Ungu Jumaah: kumaha barudak di sakola anu kebatinan sareng propaganda LGBTI

Filed dina warta analisis by on Désémber 13 2019 17 Komentar

sumber: wos.nl

Kamari kuring nampi email ti mana tétéla yén manajemén sakola ngeunaan VMBO nyauran para santri pikeun ngagem ungu dina kontéks 'Jumaah wungu'. Baheula urang ngan ukur kagungan dinten sato, bapa sareng ibu, tapi ayeuna anjeun gaduh dinten internasional pikeun ieu sareng dinten internasional pikeun anu. Anjeun gaduh sapoé ampir sadayana! Ieu teras ngeunaan ngeunaan nekenkeun labél. Yén kami deui ngadamel mesin propaganda katumbiri (LGBTI), jelas tina pesen di handap yén VMBO ngintun Bouwens (Limburg) ka para siswa.

Maca kumaha déwan mahasiswa tétéla ngaluarkeun anggaran sakola dina liputan LGBTI sareng matéri inpormasi. "Ieu parantos disiapkeun ku sababaraha pimpinan tim sareng tim pendukung". Saha atanapi naon éta tim pangrojong?

Ieu jelas yén barudak ayeuna pro-aktif ngaindirikeun pikeun ngarobih kana kapercayaan LGBTI. "Ungu Jumaah mangrupikeun dinten anu murid sareng murid ngagem warna wungu tiasa nunjukkeun solidaritasna sareng homoseksual, biseksual, lesbian sareng jalma transgender," laporan éta. Solidaritas? Maka naon anu anjeun aya dina solidaritas? Naon ari 'solidaritas'? Naha urang ngobrol ngeunaan solidaritas politik atawa hukum?

solidaritas politik: kasadaran kebersamaan sareng kesanggupan nanggung akibatna. (Van Dale)

solidaritas nurutkeun hukum kontrak: tanggungan sareng sababaraha tanggungan pikeun tukang kredit atanapi utang. Masing-masingna tiasa nungtut sasarengan sadaya hutang atanapi teras dicekel tanggung jawab pikeun sadayana.

Naha umat manusa ngagaduhan kawajiban hutang ka masarakat LGBTI? Janten upami anjeun nyatakeun solidaritas anjeun ku ngagem wungu, anu anjeun nyarios yén anjeun sanggup nanggung akibat tina hutang anu diutang anjeun? Sareng naon hutangna éta? Dupi éta kawajiban hutang ieu? Atanapi urang ngan ukur ngobrolkeun ngeunaan 'solidaritas' dina artos 'urang ngarosok anjeun'? Tapi naon anu anjeun sabenerna ngadukung? Naha éta "Kami ngadukung ideu yén sadayana kedah nampi labél sareng yén grup anjeun kedah langkung ka payun"? Sareng kumaha solidaritas sareng hétoseosual? Kusabab hurup H dina singketan henteu nangtung pikeun héteroseksual, tapi pikeun homoseksual.

Oke, wah, teras anjeun ngagem ungu sareng anjeun nunjukkeun solidaritas sareng grup? Solidaritas naon? Na kumaha upami anjeun teu ngagem ungu? Upami anjeun naroskeun ka kuring, kami nyaksian propaganda indoktrinasi nonoman. Pangecualian diangkat kana standar. Tangtosna anjeun tiasa ngabantah yén kabiruan, homo, biseksual atanapi transgender henteu deui pengecualian. Éta saé langkungna. Teras urang henteu deui peryogi solidaritas sareng éta. Upami grup éta mimiti sumping di mayoritas, éta henteu deui kelompok minoritas. Tapi naha urang ogé laksanakeun sami sareng urang Nasrani, umat Islam, hideung, bodas, Cina, Arab, Surinamese sareng sadaya labél anu kamungkinan urang bayangkeun? Kumaha anjeun nyiptakeun apartheid? Anu dimimitian ku panyiri.

Dina buku kuring ngajelaskeun kumaha katumbiri mangrupikeun simbol agama dunya anyar sareng pamaréntahan dunya anyar. Éta mangrupikeun simbol pendékis katumbiri (Greenpeace) sareng éta ayeuna mangrupikeun simbol komunitas LGBTI. Katumbiri mangrupikeun simbol murka Gusti. Éta mangrupikeun simbol anu muncul dina langit saatos banjir hébat. Saatos banjir ieu, Nuh diwenangkeun nempatkeun umat manusa anyar sareng ngawangun deui karajaan sato. Katumbiri mangrupikeun mangrupikeun simbol transformasi utama. Éta sababna kuring ngajelaskeun dina buku kuring yén umat manusa anu disiapkeun pikeun transgender-transhuman, kalayan tujuan pamungkas lengkep tina fusi intelijen (AI).

Galau katumbiri ti Greenpeace parantos dirobih janten manajer révolusi Pemberontosan Pupuk. Katumbiri sigana nangtung pikeun aktivisme lingkungan, inklusif sareng émansipasi gender, tapi saleresna mangrupikeun simbol regim dunya totalitarian anu bakal dijelaskeun, sakumaha anu dijelaskeun dina buku anyar kuring.

Léngkah munggaran pikeun transhender transhuman nyaéta hiji administrasi téknologis, nelepon pikeun pangemahan pendidikan deui tingali ayeuna. Kusabab administrasi téhnologis tiasa dipasang kalayan ngahubungkeun karusakan iklim kana beban CO2. Kémalisasi tiasa réngsé nganggo 'internét barang-barang', digital (kritik crypto) sareng sistem pajeg dunya dina CO2. EU aya via Frans Timmermans, janten, ulah ngusir sareng ngantosan (sapertos anu cocog dina lembaga anu teu demokratis) sadetik sareng perkenalan sistem sapertos kitu. Saolah-olah parantos aya dina rak sateuacan Greta Thunberg bahkan tiasa mikir ponténg. Éta pajeg kakarék sumping sareng upami diperyogikeun, nagara-nagara kapaksa dipatuhi ku aranjeunna. Upami diperyogikeun sareng pasukan militér (tingali di dieu).

"Naon hubunganana sareng komunitas LGBTI?" Anjeun panginten ayeuna? Nya, urang nuju wengi maksakeun ideu anu pasti. Katumbiri henteu ngan ukur ngaktifkeun aktivisme lingkungan ka komunitas LGBTI, tapi ogé pikeun pamaréntahan dunya diktator anu ngalaksanakeun ideu. Janten parantos aya sora anu kanggo pendidikan pendidikan ieu kedah sumping (tingali di dieu) sareng upami anjeun klik link kana tulisan éta, anjeun bakal mendakan yén perda Walanda parantos tiasa nyauran batur 'psikotik' dumasar kana anu disebut 'delusi'. Anjeun gaduh khayalan (atanapi khayalan) upami ideu anjeun nyimpang tina bebeneran anu katampa sacara umum.

Kusabab kitu, upami UE nyatakeun yén pajak CO2 kedah diperkenalkan (sabab lamun kitu urang bakal nyanghareupan musibah iklim) maka éta pendapat resmi (ditetepkeun salaku 'realitas'). Upami anjeun henteu percanten kana pendapat resmi ieu, maka anjeun bakal kakurangan tina khayalan (ideu anu nyimpang tina 'realitas'). Éta nunjukkeun langsung yén dumasar kana WvGZZ (wajib hukum perawatan méntal wajib) anjeun tiasa dijemput ku psikologis pikeun pengobatan di klinik GGZ (nyaéta pendidikan ulang), sabab numutkeun kana definisi anjeun psikologis.

Baca on dokumen EU ieu yén pidato nétral gender ogé parantos janten norma. Naon éta hartosna dina hartos praktis? Ieu ogé hartosna upami anjeun henteu satuju sareng ieu kusabab kapercayaan tangtu, ieu tumiba dina kotak 'panyalahgunaan'. Ku sabab anjeun ogé nerapkeun pikeun éta bisa dianteurkeun ka lembaga GGZ (kémah pendidikan). Sareng sistem data ageung tiasa ngawas naha anjeun nganut kana norma pidato-nétral anyar anu énggal tanpa anjeun sadar.

Teras teras urang henteu nyebut ogé istilah anu terang 'inclusiveness'. Upami anjeun diajar dokuméntasi online, sigana yén ieu hususna prihatin pikeun promosi aktip ku grup LGBTI, dimana aranjeunna kedah, contona, kedah dipasihkeun langkung prioritas dina prosedur aplikasi. Pamaréntah malah masihan subsidi pikeun nyewa awéwé sareng jelema ti grup LGBTI. Ngan tingali éta kieu tina Implementasi Subsidi ka Departemen Institusi atanapi ningali screenshot ieu di handap.

Pondokna: upami anjeun hiji lalaki heteroseksual, anjeun katinggaleun tinggaleun. Kanyataanna, anjeun bakal dibédakeun, sabab dunungan anu milarian staf nampi subsidi kanggo ngiringan nanaon tapi lalaki heteroseksual. Istilah 'inklusif' sabenerna hartosna 'pengecualian' (ogé katelah apartheid); pangaluaran ngalangkungan pangobatan langkung milih dumasar kana bantuan.

Janten naon anu dicandak salaku ditampa sareng émansipasi ngahasilkeun kalemahan heteroseksual dina prakna. Sambungkeun ka ieu mangrupikeun panerapan anu ngajamin yén saha waé anu teu satuju sareng kaayaan ménak tiasa dikirim ka lembaga kasehatan méntal (dipaksa sareng tanpa campur tangan hakim atanapi psikiater, via WvGGZ, dimimitian sareng 2020). Ieu tiasa, contona, prihatin ideu anu béda ngeunaan iklim atanapi ideu anu béda ngeunaan ucapan nétral gender. Kumaha cara éta sora anjeun? Naha urang henteu ngan ukur ngobrol ngeunaan pasisme? Naha urang sanés ngan ukur ngobrol ngeunaan pulisi pamikiran? Dina naon waé, pulisi rutin ngadatangan sakola (siga anu tiasa dipilampah dina pesen di luhur). Tiasa dipaké deui. Atanapi nyandak tindakan, mésér buku kuring sareng nyebarkeun sakumaha anu jéntré pikeun sadaya barudak éta anu diteken:

mésér buku

Daptar sumber link: climatechangedispatch.com, xandernieuws.net, europa.eu, dus-i.nl, dedijk.atlascollege.nl

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (17)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. XanderN wrote:

    Tulisan Top deui, Martin. Kuring sorangan tos nyerat sababaraha kali dina 2016 sareng 2017 ngeunaan rencanana 'Ungu Revolusi' dibiayaan di tukang ku pasangan EU George Soros. Warna 'Ungu Jumaah' janten sigana teu kabeneran. Baheula urang ngagaduhan révolusi Pink (2003, Georgia), Jingga (Ukraina, 2004), revolusi Saffron (konéng) di Myanmar (2007), gagal dina Héjo di Iran (2009), revolusi 'Grapes' (biru) dina Moldova (2009), sareng "révolusi warna" di Makedonia (2016). Sadaya révolusi, kalebet Ungu anu bakal datang di Kulon, gaduh umum George Soros sareng seueur NGO globalis anu anjeunna sareng dukungan EU, anu sadayana aktif dina ngamajukeun bhinéka sareng agenda transgender, iklim sareng agenda imigrasi massa.

    Catet yén warna katumbiri dituturkeun ti luhur ka handap: pink / beureum, oranye, koneng, héjo, biru, sareng ayeuna wungu. Anjeun ogé tiasa nyebatkeun yén wungu nyaéta warna campuran sareng biru sareng warna beureum, warna na bandéra Amérika, sareng biru tina bandéra EU dicampurkeun sareng komunis (/ Antifa / Extinction Pemberontakan) beureum, atanapi ngahijikeun tempat politik politik tradisional. (Liberal, Demokrat Kristen) sareng tautan. Henteu kéngingkeun aya bédana antara aranjeunna, pasti henteu dina Parlemén Éropa. Sareng wunguna tangtosna ogé warna-warni warna tradisional pikeun budak lalaki (biru) sareng budak awéwé (pink). Miharep? Atanapi unggal detail anu leres panginten?

    Upami henteu, éta ogé bakal kabeneran yén dina gempungan EU dina 12 Désémber na Canselor awéwé munggaran Austria - sapertos pamimpin Uni Éropa sanés nikah sareng henteu ngagaduhan anak - anu, salaku presiden Mahkamah Agung, ngenalkeun perkawinan sami-seks di Austria, kana pakét bungur muncul. Angela Merkel dina jeruk. Dina presentasi Komisi dirina, présidén EC anyar Ursula von der Leyen ogé ngagem oranyeu sareng ngadeg di payuneun ungu. Tapi panginten warna-warna ieu ayeuna ngan saukur di mode atanapi hiji hal.

    Di sagala rupa sakola sareng paguron luhur di Amérika Serikat, murid sareng murid parantos kapaksa ngiringan dina kagiatan 'pro LGBTQ', anu di rangkep dina média salaku 'tindakan spontan' saé 'solidaritas'. Janten jinis solidaritas anu diteguh Soviét 'pelanggaran' kalayan 'penghapusan' mangtaun-taun na dikonci aranjeunna dina gulags ('kampong pendidikan deui'), sareng mana ngagabungkeun Nazi 10 juta budak Jerman kana Hitler Jugend kurang tina taun 6. parantos disasarkeun dina ati sareng dilatih janten pengikut anu patuh - sami sareng kajadian ayeuna budak ngora di lembaga indoktrinasi ayeuna anu kedah lulus sakola.

    Sagalana nuturkeun ampir teu nganggo naskah Marxist anarkis Saul Alinsky, anu sacara terbuka milarian internal ngalais sareng ragrag ahirna masarakat Kulon, sareng ngajar para pengikut na supaya 'bohong, maok sareng ngabobodo' pikeun ngahontal tujuan ieu. Dina bukuna "Rules of Radical" anjeunna nyerat: "Hayu urang henteu hilap ngakuan radikal anu munggaran dina legenda urang, mitologi sareng sejarah ... radikal anu pangheulana memberontak ngalawan tatanan anu ngadegkeun sareng ngalakukeun na sacara efektif pisan ngagaduhan karajaan sorangan: Lucifer. " Sareng kami sumping dina urutan dunya Luciferian anu anjeun nyerat dina buku sareng tulisan anjeun. Karajaan na nyaéta virus simulasi anu ayeuna urang cicing.

  2. Wilfred Baker wrote:

    JAMINAN SWEDEN UNIVI NAMPIL-EVER LGBTQ + ALTAR ARTWORK SHOWING DENGAN, LESBIANS sareng TRANSGENDERS DI GARDEN ATAWA EDEN REPLACING ADAM AND EVE

    https://www.nowtheendbegins.com/church-of-sweden-first-ever-lgbtq-altar-art-paradise-elisabeth-ohlson-wallin/

    bogoh

  3. TimSchutte77 wrote:

    Sareng hiji-hijina jalan pikeun lolos tina naraka digital anu bakal datang nyaéta Yesus, sabab suka suka agama Nasrani kanggo sagala kasangsaraan.

    • Martin Vrijland wrote:

      Kuring ngarti réaksi na, tapi kuring tetep nyarankeun maca buku kuring. Kuring ogé tumuwuh kalayan ideu anu ukur ngewa bakal Yesus, tapi éta cukup mangpaat pikeun ngajalajah hal anu salajengna. Kuring ngalakukeun éta dina buku. Kandel kana doktrin kuno sareng ngantepkeun jalma percaya kana aranjeunna, anjeunna mikaresep modeu pasif, "Oh tapi urang gaduh Yesus sareng anjeunna datang nyandak kami sateuacan sadayana naraka di bumi rusak". Kuring ngajelaskeun dina buku kuring yén éta mangrupikeun perangkap honeypot singularitas anu palsu.

    • XanderN wrote:

      Kalayan satuju sareng Martin. Kuring ogé, parantos percanten kana ngewa gaib ieu mangtaun-taun. Tapi éta waé henteu tiasa didukung dumasar kana téks dasar (sareng kontéks) tina Alkitab sorangan. Sareng sanajan kanyataan yén seueur Kristen anu teu pernah dikaniaya sapanjang sajarah, jalma-jalma di Kulon terus nyekel tipu daya ieu, "pre trib admission," sabab éta hartosna "sadaya kasangsaran," biasana "kasangsaraan hébat." disebatkeun bakal luput.

      Nasrani anu masih percaya ieu biasana gaduh sakedik pangaweruh buku suci sorangan, sabab dina Perjangjian Anyar aya téks 37 ngeunaan penindasan, sareng dina kasus 36 penindasan aya hubunganana sareng mukmin. Nyatana, Wahyu 1 sacara harfiah nyatakeun yén kasusahanana (gede) kasusahanna parantos dimimitian. Ti sudut pandang Alkitab, penindasan pikeun para mukmin, sakumaha sacara harfiah dibaca dina sagala rupa naskah. Hal ieu ogé disebatkeun salaku ciri dasar tina iman sajati.

      Upami anjeun ngalakukeun sababaraha panilitian sareng pikir, anjeun bakal terang léngkah-léngkah anu seueur diajarkeun di gereja-gereja sareng ku da'wah, sareng pasti parantos 'inpormasi' tiori ahir-jaman, dumasar kana quicksand sareng jalma dina kerangka agama anu tetep. (sieun) sistem. Nasrani tetep silih pareng ngadongéng anu sami yén aranjeunna nampi salaku 'leres', tapi anu - ngan saukur: kitu deui, ogé dumasar kana Alkitab sorangan - parantos ditolak.

      Ku jalan kitu, aya waé anu tiasa 'ngarékam', kusabab téknologi ayeuna jauh ka anu siga anu tiasa diatur dina cara anu teu tiasa dibédakeun tina nyata. Kumaha upami ngarékam éta palsu, "honeypot trap" salaku tulisan Martin, nyerat jalma kana panjara anu langkung jero anu aranjeunna henteu tiasa lolos?

      Éta sababna kuring nyarankeun para mukmin maca buku Martin. Anjeun teu kedah satuju sareng sadayana langsung, sababaraha hal sigana bakal nimbulkeun sababaraha kaget, tapi lingkup naon anu nyerat anjeunna penting teuing teu malire, sabab bukti ieu katingali sadayana di sabudeureun urang sareng dina kahirupan seueur nyaéta. Sareng nyaéta yén dunya ieu (/ simulasi) diparéntah ku Lucifer, anu ogé ngatur agama-agama utama, maén saling milu sareng ngantunkeun miliaran para pengikutna dina gelap ngeunaan saha waé anu narik tali, sareng naon tujuan nyata. éta sadayana.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Mesin propaganda dijalankeun dina laju gancang

  5. Zonnetje wrote:

    Salami masalah nyata henteu direngsekeun ku bakal, urang bakal tiasa nganalisis.

  6. Zonnetje wrote:

    Kuring ngarti yén patani milarian sajam kamari. Kalayan ijin ti 'otoritas' anu aya., Putra-putra pasti ngagaduhan pangaruh. Patani leres.

    • Martin Vrijland wrote:

      Leres, anu sanésna nyambut damel ... sadayana dikandelkeun
      Hiji-hijina hal anu ngabantosan nyaéta pikeun muka panto kandang sareng pager jukut, tapi enya éta sapi alus ngan ukur balik kana lumbung sahingga moal aya nanaon.
      Nya, teras masihan beban traktor anu pinuh sapi di palataran. Sigana saé upami aya sapuluh rébu sapi anu ngaliwat ka Den Haag.
      Teu aya undang-undang anu nyaram sapi-sapi protés, janten anjeun henteu kedah nerapkeun ijin.
      Tip: upami anjeun nyemprot traktor dina sagala warna katumbiri, pulisi biasana moal nangkep anjeun (tina solidaritas).

      • Zonnetje wrote:

        Nyatana, sadayana dikepung. Nya, éta sapi-sapi éta mangrupikeun ideu anu lucu. Tapi patani, bal, udder, sanés gaduh, sajauh anu sah sacara hukum. Abdi henteu bakal mamatahan budak lalaki didieu.
        Kuring nguping yén staf Tata Steel badé neunggeul mogok. Nyaah kuring panasaran, Upami aranjeunna nyerang sababaraha jam langkung seueur. Kusabab mogok disebut anu leres, tapi anjeun moal tiasa lakukeun anu leres. Hakim budak lalaki bakal ngurus éta. Éta ngahalangan yén Amnesty International and Human Rights Watch sok ngadeg pikeun hak asasi manusia di luar negeri tapi teu ieuh. Kumaha carana éta? Ku urang kedah laksanakeun normal, janten kami nyéépkeun sajam kalayan téks, kami henteu nampi dina Tata Steel, urang tiasa ngan ukur maénkeun, maén. Janten union henteu kedah salempang ngeunaan dana mogok. Upami leres aya mogok, éta bakal kosong dina sababaraha dinten ku sadaya staf upami aranjeunna wani wani mogok. Sareng anjeun pikir yén anjeun ngan ukur gabung ka lembaga padagang? Abdi nyaan henteu. Sadayana aranjeunna terang masing-masing sareng konsultasi saling sateuacanna, sareng Rencana STEPS na. Bisa ngahijikeun union janten tangguh sareng nampi sababaraha anggota anyar. Dina tungtungna, EVERYTHING DIREKEUN di Walanda. Tapi enya warga anu saé nyangka yén henteu kunanaon deui kusabab anjeunna hoyong kapastian, dipasuransikeun pikeun sadayana. Entong sinis henteu. Bejakeun kanyataan! Henteu, kuring henteu ngagantung hiasan kanggo Natal ayeuna ogé. Entong nyandak wreath Christmas ogé. Dagang ukur ukur dipikaresep ku ...

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup