Kumaha anjeun tiasa maksakeun pamaréntahan pikeun ngarobih bari teu mirip jisim?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 8 2019 8 Komentar

Sumber: rtlnieuws.nl

Kami parantos ningali seueur protés dina sababaraha minggu kamari sareng écés yén seueur patani, tukang sareng seueur sanés anu ambek. Upami hal sapertos kieu kajantenan, anjeun bakal ningali yén politikus sareng média anu badé ngalakukeun kontrol karusakan. Program televisi sapertos Jeroen Pauw hususna mangrupikeun master dina kontrol karusakan ieu sareng dina ngatur persépsi.

Pagawe asuhan nonoman kedah dijaga ngalawan kekerasan kolot anu ambek da teu sepuh ambek anu dilindungi tukang nyiksa kira-kira mesin pompa artos-seueur dimana seueur anu hirup, sering henteu ningalikeun kasangsaraan pribadi. Prajurit kudu dijaga ngalawan politikus anu percaya yén bom ngabunuh ogé ngabunuh. Upami patani ambekna, bahkan koran propaganda nomer 1 siap ngalaporkeun yén seueur jalma di Walanda percaya yén nagara parantos nerak léngkah héjo. Upami éta sadayana kaluar tina tangan anjeun badé nutup bocor diri anjeun. Sigana seueur jalma Walanda ngan hudang nalika hits sorangan dompét atanapi padamelan anu aman. Kamanusaan biasana sigana sekundér pikeun tugas atanapi karir nyalira, tapi upami dompét atanapi kaamanan nyalira, langkung kéngingkeun pambrontakan.

2019 Khususna, nya éta taun dimana sadaya kelompok profésional digawé langsung atanapi henteu langsung pikeun nagara katingali diancam, diserang atanapi dibunuh. Henteu ngan ukur pengacara, tapi ayeuna ogé kurator, staf perawatan nonoman sareng wartawan kedah nampi perlindungan nagara. Naha éta panginten nyarioskeun perkawis pikasieuneun anu aya dina masarakat sareng ku kituna seueur penderita pribadi anu disababkeun? Wartawan mangrupikeun korban tina geng kriminal anu disebut, tapi sigana sacara utamina pikeun tujuanana ngan pikeun propaganda profesional pikeun terus ngahasilkeun berita palsu anu teu jelas. Teu kabantosan? Nya, tangtosna didirikeun saé, sabab berkat carita wartawan sareng manajer persépsi di taun-taun ayeuna, urang ayeuna gaduh saksi makuta anonim atanapi sumber anonim sareng sacara harfiah sadayana tiasa diwangun sareng percobaan ku média ayeuna masihan gantung umum.

Upami hal-hal ieu teu meunang dibeungkeut, anjeun teras parantos ngatur oposisi dina bentuk serikat dagang sareng rapat politik. Anjeun sigana émut kumaha Wim Kok janten politikus ti pamimpin padagang serikat. Kesatuan padagang aya anu gaduh resistansi dina masarakat niup uap sacara teratur. Sarua lumaku pikeun partai politik sareng lalaki hareupeunana. Satiap rasa di masarakat tiasa diukur via sistem data ageung atanapi ningali tokoh sareng tiasa dipangaruhan via radio, TV sareng média sosial anu ngurus diskusi na. Sareng upami ngancam salah henteu salah, anjeun ngirim pulitikus di limosin menteri mahal na di cocog sareng dibarengan ku seueur kaméra pikeun ngala-ngala jalma nganggo omongan wol, anu nunjukkeun pamahaman anu disebut, tapi pesenna aya hiji tetep tina "éta diperyogikeun sareng urang kedah kitu". Naha anjeun nyangka yén Mark Rutte bahkan prihatin kana dompét anjeun atanapi kasabaran? Naha anjeun nyangka yén malah saurang politikus atanapi manajer persépsi anu dibayar pisan dina tabung prihatin kana kasihatan anjeun? Teu.

Sumber: wikipedia.org

Janten upami urang hoyong dasarna ngarobih hiji hal di masarakat, maka urang henteu ngan ukur kedah ngarebut wahana upami naroskeun diri urang, tapi teras waktuna pikeun ngamimitian ningali dasarna salah. Pikeun éta anjeun leres-leres kedah ningalikeun média sareng politik. Tingali saluareun irung anjeun. Ieu utamina nyababkeun parobihan dasar dina diri urang, kumaha persépsi urang dunya sareng kumaha gampang urang maén. Upami urang mimiti ningali sadaya cara anu dimaénkeun sareng dimanipulasi, urang ogé tiasa ngarobih zat dina tingkat dasar. Éta moal mungkin ku cara nempatkeun tipp-ex dina layar. Kanggo ieu urang kedah nyababkeun panyabab hiji-hiji. Urang kedah ngalakukeun trik sareng tipu daya sadaya lapisan ningali ngaliwatan program sareng ngahurungkeun jauh tina tipu daya sareng tipu daya na. Dasarna urang henteu ngan ukur nyarioskeun ngeunaan politikus, manajer persépsi média (sapertos Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, jsb), tapi ogé ngeunaan oposisi dikendalikan dina politik, union union sareng dina bentuk infiltrasi kana masarakat.

Dina buku anyar kuring ngabahas sadayana lapisan tipuan sareng kuring ogé nganggo solusi anu jelas dirumuskeun. Waktosna pikeun leres-leres ngagaduhan kana aksi sareng anu énggal-énggal dilaksanakeun dimimitian ku ningali sadaya lapisan pamrentahanana dina kanyataan sakumaha anu ayeuna urang pikirna. Naha anjeun daék ngajual buku Vrijland anjeun? Kuring parantos nyerat 7 dina situs wéb ieu sacara sukarela pikeun mangtaun-taun anu ngagaduhan hargana pikeun kuring. Nanging, kuring teu tiasa nyimpulkeun taun 7 langkung saé tibatan dina buku, sareng éta kenging kuring nyandak masalah. Singkat sareng ka titik, tapi kaca jelas sareng ditulis nganggo kanyaah. Kuring nempatkeun pisan tanaga pikeun pisan, kusabab dina pamanggih kuring aya anu peryogi robih. Nya éta waktuna pikeun parobihan sosial anu utama sareng anu ngan ukur tiasa sumping upami panon kabuka gloriously sareng dina sagala cara. Kuring atos dilakukeun ku panghadéna. Diuk kénéh atanapi ngalih. Naha anjeun ilubiung?

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Abdi bantahan anu parantos aya didinya leres-leres minimal.
    Naon anu ngahasilkeun protés! Nada. Upami anjeun protés anjeun leres-leres kedah teraskeun dugi ka parantos ngahontal anu teras hideung ku bodas. Upami teu kitu, para imigran 'elit' ngan ukur nyenangkeun anjeun sareng aranjeunna parantos ngeureunkeun protés minimal kana akun skrip maranéhanana yén hiji poé protés.

    • Martin Vrijland wrote:

      Nyatana, aranjeunna sigana gaduh puki di organisasi sorangan ..

      "Cara anu pangsaéna pikeun ngadalikeun oposisi nyaéta mingpin éta diri"

      • Zonnetje wrote:

        Éta leres, kumaha éta jalanna, tapi sakumaha anu ceuk kuring sateuacan, "Kabeneran kami hirup dina" aturan hukum. " Batuk.
        Bandingkeun kaayaan ayeuna salaku campuran tina skénario George Orwell sareng dunya gagah Huxley anyar. Campuran ngeunah, coctail, henteu tiasa kantun. Cheers Sok langkung nganggo skrip anjeun.

  2. Naha rék terang? wrote:

    Nalika kuring ngadatangan kolotna kuring ningali ieu dina tipi:

    https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/actie-bij-belastingdienst-ouders-in-de-schuld-door-wispelturige-fiscus/

    Butuh sababaraha waktos kuring teu ngarti naha aya sengit sareng émosional (sareng dina pamanggih kuring teu profesional) réspon kana topik ieu ku Renske Leijten. Dina tungtungna merhatoskeun sakedik jalma-jalma saeutik tina 8500 anu saha pisan ngaganggu, tapi aya panyalahgunaan anu langkung ageung dina pamaréntahan. Dugi ka menit 22: 05 jaman ayeuna mantra trendi ayeuna diulang dina bentuk sabalikna ku paméréna: "Tapi kumaha goréng ieu, ieu mangrupikeun pamaréntahan anu péngkolan ngalawan wargana". Maksad kuring ku éta nyaéta pamaréntah kedah ngajagi wargana tapi gagal ngalakukeunana.

    Dimana urang mendakan menteri sapertos kitu anu ngumumkeun éta kuat? "Pamarentah aya pikeun ngajagi wargana sareng parantos gagal gagal."

    Sakapeung kuring ampir kagum kana kumaha efisien padét anu dianggo. Kolot kuring sepuh dina mode "éra !!" Kadang-kadang kuring hoyong terangkeun ka kolot kuring kumaha perhatianna dikaluarkeun tina naon anu leres-leres dibenerkeun ku janten jero janten topik anu rada leutik tapi émosional.

    Samentawis éta kuring lirén kana usaha-usaha. Upami psikolansi ngajadikeun penampilanna (diaksés via nomer telepon 11-11, saé, dua kali nomer madness, lache!) Kuring sieun yén kuring bakal disebut dina tahap awal ...

    • Martin Vrijland wrote:

      The psycholance:

      "Angkutan anu leres dipikabutuh kumargi jalma anu henteu ngalakukeun kalina pidana henteu kalebet mobil mobil pulisi. Salaku tambahan, ambulan sering henteu perlu dina hal ieu. Ku nganggo angkutan anu cocog, jalma-jalma ieu diangkut sacara profésional dina cara anu aman, pikaresepeun, teu stigmatizing. Subsidi parantos dileler kanggo pilot anu cocog ku angkutan ZonMW salami sataun. Salila periode ieu, bakal diawasi sabaraha sering sareng iraha transportasi anu cocog dianggo. Sareng ogé kumaha hal ieu dialaman ku jalma diangkut: jalma-jalma anu kalakuan lieur sareng jalma anu dipikacinta. ”

      Hayu di George Orwell ... naha anjeun hartosna kalayan pidato anyar?
      "Diangkut ku cara anu aman, pikaresepeun, non-stigmatizing, sacara profésional"

      • Martin Vrijland wrote:

        Psikolansi mangrupikeun rumit ngeunaan tugas anu parantos dipasihkeun ku pamaréntah pikeun ngawujudkeun pendekatan jalan anu leres pikeun 1 Oktober 2018 kalayan kalancaran jalma-jalma anu ngagaduhan kelompok target anu kabingungan.

        • Naha rék terang? wrote:

          Damn, kuring henteu terang yén hal sapertos anu nyetir di sekitar! Untungna kuring cicing di kulon nagara!

          https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/150789/Psycholance-rukt-in-tweede-jaar-bijna-900-keer-uit

          Kutipan tina tulisan di luhur:
          "Tapi, pulisi kedah rutin ngawasi psikolansi. Lajeng agén nyetir pikeun kasalametan para karyawan. Dina taun kadua yén psikologi dijalankeun, paningkatan agresi leutik tiasa katingali. "Éta tangtosna ogé kusabab kami ngajalankeun langkung, tapi pulisi ogé terang dimana urang milarian urang," jelas Hendriks. "Sareng sapertos komunitas, aya ogé paningkatan agrésif sareng urang."

          Tatangga kuring saacanna parantos nyambut damel janten lanceukna ambulan sadaya hirupna. Kuring naros upami agresi ka arah tanaga ambulan parantos ningkat dina sababaraha taun. Jawabanana jelas: "Henteu, éta tetep sami sareng sadayana taun-taun éta. Bédana nya éta hatur nuhun kana smarthpone sareng média sosial, batur-batur sanésna kuring sakapeung parantos terang sateuacan kuring balik deui di tong. ”

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup