Coronavirus, masarakat anu nyentot atanapi kéngingkeun kamanusaan?

Filed dina warta analisis by on Maret 23 2020 10 Komentar

Sumber: ad.nl

Koronavirus tétéla mendakan pengerasan ageung di masarakat. Anjeun tiasa ningali yén dina sadaya serangan dina média sosial ka sadaya saha waé anu wani nyatakeun pendapat anu béda. Henteu janten kasalahan. Salila leuwih ti 7 taun anu kuring parantos nyerat, kuring parantos mendakan jumlah prajurit sipil anu némbak pélor keyboard dirina dina média sosial langkung ageung tibatan jumlah prajurit seragam nganggo bedil. Éta ngan ukur aya dina daptar réréncangan anjeun sareng aranjeunna gaduh kagiatan anu rindang anu henteu katingali mayar, tapi tiasa diangkat kalayan leres sareng ayeuna nyéépkeun waktos di tukangeun keyboardna. Naha aranjeunna gaduh banyol ti nagara? Ngabantosan kauntungan, ngirangan kalimat?

Nalika anjeun parantos maca buku kuring, anjeun parantos mendakan kanyataanana sakumaha anu urang raoskeun dipangaruhan ku seueur jumlah jalma ieu anu parantos dikompromi sareng parantos biasa di bayar ku nagara, sakumaha bakal lami janten pasualan sadayana. di nagara komunis téknologi anu ayeuna nuju digulung. Dina tilas GDR handapeun Uni Soviét, sateuacan usum Tembok Berlin, 1 di 50 warga mangrupikeun Inoffizielle Mitarbeiter (IMB). Naha anjeun nyangka yén sistem ieu bakal ngaleungit kana lomari lebu upami suksés pisan? Candak katingal saé sakuliling anjeun.

Saréréa parantos weruh kana efek samping tina krisis koronavirus. Naha kaayaan nagara ngagaduhan puluhan milyaran sakaligus pikeun nyandak gaji, ngabantosan perusahaan anu peryogi, sareng ngiringan mulih pajeg? Kumaha mungkin éta? Salila sababaraha taun, kakuatan étika parantos ditolak teras ayeuna kasét dumadak tiasa dibuka lengkep! Kami cicingeun nyaksian perkawis panghasilan dasar (sapertos handapeun komunisme). Éta panghasilan dasar anu Inoffizieller Mitarbeiter mungkin cicingeun dinikmati pikeun waktos anu lami.

Éta kaayaan anu teu kaduga berehan bantuan ti sigana ti 750 milyar pot na ECB dicetakt gaduh. Tapi, aya jar lain.

Saatos saparapat kaopat 4, 2019 milyar euro dina ibukota mancén parantos hadir dina dana pensiunan. Dana mancén panglegana diantarana ABP (Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds), PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn), PMT (Pensioenfonds Metaal en Techniek), PBF BOUW (Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid). Kalawan sakaligus ngadeukeutan 909 miliar modal modal. Dana mancén sareng investor institusional sanésna nyayogikeun volume dagang paling di bursa saham Amsterdam.

Dana dana mancén éta katelah ku pédah pasar saham dina krisis korona ieu. Kuring ngajelaskeun sacara rinci yén niup ieu badé baé artikel ieu.

Média ayeuna ngalaporkeun yén teu aya deui modal di bumi pikeun nyumponan sagala mancén pensiunan anu ku aranjeunna parantos ngajanjikeun para pamilon ayeuna sareng ka hareup. Rasio pendanaan rata-rata turun tina 29 persén ka 101 persén dina 95 dinten (Sun. Trouw ngalaporkeun parantos tanggal 2 Maret). Ieu ngandung harti yén aya 95 cén art kanggo unggal mancén euro anu ditetepkeun. ECB ayeuna parantos masihan jauh pakét dukungan QE (énggal kuantitas) salami sababaraha taun. Seueur perusahaan anu tiasa ngajaga harga saham sorangan sacara artifisial luhur, sabab kanyataanna tiasa nginjeum artos ampir enol interest sareng bank sentral ngagaleuh éta hutang. Salami anjeun mésér saham, éta artos moal lebet ka pasar, tapi bakal tetep aya dina lapisan investor institusional.

Ayeuna kaayaan nagara Walanda ngompa puluhan milyaran kana masarakat (anu asalna tina ECB), artos ieu tungtungna di masarakat. Barina ogé, éta dirumuskeun minangka dukungan ka jalma anu bakal langsung mésér dahareun sareng inuman. Upami anjeun nyitak puluhan milyaran salaku QE sareng ieu terus ngiderkeun lapisan lapisan investor institusional, éta saeutik pangaruh tina nilai duit dina kahirupan nyata. Nanging, upami anjeun nyerat puluhan milyaran sareng masihan ka masarakat, éta waé bakal ngakibatkeun hyperinflation. Ieu hartosna dukungan anu dijanjikeun ayeuna tiasa tetep janten lega pikeun sababaraha sareng sababaraha anu resep ngarasaan liburan linggih di bumi, tapi éta henteu deui pikaresepeun saatos 1 minggu. Nalika inflasi hits, éta ujug-ujug janten sesah kanggo ngeusian kantong bahan kadaharan sareng ngadahkeun cangkem.

Abdi henteu bakal kaget ningali nasionalisasi dana mancén. Pasti ningali kanyataan yén dana mancén ogé aya dina beungkeut pamaréntah (sékuritas hutang) deui sareng upami pamaréntah nampi artos ti ECB, aranjeunna langkung berharga deui.

Kuring pikir urang dina malem total peralihan, pindah ti a (sajauh kuring prihatin) ngiringan demokrasi ka administrasi komunis téknologi (sistem kontrol digital). Terpilih terpusat. Sagala anu ku urang kantos terang bakal robih (kalebet mancén). Perusahaan bakal nasionalisasi, henteu sacara langsung, tapi ngalangkah demi léngkah sareng sadayana bakal nampi panghasilan dasar. Éta panghasilan dasar tiasa ngan ukur dijamin upami aya parantos lengkep sistem finansial global sareng panginten ogé diarahkeun ka arah ieu. Di AS, urang ningali Donald Trump ngumumkeun ukuran anu sami kamari sakumaha anu dibawa ka dieu di Walanda. Éta mangrupikeun tanda dina témbok.

Upami anjeun hoyong ngajamin panghasilan dasar tanpa penghasilan ieu langsung henteu aya gunana kusabab hipinflasi, maka anjeun kedah leres-leres ngaleungitkeun gunung hutang anu ageung dicitak. Sareng dirumuskeun yén dana mancén mangrupikeun panyekel hutang anu ageung tina nagara Walanda, modal palsu dina dana kasebut teras-terasan.

Ayeuna kuring henteu terang naha pembatalan drastis sapertos sadaya hutang bakal kajantenan, sabab éta anjeun leres-leres kedah ngarobih sakumna perbankan sareng sistem moneter di dunya. Pamustunganana, kumaha ogé, kuring yakin yén pagawéan pindah ka sistem finansial global anyar.

Paling gampang pikeun nyiptakeun pesenan anyar tina huru-hara lengkep. Sareng huru-hara éta bakal beuki gedé. Panginten sigana bakal nyaksian nyita dana pensiunan ku nagara Walanda. Nyatana, ngasongkeun dana mancén teu langkung seueur ngagaleuh artos anu dicitak kanggo hiji endog sareng endog, tapi jumlah dina perbendaharaan anjeun katingalina ngan ukur sababaraha ratus milyar milyar sareng anjeun tiasa masihan langkung jauh.

Pikeun motong carita anu pondok: Kuring yakin hyperinflation nyaéta naon anu bakal nyababkeun pangeusi Belanda kaluar tina kurungan koperina. Lapar!

Kami masih dimaénkeun ku média sareng politikus anu moto pidéo sareng jelema anu badé dikompromi (Inoffizieller Mitarbeiter, IMB'ers) anu konon henteu ngajaga jarak jarak 1.5 mérter pikeun ngahasilkeun alibi anu ku kuring ngaramalkeun dua minggu: koronavirus éta teu katangkep "kusabab kami parantos fleksibel" sahingga ayeuna urang kedah angkat langkung keras tibatan di Perancis sareng Spanyol.

Kusabab kénginganana keras janten teu leres tiasa dijual ka massa. Samentawis éta, urang ogé bakal nyarios yén éta téh coronavirus mutates sareng yén sadaya janten langkung bahaya. Janten urang bakal mendakan diri dina kaayaan dimana unggal jalma janten sieun kana sasama baturna sareng yén upami anjeun papanggih batur, ieu tiasa maéhan anjeun. Ku kituna, saha waé anu ngalairan gratis janten calon "pati liwat kasalahan" rajapati massa.

Bayangkeun kaayaan dimana aya salahna di pusat distribusi sababaraha ranté ritel. Bayangkeun yén ATM henteu deui masihan artos (kusabab résiko tina inféksi tina virus anu tiasa ditularkeun) sareng bayangkeun hiperinflasi, dimana pendapatan dasar Rutte ngajanjikeun pendapatan ngan ukur anjeun 1 roti saminggu sareng kantong kentang. Naon anu bakal kajadian harita? Teras jalma lapar teras aranjeunna kaluar ti imahna. Lajeng tatanggana baris ngalaporkeun aranjeunna, sabab anu leumpang poténsi bom waktos korona bencana mangrupakeun bahaya pikeun dirina sareng saha waé anu aranjeunna terang. Teras tentara tentara kedah campur sareng urang bakal ningali seueur jalma ngaleungit. Éta sanés hal anu matak pikasieuneun, nyaéta pamikiran anu logis.

Teras urang nyaksian kekacauan di Éropa anu ku kuring parantos diantisipasi. Sareng dimana huru-hara maréntah, biasana aya kakuatan anu anyar anu nyerang supaya nyetél-jaga. Anjeun terang nagara mana kuring di dinya manginten salami taun. Éta sadayana skrip master sareng kuring ngajelaskeun yén naskah master dina buku kuring. Upami anjeun parantos maca buku sareng tambahan kana buku éta di dieu dina situs, anjeun terang yén aya harepan. Tapi éta henteu nyandak rada jero. Ningali naon anu lumangsung, réalistis sareng positipna. Teras anjeun siap-siap sareng anjeun terang dina tingkat naon anjeun tiasa ngalakukeun.

buku anjeun

éntri sumber link: nos.nl, trouw.nl, trtworld.com

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Harry beku wrote:

    Salian média sosial, dimana sadayana (disangka) ngingetkeun yén teu aya anu nyandak tanggung jawabna sareng henteu nuturkeun "pesenan sosial" pesenan tina (anu disebut ahli), koran ogé pinuh peringatan ayeuna.
    Ahli telegraf dina panik, sirah udar dinten ayeuna dipimpin: BUTA UNTUK DENGAN ”. Walikota sareng pengaruah ngingetkeun sareng nyebar panik yén Belanda sacara sacara besar-teras teu paduli kana perintah Agén Ageung, jsb.

    Jalma-jalma nuju siap pikeun total kanandungan sareng éta sadayana kalepatan urang.

    Anu anéh (kuring pikir mah aneh) kuring sareng babaturan babaturan kuring (kuring ngagaduhan babaturan babaturan anu gedé) henteu terang saha anu ngagaduhan atanapi parantos corona, sadayana ti koran, Nieuwsuur, Youtube.

    Anu anéh ogé, yén seueur jalma-jalma anu kasohor di dunya ngagaduhan corona, (tangtosna sanés pangaruh kumaha wani kuring mikir) sigana virus éta khususna aya jalma anu kawéntar (politikus, seniman, penyanyi, béntang pilem sareng henteu nyarios terkenal atlit).

    Kuring nganggap ieu umum kana virus corona kuring pikir éta ngabédakeun, naha ngan ukur jalma-jalma anu kakoncara?

    • Martin Vrijland wrote:

      Sateuacana anjeun gaduh anggota NSB .. naha urang ayeuna ngagaduhan anggota IMB?

      • Harry beku wrote:

        Upami katingal caket, aranjeunna memang anggota NSB. Ieu tiasa ngajelaskeun naha aya seueur jalma sapertos kieu di Walanda sareng kunaon gampang gampang pamaréntah di dieu ngeprak sareng ngagumbirakeun jalma ieu, sareng éta henteu nganggo artos.

        Dina Perang Dunya Kadua, kadang urang Jerman humandeuar yén Walanda teuing panatik ngabantosan sareng ngahianakeun sasama nagara. Sababaraha ngangluh yén kusabab ieu aranjeunna parantos seueur padamelan sareng teuing sibuk tetep ngajemput pengkhianat na.

        Belanda (teu sadayana tangtosna) gaduh corétan anu langkung timburu langkung ti, upamana, Jérman, Belgia bahkan Perancis, aranjeunna ampir henteu masihan jalma walanda lain dina panon, ku kituna naon anu tiasa langkung saé tibatan ngahianatan nagara anjeun sareng ieu. ogé mangrupikeun pahala anu saé pikeun kéngingkeun, abdi curiga aya daptar ngantosan jalma-jalma anu badé janten IMB.

  2. kaméra 2 wrote:

    Di jalan anu kajauhan kuring ningali panganten duaan silih caket sareng silih cium (teu aya anu salah) sapertos japati merpati, budak lalaki sareng awéwé.
    Hiji awéwé ngalangkungan pasangan sareng kuring nguping anjeunna nyarios, anjeun bakal lirén éta sareng budak panganten éta kagét sareng naros naon anu lumangsung. Cenah anjeunna ngajerit, "anjeun terang yén anjeun teu kedah musna gélo." Budak lalaki: "bu tenang, teu aya anu lepat". awéwé éta histeris sareng mimiti kutuk, éta tiasa ngagaduhan légal, leungeun pangantenan teras-terasan di jalanna, éta awéwé lirih ngambek.

    Pay silih perhatian

    • Harry beku wrote:

      Pangaruh misteri dina aksi, atanapi saha anu terang, yén awéwé manis mangrupikeun anggota NSB modern (ogé katelah dina judul inofficieller mitarbeiter).

  3. Harry beku wrote:

    Bank ditutup di kota kuring ayeuna (uji coba? Kanggo ningali kumaha reaksi urang)?
    Kuring ngaharepkeun léngkah dina minggu / bulan anu badé biasana ngabutuhkeun seueur dialékik Hegelian sateuacan pangeusi masarakat siap nampi éta.

    sababaraha ukuran anu kuring tingali (teu terang naha éta kajadian tapi kuring nyangka aranjeunna tiasa) sareng akibatna:

    1) Wates pin per kartu per dinten / minggu, contona, 50 euro. .
    2) atanapi ATM anu ngan ukur dibuka sababaraha waktos sadinten / saminggu (nyiptakeun huru-hara sareng teu dianggo nganggo artos)

    3) bubuka (samentawis tangtosna, tapi ayeuna ayeuna éta warteak pikeun permanén) ngenalkeun pendapatan panghasilan
    4) bubuka panghasilan dasar sateuacan ningkatkeun pajak samentawis bakal ngakibatkeun, upamana, 90% kanggo SME / freelancer anu masih suksés sareng nampi artos anu saé atanapi anu, numutkeun para édis, ngadamel kauntungan tina krisis.
    5) ngalamar wirausaha anu sakuduna ngamangpaatkeun krisis sareng kéngingkeun artos sabab éta cukup pinter pikeun ngadamel model pangasilan anu saé dina corona hypon ieu. (Kuring ningali hal ieu kajantenan pisan dina média sosial sareng situs pendapat sayap kénca)
    6) Nasionalisasi dana mancén sareng industri. (SME saterasna aya larangan sareng paningkatan pajeg (anu katelah pajeg solidaritas samentawis) anu aranjeunna bangkrut, kalebet perusahaan-perusahaan anu masih mendakan artos saé sanajan aya krisis.
    7) multinasional beuki jauh langkung ageung sareng pasar saham anu rubuh lengkep. Perusahaan bursa saham di nasionalisasi (samentawis samentawis) ku pamaréntah sareng ngagaleuh balik ti pamandangan anu élit (upami henteu acan aya di tangan).
    8) Perkenalan anu gancang 5g di dunya sakuduna pikeun kasalametan sareng nyegah serangan virus anu salajengna.

  4. Marcos wrote:

    Nalika dana mancén nasionalisasi, nagara oblogasi dicap. Ieu minangka cara pikeun ngirangan hutang pamaréntah. Kami parantos ningali ieu di nagara sapertos Hongaria, dimana dana mancén swasta nasionalisasi sareng hutang pamaréntah (relatif ka PDB) geuwat nolak. Salaku conto, pamaréntahan bakal ngaleungitkeun bagian anu ageung hutangna, anu sigana langkung hadé pikeun bank-bank ti ngantepna ngaleungit ku inflasi. Kalina sabab bank henteu hoyong jalma anu nganggo hutang hipotik tiasa tiasa ngahapus hutangna ku cara kieu. Harta ieu bakal kadaluwarsa kumargi henteu mayar tina tanggungan bulanan pikeun milih bank.

    • Martin Vrijland wrote:

      Upami jalma henteu deui tiasa mayar gadai janji, bank bakal nyita.
      Upami bank dibébaskeun nasional (tingali ABN AMRO), maka nagara langsung bakal ngagaduhan sadaya imahna ... komunisme téknologi dina ngadamelna.

  5. ellysa wrote:

    Laporan saksi EAR:
    dinten Jumaah kamari kuring nyarios ka Afghan larian anu ngamajukeun ékonomi Walanda salaku wirausaha. Anjeunna nyaritakeun babaturan anu alus di Cina. Babaturan éta parantos dikalangkungan sareng kulawarga (istri sareng 2,5 murangkalih) salami 3 bulan. Aranjeunna nampi jinis baucer ti nagara. Jalma 1 rumah tangga diidinan pikeun balanja sapopoé. Ngalaporkeun kedah dilakukeun dina jinis pamariksaan anu tos ditangtukeun. Legitimasi nganggo telepon sareng voucher. Toko pasar muter di buka, tapi biasana ngan 1 dibuka. Kuring naros kumaha perkawis karyana (dina pabrik jahit). Untungna ogé "direngsekeun". Sewa sareng listrik henteu deui kedah mayar, pagawé dibayar ku nagara kanggo mésér dahareun.
    Teras nalika kuring di bumi, sareng pulih tina inpormasi, seueur patarosan anu kuring badé naros. Nanging, kasempetan éta kuring bakal tiasa ngahubungkeun deui sareng anjeunna minggu payun nyaéta ngirangan dinten-ayeuna.
    1 = euweuh
    hiji = euweuh
    Upami anjeun naroskeun patarosan anu saé, khususna patarosan anu nyayogikeun pedaran praktis tina kagiatan sapopoé acara / persépsi, gambar gedé bakal muncul sacara otomatis. Sareng mangrupikeun gampil gampang disimpulkeun tina kamampuan naha aya ikhlas atanapi pangampura asli
    Attn zzpers anu ayeuna ngadaptarkeun mas pikeun pitulung fin. Partisipasi Partisipasi masih kénéh kagabung. Nampi ganti rugi = ngadamel kontribusi. Upami teu aya padamelan anu dipikahoyong, maka aya pagawean. Éta ogé mangrupikeun modél pendapatan ... ti baheula, sistem feodal atanapi anggur anyar dina kantong lami?
    Neangan pitulung hukum? anu ogé mangrupikeun hal baheula. Pengadilan Kecil (sipil) ditutup dugi perhatosan salajengna.
    1 = euweuh
    hiji = euweuh
    urang sadaya hiji, tangkap hanyut kuring, kiyeu kiyeu ngintip ngiceup deui

    Nanging, puncak cinyusu aya. Kusabab kami ogé dicandak ku irung. Alam masih 6 minggu payuneuneun, kalénder aya 6 minggu katukang. Ningali Itsjing / jaap voigt damel sareng hirup numutkeun musim
    Turutan alam sareng anjeun leres-leres! Wali (di pendhapa) sareng wali (di pendhapa) sanaos….
    Mindset reset!…. Upami anjeun masih badé nyayogikeun “pitulung”……

  6. marijke wrote:

    Martin:…. “Dimana duit éta asalna ti ?? `
    Iwal ti pensiunan anu ayeuna tilar dunya, sareng artos mancénna pikeun nagara saleresna diangkat
    sareng ku sabab mancén panci beuki langkung lengkep (anu aranjeunna tiasa mayar seueur hal….)… .is
    aya ogé anu sanés: Kuring pasti maca ngeunaan 10 (!) kapungkur yén kulawarga anu super beunghar (disebut illuminati, Rothschilds, Rockefellers dll.) parantos dijaga 2 0 0 TRILLION dipisahkeun saprak 2 0 0 7 parantos aya! Kusabab aranjeunna gaduh gaduh gaduh langkung tina 8 5 0 TRILLION (teras diperkirakeun, panginten ayeuna deui) anjeun tiasa ngabayangkeun yén aranjeunna henteu luput 200 juta triliun. Éta 200 triliun salaku bank piggy parantos nyandak dunya sadunya, anu ayeuna kajantenan. Dina tulisan anu sami, anu kuring hanjakalna henteu gaduh hubungan deui, éta ogé nyarios yén jumlahna milarian jalma di luar kulawarga ieu, janten bumi, diperkirakeun ukur 40 triliun. Tarjamahan ieu ngagaduhan 2 kali tina artos artos, sabab sakumna penduduk bumi mangrupikeun 0 miliar jelema.
    2 0 0 triliun, upami anjeun gaduh 850 triliun mangrupikeun uuran. 2 0 0 triliun 200 sareng 18 enol, janten saleresna: 2 0 0 miliar x sajuta. Dina tulisan anu sami éta ogé nyarios yén tina pot éta, dina waktos Panyandakan waktos ieu, salah bakal mayar sadayana pamaréntahan ALL henteu terbatas sadaya nagara, APABOT PERNIAGAAN mayar hak pengambilalihan ieu !!! Tekenan ieu disimpen dina tulisan éta
    `dina Panyandakan Panyimpanan`, sareng KANGGO naon éta hargana. Tujuanana pamustunganana sacara épéktip ieu mundur
    sareng artos henteu penting.
    Tulisan masih tiasa dipendakan, tapi hapunten teu gaduh link, lami pisan. Pasti bakal aya komentator anu emut tulisan ieu?

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup