Naha kauntungan Boris Johnson pikeun miheulaan pikeun Nexit? Ramalan kuring pikeun Éropa

Filed dina warta analisis by on Désémber 14 2019 5 Komentar

sumber: sookenewsmirror.com

Kalayan kameunangan anu aya Boris Johnson, Britania Raya sigana tiasa kabur sacara pasti tina klep EU. Naon kénca tina prediksi kuring yén Brexit bakal mungkas dina tempatna? Nya, éta parantos janten masalah, sabab Theresa Méi prustasi pisan sabab éta ngan ukur bolu anu mahal pikeun Johnson dina rundingan EU. Anjeunna kapaksa narima deal goréng pikeun nyegah Brexit anu keras sareng maksa nagara nuju pamilihan. Salaku tambahan, karya frustasi Méi ngarah ka kameunangan dijamin Johnson.

Parlemén Inggris ngagaduhan strategi BoJo pikeun kaluar kalayan Brexit atos sareng parah euweuh anu mayar ditolak taun ka tukang, janten ayeuna anjeunna ngan ukur ngagaduhan pilihan ngajantenkeun éta lirén. Nanging; euweuh urusan kumaha anjeun biasa deui, Inggris tiasa ngadamel kabijakan sorangan sareng undang-undang sareng aturan Brussel henteu tiasa deui kadorong liwat tikoro sabab kajadian ka urang. Maka naha éta nya éta debat? Kusabab urang teu acan aya sareng sigana bakal nyamar yén EU ninggalkeun UK puluhan milyaran akang hargana. Éta panginten harga anu urang Britania bakal dibere.

Kasuksésan pamilihan Johnson kéngingkeun harepan pikeun pihak-pihak sapertos FvD (Forum Démokrasi) dina hiji Nexit. Nanging, abdi nyarioskeun yén yén sadaya patandingan kalebet Brexit sacara lengkep ku desain. Ieu diarahkeun ti A ka Z. Ayeuna anjeun bakal ngajawab yén ieu teu mungkin sabab parantos jelas aya prosés démokrasi di Inggris, dimana jalma parantos diucapkeun. Kumaha saur anjeun nalika kuring nyebatkeun yén jalma henteu nyarios, tapi éta hasil tina propaganda pinter nyarios? Keuntungan Donald Trump di AS ogé mangrupikeun hasil tina strategi pamasaran pinter anu leres. Jelas frustasi jalma di kénca sareng jelas nunjukkeun yén mainstream nyaéta kénca politik, digabungkeun sareng seueur bebeneran di beulah katuhu, ngajadikeun anjeun nyorong jalma dina arah anu tangtu. Upami anjeun ogé jelas nunjukkeun yén média dipasahkeun sadayana di kénca, anjeun ngudag seueur ka katuhu.

Ayeuna tiasa dibantah yén Boris Johnson henteu écés leres, tapi politikus sapertos ibukon sareng aranjeunna tiasa nyayogkeun gambarna kana sora anu dipikahoyong pikeun saloba hasil pamilihan umum-gancang. Sacara prinsip, ninggalkeun EU dianggap konsép anu leres (anti-globalisasi).

Perusahaan sapertos Cambridge Analytica parantos nunjukkeun kumaha targeting mikro tiasa dianggo ngaliwatan pangumpulan data ageung sareng éta parantos langkung jelas kumaha tentara média sosial dikintunkeun ku LSM (sapertos Greenpeace and Extinction Rebellion mayar aktivisna) kana diskusi dina situs wéb, blog, vlogs. pikeun ngirim twitter, Facebook sareng Instagram. Sadaya data data ageung tina sadaya alat-alat pinter anu sadayana anu di bawa sadinten-sadinten salami sadinten nyayogikeun wawasan anu saé kana psikologis pikeun sadaya pangaruh anu aya. Saha ayeuna anu henteu gaduh jam tangan pinter anu saé sapertos ieu anu ogé tiasa ngawaskeun denyut jantung sareng tekanan darah? Target mikroba hartosna anjeun terang, upamana, program TV atanapi radio anu aya anu ningali atanapi ngadangukeun teras tiasa ngadangukeun, ningali sareng raos pisan kumaha jalma ngarésponna kana sensor pinter dina komputer, telepon telepon sareng jam tangan pinter.

Sakumaha anu kuring prihatin anjeun ogé tiasa percanten yén ieu henteu kajantenan sareng yén aya ngan ukur undang-undang ngerek pikeun nyegah térorisme, tapi anu sigana matak naib ka kuring. Usul kuring nyaéta hasil pamilihan henteu kabeneran sareng para kritikus di masarakat ogé ati-ati diwangun tanda 'bener' (Inggris: jangjang katuhu). Ayeuna bilih Johnson sigana nyandak kameunangan, seueur anu dina jubilasi sareng anu leres-leres ngamimitian janten langkung optimis. Ku sabab kitu kuring ngulang deui: péngkolan ka katuhu nyaéta niat.

Nanging, naon ogé anu dimaksud nyaéta merek anu antukna bakal ditiup. Pikeun éta aya bom waktos ékonomi dina kaayaan ékonomi. Brandon Smith tina situs web alt-market.com ngirimkeun artikel ieu naon béta sapertos kaayaan ékonomi. Teuing artikel ieu nunjukeun yén urang saleresna parantos dina resesi, tapi média jempe ngantepkeun panik dugi ka waktos anu pas. Naon anu pas na? Waktu anu leres ieu langkung saé ditingali saatos kauntungan anu ageung tina gerakan-gerakan politik jangjang katuhu. Sareng panginten prosésna kedah diteruskeun bari.

Kuring nyandak pandangan yén sentimen anti-globalisasi sareng protéksi tina nagara sorangan sareng ékonomi (kalebet sadayana anu lain stigmatized kana ideu 'sayap-sayap') kedah nyababkeun kamekaran anu ageung dina dukungan yén anu nyembarkeun kana filsafat éta siga bom. anu amputates sadaya anggota idéologi jangjang katuhu. Éta pisan sababna naha Robert Jensen ayeuna kedah tumbuh di dukungan, ku kituna FvD sareng Wilders kedah tumbuh ngadukung. Hal éta ditolak liwat strategi ngaganggu jalma sareng panangan anu nyalametkeun ka katuhu. Mérek di sisi katuhu kedah ageung!

Samentawis waktos, ideologi sayap kénca beuki dumasar kana gaya pasar anti bebas sareng kénca kénca sacara tegas dina kemah iklim sareng histeria LGBTI. Kami parantos ningali ideu anu radikal ngeunaan ieu kubu reeducation popping up. Dina waktos anu sami ogé ningali barudak buta gampok dina pendidikan, tapi ogé ngalangkungan média sareng média sosial. Indoktrinasi kénca dibuka sareng sigana nargétkeun generasi ngora khususna. Barina ogé, jalma anu boga jalma ngora boga masa depan.

Sajauh salaku kuring prihatin, urang bakal ningali kauntungan kanggo anu leres kanggo bari. Aya kamungkinan yén ieu bakal diperpanjang ka pamilihan kadua kadua ku Donald Trump sareng éta dugi kana waktos jam bom waktos ékonomi bakal keletik. Samentawis waktos, jisim tiasa banjir bah kalayan kahariwang iklim sareng meureun aya sababaraha file polusi ti multinasional gedé dina méja. Bisa ogé urang ningali operasi bandéra palsu anu kuat anu nguatkeun ideu kénca-kénca sareng kedah hideung. Lajeng, sakali waé leres parantos ageung dugi satengahna dunya barat mumbul di tukangeunana, ékonomi ditiup salaku jotosan anu pasti, sareng resesi anu jero kieu. Éta ngajantenkeun jalan pikeun ngenalkeun régional téknologi diktatorial bahkan rézim pasis, dimana waé anu masih patuh kana ideologi protésionis anu ngabahayakeun, mangrupikeun iklim denier atanapi hoyong ngajaga heteroseksual dunya, kedah ngabengkokkeun atanapi diakomodir di klinik pendidikan deui.

Naha éta henteu ngan sakadar Vrijland? Kuring mamatahan anjeun maca tulisan kuring ti sababaraha minggu ka pengker pikeun milari yén ieu sanés sadayana pikeun ngalakukeun pamikiran kiamat, tapi hususna ningali hukum sareng ukuran anu mana waé, tapi ogé anu mana propaganda, sadayana dina posisi. dibawa. Naha kuring nyarios yén urang moal tiasa deui percanten kana gerakan politik pisan? Naha kuring nyarios yén éta henteu aya artos pikeun milih leres (sareng kénca)? Kuring nyandak posisi anu urang nyaksian paningkatan naskah indung sareng yén médan kénca versus gaya anu leres parantos parantos taliti sareng terstruktur. Sareng memang kuring nyandak posisi anu urang henteu deui tiasa ngandelkeun politik. Naha kuring ngudag anarkisisme? Naha kuring ngan ukur rada sosis sareng négatip? Henteu, kuring narékahan pikeun hudang sareng, ti pandangan helikopter, pikeun katingali béda di jagat sadayana. Bangun anu diwanohkeun ku média anyar (sapertos Jensen.nl) hudang pikeun ideu kénca-kénca. Hakeup anu kuring ngajukung kudu aya garansi total shift. Kuring nyandak posisi éta ku ngiringan dina perang kénca-katuhu kami anu nulungan nguatan batré.

Lepasan dua lawan téh lumangsung ku narik narik. Sakali kabel disambungkeun kana kutub ditambah sareng dikurangan, anjeun ngagaduhan arus langsung dina arah anu tangtu. Lampu sengit anu bakal datang nyaéta tabrakan ékonomi. Di Éropa kuring parantos lami diantisipasi yén Erdogan bakal ngaléngkah kana vakum kakawasaan anu bakal timbul. Éta parantos disiapkeun sababaraha taun ku politikus di Brussel, tapi éta dilakukeun dina salueun. Erdogan parantos nunjukkeun yén anjeunna ningali kakurangan kapamimpinan nyata di Brussel. "Éropa ngagaduhan hiji krisis kapamimpinan serius", Saur anjeunna dina bulan Désémber 10.

sumber: ahvalnews.com

Kuring yakin yén Donald Trump bakal péngkolan deui ka NATO sabab anjeunna nyangka yén nagara-nagara Éropa henteu nyumbang cukup na, dina pandangan na, kalakuanana rada sombong sareng tanpaukur. Ieu teras nyiptakeun vakum kakuatan militer anu tiasa dianggo ku Erdogan. Hiji-hijina hal anu leungit nyaéta argumen definitif anu kudu ngarebut Brussels. Argumenna tiasa dipendakan upami ékonomi nabrak. Salaku tambahan, sajauh kuring prihatin, urang henteu tiasa ngaluarkeun kekerasan militér, sanaos aya anu badé ngajawab yén Turki moal tiasa ngalakukeun sapertos kitu. Perancis mangrupikeun, kakawasaan nuklir. Abdi hoyong nunjukkeun ka jalma anu nganggo kritik kana basa udara Incirlik Turki dimana AS ngagaduhan garang 50. Naha anjeun terang saha anu gaduh konci kana dasarna? Upami Erdogan badé nyepak Amérika dina dasarna, éta mangrupikeun sapotong kuéh. Sumawona, Turki gaduh kakuatan nuklir Pakistan salaku pasangan dina kajahatan.

Kabéh tentara Eropa teu aya pertandingan pikeun Turki sakali Amérika Serikat ngantunkeun bawana urang. Nya, ekspektasi kuring nyaéta yén Trump bakal ngantunkeun NATO. Naha anjeunna bakal ngantosan dugi ka meunangna pemilihan atanapi naha anjeunna bakal ngagunakeun éta salaku stunt marketing pikeun nuliskeun pamilihan umum sapertos batur anu sanés presiden perang, urang kedah ngantosan sareng ningali. Turki ngagaduhan tentara pangkuatna kadua dina NATO. Nagara éta samentawis ngawangun industri militer anu cukup dewasa sarta bisa ngahasilkeun mangpaat senjata dina taneuh sorangan. Malah aya pesawat pejuang generasi kalima (TF-X) dina jadwal anu diumumkeun sareng Turki tilu dinten ka pengker pikeun ngagancangkeun ngembangkeun pesawat ieu. Detil anu jelas nyaéta yén British Rolce Roys bakal nyayogikeun mesin pikeun pesawat ieu.

Anjeun ngarti yén mangpaat yén Britania Raya henteu deui bagian tina EU lamun Inggris nyayogikeun mesin pesawat pikeun perang anu bakal datang sareng Turki bakal nyerang Eropa sareng Blitzkrieg. Naha anjeun terang yén Boris Johnson gaduh karuhun Ottoman? Maca tapi sakali. Janten saha anu saleresna meunang pemilihan di Inggris?

Turki, ku cara kitu, parantos nunjukkeun huntu minggu ieu ku nyarios yén éta bakal ngadamel pangkalan militér di Libya. Nagara éta parantos dialungkeun ka NATO ku ngirimkeun tentara proksi sareng meresihan Gaddafi. Nyatana, Turki ngan saukur nyandak nagara sareng hiji koméntar. Suratna jelas: urang calik sareng upami anjeun kaganggu kami kirimkeun pasukan (tingali di dieu pikeun inpormasi langkung lengkep).

Ayeuna kuring tiasa ngabayangkeun anu pikir anjeun:Gede, upami Erdogan dugi ka mesen di Eropa, sahenteuna kami gaduh panangan anu kuat anu leres ngabersihkeun kénca. Teras we mungkin kudu nganyahokeun hiji rezim Islam, tapi maka urang sahenteuna bakal nyingkir yén LGBTI gede bohong sareng sigana ogé histeria iklim. "Kuring nyangka éta bakal kuciwa sareng mendakan yén Erdogan moal ngarobih langkung seueur ngeunaan prosés éta. Islam tiasa ngadominasi wilayah Éropa, tapi naon anu anjeun pikir ngeunaan liberalisasi Islam anu sami anu urang tingali dina Kristen? Pondokna, Islam ogé sigana bakal nguasaan agenda LGBTI. Dina hal naon waé, éta moal langsung digedekeun. Ngadadak Kakaisaran Ottoman sigana moal ngaganggu teuing sareng karakteristik budaya anu aya sareng sigana bakal nyésakeun agama anu dipikaresep ku jalma waé. Anjeun teu kedah pamimpin anu kuat anu netepkeun dirina minangka mazhab.

Krajaan Ottoman naékna sigana bakal ngahasilkeun solusi téknologi, sareng agenda iklim sigana ogé dilaksanakeun. Turki parantos nguji mata uang crypto nasional na aya kasempetan anu hadé yen Turki bakal ngenalkeun sistem kauangan anyar di Eropa, dimana gunung hutang anu didamel ku bank sentral Éropa bakal dibetulkeun. (Maca Di dieu di catetan). Janten Turki bakal nyatana gulung agenda komunis kénca-jangjang di Éropa.

Naha kuring ayeuna nyatakeun dina tulisan ieu yén massa henteu cekap ningali kana hal-hal? Naha kuring ayeuna nyebatkeun yén massa dimaénkeun sacara gedé sareng yén ieu nangtukeun hasil pamilihan? Naha kuring ayeuna nyatakeun yén sadayana dikontrol pisan? Henteu, kuring terang sumur kumaha jalma-jalma diarahkeun dina arah anu tangtu liwat média, média sosial sareng data gedé dina tingkat anu caket pisan. Dina buku kuring ngajelaskeun yén sacara langkung jéntré sareng kuring ogé nunjukkeun yén aya naskah master dimana pengambilan Éropa ku Turki sareng ogé perang dunya katilu direncanakeun. Sakumaha anu kuring prihatin, penting pisan pikeun ningali tingkat naon sareng sabaraha sacara umum urang maén. Éta henteu kusabab kami bodo teuing, éta kusabab program anu urang ngajalanan mas ti pésta nepi ka kuburan. Kami memang pinter sareng urang tiasa ningali anu ngalangkungan. Dina buku kuring masihan kasimpulan ringkes unggal lapisan pamrograman, kuring ngajelaskeun skrip master sareng kuring ngajelaskeun jalanna anu sayogi. Nya anu waktuna! Waktu ningali kana hal. Atanapi kanggo sareng Xander News nyarios: Sarerea kedah maca buku "Realitas sakumaha anu ayeuna urang paham!"

mésér buku

éntri sumber link: volkskrant.nl, alt-market.com, hurriyetdailynews.com, ahvalnews.com, theguardian.com, rt.com, theguardian.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (5)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. XanderN wrote:

    Ngan sapertos anjeun, kuring parantos nyerat 10 mangtaun-taun ngeunaan rencana Turki pikeun mulangkeun karajaan Ottoman (dunya), kalebet ngagabungkeun (bagian-bagian) Eropa (dina Balkans anu parantos ngamimitian ngiringan, kalayan artos Turki janten hiji-hiji deui. lain masjid. Serangan Turki anu tiasa ngadorong anu pas nalika leres dina kakuatan, sareng langkah-langkah tangguh tiasa dilaksanakeun ngalawan jutaan pendatang anyar anu bakal dibawa ka dieu dina taun-taun datang. Anggap yén aranjeunna nyababkeun seueur masalah anu aranjeunna dikurung di kemah, maka rada énggal yén Turks bakal datang sareng 'ngabebaskeun' aranjeunna, dibantuan ku anu parantos hirup sareng operasi 'Grey Wolves', sareng tangtosna kénca-wing Antifa 'résistansi'. kelompok. Tapi skenario anjeun pasti disada.

    Sababaraha taun ka tukang jasa kaamanan Jerman ngingetkeun yén Turki parantos ngusahakeun senjata nuklir nyalira dina waktos anu lami pisan (kamungkinan kerjasama sareng Pakistan sareng / atanapi Iran). Janten bahkan 50 kedah dicandak ku Amérika di Incirlik, Erdogan ujug-ujug tiasa nampilkeun senjata pakarang nuklirna sorangan sapertos kelenci dina topi luhur.

    Salami rundingan antara EU sareng Turki ngeunaan pangungsi Siria, média Amérika utama disebat Erdogan "Pangeran Éropa" margi EU masihan jalan ka ampir sadaya titik. Erdogan nyalira nyatakeun ieu janten judul anu logis anu sampurna, sigana kusabab dina waktos anu henteu jauh teuing anjeunna bakal sacara harfiah janten 'pangeran'. Sanaos judulna tangtosna bakal janten 'Khalifah', sabab para pamimpin Muslim pangluhurna di dunya parantos nyatakeun yén anjeunna bakal sareng engké bakal mrentah ka sakumna dunya Islam (kecuali Saudi Arabia, anu bakal nolak tapi dibinasakeun nganggo senjata nuklir Turki sareng / atanapi Iran) , Kuring mikir).

    Aya kénéh sababaraha wildcards, sapertos Rusia. Urang Rusia sareng Turks ayeuna sigana gawé bareng dina sagala rupa cara, tapi aranjeunna moal pernah janten babaturan. Aranjeunna parantos parantos ngalawan sababaraha perang katurunan anu sanés. Kuring nyangka yén pas urang Turki nyerang Eropa Wétan sareng ngalahir Balkan, aranjeunna moal resep kana éta di Moscow sareng moal ngantosan.

    Kartu liar anu sanés nyaéta Israel, kalayan sahenteuna 80, tapi dumasar kana perkiraan anu sanés, bom nuklir 200. Kumaha cara aranjeunna ngabales penaklukan Turki anu bakal datang ngalangkungan Wétan Tengah, Kaukasus, Afrika Kalér sareng Eropa? Erdogan parantos jangji waktos kaétang pikeun "ngabebaskeun" Yerusalem sareng Paléstina. Perancis moal wani nganggo senjata nuklir pikeun membela téa, tapi kuring nyangka umat Israil. Terus urang caket pisan kana kacindekan tina skenario anu dirancang pikeun WO-3 sareng 'Armageddon'.

    • Martin Vrijland wrote:

      Nalika kuring nyerat tulisan ieu, panginten tina pilihan yén hakna kadang-kadang tiasa dibantuan sareng yén naon anu anjeun ngajelaskeun kajadian. Kadua skenario sigana aya akal. Nyatana naskah di belah kénca sareng katuhu nyaéta mungkin. Pamayaranana bakal sami.

      Aya ogé anu tiasa disarioskeun pikeun skenario anu mana sayap-sayap menang di AS (dimana Trump tetep calik). Trump teras tiasa akur sareng Israil ngalawan kakuatan super Islam anyar. Tapi, kuring pikir yén kénca téh parantos jero teuing di bénténg Brussel pikeun tiasa ngalakukeun nanaon tentang éta.

      Dina waktos ayeuna, kuring mikir yén skenario anu kuring atos ngarujuk ka EU paling saluyu sareng ekspektasi sabab urang nuju wengi krisis finansial.

      Di AS, tangtosna, ieu ogé tiasa katembong ku hukum béladiri anu diumumkeun ku Trump. Numutkeun naskah master, Amérika kedah ku definisi terus aya di sisi Israel. Barina ogé, yén perang dunya akhir bakal (numutkeun skrip master) ngalangkungan antara dunya Islam sareng sésa-sésa Sionisme (sareng bakal berkisar di Yerusalem).

      Pikeun waktos ayeuna kuring bakal lengket skenario anu digaris dina tulisan.

  2. Marcos wrote:

    Ku teu sangka yén pakarang nuklir bakal nangtukeun kasaimbangan kakuatan, tapi éta, sakumaha unggal perang utama, urang bakal disanghareupan ku légal téknologi. Perang dunya katilu ieu mungkin parantos dimimitian ku senjata rohangan kinetik sapertos seueur ngabeledug di situs panyimpanan kimia sapertos inianjin, menara kembar, pola aneh dina seuneu hutan, badai ekstrim sareng pola cuaca anu sanés, ditambah ku senjata sanésna sapertos instrumen kauangan. saperti turunan pikeun nyilakakeun nagara kana huru-hara finansial sareng ékonomi, sapertos Yunani, sareng Venezuela.

  3. Zonnetje wrote:

    Pasti mungkin yén Turki nyerang Éropa.
    Ieu sanés nyebarkeun Islam! Upami anjeun hoyong ngaruksak hiji sistem maca Eropa anjeun tiasa nganggo faktor internal sareng éksternal. Internal nyaéta hijrah sareng ngarobih nilai-nilai dina masarakat. Janten, sacara éksternal, serangan asing. Kadua idéal pikeun runtuhna sistem. Upami Turki nyerang, ieu ditugaskeun ku ...
    Aya seueur nagara-nagara Wétan Tengah anu tiasa nyerang Turki, utamina upami anjeun ngaku janten nagara Muslim anu leres. Aya jalma anu ngajawab yén kapamimpinan Turki teu gaduh latar tukang Islam anu asli. Tulisan Turki anu nyerat perkawis ieu dibunuh. Sumur, saha anu ngarencanakeun ieu? ??? Kemungkinan ditarikna Trump ti NATO mangrupikeun bagian tina naskah.
    Éta parantos sadaya panginten. Éta sigana gancang teuing kanggo aranjeunna. Oh well aranjeunna parantos ngarencanakeun ieu kanggo generasi, mangabad-abad.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup