Jaman jero kulawarga 'jurig' PsyOp pikeun ngaleungitkeun sagala kabébasan sareng perkenalan 'pikiran pulisi' (bagian 3)

Filed dina warta analisis by on Oktober 22 2019 10 Komentar

Kulawarga jurig, bapa jurig, putra jurig. Jurig jurig pas bakal aya di kebon jurig, kumargi carita jurig kedah tetep seru sareng "dipercaya". A PsyOp ngenalkeun pulisi pamikiran George Orwell sareng tiasa ningal unggal tukangeun panto hareup tanpa nawaran milarian. Carita anu dipasang dina pikiran anjeun unggal dinten ku De Telegraaf; koran anu ogé ngadukung rézim anu ngalaksanakeun serangan di '40 /' 45. Sareng panerapan anu narajang éta datang deui ayeuna.

Anu panerapan razia nembé badé écés salami mimiti Merak disiarkeun ngeunaan carita hantu ieu. Janny Knol, timbalan ketua pulisi (henteu dipikanyaho gender), kuring nyarioskeun yén pulisi sateuacana nuju ka kebon hantu kusabab aya kacurigaan ku ayana perkebunan rumput. Tapi, saurna, pulisi teu tiasa katingali di jero, kusabab bapak jurig moal ngantepna. Anjeun parantos terang yén panerapan énggal damel di dieu anu kedah ngaleupaskeun halangan pikeun ningali tukangeun panto hareup, ku kituna urang ogé bakal nyiptakeun rohangan pikeun serangan dina waktos ayeuna. Buleud-buleud dimana sadaya anu nyatakeun nyimpang ideu tiasa diangkat.

"Ah, Vrijland, naha anjeun rada jauh ayeuna? Naha anjeun badé saeutik gélo?"Naha anjeun kantos naroskeun patarosan anu sami ngeunaan laporan média? Naha anjeun kantos kritik ka manajer persépsi anu dibayar saé sareng dibayar saé pisan, leres, méja tamu anu péngkolan; jenis sapertos Jeroen Pauw? "Nya, sakapeung aranjeunna rada kritis!"Leres, aranjeunna ngalakukeun arah anu ngaganggu anjeun tina bohong gedé sareng ngajaga carita dasar. Naha anjeun teu acan sadar? Sakabéh carita ieu sigana henteu aya ngan ukur operasi psikologi (PsyOp), sapertos di bagian 1, bagian 2 en bagian 3 tina tulisan kuring. Éta bakal dilakukeun upami anjeun baca tulisan éta sareng saham, supados teu aya anu tiasa nyebatkeun:Wir haben es dulur misan".

Putra spanial Jan, anjeun terang yén putra anu ngodok deui birang 5 pikeun ngangkat alarem ageung ngeunaan "kamerdékaan anu teu sah" ku bapak, ayeuna maénkeun peran nempatkeun agenda LGBTI dina peta. Kusabab urang langsung gaduh salah sahiji topik penting, dimana kaayaan anjeun bakal nyayogikeun anjeun engké psikologis tiasa ngalungkeun sél pikeun observasi. Salaku conto, upami anjeun ngagaduhan bantahan pikeun propaganda LGBTI di sakola primér, anjeun ayeuna bakal dikaitkeun ka bapa jurig ti carita hantu ieu. Barina ogé, anjeunna nyandak barudak na kaluar sakola sareng anjeunna pikeun hubungan jalu-bikang. Ieu écés tina pidéo deepfake geulisna, numutkeun De Telegraaf:

Anu jelas tina hutbah Gerrit Jan van D. naon pandangan na tina hubungan séhat. Numutkeun tatanan Gusti, lalaki kedah ngalebetkeun hubungan sareng hiji awéwé. Upami anjeun henteu ngalakukeun éta, maka anjeun dina 'cinta kotor', anjeun teras nangtung sacara spiritual nepi ka ankles anjeun dina 'cai kokotor', saur Van D. dina salah sahiji khutbah na.

Pisan pinter sareng program canggih anu urang saksian. Bapa Gerrit Jan (anu mangrupikeun 'bapa jurig') gaduh 'pandangan hantu' sareng tétéla ngagaduhan anu sanés ngalawan jinis. Sareng tangtosna mangrupikeun pemicu putrana Jan, anu ngimpi ngewa ka Kanada (atanapi anjeunna parantos aya, éta henteu jelas, kumargi teu aya anu jelas). Gambar PsyOp dicét yén bapa badé ngangkat barudak hétértormatif sareng ngantepkeun putra jéngkol jadi homo. Jan badé ngungsi rezim bapakna "John Eagle", éta gambar. Anjeunna sigana malah murag asih sareng palayan bar di Ruinerwold. Éta palayan anu saé anu ngabantosan anjeunna nyauran pulisi.

sumber: visserleeuwarden.nl

Masarakat nuju diurut pikeun siap ngenalkeun pulisi pamikiran George Orwell. Sababaraha urang Walanda anu bakal nentang éta. Kanyataanna, seueur anu bakal mendakan yén jalma-jalma nganggo pikiran anu nyimpang, contona heteronormativity (héteroseksual salaku pakewuh) mangrupikeun pandangan anu dikonci dina tempat latihan atikan (penyediaan perawatan GGZ). Sareng pikeun éta atos pisan rapih yén pulisi henteu deui peryogi nawaran milarian, tapi ngan tiasa lebet. Bapa Gerrit Jan dilaporkeun nyandak barudak-Na ti grup sakola di bumi sabab badé nuturkeun aturan nagara. Ieu sigana nunjukkeun yén murangkalih diajar ngajarkeun normalitas LGBTI sareng anjeunna henteu satuju sareng ieu. Janten upami di lembur anjeun mendakan henteu pantes yén barudak anjeun di sakola primér kedah ngadangukeun séréd ratu anu nyarioskeun yén aranjeunna henteu budak lalaki atanapi awéwé, tapi yén aranjeunna masih tiasa milih gender na sareng anjeun nyarioskeun ngeunaan éta, maka anjeun ogé poténsial dissident. Kulawarga PsyOp jurig ieu parantos parantos diurus éta.

Janten urang ningali persiapan panerbangan razia, tapi kusabab éta henteu deui disebat éta sareng kusabab masarakat dibawa kana mode ditampa ngaliwatan operasi psikologis, teu aya anu bakal nentang perkenalan ieu pamikiran pulisi sareng metode razia na.

Pikirkeun Holland, kuring ningali walungan lega anu laun laun-lahan di dataran luhur tanpa wates, jajaran poppar anu teu diraih nangtung sapertos bulu jangkung di tungtung; sareng di sakumna angkasa kebon anu kasebar di sapanjang nagara, rombongan tangkal, desa, munara truncated, gereja sareng elms dina kontéks anu hébat. hawa ngagantungkeun lemah sareng srengenge lalaunan dibeungkeut ku warna-warna vapor warna abu, sareng di sadaya daérah sora Telegraaf dirangkul sareng kapireng henteu aya kritik.

éntri sumber link: npostart.nl, assercourant.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Dina kontéks anu anéh sareng spooky

    Misteri anu aneh anu disebut rajapati ganda? saprak tersangka ditahan
    kusabab patepungan dua mayit anu teu nyauran ka Martin Luther KingLaan di Diemen.

    Naon patarosan logis, naha aranjeunna kapendak ku saha sareng kumaha? , sadayana tetep dina pamandangan anu teu dipikanyaho, spooky, haunted.

    Sigana aya bab ka-4 sabun, NL leutik.

    Kasangka teu pernah muka panto meer sareng seueur deui naha aya ambulan, saatosna aya dua !!! kaduhung paéh, resuscitated sareng puluhan patarosan ...

    https://www.youtube.com/watch?v=_pO9bWD74Qs

    https://www.telegraaf.nl/video/1290562007/mysterie-flatdoden-verdachte-deed-nooit-open

    https://www.parool.nl/amsterdam/lichamen-van-vrouw-en-baby-gevonden-in-woning-diemen-man-opgepakt~b1f8cce3/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  2. Martin Vrijland wrote:

    Ah, enya éta waktos deui kanggo pesen anyar di Telegraaf .. bakal aranjeunna jaga di garis Facebook kuring?

    Naskahna tiasa dipasang babarengan:
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/733860460/dit-is-het-huiveringwekkende-lesmateriaal-van-de-spookvader
    (gratis pikeun maca dina modeu Inognito browser Google Chrome)

    Kuring yakin yén satengah gareja di Walanda percaya ka malaikat sareng sétan. Kanyataanna, milyaran jalma di dunya percaya ka malaikat, sétan atanapi jinns (numutkeun Islam).
    Kitu cenah urang ngantosan siaran Pauw salajengna dimana ahli kultus bakal ngajelaskeun kumaha luar biasa ideu John Eagle éta!

    Dimana Peter R. dina carita ieu? Oh enya, éta tangtosna bakal disebut upami ujian DNA anu dilakukeun kanggo indung jurig anu dipendakan! (tapi éta ngan ukur ide ngeunaan naon anu bakal dipidangkeun dina skrip)

  3. Keyboarde wrote:

    Salah sahiji kacindekan kuring saatos maca tulisan anyar dina situs wéb ieu:
    Urang kedah sadayana ningali yén éta, diantara hal séjén, hak-hak di handap ieu henteu dileungitkeun tina kami, kusabab hak ieu bakal sok kaancam ku jalma sareng lembaga anu milari langkung kakuatan sareng kakawasaan:

    - hak nampik milarian tanpa pesenan ti hakim

    - hak pikeun pilihan pendidikan bumi (jéntré dina kaayaan kualitas tangtu)

    - katuhu pikeun nampik vaksinasi

    - hak pikeun mertahankeun diri

    - hakna pikeun damel pilem di kantor salami anjeun teu ngaganggu aranjeunna dina padamelan na

    • Martin Vrijland wrote:

      Tapi di luhur sadaya: hak pikeun 'pikir naon anu anjeun pikahoyong'
      Kana bubuka mikir pulisi.

      Pikiran anjeun, éta manusa percanten "hantu." Ngeunaan 5 milyar jalma di dunya ngalakukeun éta. Nasrani sareng malaikat sareng détan, umat Islam ditto sareng Nasrani Kristen percaya yén Gusti ngutus Roh-Na Suci dina pan Pentekosta. Ku sabab kitu urang gaduh liburan Whitsun.

  4. Keyboarde wrote:

    Hatur nuhun salian ti éta, éta salawasna turun ka éta.
    Unggal jalma ngagaduhan hak mikir / percanten kana naon anu anjeunna pikahoyong, ogé hak pikeun ngalakukeun sasuai, salami ieu teu ngalanggar hak sareng kabébasan batur.

    Logika moralitas henteu sesah pikeun mikir jalma, sareng anjeun henteu kedah satuju silih pariksa dina detilna.

  5. Keyboarde wrote:

    Sareng perkawis wartosna nyalira, éta énggal-énggalna betapa ageung / terperinci ngalaporkeun ngeunaan ieu, sareng ieu memang nunjukkeun niat dasar. Naha éta tujuan ieu pikeun ngahibur jalma anu beroperasi dina jam magrib, atanapi pikeun nyorong parobahan dina panerapan, henteu aya ide. Kanyataan tetep yén urang kedah ngajaga hak-hak kami sareng anjeun ngabantah kanggo ieu, kuring pikir éta mangrupikeun hal anu saé.

  6. ZalmInBlik wrote:

    tingali éta direngsekeun, teu kedah janten jalma susah. Cukup nyandak kaluar sareng uji….

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4900756/jongeren-ruinerwold-familie-dna-vader-geisoleerd-opgesloten

  7. Naha rék terang? wrote:

    Kajadian khusus akhir-akhir ieu. Ayeuna, saatos kasus Anne Faber, hakim ogé parantos nampi peran duaan salaku psikolog. Perusahaan komérsial ayeuna ditugaskeun peran dual salaku pulisi ...

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4900571/fraude-verzekering-verzekeringsfraude-openbaar-ministerie-om

  8. kaméra 2 wrote:

    Ibu van Ruinerwold henteu dikubur, tapi cicingeun disauran numutkeun kana Telegraaf, via via
    Numutkeun kana telegraph
    Crematorium ngaleupaskeun file anu khusus, naon anu kedah urang lakukeun deui?
    ku. Indung henteu dikubur, tapi numutkeun bola kristal tina Telegraaf.
    Teu dikubur di kebon tapi dikubaran ku anu disebat "file khusus".
    Kami henteu diidinan ngaluarkeun detail, tapi?

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2021026523/moeder-ruinerwold-gezin-in-geheim-gecremeerd

    • Martin Vrijland wrote:

      Jalma sareng pandangan Kristen dina kahirupan henteu biasana cremate kusabab kapercayaan dina 'deui wétan'.
      Tapi aranjeunna maca kalayan ieu, janten ngantosan spin salajengna ..

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup