Kepunahan Pemberontakan sareng sauran pikeun pajeg anu luhur sareng kontrol total dina unggal detil kahirupan anjeun

Filed dina warta analisis by on Oktober 14 2019 4 Komentar

Sumber: persgroep.net

Kaputusan Pemberontakan sareng para demonstran iklim saleresna nyauran anjeun pikeun nyebarkeun artos langkung saé pikeun ngenalkeun sistem pajak global. Dimana di Cina sareng India, aranjeunna henteu milu kana kabédan iklim sareng stasion listrik anu dipecat batubara di bumi anu dikaluarkeun 3x sakumaha seueur listrik ngahasilkeun langkung seueur tina produksi listrik di Inggris, stasion listrik batubara di Éropa kedah nutup kanggo ngirangan pelepasan CO2.

Naha anjeun terang yén éta henteu ngajadikeun bédana kumaha CO2 angkat dina hawa? Aktivitas iklim terus ngulang deui bohong ieu, tanpa leres-leres aya. CO2 mangrupikeun katuangan kanggo pepelakan sareng tatangkalan sareng ngan ukur komponén 0,04% tina suasana urang. Éta henteu gas racun, tapi gas anu saé. CO2 mangrupikeun gas anu dipikabutuh anu dirobah kana oksigén ku tatangkalan sareng pepelakan. Suhu di bumi henteu naek, tapi pengeluaran pajeg anjeun henteu.

Aktivitas iklim hanjakalna berjuang pikeun masalah palsu anu nyiptakeun diri. Tujuan penting? Sambel deui artos tina saku. Naha anjeun henteu percaya éta? Teras gaduh katingal tina perkiraan pajak anu diturunkeun di handap dumasar kana Washington Post:

Éta nunjukeun yén di Grup ékonomi pangbadagna 20, pajak bakal ngirangan biaya tanaga rata-rata 43 persén pikeun listrik sareng persen 14 kanggo bénsin di nagara-nagara anu dianggap.

Jalma anu kritik logika aktivis iklim nampi Star David kalayan stigma 'denier iklim'macét. Perangko lengkep anu ganjil, sabab anjeun teu tiasa nampik iklim, sakumaha anjeun moal tiasa mungkir gerakan bowel anjeun. Iklimna aya. Iklim mangrupikeun fenomena alam. CO2 leres-leres ngan ukur kanggo iklim, sakumaha dijelaskeun ku geofisis Willie Soon dina pidéo ieu di handap. Élmuwan anu ngatur agenda pikeun pamanasan global operasi psikologi teu ngawula ka sidelined. Tétéla aturan ogé dilarapkeun di dieu ogé 'anu mayar nangtoskeun'.

Kakuatan nyetir balik gerakan Pemberontakan Extinction parantos tarik kaluar pikeun ngeureunkeun rahayat sareng henteu cangcaya sacara terbuka ngungkabkeun yén curang anu dimaénkeun. Éta sigana mangrupikeun cara anyar pikeun ngorondang konspirasi: Kami ngan ukur nunjukkeun yén kami nganggo metodeu révolusi CIA sareng urang nembé nunjukkeun yén kami mayar demonstran.

Leres! Kepunahan Pemberontakan pas Métode 'revolusi berwarna Gene Sharp' sareng seueur rézim anu dipaksa pikeun dengkul ku imperialisme Amérika. Janten anjeun terang naonkami ngan ukur sombong ngeunaan eta sareng sacara terbuka nerapkeunana kana aktivisme iklim". Gerbang tinabaleskeun jahat sareng jahat"meureun? Duh, bedana naon anu dilakukeun! Tungtungna menerkeun hartosna, pikirna bakal. Sareng anjeun langsung ngudag jukut handapeun suku para kritikus. Kami ngan ukur sacara terbuka nerapkeun metodeu anu ngabantosan nagara sareng ékonomi pikeun mertahankeun tanganna kana bom, ku kituna NATO tiasa ngalungkeun bom-bomna di tukangeunana sareng IMF nyebarkeun gajianna sareng pikeun negeskeun nagara-nagara anu ka hégémasi AS. Sadayana tangtosna di handapeun panutup nyangking 'demokrasi'. Éta mangrupikeun NATO Stratfor jabatan anu janten tuan sareng ngawasaan metode perang psikologis ieu. Teu aya anu lepat?

Naha aya jalma anu nyebatkeun yén Pemberontakan Terah mangrupakeun kebat aktipis mayar aya? Ah, jalma anu sami sareng ngagem Star of David 'iklim denier'. Jalma anu jalma anu teu tingali yén éta sadayana mungkin ayeuna. Kami diidinan nganggo LSM sareng dana ti George Soros atanapi saha waé. Unggal hartos diidinan pikeun tujuan suci ieu. Tujuan tina kanaékan pajeg global, berkat manajer révolusi profésional. Sadaya kritikna dihubungkeun ngaliwatan pamasaran canggih ka merek anu leres didamel 'leres' (Basa Inggris: jangjang katuhu). Tim jangjang anu pas ieu dikaitkeun sareng Donald Trump, Boris Johnson sareng (rada caket ka bumi) Thierry Baudet sareng Kelautan LePen di dunya ieu. Ku engké ékonomi Amérika pikeun niup sareng pikeun ngadamel debak Brexit pikeun bencana di Eurozone, anjeun parantos ngurus sagala pamikiran anu dina 1x sareng anjeun parantos méréskeun sagala kritik anu parantos dikaitkeun kana mérek éta. Éta mangrupikeun strategi.

Aktivitas iklim mangrupikeun perkawis panatik agama tanpa bukti. Gusti anu anyar mangrupikeun "Iklim" sareng Paus Francis tiasa nganggo nuturkeun anu hébat sareng pangaruhan kana populasi dunya mungkin 2020 siap huap. Urang nuju nuju sistem global salaku prékursor pikeun pamaréntahan dunya dimana sadayana sareng saha waé anu bakal murag dina 'internet hal'. Aya gunana yén urang bakal engké gaduh jaringan 5G di saluareun dunya; digulung ku agénsi rohangan sapertos ESA (tingali di handap). Dina 'internét hal-hal' unggal transaksi bakal énggal dilacak sareng upami anjeun tiasa ngajual éta dina kaayaan "Teras we tingali pisan kumaha CO2 anjeun kaluar, sabaraha daging anu anjeun dahar sareng sabaraha palastik anu anjeun pake", Anjeun tiasa ngontrol unggal jéntré kahirupan sadunya di handapeun alibi 'iklim'. Urang Tionghoa Sistim Kredit wijen mangrupikeun pasualan ujian anu saé.

Ahli lingkungan anu nelepon anjeun perbudakan pamungkas. Éta panatik digabungkeun sareng panghasilan tambahan tina panghasilan salaku aktivis profesional hartosna jalma ieu ngabantosan konstruksi sistem perbudakan digital. Kami parantos ngabahas salajengna tapi henteu bahan sintétik anu dianggo dina sadaya jalma "spanduk ramah lingkungan". Boga panjara anu tanpa aya bar katingali ampir kanyataan sareng ayeuna digancangkeun ku panatik iklim.

éntri sumber link: washingtonpost.com, mailonsunday.co.uk, nowhere.news, nowhere.news, alt-market.com

tags: , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (4)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Marcos wrote:

    Padahal dina jaman baheula kakawasaan rute laut penting sacara strategis, ayeuna parantos dina waktos ruang angkasa. Alesan kunaon ieu dijantenkeun penting pisan, sakumaha pendapat kuring, pikeun ngabentuk kelas aset énggal anu tiasa dijantenkeun janten koleteral pikeun masihan jumlah artina anu parantos dilangkungan tina sendi anu langkung lemah badarat supados game anu sami tiasa diteruskeun sapertos biasa. Aset kelas kelas asét, salaku conto, tiasa nyerep bagian sadaya nilai anu ngalir tina gelembung perumahan.

  2. Zandi Panon wrote:

    Éta mangrupikeun gejala, produk tina uteuk sababaraha puluh-panjangna numutkeun kana modél komunis.
    Siswa anu milu mangrupikeun naon anu ditétélakeun Lenin salaku idiots anu gunana dina patandingan kakuatan sentralisasi sareng kontrol kana sadaya aspék kahirupan. Cina mangrupikeun conto anu sampurna ...

  3. guppy wrote:

    Awas, urang gaduh anu sanés anu bakal ngagambarkeun sadaya jalma kritis sakumaha kaganggu.

    Carita anéh taun 9 cicing di ruangan bawah tanah sareng kulawarga, éta mangrupikeun salah sahiji murangkalihna nyaéta 16 nalika aranjeunna ngamimitian ieu. Kungsi teu ka sakola, ngantosan akhir waktos.

    Saur abdi yén murangkalih 16 henteu hoyong sakola, tapi éta sacara sukarela cicing di ruang bawah tanah anu garang.

    Luhureun sadaya, henteu cekap pikeun diri, ngagaduhan diri sareng murangkalih dibébaskeun sareng tanpa sakola anjeun tetep tetep pesen bodo. Gélo panganten 😉

    https://nos.nl/artikel/2306196-gezin-zit-jaren-in-kelder-ruinerwold-wachtend-op-einde-der-tijden.html

    • Martin Vrijland wrote:

      Leres ... anjeun payuneun kuring
      Kungsi parantos aya tulisan.
      Salajengna PsyOp salajengna pikeun tiasa milarian sakedik 1x bari kumaha sigana kuring
      Nanging nalika nyerat hal ieu, Jensen atanapi Niburu.co bakal maok scoop 😉

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup