Kaserang kelamin na traceability ngaliwatan kaayaan

Filed dina warta analisis by on August 31 2018 0 Komentar

Sumber: abnamro.nl

Anu emut ka pamandangan di handap ti pilem "Demolition Man"? Anu pamandangan pilem teu kabeh mikir hiji buku ku Aldous Huxley. Kami geus moal salajengna jauh ti Huxley urang Gagah Dunya Anyar; Kami di tengah! Sex geus jadi hal anu geus boga nganggur teu jeung cinta. Mun pasangan Anjeun nyebutkeun mun bogoh ka anjeun, teu hartosna yén séks ogé éksklusif ditangtayungan pikeun anjeun. ogé anjeun tiasa anjing Anjeun atawa sobat alus tur tetep pasangan Anjeun gaduh ngan bit leuwih. Sex mangrupakeun jenis aktivitas, kawas dahar kaluar atanapi bade di pilem. Éta sia leuwih ti hiji kagiatan fun, hobi atanapi consumable.

Lajeng aya nu bobogohan, éta ngan hobi. Sateuacan anjeun boga sagala sorts aktip mangpaat keur handphone anjeun. Sahingga nepungan batur anyar metot kalayan saha anjeun bisa balik ka musium atawa ka pilem atawa kalayan saha anjeun bisa ngabagikeun kelamin snack.

Kusabab ieu hobi anyar kadang bisa ngabalukarkeun sabagian kabingungan, sabab nu féromon narik pakait jeung sistem biologis baheula kadang réaksi spontan, atawa kusabab sakapeung, téstostéron téh pangaruh bahaya dina oerman handapeun-dimekarkeun, Éta geus mutuskeun yén hobi abad 21e kudu dikontrak di Swédia. Yen memang basajan pisan sanajan; aya nyaéta hiji appje dikembangkeun pikeun nu Anjeun Swedia DigiD Sagampil motret di arrangements prior.

Dina Spanyol maranéhna bakal ngenalkeun panerapan sapertos sarta tangtu aya sanajan dina rencana Walanda arah éta. Urang bisa di ngarasakeun tataranjang suku urang nu pas ogé bakal hiji perjangjian EU jeung kituna teh superstate Éropa baris geura-giru nyaho persis saha boga kelamin jeung saha tur lampah naon anu dipigawé kukituna. Kuring ngabayangkeun anu eusina antukna teuing rupa bisa ngahubungkeun kontrak mata uang crypto pinter. Kumaha gampang nyaeta ka ogé ngan salaku pamundut pembayaran Tikkie linking mun? Sabaraha lami méméh brothels nu perlu jeung dulur babarengan ngan menta fee leutik pikeun layanan dina? Simkuring masih boga variasi nice dina 'panghasilan dasar'. Tur upami Anjeun salah geus dijieun sakabéh traceable, Anjeun ogé bisa taxing. Éta kaayaan win win!

volgens Rutgers pangaweruh (Anjeun terang, éta yayasan anu ngajarkeun barudak di sakola dasar anu gender anjeun pilihan sarta yén film barudak urut Sénator jeung anak-o-fiel Edward Brongersma geus junun) Ieu kituna merenah nu kami kabeh barudak diajar ngobrol ngeunaan sex di hiji umur dini ambéh maranéhanana nyaho hadé naon maranéhna masihan idin. Seksualitas di kanyataanna rada pajeulit: Anjeun lengket basa anjeun wae atanapi lengket irung anjeun kana bisnis urang lain urang? Sugan éta mangpaat pikeun geus ngamekarkeun jenis Teletubby aplikasi pikeun toddlers! "Panonpoé ieu bersinar, langit téh bulao, tapi Teletubbies datangna pas!"

Ieu penting pisan pikeun mimiti nangtukeun harti unggal polah seksual, jadi nu ogé bisa numbu implikasi légal jeung / atawa finansial. Leuwih ti éta, anjeun kudu pasatujuan jelas nu bisa ngajelaskeun nepi aturan kaulinan kelamin mimiti ka barudak. nonoman geus datang.

Keur naon urang kénéh geulis nagara demokratis polder! Keur naon urang nuju ngawangkong alus eh!

"Anjeun rék cookie a?"

sumber: rtlnieuws.nl, rutgers.nl, abnamro.nl

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup