Kumaha bahaya 5G nyaéta sareng kumaha rahasia dipasang

Filed dina warta analisis by on August 16 2019 10 Komentar

Dua kali dina dua taun, langkung seueur ti 500 sapi pasangan ti Maatschap Visser-Bakker ti Menaldum lengkep panik. "Sapi berjalan dua kali di nagara sareng ngangkut Anggar", Saur Dieuwke Bakker. "Éta ngarugikeun urang sababaraha sapi. Anjeun tiasa ngabayangkeun yén upami langkung ti sapi 500 ngapung di mana waé, éta bakal nyababkeun pisan."Sapi di kandang teu stabil deui sababaraha kali. Saatos pariksa dina poék sakedap, mitra éta parantos kéngingkeun liwat perusahaan pamasangan lokal yén tés 5G dilakukeun ku tihang caket dieu. "Kami mikir aya kasempetan anu hadé pikeun sabab ayana."Sapi ogé nunjukkeun kalakuan nyimpang di kebon susu Freerk Abma ti Oudehorne. "Sapi sadayana langkung milih ngagolér dina tonggong lumbung." Anjeunna ogé ngajantenkeun hubungan antara menara pangiriman anu caket, dimana éta dilaporkeun uji ogé parantos dilakukeun ku jaringan 5G anyar.

Pesen di luhur asalna tina halaman Facebook 'Patani antara anu séjén". Salaku budak alit kuring teras ngalangkungan jukut lapangan di kebon leutik Menaldum éta. Abdi nyéép waktos budak kuring di dinya sareng sering milarian endog pangkonan di lapangan jukut. Hasilna, kuring ogé terang yén ieu mangrupikeun patani munggaran di Belanda anu ngagaduhan parlor milking otomatis. Sapi sapi ngagem kerah sareng pamancar sareng otomatis dibawa kana jinis cincin di mana cangkir nyeuseup sacara otomatis dipasang dina udder. Kerah sareng pamancar mastikeun yén unggal sapi nampi jumlah anu leres dina feedna sareng di susu dina waktos anu pas. Sangkan urang nyarioskeun ngeunaan patani anu terbuka kana téknologi sareng sapi anyar anu biasa leumpang di jalan nganggo pamancar. Radiasi ti masker 5G kedah langkung jauh tibatan anu diperyogikeun sareng kerah sapi.

Dina poto profil anu diposting sareng tulisan ieu anjeun tiasa ningali lampu jalan ti désa rustic leutik di kidul, Eropa, dimana 30 nuju nyetir kaldé kalayan gerbong taun ka pengker. Éta kota kota rustic éndah kalayan komunitas fishing anu meriah. Anjeun jarang ningali pulisi sareng aranjeunna praktis henteu ngaganggu nanaon atanapi saha. Lantern heubeul mangrupikeun poto utama sareng dina bagian dipiguraan warna beureum anjeun tiasa ningali lampu jalan anu anyar anu disimpen gancang dina bulan kapengker. Lantern-lantern énggal ieu henteu ngagantung sakitar saratus meter biasa, tapi dina jarak anu langkung pondok ti silih. Saatos Ngazum dina sirah lantern anyar, simbol anténeu tiasa diakui sacara jelas. Penduduk-penduduk lokal kedah terang yén jaringan anu ngagolékkeun anu berpotensi ngagaduhan kamampuan pikeun ngahontal pangaruh anu kajantenan ku sapi-sapi ti kampung dimana kuring dewasa.

Anu teu dipikanyaho seueur nyaéta yén frékuénsi masker 5G pakait sareng anu dianggo ku sistem kontrol balaréa. Kami henteu terang yén, kusabab nalika rompi konéng kami ningali protés kana warta (sareng anu dipikaresep) yén meriam cai masih dianggo. Nanging, éta baheula, tapi média sigana henteu nunjukkeun teuing ngeunaan éta, sabab terang yén antena 5G beroperasi dina frékuénsi anu sami. Kenal sareng sistem sapertos kitu tiasa ngawartosan seueur teuing jalma. Gelombang Millimeter-5G-Control Millimeter dipaké ku militér AS dina bedil anu disebarkeun ku jalma-jalma anu disebut Sistem Denial Active. Ngagunakeun gelombang miliméter frekuensi radio dina sakedik 96 GHz pikeun nembus lapisan kulit 1 / 64 inci luhur dina jalmi anu ditarjamahkeun, sareng langsung ngahasilkeun sensasi pemanasan anu henteu teratur anu ngajantenkeun kabur. Tingali video ieu ningali kumaha jalanna. 5G ngoperasikeun frekuensi anu sami sareng sistem kontrol balaréa ieu sareng tiasa dianggo pikeun pangaruh anu sami.

Dina pidéo di handap ieu anjeun tiasa ningali penjelasan langkung seueur naha 5G kedah salempang kami (baca handap).

Ku sabab kitu ngahalangan yén nempatkeun lantern sapertos ieu di antawis hiji populasi anu sigana dina jahiliah lengkep nawiskeun kasempetan pikeun ngabantosan jinis pemberontakan anu aya dina pucukna. Kami diajar tina presentasi DefCon ku Richard Thieme yén éta sigana ogé tiasa waé kana implan kana otak manusa ayeuna (tempo di handap). artikel ieu). Tangtosna, sadayana bakal dipecat ku seueur salaku "téori konspirasi," tapi urang ngan ukur nganggo téknologi mainstream di dieu. Janten teu konspirasi balik éta. Aranjeunna fakta ilmiah.

Kalayan jaringan 5G operasional di kota-kota, ku sabab anjeun ngagaduhan sistem kontrol balaréa anu tiasa ngajaga populasi na kana kandang iraha waé. Janten anjeun panginten tiasa ngalakukeun pangaruh émosional sareng pangaruh sacara utami (sapertos ngarobih kenangan). Pas kami ngalaksanakeun léngkah salajengna, nyaéta salah sahiji sambungan otak Neuralink, éta janten pesta pikiran-kontrol pikeun manajer jaringan. Yén 5G kedah tangtosna dipasang ka 'internet mahluk'mungkin. tapi upami salah sahiji hal na nyaéta otak manusa sareng awak manusa, maka urang kedah ngalukis sirah anu langkung awal. Kalayan téknologi sapertos CRISPR-CAS12, bahkan génom manusa tiasa diadaptasi sacara online liwat jaringan 5G. Éta ogé sanés téori konspirasi, tapi élmu keras. Ku sabab éta baca artikel ieu pikeun manggihan kumaha jaringan 5G tiasa maénkeun peran utama dina transhumanization manusa (transformasi ti manusa ka cyborg sareng fusion sareng AI). Sareng maca artikel ieu manggihkeun rencana anu langkung ageung di dinya.

Naha masih bakal aya jalma anu condong asupkeun halangan? Atanapi anteneu anu parantos aya sareng kacenderungan ieu parantos diteken?

éntri sumber link: whatis5g.info

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Danny wrote:

    Anu ku kuring dipikahartos di tempat sanés nyaéta 5G mangrupikeun jenis "senjata énergi anu diarahkeun", dina harti yén éta henteu ngan ukur masihan frékuénsi anu ngagaduhan bidang / kisaran anu tangtu tapi diarahkeun dina arah anu tangtu sareng tiasa silih ganti antara target anu béda. ambéh aranjeunna sadayana ngagaduhan kisaran anu saé.

    Salajengna, kuring henteu terang seueur ngeunaan éta, sareng éta ukur titik, teu aya anu terang yén terangna ogé.

  2. guppy wrote:

    Vodafone nyatakeun dina situs wéb anu anteneu 4G ayeuna tiasa digantian ku antena 5G. Upami kitu maka éta hubunganana sareng kanyataan yén antena aya di gunung-gunung sareng aya anu ningkat-rendah.

    Kalayan carita ieu éta carita anu sami, naha urang ngantep éta lumangsung atanapi naha urang motong kabel? Teu aya jaringan pikeun henteu nganggo kabel.

  3. guppy wrote:

    Abdi mah sanés nyarioskeun Vodafone Belanda tapi ngeunaan Selandia Anyar. Aranjeunna mimitian ku 5G di Auckland, Wellington, Christchurch sareng Queenstown. Ulah nyangka yén tatanan dunya anu énggal aya dina waktos anu jauh, éta sakitu-kalebet diperyogikeun.

  4. Zandi Panon wrote:

    "Badan Pamaréntahan (pamaréntahan sentral, propinsi, kotamadya sareng papan cai) kedah nyayogikeun aksés umum kana prasarana umum, kalebet perabot jalan (sapertos tempat bis beus sareng lampu lalulintas) pikeun panempatan sél leutik"

    https://www.internetconsultatie.nl/telecomcode
    https://www.hugoschooneveld.nl/inhoud/blogs.php

    Kalayan amandemen ieu hukum, moal aya deui halangan pikeun ngagulung 5G nasional tanpa wangun oposisi. Warga sareng panguasa lokal henteu gaduh pilihan pikeun ngeureunkeun ieu. Antenna bakal ditempatkeun kira-kira unggal ratus ka dua ratus meter, di lampu gantung, nyertakeun manhole, tempat-tempat bis jeung 'perabotan jalan' anu sanés.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup