Upami nubuat anu parantos dilaksanakeun, nya eta buktina yén kapercayaan anjeun aya bebeneran?

Filed dina warta analisis by on June 17 2019 24 Komentar

Sumber: wordpress.com

Seueur pamiarsa ningali minuhan nubuat minangka tanda anu kapercayaan-benerna na. Pikeun anu henteu resep agama, kuring rek ngomong: pikir deui, sabab politik dunya sadayana didasarkeun kana kapercayaan agama. Upami anjeun henteu nganggo éta, anjeun ngan saukur henteu nengetan. Kunaon nya éta kaayaan Israél diadegkeun, naha seueur urang urang Yahudi indit ka Paléstina, naha Trump didéklarasikeun Yerusalem ka ibukota Israél taun ka tukang, sareng anjeunna nyatakeun yen Golan Karyadi milik Israél? Alesan agama sareng nanaon sejenna. Motif agama beracak dina sadaya gerakan politik utama di sakuliah dunya.

Upami hal éta lajeng ngawujudkeun serat umumna dina prosés ageung, anjeun sabenerna henteu bener-bener pinter upami anjeun teu hoyong ningali thread umum atanapi malah waé anu ditolak. Agama mangrupakeun hiji hal anu kedah kami nengetan serius, sabab éta nyaéta faktor pitunjuk dina politik dunya. Bentukna aorta sadaya prosés pulitik nu tiasa urang manéh sabudeureun urang unggal dintenna. Anjeun tiasa parantos mutuskeun diri anjeun teu hoyong janten agama atanapi agama, tapi nolak pentingna agama dina panggung dunya mangrupakeun hal-ati kawas anu ngolak 70% tina bumi katutupan ku cai.

Jadi lamun anjeun geus nyokot kapala anjeun kaluar pasir ngeunaan pangaruh penting agama dina politik dunya, maka urang tiasa ningali naon perananana. Lamun anjeun bener diajar ieu sacara serius, anjeun bisa manggihan yén loba kolega, tatangga atawa kenalan anjeun nebus ramalan; kapercayaan naon bae anu ditahan. Anu ngandung harti yén urang tiasa dicindekkeun yén jalma-jalma yakin yakin yén ramalan-ramalan ieu parantos sajati atanapi bakal leres. Jadi upami milyaran jalma percaya kana hiji hal sareng éta, anjeun tiasa masihanna kana hal ieu, upami teu tiasa, anjeun mung milik minoritas. Sababaraha jalmi percanten yén bakal aya mesias, yén bakal aya anti-Kristus, sareng yén bakal aya perang saenggeusna kanggo Yerusalem. Ngan ukur terang yen anjeun tiasa ngarti kunaon, upamana, Yerusalem jadi penting dina agénder pulitik loba gerakan. Eta téhnik séjén lamun anjeun teu nyokot waktu pikeun delve kana éta urusan sabab anjeun milih kalibet dina bade kaluar, gawe, Mayar tagihan, roti jeung kaulinan, dst. Dina pendapat abdi, nya éta sakuduna (atanapi rada penting: penting) pikeun nyelupkeun perkara ieu. Ciamis Kusabab teras anjeun ngartos kana naon anu bade dijalankeun di mana 'kamana'.

Kuring nampi seueur réaksi boh ti urang Kristen sareng Islam sisi anu kajadian tangtu aya buktina tina minuhan nubuatana. Patarosan kuring hoyong parantosan jalma ieu di handap ieu: nyaéta kanyataan yén aya hayam leumpang di buktina yén endog éta munggaran didinya? Anjeun tiasa manggihan yén pertanyaan nu aneh, tapi ku naon atuh maksudna nyaéta yén kanyataan nubuat teu merta ngabuktikeun yén ageman anjeun kabeneran. Meureunna pamaca mimitina kedah diajak diri naha maranéhna teu neangan bukti naon anu ditarajang saprak budak leutik. Kuring ogé parantos angkat sareng dogma Kristen, tapi upami anjeun estu nyedakeun kersa luar kotak anjeun, anjeun moal tiasa nyangkep dina gelembung anu anjeun tos dijieun. Sieun nyésakeun gelembung Kristen anjeun atanapi sieun ngaleungit langkung ti gelembung Islam anjeun dumasar kana sieun hukuman naraka tur leungit hadiah grand di alam baka. Kuring nyuhungkeun hampura, tapi saha jalma anu teu gaduh kawani pikeun kantos pikir di luar jalma kerangka dasar nyaéta, dina pamanggih kuring, hare nyingsieunan.

Nalika nubuatana leres, seueur ningali bukti pikeun iman. Contona, klik link ieu ningali kumaha saksi Yéhuwa urang ningali acara anu tangtu sakumaha nubuatana. Di handap ieu link ieu anjeun bakal manggihan kasimpulan pondok tina naon visi Christian nyaeta tina nubuat anu bakal leres leres; dicatet yén anjeun deui gaduh bédana antara sagala jinis 'gerakan Kristen'. Gerakan Evangelis atanapi Baptis deui pikir béda ngeunaan Kala kajadian ti ngarombak Kristen sarta ku cara ieu anjeun tiasa ngadamel daftar sagala rupa beda-beda, dumasar kana bédana dina tafsir Alkitab. Kami ningali anu sami dina sisi Islamis sahingga anjeun sabenerna ningali pintonan anu pakait sareng anu ngagentungkeun dina sadaya ageman dunya utama. Mangka aya sababaraha kasaruaan antara Islam, Yahudi sareng Kristen. Kuring ninggalkeun kumisan agama-ageung dunya utama di dieu, tapi prinsipna urang ningali prinsip dasar anu sarua unggal madhab ku cara anu béda. Sanajan kitu, anu tilu disebutkeun mangrupakeun sakabéh sistem kapercayaan Abrahamic. Najan kitu, kaum muslimin percaya yén imananna ngabenerkeun yén Kristen, sarta ku urang Kristen percaya yén Islam ngagambarkeun iman nabi palsu.

Pondokna, sababaraha kutipan eta penting pisan antara Islam sareng Kristen (ku anjeun tiasa nyebutkeun yén Kristen parantos dikaitkeun kana Yahudi, sabab saolah-olah iman Yahudi mangrupakeun bagéan rarancang ahir-Kristus):

Islam percaya dina dasar Koran sareng Sunnah (hadits):
Dina datangna Mahdi ("pasah jangji", "pamawa karapihan" atanapi "imam dua-an" atanapi "imam disumputkeun".)
Dina datangna Isa (Isa basa Arab pikeun 'Jesus'.)
Dina datangna tina Dajjal. "The deceiver hébat anu bakal datangna kana bigal a".

Kristen percanten dina dasar Alkitab:
Dina datangna Dajjal
Nalika datang "nabi palsu"
Dina datang Yesus Kristus, anu bakal ngadegkeun kakaisaran dunya anyar.

Kadua ageman percanten mulang Yesus sareng oge percaya datang saurang anti-Kristus; anu disebut Dajjal dina Islam. Candak kasampak pilem ieu mun meunang ide ieu.

Naon atuh keur nyoba ngalakonan ngaliwatan artikel kuring nyaéta merangsang pamaca pikeun mikir ngeunaan naha prophecies jeung kumaha maranéhanana jadi henteu aya tanda anu aya naskah badag. Mukmin agama béda ogé hoyong sasarengan éta. Sanajan kitu, aranjeunna lajeng pastikeun yén naskah dikawasa ku Allah maranéhna; boh allah Alkitab atanapi Allah (dina hal Islam). Najan kitu, kuring ngusahakeun ajak nonton nganggap naha kanyataan basajan anu urang sigana jadi saksi naskah henteu nunjukkeun yén sakabéh program anu geus diprogram saméméhna sareng ayeuna urang hirup di kanyataanana simulatif (dina simulasi). Hartina, éta jalma téh henteu ngabéréskeun yén henteu aya saurang ogé anu ngahampura dosa, tapi henteu aya anu ngalarang. Naha aranjeunna teh supaya hikayat ieu sacara sadar tiasa ngawangun naskah ku cara-cara samemeh aya sababaraha agama anu diperlukeun pikeun nyieun kutub seuneu anu dikir sangkan tiasa nampi perang sareng waktos éta? Bisa jadi yén naskah diwangun ku cara ieu anu aya dina sagala aspek masyarakat dualisme salawasna diperlukeun pikeun mendakan arus dina arah 1 (saperti ku arus langsung tina batréna sareng kutub tambah sareng dikurangan)? Naon éta hutang téh jadi palengke beunghar ku bukti anu anjeun pikir anjeun mendakan pikeun sistem kapercayaan anjeun ti kitab suci anjeun ku kituna anjeun kedah janten bagian tina salah saurang anu ngalawannana?

Mun ku fisika kuantum geus nunjukeun yén aya panitén anu diperlukeun sareng sawatara pamanggihan fisika kuantum anu nunjukkeun yén panitén anu diperlukeun pikeun ngadamel dunya barang, mangka éta, babarengan jeung pamadegan nubuat-agama anu sanés, indikasi urang sabenerna dina hirup simulasi? Kuring nulis hiji runtuyan artikel éksténsif ngeunaan ieu di dieu en di dieu manggih. Ieu saé ngajelaskeun yen aya Allah ti model simulasi. Maksudna nyaéta pembina tina simulasi ieu. Alsota ogé hadé pikeun ngajelaskeun yen aya nubuat anu geus leres tur éta kudu leres. Maksudna naskah atanapi kode sumber simulasi. Upami urang nganggap yén simulasi multi-pamuter, maka observasi anu sarua diperyogikeun pikeun sakabéh pamilon (Gunung Everest kedah di tempat anu sarua pikeun dulur). Ista ngécéskeun ku entang ganda ku fisika kuantum sarta urang ogé mendakan yén prinsip dasar dina ieu Teknik awan jangkar Google dina platform na kanggo simulasi (kanyataanana kanyataanana). Ku kituna aya seueur indikasi yen urang cicing dina kanyataanana matriks na éta kaulinan multi-pamuter. Jadi Anjeun tiasa of datangna kana kacindekan yen anjeun kedah neraskeun naskah agama anjeun dumasar kana kapercayaan anjeun of anjeun tiasa sumping ka kacindekan seueur anu langkung pinter.

Definisi Allah nyaeta: Allah pembina tina simulasi

Naon éta kacindekan seueur anu langkung cinter? Kanggo anjeun leres heula kudu maca runtuyan artikel ngeunaan simulasi. Lamun anjeun bener-bener dimimitian yén kami yakin kamungkinan yen kami hirup dina simulasi, mangka anjeun ogé tiasa ngartos yen simulasi kudu salawasna hormat dina pilihan bebas. Anjeun ngalakukeunanahukum bakal gratis'tiasa anjeunuran éta, sabab haratis bakal program sanés sanésna, tapi saurang waé sanés éta jenis pilem anu hasilna. Hakekat simulasi kitu, anjeun saé anjeun masihan pamaén ka tangtangan sareng hoyong nguji sabaraha saé aranjeunna maénkeun kaulinan. Contona, anjeun henteu ngawangun simulator hiber sangkan pesawat ngapung sareng badan dina autopilot, anjeun ngawangun éta pikeun nguji pilot. Dina simulasi dina sababaraha pamaén Anjeun hoyong diajar kumaha pamaén kalakuanana sacara manual sareng sacara koléktif tur tingal pilihan anu maranéhanana baris nganggo sacara pribadi sareng koléktif. Anjeun tiasa, kumaha oge, nempatkeun karakter non-pamuter dina simulasi nu nuturkeun skrip tangtu sareng cobian ngayakinkeun pamaén dina kaulinan pikeun nuturkeun Aksara éta. Urang sugan we ngakuan peran politik jeung agama di dunya anu aya? Leres, sajauh kuring prihatin.

Kumaha lamun saurang pembina tina simulasi ngaharepkeun yén pamaén sukarela nyerah tujuan ahir? Satuluyna anjeunna kedah nempatkeun karakter non-pamuter dina kaulinan dina posisi penting sareng mastikeun yén pamaén anu henteu maén naskah kalayan aturan peraturan anu henteu pamaen avatars (anu anjeunna tiasa ditempatkeun dina kaulinan) earn kirang titik dina kaulinan. Ku sabab kitu, pembelatan tina simulasi ngagampangkeun gamenya henteu pikaresepeun henteu ulin game nurutkeun aturan. Bisa jadi yén manéhna hayang ngahontal kengingan anu dipikaresep keur anjeunna tanpa ngalanggar hukum gratis? Anggap urang liwat hiji alus pilem teaser geus cocoba pikeun simulasi ieu, tapi ngan dina simulasi didauhkeun kana penemuan yén hal ieu sadaya kirang senang sareng nikmat; nu urang tiasa gering, nuju perang, kedah di lakukeun, tiasa neruskeun sareng saterasna? Urang bisa kudu maen game kaluar, sabab urang parantos nandatanganan kontrak pikeun muterkeunana. Sanajan kitu, lamun pembina tina simulasi éta geus terstruktur kami sareng tetep nyukcruk urang sacara sukarela ngawula anjeunna dina simulasi, teras anjeunna masih ngahormat gratis, tapi urang kedah waspada sareng heran upami anjeunna teu karep bad boga.

Dina pendapat abdi, simulasi ieu dikawasa ku avatars (dioperasikeun pembina, karakter non-pamuter) dina sababaraha arah. Aranjeunna ngagunasikeun naskah ka arah tujuanana ngaliwatan proses-proses agamis sareng pulitik dumasar kana dualitas (sabab duality nyayogikeun arah arus anu langsung diperyogikeun). Dina pamadegan kuring, tujuan anu pamungkas nya éta nyerah kana ngahiji kalayan sistem AI pembina urang; dina basa sejen: tilelep benténg dina simulasi. Dina agama urang kami mendakan dina 'hirup anu langgeng'. Dina transhumanisme (tempo CEO Google Ray Kurzweil) ieu disebut singularity. Datangna hiji inohong anti Kristus atanapi Al Masih kawas ti hawa (awan) cukup gampang aya. Ku cara ieu, saurang pembina game bisa nyieun avatar naék dina patandingan cukup gampang. Upami anjeun mimiti ningali éta sadaya ti éta perspektif, anjeun bakal mimiti nyadar yén éta téh bener hiper-realistis game Sony Playstation, dimana masalah, rarasaan, pikiran sareng sadaya anu katarima ku anjeun ditanggap ku jiwa anjeun (panalungtik / pamuter) ngaliwatan avatar anjeun dina kaulinan (awak anjeun). Ieu téh sabab kitu penting anu anjeun ngalakukeun eta percobaan 'slits ganda' ngarti oge.

Ku kituna lamun yakin yén anjeun tiasa meunang kahirupan langgeng ku jalan nyerat ka allah agama anjeun, anjeun nyiptakeun kasalahan ésénsial dina 2. Mimiti, anjeun cicing salamina sareng anjeun ngan ukur pamuter dina simulasi multiplayer. Sareng nunjuk dua anjeun teras di layanan dina nempatkeun naskah anu ngagaduhan tujuan kanggo ngahubungkeun anjeun saé langkung pasti kalayan ngawangun simulasi ieu. Ayeuna anjeun bisa ngomong:Sumuhun, tapi Allah mah ngan ukur aya hajat!"Muhun, teras sadayana anu rajapati jeung rajapati, gering, gawe duit jeung perbudakan teu tangtu perlu. Anjeun nyerah kana sistem dualistic kalayan aspék positif sareng negatif. Pangwangun tina simulasi ieu jelas gaduh karsa bad; nyaéta anu anjeun dimana kami kudu nyerah sareng janten langkung gumantung. Anjeunna usaha ngahontal ieu ngaliwatan naskah sareng nyipir pangarah tina naskah ieu; Kaulinan nu dilakukeun ku anjeunna di simulasi ieu (dikawasa ku manéhna) dina posisi pangluhurna. Sing saha anu nempatkeun dirina di pabalan-lalulintas kasebut liwat jabatan pos sarta sadaya paduan dibawah nyumbang pikeun minuhan naskah perbudakan. Ku kituna hiji-hijina jalan pikeun henteu naskahna skripil hasil tina simulator Pangalusna kedah ngeureunkeun prosés na naskah. Dibaca beuki dieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta.

éntri sumber link: jw.org

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (24)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Danny wrote:

    Sakumaha sakali David Icke ngajelaskeun:
    Yen jalma boga kapercayaan dipastikeun aya dina 99,9 persen tina kasus sabab kolotna sareng lingkunganana / budaya kagungan kapercayaan éta.
    Henteu sabab geus ngabandingkeun sadayana agama sareng menyimpulkan anu ageman "anu pangalusna".

    Leuwih ti éta, kuring ogé yakin yén kusabab urang percanten yén nubuat keur dijalankeun, hal ieu ogé lumangsung sareng dikonfirmasi.
    Ucapkeun jenis hukum atraksi (pikiran / kapercayaan nyieun kanyataan).

  2. ZalmInBlik wrote:

    Artikel topics, kuring sok nyarios yén ieu nyaéta hiji naskah anu matak minuhan diri, saurang program anu dilumangsungkeun ku umat Islam. Lucifer, najan kuring teu kedah ngalakukeun nanaon, abdi nampilkeun pilihan sareng jiwa datangna kana lampu palsu kawas flies ..

    timer minuhan

    (Atanapi hiji pendapat atanapi prediksi) kabeungkeut dibuktikeun bener atawa leres leres saatos paripolah anu disababkeun ku na ditepikeun.
    ngaharepkeun hiji hal anu goréng bakal kabukti ku kituna nubuatan mungkin bakal ngajadi diri

    Éta karangan anu leres kanggo anjeun teu nyatana 🙂 #noncompliance

    • Zandi Panon wrote:

      idd Anjeun henteu kedah eupan sato galak (sieun), conto anu sanés kumaha biasana kasangka para wawakil master skrip maénkeun massa ..

  3. guppy wrote:

    Howta kumaha éta sadayana Martin!

    Upami Sunda henteu salawasna sareng aya sababaraha acuan, moal aya anu tiasa.

    Ogé satuju sareng Danny, anjeun bakal diprogram pikeun taun 7 munggaran hirup anjeun. Upami anjeun hoyong hapus ieu, anjeun kedah ngolahkeun diri anjeun nyalira. Ieu moal tiasa berpungsi upami anjeuna tiasa lebet kana kotak dipercanten anjeun.

    Upami jalma atawa grup sadayana percanten kana naskah anu sami, teras bakal kajadian.

    Piraku henteu mucunghul anu kitu deui, tapi kuring bakal tetep satujueun ieu planet pikeun kalanggengan.

    Abdi lebet deui kana aslina mah liwat sieun / pati.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Réaksi pembaca anu langkung lengkep ihwal didieu di dieu sareng anu nunjukkeun yén maranéhna henteu nyandak kasulitan pikeun baca artikel anu disambungkeun (anu disambung) sareng anu nunjukeun yén aranjeunna henteu hoyong katingali di luar "percanten ka Gusti" ka arah anu iman "(atanapi rada gampil kanggo parak anu parantos aya anu parantos terang) ogé henteu diwenangkeun.

    Kuring méakkeun loba waktu dina artikel mah jeung teu ngabales Febo jajanan.

    • john Berrevoets wrote:

      Ata éra pisan sabab réspon ti sababaraha jalma di sering masihan ide hadé ngeunaan jalma nu nyeratna dina tulisan anjeun. Aranjeunna salaku éta eunteung tina artikel anjeun. Ku jalan ngalirkeun pamadegan anu ngandung sakabéh artikel kana kaca, eunteung pisan katutupan. Leuwih ti éta, FEBO boga kaletit anu saél pisan.

      • Martin Vrijland wrote:

        Rupa-rupa réaksi dina internet henteu deui masihan gambar bener, sabab éta saatos para wali online kanggo agénda; naha atanapi henteu nyumput di tukangeun profil Facebook deepfake sareng jaringan sosial deepfakes.
        Dupi anjeun tiasa nyerat komentar di handapeun artikel propaganda Telegraaf? No
        Lamun urang henteu ngalakukeun usaha pikeun baca leres abdi leres sareng diajar pangobatanna, abdi moal ngantep réaksi sapertos kitu ngaliwat. Saha anu ngatur situs ieu? Anjeun atawa kuring?

  5. Zonnetje wrote:

    Artikel alus. Teu heran lamun sakabeh pamiarsa ngartos naon hartosna. Nu sakadar patarosan.

  6. guppy wrote:

    Nu akurat ngécéskeun kalemahan agama dina kaayaan ayeuna. Upami anjeun nyilikan émbaran anu jelas, jalma ngalih langkung seueur, sumping deui pas langkung Jurusalamet tur dipésakeun deui luar sanés éta diri.

    Anjeun tiasa ngarujuk ka forum iman anu ngandelkeun and

  7. guppy wrote:

    Atawa éta gundul, abdi kedah tetep damel dina Walanda 😊 abdi

  8. Maasland wrote:

    Muhun, pernyataan geulis burrowing. Konon seueur aya dina gelembung anu teu tiasa kaluar. Najan kitu, sababaraha urang anu dibébaskeun tina gelembungan ... tapi lajeng aranjeunna henteu otomatis 'mendilkeun' kalayan visi anu dijelaskeun ku anjeun (sareng dina komentar) (= sabenerna gelembung? Tapi jinis anu béda?).

    Sebutna agama, atanapi nyebutna "kabeneran di luar diri urang sorangan" ... tapi
    - Anjeun henteu kedah cendakan anu pangalusna anjeun pikeun tujuan akhirah anu saé; yén nekad anu khasis dina hukuran agama, sareng nguatkeun pamikiran kakuatan
    - aya surga atanapi naraka pisan. Taya, bakal aya Bumi nu dibenerkeun / disimpen deui
    - Témbongkeun visi di tukangeun artikel ieu, lajeng tingali salaku obyektif-gancang mungkin naon peryogi langkung iman sareng asumsi sangkan ... Alkitab, atanapi eta visi didadarkeun?
    - Aya "Universal Kaleresan" di luar urang sorangan, pamustunganana henteu disetir ku simulasi Lucifer-in-a-a-a.
    - Aya hiji Allah anu nyiptakeun Rencana Era.
    - Sanaos seueur kasalahan anu bisa ditingalikeun dina tarjamahan, kompilasi sareng minoritas di salah sahiji buku suci anu tiasa ayeuna yén urang ayeuna aya di tengah eras 5. The 2 eras di handap kanggo pangwangunan sareng ngalereskeun !!
    - Janten anjeun yakin yén pikeun ayeuna "eon ambek", "jalma-jalma teu katingali" nyerat sareng dieusi dina naskah? Tur upami janten simulasi, aya kedah janten "jinis manusa" sapertos mahluk na kadali kontrol iteuk? Sakumaha seueur "kapercayaan" aya dina skenario ieu ...
    - Henteu, paribasa Allah anu saé, hadé sareng jahat duanana mibanda peran dina eon ieu ... katut tujuanna.

    Diajar sadayana, ngaleungitkeun émosi sareng "nyungsi", kuring sumping kana kacindekan anu, dibandingkeun seueur "varian" anu didadarkeun (kitu ogé titik awal anjeun Martin), aya kabeneran Hiji Alat-Na Anu Saha nyalira nyalira sateuacan maksa rencana -ofi umur katimu dimana lalaki sareng alus jahat sareng sajabana. boga tempat anu janten salajengna (janten Gusti ieu) janten ti sadayana-ka-Dirina ka sadaya sadaya sakumna ngaliwatan ngawangun-up ka arah anu ngaliwatan waktos tata eta ...., pangsaena anggapan atanapi kapercayaan diperyogikeun ti sadaya varian sanés anu sanés dumasar kana Alkitab.
    Mangka kuring ngurilingan pertanyaan sakitar anjeun: Bisa jadi aya hiji Beneran (Allah) anu ngarahkeun jalma pikeun nerapkeun Plan-Aksara-Na? Janten Kaleresan (a Standar) anu timeless sareng luar tina diri urang sorangan? A Kabeneran Alloh anu bakal balikkeun sagalana pikeun hadé ka Gambar-Na?

    Atawa anjeun ngagaduhan 100,0% fakta nu ngayakinkeun yén dina sagala hal anu pernah tiasa ka tukang?

    • Martin Vrijland wrote:

      Nu langit jeung bumi anyar nyaeta simulasi anyar (dina simulasi ieu) di mana ngawangun simulasi ieu (Lucifer) hayang ngagambar kami.
      Henteu aya téori. Experkspérimén dina kuantum lantis nunjukkeun yén urang hirup dina simulasi a. Alsota ogé sanes hitungan interpretasi atanapi kapercayaan.
      Tapi anjeun kakara tahan ka Allah sareng Yesus. Kunaon? Kusabab anjeun sieun yén anjeun sono ka sawarga anyar sareng bumi anyar? Itaun perantosan: gabung Ray Kurzwel, Elon Musk sareng sadaya pawns anu nyorong kami nuju nolak. Heaventa Sawarga anyar sareng alam anyar nyaeta singularity (janji "hirup dina" simulasi anyar).

      • Maasland wrote:

        Hatur nuhun pikeun respon anjeun Martin.
        Upami anjeun henteu kedah miceun diri anjeun (sapertos abdi, anjeun nunjukkeun) ti disebut "simulasi ieu", maka anjeun ngaléngkah ka simulasi satuluyna, sakumaha anjeun nunjukkeun (langit anyar sareng Bumi anyar anu disajikan). Bakal pangurus Luciferian tina simulasi anu pernah maot sakali? Atawa aranjeunna gaduh ngaganti anu saé? Sareng "perseverers" kawas kuring maot, hiji dinten? Atawa keur maotna prosés anu sanés?
        Kumaha sajajalan simulasi kami ayeuna?

        Sejen deui ka sual sarua: naha anjeun, sareng panarima tina tulisan anjeun (tingali koméntar) masih aya? Sanés nu pinter boh?

        "Pilihan anjeun" (nalika anjeun lengkah) langgeng? Atawa naon anu lumangsung di dinya? Dupi anjeun kersa (nalika anjeun angkat) sakali? Atawa keur maot henteu ngaluarkeun éta?

        • Martin Vrijland wrote:

          Ku teu sangka anjeun ngartos naon atuh hartina.
          Maot dina simulasi éta tiasa diobihkeun sareng wayang sareng mecara layar Playstation anu mati. Jiwa anu henteu maot.
          Anjeun jigana tiasa nyangkut dina konsép-program anu parantos sadayana janten déwa anu saé. Pangwangunan simulasi anu anjeun sareng abdi ayeuna maén tiasa diidentifikasi minangka Lucifer (sahenteuna tina posisi avatar urang). Nu ngan saukur bisa jadi Mark Zuckerberg tina lapisan luhur (sigana hari aslina).
          Patarosan ngeunaan saha anu ngawujud tina lapisan aslina sareng nya kitu aya dina déwa tunggal atawa naha sakuliling asalna tina jinis data datar sadaya-inklusif teu tiasa dijawab tina posisi simulasi / avatar (jero game). Teras laksanakeun sareng buku sareng inpormasi anu sayogi dina kaulinan (sapertos Alkitab). Anu nyarios inpo layanan anu leres?
          Hijina anu urang tiasa laksanakeun - percobaan nu mingpin ka analisis kaayaan urang. Experkspérimén dina kuantum-kuantum ieu ngabuktikeun yén urang hirup sacara kanyataanana simulatif (keur aya panalungtik / pamaén). Deui: yén sanés téori, éta mangrupakeun léngkah-léngkah léngkah-lengkah kalayan lengkah-lengkah sareng metodeu kasalahan pikeun manggihkeun panggih ayana di dieu.

    • guppy wrote:

      Naha Isa nyarios dina Kitab Suci "ulah ngawangun imah anjeun di bumi ieu"? Ieu ngan saukur ngandung harti yén ieu téh hiji tempat samentara. Dina basa sejen, ulah leungit jiwa anjeun didieu di bumi ieu. Anjeunna ogé nyarios 'tos rengse' sarta sanés réngsé acan nalika anjeun parantos rengse saling dina nami Allah. Anjeun teu aya dina situs ieu kanggo nanaon sareng anjeun masih tiasa percanten ka Yesus. Upami anjeun hoyong Yesus balik deui ka bumi, anjeun kedah mastikeun Yanten janten Yesus. Martin nyarios sami sareng Yesus sareng hanjakalna anjeun masih tetep ditegel ku seueur jalma.

      Lamun tukeur kalimah Yesus anu aya dina Alkitab kanggo kaping-Kristus, eling-diri unik dina diri anjeun anu anjeun jauh-tebih.

      Yesus henteu paduli naon anu carioskeun batur sarta nyarios yén inpormasi anu anjeunna ditampi ti jero. Meansta hartina anjeun naek di saluhuh dunya dunya sareng hukum-hak na. Dunya bakal hate anjeun ku sabab henteu boga pangaruh.

      Yesus nyertakeun Allah Allah ieu anu hartina Lucifer nyaéta dewa dunya ieu.

      Lucifer mangrupa demigod anu parantos pasiskeun ka diri, urang kedah urang.

      • Maasland wrote:

        Hai Guppy
        Ieu hal-hal éndah anu anjeun nyebut; Numutkeun kuring di panémbong urang beda kirang ti rasa anjeun.
        Tapi sakumaha kuring ogé ngabales Martin: anjeun ogé "linggih" di dieu. Saeutik katuhu teu pinter? Yesus atanapi henteu, chris-consiousness atanapi henteu .... Dina waktos ieu kami henteu tiasa angkat ka fase salajengna (anu sanésna anjeun bakal simpatik kuadrat yén anjeun ngajaga diri dina cimata ieu "evangelize" us ...).
        Sahenteuna sahenteuna tiasa sumping kana kacindekan yen aya "Pamimpin" nalika urang ningali "design calakan" dina ciptaan. Muhun, éta ku sabab kitu langkung dipikaresep nu Pamimpin ieu bakal nyandak urang kana fase hareup (dina léngkah recovery).
        Sareng abdi maksudna pikeun Guppy nyaéta yén anjeun resep: kanggo mana skenario anjeun peryogi langkung iman sareng asumsi?
        Hatur nuhun kanggo langkung dina simulasi ieu ... ... sahenteuna tiasa bagikeun ideu dina masalah ieu.

        • Martin Vrijland wrote:

          Upami anjeun baca artikel abdi leres, maén dina simulasi ieu henteu nganggur simpati upami anjeun parantos nandatanganan kontrak kana simulasi ieu. Najan kitu, kuring teu hayang dipandu ku simulasi katut palatihan di handap pikeun avatars pembina tina simulasi ieu (sapertos avatar Yesus) sareng pasti henteu bageur ngan dina sababaraha buku geulis (sapertos Kitab Suci) anu disiapkeun ku avatar di pembina tina simulasi ieu.
          Titik: anjeun émut yén anjeun lain katala avatar, tapi jiwa anjeun. Ieu jelas ti percobaan fisika kuantum.
          Kuring ngarti yén éta gampang pikeun ngadamel sareng ngadagoan Isa lajeng miharep pikeun surga anu anyar sareng bumi anyar. Muhun jeung? Teras salajengna? Hirup di perbudakan anu sarua Allah anu mairan? Naon anu anjeun badé Laksanakeun waktos ayeuna di bumi sareng sawarga jeung bumi anyar? Kumaha nalungtik kebon anjeun? Atawa ngatur sareng Yesus ti tahta di Yerusalem di karajaan millennial karapihan? Ngatur leuwih saha? Aya hiji hal anu elit dina (kawas éta ... "haha, abdi bisa ngatur jeung Yesus ngaliwatan sesa mob").

  9. guppy wrote:

    Jigana anjeun ngumbara sagampil sababaraha kali dugi ka nyadar yén ieu mangrupikeun ilusi. Ieu ogé waktu idéal pikeun manggihan ku inpormasi anu aya sanggup sanajan srétasi.

    Ieu babak final pikeun Martin sareng abdi sareng seueur sanésna. Upami anjeun hoyong kakuatan sareng Inohong anu tiasa cicing di dieu (salamina) tapi lamun henteu sadar yén ilusi lajeng henteu langkung jero.

    Anjeun di dieu pikeun muka tujuh anjing laut, tujuh chakras, naek di saluhureun Lucifer. Ieu moal bade nyalametkeun anjeun sareng umur ageman anyar sareng yoga unggal minggu. Anjeun badé nyimpen ieu ku jalankeun kotak sareng ngumpulkeun informasi anu atos penting. Kami tacan hasil dina anu hirup dina kahirupan urang baheula, naha ieu urang masih di dieu.

    Urang kudu sadayana waktos kanggo diajar, kusabab waktos teu aya.

    Sajaba ti éta, urang kedah nyadar yén égo kami (tina avatar urang) jadi badag yén kami hayang cicing di dieu.

    Jigana anjeun ngan ukur bisaeun upami anjeun hoyong ngantepkeun anjeun.

    Alreadyta parantos tantangan utama.

  10. Maasland wrote:

    Martin / Guppy, hatur nuhun kanggo sababaraha perspéktif. Abdi angkat parkir ieu ayeuna.
    Dina pamadegan mah, anjeun henteu gaduh kasadaran anu cukup ku sabaraha asumsi anjeun kedah ngadamel diri anjeun lajeng miara anjeun; ngan hiji bagian tina "buktina fisika" teu cukup pikeun nyieun sagala carita sacara bener.

    Anjeun tiasa nyarios kieu ngeunaan "doktrin dukun tina sadaya hal".
    Sanajan kuring teu gaduh sadaya siap di dieu, Saha atuh anu loba hal sapertos anu kuring taat ogé bisa nunjukkeun émpiris. Tambahanana, Anjeun tiasa ngabéréskeun jalur utama dina Alkitab tina sudut nu beda-beda pisan (mikir bentuk bentuk murni tina gematria / script-with-script) dibandingkeun kana sumber mandiri / historiografi tina bangsa sejen, jsb.)

    Greatta saé anjeun nganggo ieu di dieu. Abdi henteu terang sabaraha kalér Abdi bakal sateuacan abdi pendak sareng anjeun. Tina panempo kuring mah, urang pasti bakal ningali saling "dina masa depan anu tiasa diungkabkeun".
    Martin, réaksi panungtungan anjeun parantos murag ... (Hoeing / tirani jsb ...); Sahenteuna sahenteuna, abdi nyindekkeun yén masih aya tempat pikeun pengembangan dina diajar masalah ieu.

    Gaduh lalampahan anu saé babarengan !!

    • Martin Vrijland wrote:

      Entong, Kuring mah bade turun. Kuring ningali ka nubuat Alkitabiah sahiji karajaan millennial.
      Theta nubuat dina karajaan karapihan anu millénial di mana Isa bakal ngatur sareng panganten awewe na (atawa sadayana mukmin, garéja-Na, "gereja", atanapi naon waé anu badé nya kitu).
      Meansta ngandung harti yén urang Kristen ningali diri salaku anu dipilih. Ayeuna; Kuring yakin ieu bakal kaeusi persis lamun urang terus turutan naskah teras ngarengsekeun dina tahap transhumanistic dimana unggal pangrojong Lucifer (pangagem di dieu Yesus, avatar Lucifer urang) bakal nampi awak anyar (a nanotéh diwangun avatar).
      Najan kitu, éta ngan mimiti. Sakabéh simulasi bakal ngajalanan transformasi (tarjamahan bumi langit-anyar sareng anyar).

      Anjeun teu kedah ngantep anjeun iman abdi tina abdi, tapi abdi mendakan pisan anu anjeun (sareng seueur anu sanésna) jadi napel. "Jurusalamet asalna tina luhur". Eta bakal saé upami anjeun ngartos iman anjeun janten bagéan tina dualisme anu diperlukeun pikeun minuhan tungtung-pamandangan anu sarua (sareng sadaya anu nuturkeun - sapertos anu Karajaan Karapihan, jeung sajabana). Anjeun gaduh iman pisan buta anu nganggol ka Allah janggol anu, upami diperlukeun, kapaksa ningali getih ngahampura dosa. Ieu saé anu anjeunna teras nyorbankeun putrana sorangan (hiji avatar dina simulasi); tapi datangna on..make basajan pikeun diri. Sabaraha lami urang-terjéng ​​ka carita éta?
      Allah mana anu dipikahoyong ningali getih? Ulah sieun kaluar tina gelembung Kristus anjeun.

      Goréng nyaéta yén kapercayaan agama ngagem naskah. Whyta pisan sababna naha kuring terus keukeuh kana eta.

      • Maasland wrote:

        Martin, kuring hormat kaahlian analitik anjeun anu aya di tukangeun artikel anjeun. Tapi salasahiji Kristen salami sanés langkung seueur tibatan kanyaho anu nganggo "95%" urang Kristen. Tapi seueur "yayasan" dina Kitab Suci mah leres pisan béda.

        Ngan sakedik tentang visi anjeun: mana Luciferianists salawasna ngeunihkeun? Naha aranjeunna tetep dina peranna salaku pamingpin?
        Sareng dimana anjeun pamanggihan saatos 85e anjeun? Sareng naon anu méakkeun poéan anjeun?

        • Zandi Panon wrote:

          Upami mimiti ngamimitian ramatloka dimana urang tiasa baca perspéktif menarik anjeun, anjeun katingalina kabeungharan nyewa-jalma na bakal éra pisan leungit. Abdi panasaran ...

        • guppy wrote:

          Nu ditanyakeun sanés anu aneh, abdi nanya ka kuring. Meunangkeun jawaban sanés langkung gampang sareng abdi ngan nampi waleran nalika kuring diajar mikir luar kotak.

          Naha saur anjeun sadaya pamimpin dunya hoyong ngajaga asetna dina kulawarga? Sajaba ti éta, aranjeunna ngajaga bloodline sabab DNA anu diprogram keur ngajalankeun dunya ieu nalika ayeuna.

          DNA urang kedah ogé dipulangkeun ku pisah tina aslina.

          Ieu dunya téh salinan na ngajawab tarosan kana naon anu anjeun lakukeun di tingkat luhur: sarua anu nyiptakeun alam di dieu ngaliwatan pamikiran. Tapi pikeun anu tanggung jawab ieu anjeun mimitina kudu turun kana tingkat anu panghandapna. Ieu hiji-hijina jalan anu henteu kaleungitan diri dina egois kawas anu tos diusepkeun allah dunya ieu. Anjeunna nyarios alesan anu "aya ngan dewa 1 sareng anjeun moal tiasa bogoh ka Allah anu sanés ti kuring."

          Para pamingpin dunya ieu ngeusian sipat-halaman sareng sabenerna percaya yén aranjeunna ngan hiji anu tiasa sareng tiasa ngadalikeun dunya ieu.

  11. Christian tina kurban wrote:

    Hai Martin,
    Bisa Anjeun nyorot (atawa ningali) lamun anjeun parantos dibahas.
    Kumaha carana "konsép oneness" cocog kana ieu? (nu sering disebarkeun di komunitas spiritual)

    Maka teori simulasi, diucapkeun "aslina"
    Dina konsép kahijian dianggap yén sadaya jelema mangrupa bagian tina "sumber gedé". Sareng janten sabenerna teu aya "aslina" ..? Sakabéh hiji sareng salah sahiji sadayana? Dupi ieu kapercayaan anu dianggo dina naskah kanggo ngabéré sadayana di handapeun hat 1.

    Kuring panasaran kumaha anjeun bakal ngajelaskeun ieu.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup