Kaayaan pulisi anu langkung goréng tibatan Nazi Jérman siga muka serigala dina pakéan domba sareng anjeun moal ningali

Filed dina warta analisis by on Nopémber 14 2019 21 Komentar

sumber: nrc.nl

Kami nuju ka kaayaan pulisi dimana urang mimiti ngalaksanakeun hukum dina ngalaksanakeun akting, teras saluyukeun hukum anu sasuai. Sababaraha pengacara PsyOp pindah ka sisi séjén méja sanggeus karir digawé dina operasi psikologis (salaku bek tina aktor anu diidinan nyumbang pikeun panerapan énggal) sareng janten hakim PsyOp. Jalma hakim boga tugas ngadegkeun hukum pasualan anu énggal, dimana undang-undangna tiasa didamel.

Bart Stapert nyaéta conto anu saé ti pengacara sapertos anu mimiti diidinan ngabantosan kriminal proxy dina janten saksi makuta sareng ayeuna tiasa ngahukum jalma salaku hakim. Salah sahiji klien na anu terakhir nyaéta saksi makutha Nabil B., anu lanceuk non-kriminal dibubarkeun di 2018 (numutkeun jalanna). Nabil B. mangrupikeun saksi konci dina sidang ngeunaan dunya ubar di Amsterdam. Dunya ubar anu anjeun tiasa dibandingkeun sareng kumaha Amérika Serikat diadegkeun, dilatih sareng bersenjata Al Qaeda, sareng kumaha Suriah sareng seueur perang sanésna damel sareng tentara proksi pikeun ngalestarikan nagara pikeun nyiptakeun alibi pikeun campur tangan susah. Dunya ubar Amsterdam, anu disebut Mocro Mafia, sigana oge tentara proxy anu nyiptakeun diri. Amsterdam Mocro Mafia nyaéta IS tina AIVD; tentara proksi nagara Walanda, pikeun ngenalkeun ukuran kaayaan pulisi anyar. Nyiptakeun kekacauan diri anjeun, supados anjeun kedah ngahalangan sesah.

Kajahatan proksi Mocro-mafia sigana kedah ngaladénan pikeun mastikeun yén pulisi horor ngukur disebut 'saksi makuta' tungtungna ditampi ku sadayana. Ayana prinsip saksi makuta ngajamin yén nagara éta tiasa nyatana ngadamel kasaksian khusus pikeun unggal kajahatan. Saksi anu dibales pikeun ieu teras tiasa ngaleungitkeun kana anonimitas. Karya akting sigana bakal dilaksanakeun dugi ka anu janten saksi saksi malah henteu kaluar, upami anggota kulawarga sareng pengacara bakal dibunuh. Teras anjeun tiasa nampi sadaya tukangeun bar anu kasaksian dilakukeun tina saksi anu henteu dikenal.

Éta ukur ngeunaan garis handap ti mana ayeuna parantos dikirim. Naha anjeun teu hoyong ningali éta? Teras anjeun masih gaduh sirah di pasir. Prinsip saksi makuta ieu parantos dikuatkeun liwat kriminal proklamasi Willem Holleeder, padamelan padamelan ayeuna kedah diangkat dugi ka tingkat profesi hukum anu sanésna bakal percaya. Sumawona, upami anjeun leres-leres nyingkirkeun jalma anu murah sareng gampang, anjeun henteu kedah kedah nempatkeun sadaya program panyalindungan anu mahal pisan. Ku sabab kitu langkung resep pikeun nampi yén saksi makuta tiasa tetep anonim sapanjang sadayana prosés. Upami éta gagal ngaliwat, maka sakedap tarik program panyalindungan anu mahal kaluar tina pot pajeg. Sareng sakadar kami ngémutan perkawis penjahat anu ngabahayakeun. Henteu, éta sigana penjahat proksi anu milu dina skrip film operasi psikologis (PsyOp).

Dina lakonan anu sami (sakumaha anu dijelaskeun dina artikel abdi saméméhna) Samentawis éta, biaya tunjangan pikeun pertahanan (jalma anu nagara hayang dibuang) ogé kudu dirobih. Éta sadayana gaduh biaya jauh teuing artos ka jalma-jalma sapertos Willem Holleeder. Éta sadayana kajantenan ‘tambihan’ sareng janten pengacara anu mayar sadayana dibayar ku nagara. Leres, éta mangrupikeun tujuan anu ngalaksanakeun ngalangkungan kriminal proxy sapertos kitu. Éta kedah hargana seueur, ku kituna nagara tiasa nyarios:Éta henteu mungkin deui. Urang tiasa langkung saé ngagunakeun artos éta kanggo program perlindungan di sabudeureun saksi makuta atanapi pengacara na".

Pondokna, sadaya rohangan diciptakeun pikeun ngonci sadayana sareng dulur pikeun saha kaayaan nagara tiasa nempatkeun kajahatan dina sapatu. Éta henteu kedah janten kajahatan anu sanés, sabab anjeun henteu kedah masihan bukti buktina upami anjeun gaduh saksi makuta. NFI tiasa nyerat laporan anu ngaropéa sareng saksi makuta nyusun kalimat anu disaluyukeun salaku kaayaan anu saé pikeun nagara. Teras anjeun tiasa nyedot sakabeh kajahatan sareng saksi kaluar tina jempol anjeun, sabab sadayana dipidamel henteu namina sareng tukangeun panto tutup. Ngamimitian kaayaan pulisi horor! Tapi éta henteu sadayana.

Kumaha ngeunaan nyisihkeun pihak-pihak anu teu ngabédakeun masarakat ku psikiatri aranjeunna? Kuring parantos ngajelaskeun yén sacara jéntré artikel ieu. Hal ieu penting pisan yén anjeun ogé maca kalayan saksama sareng ngantepkeun anjeun. Éta sabab panginten anjeun tiasa mangaruhan diri ayeuna atanapi énjing. Éta tiasa nyabak anjeun; éta tiasa mangaruhan murangkalih anjeun. Éta ngeunaan kurungan pikeun observasi dina pasualan anu berpotensi nyimpang ideu sakumaha kalakuan anu berpotensi bingung. The Ruinerwold 'kulawarga jurig' PsyOp dilayanan pikeun ieu. Maca deui sadaya tulisan sareng koméntar deui ngaklik tautan.

Kami ningali jajaran nutup sadaya jinis payun. Program vaksinasi sacara bertahap janten wajib. 5G parantos sumping. Tangtosna urang tingali résistansi kana sagala barisan, tapi ogé penting anjeun ayeuna ningali yén ampir sadaya oposisi ieu diatur ku nagara sorangan, pikeun nyebarkeun éta. Kaseueuran protés ditujukeun ka pamimpin politik, tapi pamingpin politikna ngan ukur aya pikeun tujuan 1 na nyaéta: nyorong sadaya dina karéta gancang.

Tujuan lalawanan anu diatur nyaéta, dina hiji sisi, pikeun nyumputkeun masalah anu nyata ku ngagésérkeun perhatian sareng teras mastikeun yén perkawis teu meunang kaluar tina tangan. Éta sadayana ngeunaan panyalindungan résistansi ti masarakat. Upami anjeun tiasa ngirim anu nyalira, anjeun tiasa ngintunkeun ka darat. Dina kuring buku anyar Kuring ngajelaskeun kumaha oposisi dikawasa ieu dianggo sareng kumaha lapisan panipuan terstruktur. Hal penting pisan yén inpormasi ieu dileupaskeun ayeuna. Waktuna pikeun anjeun nyandak tindakan nyalira sareng nempatkeun buku éta sareng kulawarga anjeun, kenalan atanapi réréncangan anjeun. Kami moal tiasa ngantosan deui. Gerbang tina kaayaan pulisi parantos tutup sareng yén sadaya kajadian dina jaket ramah 'perawatan' sareng 'bantosan'.

Pilem propaganda di handap ieu nunjukkeun kumaha kem konsentrasi (anu ayeuna beunghar di Walanda) parantos dibere rupa anu maha asih. Lakon anu rapih, masihan gambaran yén éta sadayana mandul sareng dipikacinta. Anjeun nyimpen yén palaku sareng lampu geulis pager panjara anjeun sareng produksi amis anu alus manusa anu ngagurilap. (Tonton sareng baca salajengna dina pidéo)

Rézim "40 /" 45 diperyogikeun pikeun nunjukkeun sisi fasisme anu keras. Saatos perang éta, blok kakuatan anu ngabantosan sareng nyayogikeun Adolf Hitler disederhanakeun ku inisiatif grup Bilderberg, didirikan ku pangéran kami sorangan Bernhard. Hitler diwenangkeun pikeun ngadatangan kakuatan saéna sateuacanna supados tiasa ngabersihan sawah deui sapertos anu direncanakeun, supados lapangan gaya anu sami di tukang kebangkitan najugna tiasa ngarobih prinsip-prinsip dasar anu pasis anu sami dina démokratis sareng jaket. Tapak jalan ka arah nagara super EU ieu digarap dina pertemuan Bilderberg anu munggaran.

Dékade parantos kasép, tapi perkawis konsentrasi sareng pendidikan deui siap-siap dieusi dina skala anu ageung sareng saha waé anu teu satuju sareng ideu anu goib. Anu bakal pas janten sadayana jalma anu dihubungkeun sareng merek anu leres (Inggris: 'jangjang katuhu') ngalangkungan taliti merek anu disegel sareng anu dihubungkeun sareng pamimpin pulitik anu flamboyant anu ngagaduhan mérek éta. Di artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha hubungan éta ka Donald Trump, Boris Johnsen sareng (di Walanda) politikus sapertos Thierry Baudet lumangsung. Dina kuring buku anyar Kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan kieu. Kalayan nyiptakeun malaikat ékonomi dina waktos anu badé sareng nyiptakeun kekacauan, anjeun tiasa nungkulan sakumna kelompok dina 1x. Ti ayeuna, pamikiran kritis mangrupikeun hal anu peryogi pendidikan deui. Anjeun teras gaduh poténsi Gangguan Paripol Oposional Panalitian. Sumuhun! Definisi yén "karusuhan" parantos ngadegkeun. The psikologis anu parantos aya siap.

Waktosna kanggo anjeun ningali naon anu aya di sakurilingeun anjeun. Sagala hukum sareng peraturan henteu aya pikeun ngalindungan anjeun, tapi pikeun ngajaga superstate pasis anu mekar (dina palapis manis: ajag dina pakean domba) ngalawan anjeun; ngalawan jalma-jalma. Masarakat parantos nyandak waktos ngalatih generasi 'tukang jaga' sareng 'patugas pulisi'. Barina ogé, jalma anu ngagaduhan nonoman ngagaduhan masa depan sareng upami anjeun ngamimitian ngeraskeun cita-cita awal, anjeun tiasa nempatkeun sadaya pasukan 'pengasuh' sareng 'agén' anu yakin yén hadé pikeun ngonci sadayana jalma ieu. Aya buta buta salaku hasil tina sababaraha dekade tina program via, pendidikan, média sareng akting ti pulitik. Ieu waktos kanggo anjeun ningali sadaya lapisan anu tipuan. Ku kituna kuring hoyong nyauran anjeun gancang-gancang, buku kuring maca sareng pasihkeun ka kulawarga, babaturan atanapi kenalan. Éta dina keretas sareng kertas kirang gampang diénsor tibatan internét.

Tungtungna éta video di handap. Di dinya anjeun ningali salah sahiji seueur pagar anu Éropa parantos ngawangun ngajagi diri pikeun ngalawan sagala panyerang. Kuring nyarankeun yén anjeun nyandak gambar anu hadé di handap ieu teras heran, naha bakal aya dinten anu anjeun kedah ngungsi rézim pasis, tapi anjeun henteu tiasa angkat dimana waé, sabab sagala anggapan aya sareng sadaya laut diawaskeun sareng kapal pengawal pesisir, drone sareng helikopter. Dupi anjeun kersa damel bareng upami psikologis sumping ka payun? Dupi anjeun kersa nyandak campuran pil anu saé sateuacan parantos tuang siang anjeun ngalangkungan panto sél? Atanapi saur anjeun éta moal gancang pisan?

Daptar sumber link: https: nporadio1.nl

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (21)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Chekinah wrote:

    Hapus tulisan deui Martin, ngan karunya yén jalma-jalma panginten henteu ningali kasawatosan. Upami éta telat sareng penerbangan na henteu mungkin deui, aranjeunna bakal nyarios ... iraha sadayana diputuskeun sareng urang henteu acan ningali anu datang. Éksprési anu leres mangrupikeun ... Kami henteu hoyong ningali éta sumping. Éta henteu janten terserah anjeun, anggap kuring aya peringatan anu cekap.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Sareng anjeun moal kaluar ...

  3. Zonnetje wrote:

    Sakumaha anu kuring tingali, kami parantos aya dina diktator, ogé kaayaan pulisi. Parantos ayeuna. Ngan angkat sareng ningali hak-hak anu anjeun nyebat, simbol panerapan anjeun langkung saé namikeun aranjeunna, ajak aranjeunna, kabébasan nyarios, salaku conto. Anjeun bakal mendakan prakték yén anjeun moal tiasa nyarios kanyataan. Sareng upami anjeun nangtung saacan budak tina naskah, maka hak anjeun bakal dilanggar upami hasilna henteu cocog sareng budak lalaki, bertentangan sareng kawijakan budak lalaki. Pencét henteu diulem upami éta kedah ditutupan. . Aya pancén kaétung budak ti hakim naskah anu ngan ukur teu leres kanyataan sareng hukum. Éta anu diktator, éta nyaéta kasepatan, sanés kapastian. Budak lalaki ti pengacara naskah ogé terang, tapi aranjeunna bagian tina budak lalaki éta tina status naskah quo sareng aranjeunna ogé nampi tina éta. Naon tiasa ngalakukeun ngeunaan guys tina pernyataan naskah. On banding, kasép? Saha anu anjeun pendak sareng saha ti hakim naskah. Coba di Pengadilan Hak Asasi Manusia Éropa di Strasbourg. Leres, aranjeunna ogé kalebet ti naskah. Sareng sadayana ditangtukeun ku aranjeunna kalayan kriteria naha éta dipikaresep. Upami anjeun nyangking cara ngagugat budak lalaki tina naskah pihak séjén, anjeun ampir pasti éléh. Éta saleresna sacara diktator ngeunaan penduduk biasa sabab éta budak lalaki.

  4. Zandi Panon wrote:

    Suster Naomi Hoogeweij teu sabar ... Jenis lembaga ieu ngagaduhan daya tarik pikeun para sadis, sosiopolitik sareng panyimpangan anu sami.
    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/om-maakt-omstreden-afspraken-met-rechterhand-drugsbaron/

  5. Martin Vrijland wrote:

    Anu "perawatan transcultural" sanes éta tempat anu saé pikeun Naomi Hoogewij boh? Éta aya hubunganana sareng trans ..

  6. guppy wrote:

    Nalika anjeun ngajelaskeun dina buku anjeun, aya pager sakitar asli ti mimiti (di dunya dualistic ieu). Éta parantos sadayana kajantenan sateuacanna, urang tiasa ningali éta mil ayeuna. Éta henteu ngan ukur gerbang anu diwangun, kumaha ngeunaan prosés visa durasi? Ieu sadayana parantos disaluyukeun dina taun-taun ayeuna janten jauh langkung hese / teu mungkin dileungitkeun. Dimimitian ku pajeg penerbangan sareng lengkah saterusna nyaéta panolakan.

    Sakumaha ceuk Zonnetje, éta dumasar kana kasieun porno. Sanaos aranjeunna nempatkeun kami di kandang pangleutikna, salami aslina urang terang yén urang bébas, sadayana di dunya ieu palem.

    Salaku tambahan, kuring resep yén aranjeunna nempatkeun kuring dina kandang tibatan anu kuring nempatkeun batur dina kandang. Éta nyaéta bédana antara jalma anu dipimpin ku dunya ieu atanapi ku aslina na!

    Upami anjeunna hasil di dieu, anjeun bakal naék di luhur sadayana.

  7. Naha rék terang? wrote:

    Henteu, urang sadayana gélo. Nagara ieu aya pikeun ngajagi wargana. Sareng unggal ayeuna tuluy gagal. Salajengna undang-undang sareng peraturan anu sanésna leres pikeun kapentingan warga ...

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3359699/tekortgeschoten-in-bescherming-maatschappij

    https://www.ad.nl/rotterdam/dood-humeyra-komt-hard-aan-politie-en-justitie-trekken-boetekleed-aan~a4f8c02c/

    https://www.dvhn.nl/binnenland/Burger-onvoldoende-beschermd-tegen-overheid-25029025.html

  8. Marga wrote:

    @ Sun, anjeun parantos nempatkeun anu leres sareng leres pisan anjeun leres.
    Urang sadayana tiasa ningali naon anu lumangsung, tapi salaku warga biasa anjeun henteu tiasa ngalakukeun seueur ngeunaan éta.
    Urang tiasa mutuskeun henteu janten donor organ, henteu milih, henteu ngalakukeun padamelan anu sanés ngabahayakeun sareng anu sanésna ..
    Bantahan, litigasi, ku banding,? Jagal meuncit daging na nyalira, anu nangtoskeun mayar.
    Anjeun moal ngamimitian nanaon ngalawan budak tina naskah ieu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Abdi bakal nyarios: waktos maca buku sareng ningali deui éta katingalina langkung terang tibatan anu anjeun pikir. Anjeun sabenerna tiasa ngalakukeun hiji hal!

    • Zonnetje wrote:

      Naon anu kuring paréntahkeun ngeunaan budak lalaki dina naskah nyaéta kanyataan kanyataan baku. Ieu pasti lain hartosna teu aya anu tiasa dilakukeun ngeunaan éta. Ngawitan mendakan upami aya anu lepat, teu pas, teu leres, sareng teu adil. Ngalaman emosi sareng henteu nindeskeunana. Terus jaga anjeun. Entong emosi anjeun ngalegaan anjeun. Budak lalaki henteu resep emosi, sadayana kedah ditekan énergi, inspirasi. Aranjeunna janten objectifikasi. Upami aya anu parantos nyarios atanapi dilakukeun, dimana waé atanapi ti saha waé, coba pikeun milari naha inpormasi éta asalna tina sumber budak lalaki dina naskah éta. Entong sami sareng jalma anu anjeun atosan sareng naroskeun ka diri, ieu ogé mangrupikeun jalma anu leres. Coba ngawartosan jalma anu mirip, hiji-hiji-hiji, sareng rutin masihan inspirasi ka silih sareng ngajelaskeun naha urang aya dina kaayaan urang anu aya. Kudu jaga anjeun kusabab budak lalaki ogé masker sorangan sapertos jalma mikiran! Aranjeunna chamaleon leres.
      Aya seueur teuing nyarios ngeunaan aranjeunna tapi aranjeunna baca dina situs ieu.

  9. Naha rék terang? wrote:

    Conto hébat sejen tina masalah, réaksi, solusi.

    Aduh anu ngaraosan éra nalika sababaraha pertandingan maén bal dilaporkeun dina sagala béja. Kaulinan PRS diucapkeun dina hiji napas.

    Masalahna: chants tapi teu tiasa dicirikeun ku saha anu persis

    Réaksi: éra! Jalma jalma kedah dihukum!

    Solusi: ngenalkeun pangenal wajah di patandingan maén bal

    Tingali siaran program "hiji dinten ieu" tina 18-11-2019 ti menit 4 di handap: 20

    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-18-11-2019/

    Naha bakal kabeneran yén pakean "ahli" ngingetkeun kuring gorila ??? Abdi masih tiasa ngahargaan kana banyol guyon :-p

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup