awan Google ngabuktikeun téhnik jangkar Aurgmented kanyataanana (AR), téori yén alam semesta téh simulasi a?

Sumber: ytimg.com

Saatos sababaraha artikel geus ditulis ngeunaan konsép nu na I dina kahirupan realita maya, dibuktikeun ku loba komentar yen pamiarsa anu rada di shock. Salaku Kuring geus nyatakeun yén prinsip "entanglement kuantum" fenomena diperlukeun Einstein Téori locality oge undermines laju cahaya (sakumaha fisikawan wates fisik), I sigana sangkan hal yén worldview loba tibalik. Dumasar anggapan kuring yen entanglement kuantum a saukur diperlukeun "janjian" mangrupa kaulinan multiplayer, sabab everybody sarua perceives naon kantos di sighting kahiji datang ti superposition (panitén kahiji) (atawa materialized), eta seemed kuring nu ieu prinsip kudu reflected dina boot dunya pamekar kanyataanana maya. Sarta naon tétéla kejutan hébat kuring? pamekar kanyataanana (AR) platform Augmented Google manglaku prinsip sarupa sakumaha entanglement kuantum 'aranjeunna!

Kuring kudu nyieun konsép yén alam semesta téh simulasi hiji tangible, ngabandingkeun dijieun kalawan kaulinan multiplayer online. Dina kontéks éta, abdi geus disarankan sababaraha pamiarsa malah tingali runtuyan Netflix Hideung Eunteung usum episode 4 1. Sanajan Hollywood écés pernah lengkep bakal nembongkeun kaleresan, sabab urang salawasna kudu jadi nempatkeun deui dina lagu lepat, sarta aya duanana bakal butuh sababaraha rasa mamingan kami kana transhumanist kana (hareup) gugur, anjeun meunang rasa lumrah di dieu naon nu ' n game bisa tetep (sajaba ti kanyataan nu Einstein - dina pintonan abdi palsu - wormhole (wormhole) tiori nilik diving). Jeung kaayaan kiwari téhnologi, urang teu tebih dikaluarkeun tina kamajuan misalna.

Kuring teu ngarti nu masalah ieu keur maca rata loka abdi téh sahuap inpormasi teknis jeung paling gampang leupaskeun kaluar, tapi Kuring masih nyoba ngajelaskeun masalah beuki di jéntré. Anjeun teras bisa manggihan yén gagasan anu hoyong kami pikeun ngajelaskeun kanyataanana urang ngaliwatan spiritual atawa agama, sabenerna di jarian. Urang tiasa ngajelaskeun kanyataanana urang murni dina dasar logika. Kituna, kami boga untung di rasa yén urang téh dina jangka waktu ieu ngembangkeun téhnologis ieu advancing sabab saukur mangka sabaraha urang karya ayeuna (sur) kanyataanana. Agama ngan masihan clues tambahan pikeun ngaidentipikasi leuwih husus nu "arsiték". dipepelingan nyaeta nu kituna masih ngan ngalakukeun pangalusna anjeun ganda slits percobaan (tina artikel abdi saméméhna) bener ngartos, jadi Anjeun bisa meunangkeun ngaliwatan éta masalah ngan aya sanggeus observasi. kituna urang butuh hiji panitén. Dugi lajeng, masalah téh di 'sagala kamungkinan pilihan pilihan'Posisi; disebut elmu 'superposition'. Yén compares kalawan kaulinan multiplayer dimana sababaraha pamaén contona, asupkeun kamar hiji tur tingal hiji obyék. Bentuk obyék anu geus dibereskeun dina kode sumber program. Sakali kauninga ku pamuter munggaran pamaén séjén pikeun nempo hal anu sarua ti sudut béda. 1 nyokot sahiji pamaén obyék jeung kabukti eta dina urutan, pamaén séjén kudu nitenan rotasi ti sudut pandang maranéhanana. Ieu kuring dipaké pikeun ngajelaskeun konsép entanglement kuantum, "nu bisa jadi sagemblengna katerangan padet, tapi méré hiji gagasan.

Kuantum Entanglement dina fisika kuantum hartina lamun pasangan misalna dua foton téh materialized sakali (ku observasi), maranéhna salawasna nyandak posisi tibalik jeung arah. Hurungkeun hiji partikel, mangka partikel lianna kabukti sabudeureun; sanajan-taun lampu jauh ti partikel lianna. Lokasi henteu maén peran sarta watesan tina laju cahaya mucunghul ujug-ujug euweuh aya. Einstein ngajukeun yén aya atanapi kedah jenis panto deui, hasilna komunikasi. Ieu teh wormhole prinsip well-dipikawanoh. Muhun, mun yén loophole téh saukur nu stream data nyaeta atanapi naon urang ayeuna nelepon 'awan', mangka urang bisa ngalakukeun sakali kami ngadamel acara di. Lamun urang kitu, dibewarakeun dina persepsi 3D urang, anjeun masih bakal kudu nungkulan watesan tina laju cahaya (sakumaha urang komunikasi data di "awan" via serat optik jeung laser lampu pikeun lumangsungna), tapi urang bakal 4D pikir, lajeng awan kasebut madhab hadir sakaligus. Anggap anjeun 2D hiji mahluk tur bakal 3D ti lapisan ku pesawat anjeun turun, anjeun bakal ngalakukeun observasi kronologis ti penampilan a titik (ti scratch), hiji garis tumuwuh; dituturkeun ku belang progressively leutik ka titik anu dumadakan ngiles deui. balna geus leuwih raray anjeun sarta masih di handapeun beungeut anjeun. Anjeun ngalaman persépsi nu disusun sacara, bari bohlam teh sabenerna ngarupakeun konstanta (salawasna hadir) nyaéta dina 3D. Sangkan bakal nambahan hiji diménsi 4e kana model urang, éta saolah-olah 'awan' nu omnipresent.

Salaku multiplayer game pamuter A di Jepang kabukti leuwih hiji obyék, pamuter B bakal di Kanada anu sakuduna nempo layar-Na. Kuantum Entanglement kituna dipedar ku stream data ubiquitous. Urang panginten waktos anu (laju cahaya), faktor ngawatesan éta 3D kami, tapi éta lantaran kami teu bisa ngarasa lapisan (anu sok aya) jeung mung persepsi kronologis pintonan tur leungit do belang. Lokasi jeung laju cahaya sangkan teu kaétang dina 4D jeung stream salawasna-madhab-hadir nu sagala masalah anu masih dina superposition kode sumber.

Kumaha metot éta pikeun manggihan yén tampilan téknik kanyataanana maya ayeuna ngarti kaayaan urang keur di. Nempo di handap presentasi anjeun didieu dimana anjeun ngajelaskeun beda antara kanyataanana maya (VR) jeung augmented kanyataanana (AR) bakal ngaleungit. Dina inti na mangrupakeun VR dijieun digital dunya lengkep (kawas kaulinan) masih ngajadikeun rasa jeung AR mangrupakeun lapisan dijieun digital dina gelas transparan maneh teh "alam nyata." bédana ieu bakal ngaleungit, sabab, sabab eta anu merging. Kauntungannana VR nyaeta nu bisa ngawangun kaulinan multiplayer loba gampang, sabab geus tos siap pake widang maén sorangan sahingga geus direbut di buruan, di titik rujukan observasi. Anjeun boga, sabab eta anu diwangun kamar digital badag jeung anjeun nyaho naon lumangsung persis saperti jarak, jangkungna jeung persépsi sudut hiji obyék, jadi Anjeun tiasa proyek gambar pikeun tiap pamuter dina gelas 3D bener. Kalawan AR Anjeun kudu ngajawab masalah ieu sarta yén nyaéta ku méré persepsi jeung posisi pamaén ngaliwatan sensor GPS akurat jeung server sentral dina awan nu ". (Baca leuwih handap video)

Wahyu 1: 7 "Tingali, anjeunna datang kalawan méga sarta unggal panon bakal ningali anjeunna "

Google geus saméméhna platform pamekar na disadiakeun. Tangtu, sabab utamana pausahaan badag kawas Google nu nyieun urang beuki loba di VR sarta dunya AR bakal ngaleungit, nu urang oge beuki gumantung 'awan'. Pikeun tackle masalah teknis ieu kitu nu peryogi titik rujukan. Anjeun kudu nyaho persis dimana unggal pamuter nyaéta dina widang maen (dunya) jeung anjeun ogé peryogi kauninga dimana hiji obyék nu dideteksi. Google Ieu direngsekeun ku prinsip pisan logis: awan anchors. Logis, sabab ngan pikeun 'awan' ngaliwatan méré sakabéh pangeusina mana panitén ieu lokasina na dimana objék anu ti sudut pandang anu ditalungtik. Jadi anggap rék nempatkeun hiji dinosaurus realistis (sakumaha AR) dina méja di rohangan a. Lajeng anjeun kudu nyaho posisi pasti tina observer. Ieu tiasa data GPS dumasar-pangaweruh, tapi ogé dumasar kana lenses kaméra dual di gelas (anu tiasa ngalakukeun hiji persepsi jero, sabab panon 2). Anjeun teras bisa ngajelaskeun lamun éta grid dina méja tur nangtukeun sudut panuduh jeung hormat kana tabél. Anjeun ditilik tabel kana disebut anchors na jangkar ngadaptarkeun di 'awan', kitu aranjeunna sami keur unggal panitén.

Cara anu, anjeun tiasa lajeng proyék rupa 3D holograms dina spasi (contona via Microsoft Hololens) Mana lajeng nu ditingali ka dulur. Anjeun tiasa ngaliwat pamaén béda mawa objék béda dina rink, nu cocog persis saling via titik jangkar. Jadi ngabayangkeun nu aya hiji AR swordfight nahan projected on luhur dunya nyata (via Microsoft Hololens), titik jangkar di Google awan baris nyieun pedang nganiaya saling di persis moment katuhu, tur lain swabbing saeutik kaliwat unggal sejen, sabab éta titik rujukan teu cocog.

Éta écés ukur resep VR jeung AR mun urang tiasa nempatkeun sambungan neurological via parusahaan misalna Elon kasturi urang Neuralink, jadi Anjeun tiasa langsung kana otak projecting sensasi touch, ambeu, dédéngéan jeung tetempoan. Ku mangka boro mungkin mun nyieun leuwih nyata digital. Tapi ayeuna ceunah sidetracked nuju tahap awal transhumanism. Runtuyan Netflix dirobah Karbon, saliwatan, mere gambar alus ti dunya transhumanist kami bakal nyangka dina sababaraha dekade. Ogé muterkeun dedi deui peran penting, sabab mangrupa romantis alam kami dicét.

Tangtu alesan kuring ngabejaan ka maneh ieu kanyataan yén Google mangrupakeun konsep anchors awan diwanohkeun. Kumaha saur anjeun? Éta leres henteu yen sakali materialized 3D gambar (salaku mahluk a hologram on hololens anjeun) nyaéta ku prinsip ieu sarua pikeun unggal panitén. carana jangkar awan malah teu nyangka ngeunaan hal? Naon kajadian lamun informasi kaluar superposition materializes di observasi heula (dina percobaan ganda slits)? Butuh posisi ka nu keur unggal panitén, jeung sarua anchored ti mana posisi kasebut lokasina ngagunakeun prinsip entanglement kuantum! Eureka!

Kuantum Entanglement boga fungsi anu sarua sakumaha jangkar awan Google!

Hanjakal kuring moal bisa Patén kapanggihna ieu sareng abdi moal meureun pernah jadi dianggap salaku Einstein, tapi kuring hayang ngan babagi sareng anjeun minat kuring. Sabaraha deui buktina anjeun gaduh nami cicing dina kanyataanana virtual? Atawa éta sugan hiji realitas augmented dimana alam semesta aslina dipake keur ngajelaskeun hiji lapisan augmented na fulltime bio urang hacked via server sentral dina "realitas nyata"? Atawa teh "realitas nyata" (alam semesta kami) sakabéhna ook simulasi. Dupi aya pluralitas lapisan, nu simulasi keur ngajalankeun dina simulasi a? Diaku, abdi nyieun kompleks, tapi kitu anu pertimbangan yén perhatian kuring.

Katerangan fisik kuantum nyebutkeun yén aya kedah salawasna jadi omongan hiji panitén jeung nu informasi ieu ngan unfolds salaku mahluk masalah sanggeus sighting. Ieu téh mangrupa jiwa panitén jeung anu awan geus-hadir-ka "sabudeureun" kami? Anjeun apal; kaulinan Playstation? Kabéh kode ieu geus dibeuleum jeung CD. Sakali anjeun ngawitan kaulinan, Anjeun gaduh pilihan Pilihan jeung anjeun bakal ngalaman game kronologis. pilihan Anjeun (jeung oge pilihan sejenna dina kaulinan multiplayer) nangtukeun sabaraha informasi nu unfolds on layar. Anjeun observer. Anjeun ngantosan Al Masih avatar saha baris hadir ti awan?

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (4)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Martin I nuturkeun anjeun sakabeh, naon coba terangkeun dina film kawas lahirna, Interstellar jsb ditepikeun. titik teh nya eta aya hiji angka tanpa wates of simulasi (kala) ngajalankeun di paralel kalawan hasil béda, anu dina kali disebut seamlessly nyampur kana hiji sarua séjén. shifts Diménsi. Waktos teu aya di luar tina simulasi (s), abdi terang yen institusi kawas poéna CERN kalawan isu ieu sarta aub dina manipulasi Kala ieu

    Mimitina nyaeta jiwa kami kami nu nyanggap dina cangkang ngaliwatan nu brains urang dugi di fungsi na, sajaba kami anu trapped dina dimensi simulasi / 3D. Tahap mimiti awakening nyaeta mun nyadar yén urang téh trapped

    Lucifer teu keur nanaon disebut "bearer lampu," lampu nu kami jadi jauh manehna geus junun meunang onto simulasi ieu. The trik panungtungan nyaéta tetep urang dieu permanén ngagunakeun agenda VR, hiji simulasi dina simulasi a (éfék Droste / Maze)

    "Tiori string mangrupakeun kerangka teoritis Sabaraha pengikut dina partikel titik-kawas atawa fisika partikel anu Diganti ku objék hiji-dimensi nu disebut senar. Ieu Ngagambarkeun kumaha string tesis propagate ngaliwatan spasi na berinteraksi sareng eachother. Dina jarak timbangan leuwih badag batan skala string, string a Sigana ngan kawas hiji partikel biasa, kalawan massa na, muatan, sarta sipat séjénna ditangtukeun ku kaayaan vibrational of string anu. Dina tiori string, salah sahiji loba nagara vibrational of string nu pakait balong ka graviton, partikel mékanis kuantum Éta mawa gaya gravitasi. Kituna Téori string nyaéta téori gravitasi kuantum. "

    • Martin Vrijland wrote:

      Téori string dirancang pikeun ngajelaskeun entanglement kuantum pikeun entanglement kuantum ruining Téori locality Einstein. Ngarah ngan string devised antara partikel; string nu lajeng ngaliwat dimensi séjén. Wah! Cemerlang! Gombal lamun menta kuring. Ngan selingan utamana henteu ngabogaan ngaku yén kami dina (Luciferian) hirup simulasi.

      Naha simulasi sajajalan ngajalankeun sakaligus Kuring henteu weruh. Najan kitu, urang tiasa nangtukeun sahenteuna 1; keur hiji tempat kami salempang. Nu saliwatan (lamun nyandak serius sinyal) atanapi laminated: maksudna, misalna, hiji jenis 'archontische low "atawa" low-badan' mucunghul janten dina simulasi nu. Pondokna, mun mung simulasi Luciferian sorangan geus sigana diwangun ku pluralitas dimensi (nu dimension ngarupakeun simulasi dina simulasi a).

      Téoritis Anjeun meureun bisa ngajawab yén jiwa anjeun bisa ngalaman sababaraha paralel dimensi. Hijina sual nyaeta naha "pilihan pinter" bakal jadi, contona, sobat hébat kami Luccifer, sabab geus cukup hésé pikeun tetep di fokus anjeun maénkeun sababaraha kaulinan Playstation simultaat. Jeung sigana katuhu nu urang kudu neruskeun difokuskeun game na. Kuring nganggap hal éta pribadi sahingga kiwari lamun kirang atra yén urang sakaligus cicing di universes paralel.

    • ZalmInBlik wrote:

      The 'elit' nu ngalayanan agenda Luciferian nu digawé teuas ngagunakeun téknologi ieu ka beurat goblog

      66TH BILDERBERG pasamoan
      4.Artificial kecerdasan
      komputasi 9.Quantum
      http://bilderbergmeetings.org/meeting_2018.html

      "Urang teu bisa ngajawab masalah kalayan ngagunakeun anak sarua atawa pamikiran kami dipaké nalika kami dijieun aranjeunna".

  2. Martin Vrijland wrote:

    Sangkan janten jelas: dimensi hiji aya sia aya leuwih ti hiji simulasi dina simulasi a.

    Ngabayangkeun nu urang ngawangun simulasi kanyataanana maya, nu urang condong leungit pinuh urang, sangkan poho yén kami "kenop". Nu bisa geura-giru jadi rupa lamun kami ajak sadaya persépsi indrawi langsung dina neuron dina uteuk urang. Mun urang di "hirup" simulasi teh low ayeuna jadi hiji diménsi luhur.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup