Britania urang ngagaduhan Bakat. Ieu lajeng dites dina sababaraha juta Walanda sarta lamun maranehna nyekel on, aranjeunna dijual salaku konsép dina wates jeung eta rada deserved ka. Salila vloggersrel Zaanse I (hatur nuhun ka Gambar disadiakeun ku sobat anu cicing deukeut aya) tiasa visualize kumaha Powned ieu teuas digawé arah hirup tina hiji pinuh staged vloggersrel. Éta jelas katempo yen ieu diarahkeun. Contona, eta oge jelas yén hiji ditewak atawa nyeepkeun lila lantaran cameraman miboga moment leumpang kana posisi anu bener. Lalaki anu quarreling pikeun kaméra lila saméméh masih saanu ketawa nyandak selfies saling. Zaandam vloggersrel nu lengkep nempatkeun dina pamandangan na ieu diarahkeun hirup. maranéhanana gambar Anjeun dieu kasampak deui.

Deepfakes

Oftentimes Kuring geus dibahas téknik karakter palsu jero bisa dijieun. Pikeun pamiarsa anyar, kuring ngulang, kawas masihan. Deepfakes dijieun ku software Gan. Éta software kecerdasan jieunan, ti scratch, dumasar sababaraha sistim AI dina jaringan, nyieun hurup. AI jieunan AKAL Inggris; nu nangtung pikeun jieunan AKAL. test jaringan AI sejen, mangka jaringan munggaran dijieun ku gambar jeung rejects atanapi approves aranjeunna. Sabab bisa ngahasilkeun mun di siklus hiji Hurup kalawan unggal hambalan langkung realistis, jadi Anjeun ngeureunkeun nepi jalma lengkep samaran on jalma biasa (anjeun kamungkinan bisa sapatemon dina jalan) némbongan. Pikeun taun, industri pilem teu bisa nyieun hurup nu aya, pamekar grafik Nvidia geus ngabalukarkeun anjeun kieu ayeuna ngamungkinkeun hiji PC kaulinan lumrah (tingali di dieu). Pausahaan anu sarua (Nvidia) nyaéta bisa nyieun lingkung maya. Tingali handap video sakali lajeng maca on.

Ayeuna aya software dina pasaran nu bisa mere Anjeun wawancara live ti tukangeun Webcam dina hiji PC nu biasa na duanana bisa nempatkeun nyanghareupan jeung sora tina thereon sejen. Hal ieu dilakukeun sacara real-time na tanpa hitches. Anjeun tiasa ningali handap (baca leuwih handap video).

Upami Anjeun gaduh sakabeh sumber ieu nambahan nepi jadi Anjeun bisa nyieun naon baé jeung eta oge cobble sajarah babarengan jeung ngalakukeun sagala ieu sigana kawas éta nyata. conto Hypothetical dibikeun bakal ngahasilkeun video tina Anne Faber sababaraha taun ka tukang, kalawan bapana di mobil, sareng dulur yakin yén ieu téh nyata. Atawa éta sugan moal hypothetical, tapi nyaeta saukur kumaha kajadian dina prakna? Dupi anjeun parios deui? Urang tiasa yakin pamaréntah jeung média ngahasilkeun warta palsu na urang tiasa percanten yen agénsi kecerdasan ngamekarkeun téhnik pikeun ngadeteksi deepfakes, tapi maranéhna meureun moal ngan timer produser deepfakes misalna?

John de Mol

Ku kituna lamun Yohanes de Mol, billionaire produser TV panggedéna jeung boga ANP (Pencét Agénsi Walanda) nyaéta saperti teu mirip gaduh sagala resources na kituna kudu jadi mampuh ngahasilkeun deepfakes, urang kedah teras laughingly ngilangkeun nalika nangtung nepi batur anjeun suggesting nu kamungkinan bisa jadi nu urang jadi fooled? Abdi nota bene mariksa sababaraha kali (kusabab ieu mah di demonstrasi dirojong ku bahan visual tingali anu kami fooled). Bisa eta jadi yén pisan kanyataan yén Aksara sapertos ieu, ngan dijual hiji acara TV gede, di sakuliah wates, sabab ayeuna geus nunjukkeun hasil?

Naha aranjeunna ngalakukeunana?

"Sumuhun, tapi Vrijland, kedah aya tujuan nyokot jalma salaku nagreg nyebar? Anu bakal ngalakukeun hal saperti a!?"Lajeng deui lalajo naon hukum anyar anu kaliwat, teu lila sanggeus kajadian utama kayaning kasus Anne Faber. Dina sababaraha artikel I digambarkeun naha kasus Anne Faber (dimana Michael P. bakal jadi palaku) éta pisan dipikaresep a PSYOP (operasi psikologi). Hiji operasi nyorong ngaliwatan panerapan salajengna. Panerapan anu teu bakal cukup nangkeup éta jalma dina kaayaan normal. Kituna, kedah aya hal kaluar pikeun fallen nyirorot.

Masalah, Réaksi, Solusi

Hayu atuh mimitian deui kana ngajelaskeun sabaraha media bisa maénkeun kaulinan ieu sareng naon nu PSYOP Masalah, Réaksi, Solusi Maxim nu sigana salawasna bisa dilarapkeun ka lajeng tingali kumaha urang ningali éta deui dina hal Aspens nagen tur Steve B..

Naon eta Maxim yén Masalah, Réaksi, Solusi? Naon pamaréntah tiasa ngalakukeun nyaeta maneh: Anjeun nyieun masalah sosial tina dampak tinggi (masalah), Provoked hiji réaksi emosi sengit ti urang (réaksi) Jeung saterusna bisa nyieun hukum jeung ukuran anyar nu normal bakal pernah ditarima (leyuran). Nu lajeng mungkus anjeun kecap kawas "pamaréntah geus gagal dina mayungan nu jangkauan masarakat na"Salaku nembe sumping ti sungut Menteri Walanda Sander Dekker.

Pikeun nyieun masalah sapertos anjeun tiasa dianggo ku téhnik ditétélakeun di luhur. Ieu bisul handap ka anjeun wawancara sagala, biantara atawa gambar naon, sanajan keur test keur bebeneran. Ku kituna bisa sabenerna mah ngan panjang yakin panon anjeun. Televisi jeung media sejenna nu téhnisna teu bisa ngambekan karakter aya hirup. Malah lamun dipikir deui kadaptar sareng telepon hiji jeung nu ti kaméra kaamanan, anjeun moal bisa pastikeun yén éta téh otentik. Sagalana mungkin jeung sia geus teu mungkin di dunya media. Anjeun kudu salawasna, awas naon leyuran aya kieu lila sanggeus kitu acara dramatis.

Questioned hal Anne Faber

"Tapi Vrijland, anu pembunuhan Anne Faber bisa kénéh ogé ngan bener lumangsung?"Sumuhun, éta ukur dina runtuyan artikel nu abdi wrote ngeunaan (tingali di dieu) Ieu geus jelas yén éta téh mangrupa carita pisan saperti teu mirip wangsit. Nu awéwé ngora stepping kaluar heula kana sapedah bari badai diprediksi mun lajeng buka ANWB lagu Ngabuburit jeung naha nya jaket 3 Oktober, kapanggih na nyandak sadar 6 poé pikeun cocok DNA jeung Michael Panhuis? Nu teu bener ngan saukur. The NFI tiasa jam Forum 6. Naha sumebar sadayana sabudeureun sakumaha Michael kapanggih objék na kumaha upami na Scooter numpak Anne Faber balik? Naha manehna munggaran dikubur, teras ngaben lajeng acan deui dikubur? Naha éta laporan forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina teu ditémbongkeun di gugatan? Oh na aya leuwih loba rarities geus nyabit soal ieu, tapi utamana sabab geus katempo gambar kolot emosi, anjeun bade percanten eta. The storyline seru tambah pilarian (masalah) Jelema kapangaruhan emotionally badag tur tah ieu di réaksi modeu diwanohkeun guna nangkeup nu panerapan anyar (leyuran). ayeuna ieu bisa anak anjeun tumiba diri:

Dekker nyaéta panggero eta "pisan pikaresepeun" anu tersangka anu peryogi perlakuan dina urutan rumah sakit nu bisa nyingkahan ku teu cooperate dina panalungtikan sarta nunjukkeun yen ieu bisa euweuh kajadian.

Sajaba ti éta, hiji assessment résiko terstruktur sarta analisis olah TKP dijieun wajib. resiko sosial dina kabebasan granting ka tahanan bakal outweigh.

Pondokna, ieu panalungtikan dina kaayaan psikologis anu diperlukeun jeung urang mikir Michael Panhuis na sangkan nu yakin tina perlu. Nu bisa hartosna mungkin keur loba warga maranéhna nyanghareupan pembuangan hirup nagara (sahingga leungit kabeh HAM), sanggeus subjected ka panalungtikan wajib, hartina saha saha nu nangtang jiwa hayang nulis handap, anu rujukan gulag bisa dijieun. pulisi beuki nangtang kitu.

bespeling emosi

Kasus Anne Faber sarta Michael P. kituna stinks kawas sajam dina angin jeung aya bukti badag yen carita dina pamandangan badag skala ieu nempatkeun jeung gawé babarengan di yudikatif nu, média jeung pulitik pikeun panerapan saukur anyar pikeun tekenan ilaharna bakal pernah ditarima ku jalma. Ku beurat kana jalma maén emotion'm nu yakin massa pikeun jadi, keur hiji amandemen lantaran dulur numbu ka sampel Michael P.

Media geus yakin urang yen eta sakabeh bakal leres, tapi bisa jeung moal bisa parios deui diri sarta ngan butuh nganggap yen urang moal dicoo ku téhnik Hollywood. hasilna nyaeta jalma bisa nempatkeun jauh tanpa ngabalukarkeun jiwa sarta lila hirup bisa ngaleungit kana gulag lantaran hukum di ngajaga teu panjang.

Na kumaha upami nagen tur Steve B. Espen?

Naon geuwat struck dina Steve B. pedaran éta téks di handap vrt.be:

Numutkeun informasi kami ngalakukeunana photoshopped gambar dina kapentingan panalungtikan saméméh dikabaran aranjeunna salaku APB (gambar handap, ditinggalkeun gambar photoshopped - katuhu gambar kaméra aslina). pulisi oge bakal geus dipikawanoh katuhu jauh yén anjeunna teu ngan "saksi."

Naha bakal polisi "dina kapentingan panalungtikan" karinjang Steve B. geus dibawa jeung anakna photoshopped jauh? Sahiji, hiji bisa disebutkeun yen aranjeunna geus dipigawé pikeun ngasupkeun moal discourage sagala saksi kontak, tapi anjeun oge bisa disebutkeun yen aranjeunna lajeng terang yen Steve B. bisa dikaitkeun jeung leungit nagen, sakumaha anjeunna walked kalawan karinjang dirina . Anjeun bisa nyebutkeun: didieu urang tingali buktina tinggal sabaraha gampang Gambar bisa dimanipulasi sarta kami ogé ningali bukti yen ieu lumangsung.

Sumber: vrt.be

Naon ngadeg kaluar deui éta henteu bapa korban nyandak lantai, tapi bapa tere nu. Bisi Anne Faber kami nempo hiji mamang anu munggaran nyandak lantai. Ngan engké tuh kolotna mimiti muncul dina adegan. Kuring nuluykeun punten nunjukkeun pilihan tina deepfakes jeung aktor, dimana Gambar bisa dimanipulasi sacara real waktu sarta beungeut anyar bisa gampang dipasang dina wawancara (kaasup overlay sora). Media tentara ngakuna sosial nyaeta siap ngomong "ieu sobat atawa kenalan tina .."Ngayakinkeun massa ngaleupaskeun mamang tukang.

éta "leyuran"

Dina pilarian keur nagen oge nelepon nyebar pikeun milarian sipil. Ieu dipercaya sangkan dampak sosial hébat sarta ngagambar perhatian ti jalma dina kasus nu bener. Tangtu ieu oge mucunghul mun boga kaliwat kriminal, perkosa tur jadi anjeun bisa nyokot racun nu urang aturan dieu deui Masalah, Réaksi, Solusi dina peta, jeung panerapan anyar (dina Bélgia) bakal dilarapkeun pikeun nahan saha deui atanapi tiasa maksa perlakuan jiwa (atawa psikiater ieu ayeuna henteu peryogi atanapi). éta Standaard.be laporan:

"Pangadilan The dihukum teh nuduh ka hukuman panjara opat taun 'pikeun perkosa tur perampokan". Ku kituna eta ditiup ampir dua taun ka tukang, dina Juni 30 2017, pangadilan Antwerp. Acan Steve B. dinten anu henteu buka jail. jaksa nu dipénta ditewak saharita, tapi pangadilan henteu buka di dinya.

B. ogé banding ngalawan dmana Na. Kituna manéhna henteu final sarta manéhna tetep bébas dugi vonis hiji bakal banding.

Hiji bibi kasaksian yén anjeunna dirilis lantaran kaayaan istilah na. "Psikiater Na kungsi datang ka ngobrol kuring," nyebutkeun éta awéwé, anu wishes pikeun tetep anonim. "Anjeunna lain kriminal dina Steve. budak nu ngan perlu pitulung, ceuk pikir. Tur upami urang bisa masihan anjeunna yén? Kami geus rengse éta. "

Di dieu Anjeun tiasa sabenerna geus 'leyuran"Reading. Sigana urang bisa yakin sanggeus hal ieu tungtung release ku filing hiji banding jeung boga hak (moal sababaraha tapi ngan 1) hakim naha batur kedah atanapi teu matak dipasrahkeun dina klinik a. Yén panerapan lajeng misalna bisa mangaruhan sarerea, geus overwhelmed ku caah tina emosi nu massa geus dimaénkeun di misalna hiji (disangka) hal PSYOP.

Ngajawab patarosan di judulna

Kana sual tina judul "Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP sakumaha lumangsung kalayan acara TV?"Jadi jawaban bisa ngan janten Sumuhun resounding. Tangtu, aya rada sababaraha urang ku mantega dina huluna maranéhanana, tapi eta jelema di balik a gaji megah atawa bisa nelepon dirina billionaire a terasrasakeun sagala luxuries aranjeunna mikahayang. Anjeun teu nyaho; anjeun teu bisa ngadalikeun eta; anjeun teu meunang ramo deui dugi sometime batur naék tina hal ieu ngungkabkeun jero. Tapi kasempetan anu lumangsung nyaéta leutik lantaran peserta diharepkeun meres. Sajaba ti éta, sagala widang anu Operasi Psikologis meureun kitu compartmentalized, éta loba teu nyaho aranjeunna bagian tina hiji Aksara PSYOP.

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. John.s wrote:

    De RtvUtrecht website publiceert sowieso de laatste tijd alleen maar PsyOp berichtgeving. Zij zitten er zwaar in en proberen de lezers op een dwaalspoor te zetten.

  2. Danny wrote:

    Echt goed artikel weer.
    Vooral die laatste zin is ook erg belangrijk.
    Wat hier op deze site vaak voorbij in gekomen is een filmpje van een hypnotiseur die mensen doet geloven dat een zure citroen smaakt als een zoete mango of iets dergelijks.
    De hypnotiseur weet natuurlijk dat dat niet waar is, maar de gehypnotiseerde zal werkelijk geloven dat hij een zoete mango eet en zal ook blijven beweren dat hij een zoete mango eet omdat hij dat werkelijk gelooft

    Voor het systeem zijn dit ”useful idiots” die ingezet kunnen worden.

    Je hebt dus de hypnotiseurs en de gehypnotiseerde of een combinatie van de twee.

  3. Wilfred Baker wrote:

    Mooi om te lezen dat je nog even blijft, dingen gaan nu zo snel dat een heldere kijk op de komende zaken die ons te wachten staan keihard nodig is.
    Niet geheel oftopic is dit een aanrader, die jongen speelt met zij leven op zijn kanaal, een lefgozer so to speak.

    Israel Hacking the World, je moet maar durven.

    https://youtu.be/5VGpWl56ZF0

    bogoh

  4. Charles Reuterz wrote:

    Ja, dat geloof ik zeker. De medogenloze parasieten van de macht gaan niets uit de weg.
    Er worden oorlogscripts geschreven, boeken expres verdraaid en verzonnen.(documentaire bijgevoegd )
    Hoe makkelijk is het dan wel niet? om scripts voor belangrijke wetten in het voordeel van de macht te schrijven. De groep neemt in grote getale toe die de fabel stories van Faber afdoen als nepnieuws.

    minuut 1-12.47 in deze super docu>>>>>>>>>>
    Now adays we have wars in the middle east and even though the events go on right now, the exchange
    of information is now more easier and efficient with the help of various technical gadgets and yet people
    in different parts of the world have radicaly different information about who is fighting who???………. who are the parties involved?……………..

    So, if it is possible to fool people about events which are happening in front of their eyes, how much easier would it be to fool them about things 100 derds of years ago.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup