Kabeneran pamungkas teu aya?

Filed dina warta analisis by on May 18 2019 6 Komentar

Sumber: typepad.com

Numutkeun host radio dipikawanoh Max Igan (handap siaran radio, tingali YouTube video), anjeun tiasa manggihan bukti pikeun téori sagala na sabenerna tina euweuh pamakéan neangan naon deui keur bebeneran. Anjeunna boga pamadegan yén bumi datar atawa bukti bisa kapanggih, sabab bumi usik atawa babak bumi atanapi ayana mahluk luar angkasa. Kanyataanna, argumen na nu bisa dasarna nyieun bukti sabudeureun unggal teori. video nu sia dengekeun pangaruh nu éta, kusabab anjeunna CITES hal mangpaat sarta nempokeun sabaraha urang terus anyar "Alice dina Wonderland kelenci liang" muncul bisa lured.

Naon Igan dina pendapat abdi gagal nyebut éta kontrol informasi nyaéta sangkan kuat yén sanajan kapanggihna éta media alternatif geus infiltrated ku conto bumi datar 'komunitas bebeneran', cuaca tiasa cara pinter nyekel urang nuju a net kaamanan anyar. Pamaréntah gaduh sadayana analytics data badag yén maranéhna hayang manggihan dimana aya liang dina net kaamanan, ambéh maranéhanana bisa meunangkeun net kaamanan anyar deui dina kandaraan atawa hiji Strategist kaamanan net heubeul bisa nyandak arah anyar salaku lauk escaping deui nyekel.

téori

Loba teori dina haunting internét, ngahaja dibuka kaitkeun kana tipu daya nyata politikus jeung média pikeun gerakan misalna ambéh maranéhanana bisa jadi ahirna malikkeun beuheung. Anjeun tumuwuh gerakan ka tungtungna ngabuktikeun yén teori tangtu ngabuktikeun bisa dikaitkeun kalayan komunitas gede bohong bebeneran. Contona bisa numbu plot 911 sakumaha gerakan 'datar bumi. Lamun lajeng nunjukkeun yén téori bumi datar téh gede bohong tangguh, anjeun tiasa sagalana sejenna afserveren sakaligus. Ieu téh mangrupa strategi tina "ngintip nu caina mandi" kitu nu tungtungna bisa maledog jauh orok jeung bathwater nu. Urang ogé geus katempo metoda incorporating satengah truths atanapi ngampar ngahaja, gandeng ku wahyu nyata. Ieu satengah truths atanapi ngampar anjeun ngawangun kana handap bejana kaamanan net pikeun ngaktipkeun bomblet dina waktu katuhu jeung ka bisa kerekan nu salamet tina kapal sunken deui dewan. The wahyu nyata aya kitu kotor jeung grup yakin aya ayeuna jadi di satengah drowned aranjeunna ramo maranéhna moal rék ngaduruk; scorned ku sésana.

Systems kapercayaan

Keur naon urang bisa niténan, sahenteuna, nyaeta urang mindeng kudu nungkulan falsification tina sajarah, sarta kami boga pamanggih sabaraha wangunan historis sipatna ngawangun (saperti dina Max Igan appoints video handap). nyatana nu paling téori anu pamustunganana dumasar kana sistem kapercayaan. Naon Max Igan tapi pisan pinter (jeung frase hipnotik na kawentar), nyaéta ngagambar perhatian anjeun ka acquiring pangaweruh ngeunaan wangunan sajarah kuna jeung falsification sajarah. falsification yen tina sajarah téh naon keur kuring prihatin, kumaha oge, ngan 1 bagian tina jalan tetep hiji cekelan dina taneuh (sering ogé alesan palsu dipaké). Mun urang ngan turutan urusan poéan dina media, urang gancang kapanggih nu teu ukur NGAMANIPULASI sajarah garis, tapi ogé actuality nu. Sabenerna, anjeun malah bisa datang ka nyimpulkeun nyaeta yen manipulasi ieu sajarah urang ngan nyorong tambahan ngan tetep digging.

Nagara ieu aya di diri hiji analisis pisan kredibel mana Max Igan asalna sapanjang tapi kuring ngarasa niatna nu Igan migunakeun paguneman hipnotik, digabungkeun jeung gambar kedip-kedip wawuh jeung nu manehna sabenerna susunan anyar Strooppot / lokdoos.

Padahal, kami geus anjog di panggung yén bom diwangun di handap palsu tina loba 'komunitas bebeneran anu geus diaktipkeun. Loba jalma geus manggihan yén maranéhna dituturkeun téori éta salah sarta tetep disillusioned. Sababaraha grup nu deui nyambung rapih jeung média mainstream jeung pulitik sabab lengkep sareng salawasna neangan eta digging kana 'liang kelenci' anu hal mangrupakeun salah teori. Batur kudu diserep ku lalaki hareupeunana anu geus ditantang taun panjang ngan pikeun teuleum ka ieu "liang kelenci" (sakumaha Max Igan sorangan).

pangaweruh

Igan resep nu urang coba fokus dina anceman jaringan 5G, sakumaha urang narik deukeut ka anjeunna nurutkeun sistem dimana sagala pangaweruh geus dipariksa (anu kami pernah asli bisa ngabasmi sajarah). Nu abdi mah teu nempo teu Anceman pamungkas balik konstruksi tina jaringan 5G. Bahaya 5G kombinasi kalayan panganteur otak-awan sarta pangabisa pikeun ngamanipulasi DNA manusa via metoda CRISPR CAS12 tina awan (tempo ieu penting katerangan). Dimana jaringan 5G bakal ngahalangan kami salaku Max Igan kantos manggihan sajarah sabenerna ayana urang, sakumaha anjeunna museurkeun perhatian urang jadi ngumpul pangaweruh leres. The jaringan 5G bakal mawa ngeunaan "kacindekan pangaweruh pikeun grup tangtu. Dina panempoan kuring deui ieu mah keur pangaweruh éta. Ieu moal ngeunaan ngajaga jauh kanyaho tentang sajarah dunya urang. Nu disebut "nyekel kénca sajarah nyata" téh persis hirup aing maneh kudu mamingan arah Strooppot tina "pangaweruh leres". Nu disebut "kanyaho" nu Internét nawarkeun kami, nyaeta ngan apel ti Taman Eden: nu dedi tina tangkal pangaweruh (alus na jahat).

Ieu téh mangrupa mamingan tina 'pangaweruh yén nawaran internét'Mana kedah ngahudangkeun urang ilusi nu urang'pangaweruh concealed'Dupi kapanggih lamun urang boga aksés bébas sagala informasi aslina (anu sabenerna ngarambat Igan). Urang sabenerna bakal ngakses nurutkeun Igan sadaya pangaweruh kudu boga aksés (via internet). Igan sabenerna sigana ajak urang ngakses via Internét kabéh Apple pangaweruh tinimbang ngeunaan kacamatan leutik kaluar tina Apple (Tempo logo Apple) urang kudu secukupnya sangkan jauh. Memang urang perlu aksés ka sakabéh tangkal pangaweruh.

Sanajan kitu, lamun bahaya nyata 5G of nelepon na mah ngan nunjukkeun yen radiasi anu bahaya tur nyebutkeun yen jaringan ieu bakal Cicing urang ka handap pikeun "kanyaho leres" final teu tiasa nunjuk nu Internet salaku sakabeh ieu leres rigged ngahontal kaayaan kami ampir réngsé ayeuna. Ieu dimaksudkeun yen urang jadi leres napel na tangkal pangaweruh (cuttings). Urang kudu napel dina tangkal pangaweruh, anjeun nyambungkeun motong tina tangkal. Otak manusa jeung DNA manusa nu kudu awan bakal ngagantung.

Teang keur "sajarah leres" nyaeta mun urang jadi dasarna arah tangkal apel mamingan, supaya urang anu inextricably disambungkeun. Sanajan kitu, éta video tina ogé Max Igan urang patut ningali. Sanajan kitu, tetep dina pikiran yén pilarian keur leres pangaweruh (disumputkeun), ngan hirup aing maneh kudu digambarkeun dina kanyaho ka arah tangkal (ngagoda anjeun kudu nyieun cuttings tangkal). Igan muterkeun didieu jadi peran oray ti 'Taman Eden carita.

Kuring nulis apal kecap di luhur sadar salaku Apple, anjeun bisa nempo naha ngaran nu kapilih pikeun Apple iPhone

manipulasi

Kuring ogé bakal nunjuk kaluar kamungkinan yén aya bisa janten tipu daya pamungkas kapanggih badag umat manusa. Di dieu, teuing, anjeun bisa disebutkeun yen éta acan sejen net kaamanan. Sanajan kitu, lamun urang ngungkaban di falsification tina sajarah na kumaha sibuk deui sigana nyoba nyumputkeun sajarah leres, kami deui fokus dina hiji wewengkon. Lamun urang manggihan yén warta kasebut NGAMANIPULASI (na mah ngan sajarah nu geus NGAMANIPULASI), urang oge bisa disimpulkeun yen manipulasi dina leuwih komprehensif ti urang sadayana panginten. Abdi kituna masih malah masihan tinimbangan pikeun sakabéh "realitas" kami mangrupakeun persépsi dimanipulasi. Mun fisika kuantum (ngaliwatan éta percobaan ganda slits) nunjukeun yen kami dina simulasi tina kahirupan, Anjeun bisa ngajawab yén dina simulasi duanana sajarah jeung kajadian ayeuna sacara real waktu bisa dimanipulasi. Bade kaluar dina simulasi 'multiplayer', lajeng aya nu peryogi pastikeun yén anjeun terang ngayakinkeun sagala pamaén sakaligus ngaliwatan téhnik manipulasi sami.

Pamanggih yén urang bisa hirup dina simulasi, nu "jiwa panitén / pamuter (dina kaulinan multiplayer) bisa hal nu saperti tos rengse waras atanapi ngan salaku sesat (a 'liang kelenci' anyar) salajengna. Sanajan kitu, Abdi hoyong nunjuk kaluar nu kieu ogé bisa nyadiakeun jawaban ka sadaya patarosan anjeun, sarta tungtungna bisa Usher dina sakabéh quests Anjeun. Éta pasti Kadé urang manggihan yén urang teu tungtungna ninggalkeun cuttings kana 'tangkal pangaweruh' na jadi hal anu penting anu urang teu meunang hiji 'kelenci liang' anyar beuleum.

Anu urang?

nu percobaan ganda slits nunjukeun yen hiji panitén ieu diperlukeun sateuacan dunya materializes (pikeun 'panon' tina panitén). Kadé ngartos prinsip ieu. Panitén lajeng dina kanyataanana lokasina di luar ieu materialized dunya (persepsi NGAMANIPULASI). panitén nu urang bisa nangtukeun salaku 'jiwa' atawa naon urang rék nelepon eta. Éta nu mana loba pikir eta reincarnates jeung nu mu'min agama béda yakin yén akang Sorga atawa naraka. Ieu panitén éksternal ti lamun éta hiji diuk dina dipan jeung controller di leungeun na materialized dunya éta naon nu katingali dina layar Anjeun mun anjeun maén game Playstation Anjeun.

Urang ti ngawitan simulasi, aya duanana nu pembina tina simulasi nu tibatan pamaén. Hiji pamuter mangrupakeun hiji nyokot kaputusan maranéhanana; jalma di leungeun kalawan controller nu nilik persepsi kana layar tur ngatur wayang dina layar. Kodeu sumber program nangtukeun kemungkinan. kemungkinan ieu diteundeun handap dina hukum pakait jeung simulasi (asumsina kami dina simulasi tina kahirupan). Sangkan nu kaayaan hukum alam kawas gravitasi atanapi laju cahaya jeung kami tumuwuh heubeul, urang bisa jadi gering atawa maot. Maranéhanana mangrupa aturan kaulinan.

Mun urang nempo eta, urang manggihan yén kami moal Ganjar, Pete, Marieke atawa sakur bisa jadi, tapi awak urang jeung brains kami ngan anu boneka di formulir game (simulasi mutliplayer). Saha anjeun sabenerna hiji akting (milu / maén) jiwa dina kanyataanana simulative nu sagalana bisa dimanipulasi.

Meunang cekelan a

Naon atuh pasti satuju sareng Max Igan nyaeta urang kudu nyokot reins tina kahirupan urang. Ieu kumaha ogé penting pikeun mimiti ngarti hakekat kanyataanana urang. kituna kuring pituah artikel ieu sakali maca tuntas. Dina eta kuring di jéntré kana simulasi jeung Abdi ogé ngajelaskeun naha hukum bakal bébas wajib salawasna tetep. Lamun bakal bener butuh sababaraha waktos nyandak, anjeun tiasa manggihan yén pilihan anjeun anu méré decisive pentingna pikeun hasilna. Ieu ngandung harti yén anjeun (jigana) dangong pasip mun kudu nempatkeun dina posisi aktif. Muhun, eta sakuduna mah, tapi bakal jadi "prudent". Sajaba ti, lamun kapanggih yén ieu bahan nu pilihan anjeun sangkan dina hirup anjeun, anjeun ogé meunang rasa jeung kahayang pikeun ngalakukeun kitu éféktif. Tumut kana atanapi tetep dina pikiran anjeun nu bener téh. Anjeun teu manusa-avatar nu produk ieu kiwari maca dina korsi. Anu ukur ditempo ku anjeun (jiwa anjeun) inohong di buruan.

Pikirkeun hal sarta meunang cekelan a! Candak muatan tina kahirupan anjeun sarta nyangka eta euweuh 'ti luhur'.

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. MB. wrote:

    Ulah mimitian ku téori, tapi fakta.

  2. guppy wrote:

    earthers datar memang datangna jeung téori well-diadegkeun. Aranjeunna mung jarang ngobrol ngeunaan atom, proton jeung neutron anu ngan sabudeureun pikeun kuring. Lamun éta sakabéh pasagi lajeng kokotéténgan kawas minecraft kaluar. Bumi jeung sél awak urang ngalih sangkan gancang yén kami teu bisa nengetan eta dina kaayaan urang kiwari. Upami Anjeun gaduh ember cai bohong sabudeureun leuwih caina tetep jero LIPI.
    Sajaba ti éta, sél bisa nyandak formulir naon, ngan robah kode teh. Kawas dina TV jeung kabel internét, urang tiasa nitenan sagala wangun dina layar.

    Nyambungkeun Anjeun Téori kami geus geus rada dicokot apel hade ka. Kuring keur ogé yakin yén ieu téh geus mangrupa ngalaman sateuacan. Ieu Atom sareng Hawa, eta mimitian ngalambatkeun turun laju cahaya ku nu urang ngarasa dunya bahan (samentara). A nonton teu disebut nonton, waktos = ningali / observasi.

    Anjeun teu kudu ngabuktikeun ieu, ngan yakin.

  3. guppy wrote:

    Kami ogé bungah nu balik!

    Aya sababaraha hal nu ngalaan naon sih perkara. Lamun jalma ngarti naon nyerat lajeng teu ngarasa kawas keur agama anjeun atawa tarung naon. Lajeng tingali liwat anjeun diteundeun jauh kanyaho tangtu ngahaja tetep urang dina stan pingsan.

    Urang ulah bersaing ngalawan jalma séjén tapi ngalawan siluman simulasi keepers.

    Éta tetep urang seger jeung aslina mun urang jauh jeung naon Apple nyebutkeun yen urang balikkeun kana Adroid sarta salajengna jauh ti urang aslina. Lamun hirup omdraaid meunang jahat.

    • kaméra 2 wrote:

      @guppy

      Satuju, éra ngeunaan sistem pendidikan sahingga
      pangajaran ampir kabeh jalma di bumi dibiruyungan aturan ditumpukeun. alus / bad hal kahiji anjeun diajar.
      Simkuring teu tiasa ngobrol katuhu hanjakalna. Dayana program atikan di leungeun urang masih ngantosan deui paycheck maranéhanana ti Kamentrian Atikan jeung Élmu sarta turunan nitah kahayang daya prescribes aranjeunna, naon nu kudu?

      Tapi metot nyaeta urang tarung "euweuh" pikeun jalma sejen, tapi ngalawan siluman simulasi keepers,
      Yén penjaga simulasi ayeuna lalaki atawa alien kapayun dimana anjeun ngalawan lamun aranjeunna geus teu jalma.

      • guppy wrote:

        Pribadi, Jigana Lucifer na auxiliaries na aya jin, maranéhna nelepon mahluk luar angkasa salah ngartikeun. Chances aya nu bisa dianggo nepi liwat di dunya nu ninggalkeun jahat ieu. Lucifer ukur bisa digawekeun ku leungeun jeung kreativitas urang. Lamun diatur diri a kipas diréduksi jadi frékuénsi na tiasa kabuka pikeun nyiksa diri. Simkuring gaduh nganggur sieun lamun urang bezeffen kami didieu samentara sarta kudu log asup pikeun frékuénsi luhur. Taya Sieun!

        Salaku tos katingal undoubtedly meunang lagu ngahargaan Lucifer.

        Asih kuring mangrupa kaulinan loosing. Anjeunna sings moal ngantep diri ngalakukeun Duncan ieu, Duncan bisa boga pamanggih naon anjeunna promotes.

        Manéhna méré dirina ka, upami raja Anjeun upami winners dibere beja tentang ku Walanda teu datangna leupas ti di dunya teh.

  4. guppy wrote:

    Alien anu Kecap sejen keur extraterrestrial. Kami alien sarta Lucifer nyaeta earthly.

    Sagalana aranjeunna balikkeun!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup