Naha bakal aya huluna gulung dina kasus Jeffrey Epstein?

Filed dina warta analisis by on August 21 2019 6 Komentar

sumber: people.com

Saatos waé pasea ngeunaan perkara Jeffrey Epstein, dimana pangeran Inggris Andrew Andrew ogé bakal tétéla, tapi ogé nami-nami sapertos Freddy Heineken parantos muncul, anjeun bakal nyangka yén ayeuna panginten kepala-kepala elit ogé tungtungna gulung. Naon anu urang sesah. Tetep sesah émut yén média anu aya di tangan para kepala elitist sareng yén média alternatif ogé sakedik dina saku kakawasaan. Éta hartosna upami upami kasus sapertos Epstein janten ageung dina wartos, ieu ngan ukur kajadian kusabab ieu rencanana. Upami teu kitu anjeun moal ningali; ayeuna keur cicingeun sareng teu aya saluran média mainstream tunggal anu ngauankeun perhatian pikeun sekedhik.

Janten harepan palsu. Henteu aya sirah anu bakal gulung. Kanyataan yén Jeffrey Epstein dibunuh atanapi ngagantung kana simbut panjara (anu kedah dioyak) dina sél tanpa ngalaksanakeun, ogé ngan ukur diskusi pikeun ngajaga otak amis. Éta mangrupikeun sadaya eusi séri sabun. Kami henteu terang nanaon. Epstein tiasa paéh, masih tiasa hirup, tiasa parantos dioperasi operasi plastik anu éndah, atanapi ayeuna tiasa ngalangkungan hirup salaku awéwé. Dina waktos ayeuna dimana anjeun tiasa palsu sadayana kalayan perangkat lunak anu diperyogikeun, kami henteu terang upami Epstein aya di panjara sadayana atanapi naha anjeunna leresna diangkat dina usungan. Kami henteu terang upami carita sareng testimonial leres.

Hiji-hijina hal anu urang terang nyaéta kecap 'pedophile' kasebut dibakar dina rétina urang sapopoé. Sapertos dina kasus Jimmy Savile, kecap éta dipinggirkeun ku Epstein pikeun pilihan seksual pikeun anu rada ngora teuing awéwé. Istilah 'pedophilia' janten umumna biasana didesain kana leuwih sering milih tinimbang séksis pikeun parawan. Sareng sigana anu janten tujuan utama tina sabun ieu. Urang sadayana terang ti Amsterdam Robert M. bisi yén pedofilia nyata revolusi sakitar nyiksa barudak ngora pisan; ti bayi pikeun balita.

Kecap 'pedofilia' gaduh kecap 'filie' di jerona, anu mangrupikeun acuan 'cinta' kanggo murangkalih. Urang ogé terang, contona, yén salaku pasangan homoseksual anjeun tiasa mengadopsi barudak poék ti Afrika sahingga ngalaksanakeun cinta anjeun ka anak sacara bébas dina témbok kanal Amsterdam, tapi nyata 'pedofilia' teu aya hubunganana sareng cinta. Kami ngobrol ngeunaan sato galak nyurung pikeun nyiksa barudak anu salamet dina kecap cinta atanapi pilihan seksual.

Masalah sapertos Jeffrey Epstein sigana utamina dimaksudkeun pikeun ngabengkokkeun hubungan sareng panyalahgunaan seksual tina orok, toddler sareng preschoolers pikeun "kelamin sareng budak awéwé parawan anu geulis," sareng seueur jalma sigana tiasa ngabayangkeun hiji hal ngeunaan éta. Kami nyaksian kampanye média hardcore pikeun ngaktipkeun pedofilia janten "leuwih sering pikaresepeun pilihan seksual."

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Danny wrote:

    "Masih kénging émut yén média anu aya dina tangan para kepala elitist sareng yén media alternatif ogé sakitu ageung dina saku kakawasaan. Éta hartosna upami kasus sapertos Epstein janten ageung dina berita, ieu ukur kajantenan kumargi direncanakeun. ”

    Ieu kanyataan yén média alternatif ngan ukur bagja teu malire.
    Éta henteu hartosna yén klaim anu dilakukeun henteu tiasa leres, kuring jujur ​​henteu terang naon atanapi henteu leres. Tapi kuring terang yén éta sanés ngan ukur ngadadak 'berita' dina média.

    Aya kasempetan anu saé yén Epstein bakal nembangkeun di pulau pribadi na dina taun-taun pangahirna, saha anu terang?

  2. guppy wrote:

    Éta jalma moal tahan lampu. Kami malah henteu kedah ngahukum aranjeunna. Upami anjeun mulang engke dina bentuk aslina sareng anjeun ngawaskeun sagala hal, anjeun bakal ngawasi hasil tina lampah anjeun. Éta henteu hartosna yén di dieu sareng ayeuna kuring teu ngalakukeun nanaon upami aya anu gering gering nyiksa budak. Urang bakal ningali engké upami kuring ceunah upami éta sacara pribadi kuring ngaleupaskeun.

    Tapi anjeun leres-leres, aranjeunna nyorong watesan sareng promosi standar anu anyar. Ieu hal anu paling awon sareng poék anu aya di bumi.

  3. guppy wrote:

    https://nos.nl/artikel/2298784-verdachten-vast-na-dood-man-die-meisje-4-in-speeltuin-zou-hebben-betast.html

    Abdi panasaran dimana ieu bakal mungkas. Éta bisa diprediksi yén penyalahgunaan séksual bakal ditugaskeun peran korban. Utamana teu maén hakim anjeun sorangan. Anjeun tiasa ngadamel angka-angka ieu nyalira, anjeun henteu kedah ngahurungkeun sareng lima jelema.

  4. Caesar Singa Cachet wrote:

    LS ...

    Galak dina kontéks ieu ampir janten penghina pikeun karajaan sato! Urang terang yén Singa ngadahar anakna anu tiasa dikawinkeun ku éta singa gancang. The Lioness bakal membela turunanana nepi ka maot. Dina karajaan manusa ilahi, bahkan bayi jawa dikonsumsi langsung sareng sacara harfiah ku Sétan nyamar salaku manusa.

    Kumaha waé yén éta panyakit sétanic utamina atanapi biasana lumangsung dina anu disebut lingkaran anu langkung luhur. Kusabab aranjeunna angkat sareng eta? Atanapi kaum pedofili, homoseksual, tingkat inbreeding bisexual dugi ka luhur moal aya deui anu janten "normal" jalma. Numutkeun ka Robert Steel, di sakitar Bodas Gedong (Urang ngagaduhan Babak House di Nunspeet) henteu aya deui jalma anu henteu pedofilia atanapi homoseksual. Baranahan ngan ukur dilakukeun ku inseminasi jieunan. jsb.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup