Lembaga nonoman disada alarem ngeunaan agresi kusabab 'perawatan' saleresna nyiksa?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 4 2019 11 Komentar

Sumber: nu.nl

Menteri Sander Dekker (anjeun terang hakim-hakim éta, anu tiasa ningali sadayana salaku menantu anu idéal, tapi sigana hiji ajag dina pakean domba) saurna kagét kusabab intensitas kajadian dina perawatan nonoman. Nya, Sander, sigana kitu sabab George Orwell parantos ngajelaskeun hiji hal dina bukuna 1984 sora anyar nyaéta. Dina buku éta éta dijelaskeun yén kecap sapertos 'perawatan' tiasa hartosna nyiksa sareng seueur jinis horor éta. Kuring parantos ngabayangkeun yén sareng rékaman kaméra kuring disumputkeun dina setting "perawatan nonoman" di 2013 (tingali pidéo di handap). Sutradara lembaga anu aya di Heerhugowaard dipecat salaku hasil tina rekaman ieu sareng aturan anu disaluyukeun sakedik, tapi éta tangtu waé tujuanna pikeun ngajaga para pramuka kaluar panto langkung pasti.

Pidio éta masihan sababaraha wawasan ngeunaan horor institusi sapertos. Kuring hasil ngarékam ieu nalika putri babaturan urang gaduh tempat di lembaga sapertos kitu. Kusabab anjeunna ngagaduhan muriang, kami sacara éksklusif ngaku sareng kuring tiasa pilem nganggo kaméra anu disumputkeun. Kalayan telepon anu dicelupkeun, anu kuring nyumput dina kasur dina ranjangna, anjeunna tiasa ngarékam sora anu nyiksa tina tatangga (ku staf institusi). Anjeun bakal ngadangu yén dina tungtung video. Dina bagian mimiti pidéo anjeunna ngalaporkeun kumaha anjeunna kedah ngalaporkeun unggal kagiatan anu dilakukeun di luar panto. Hérorasi murni pikeun rumaja anu henteu ngagaduhan anu serius dina kiyeu, tapi ngan saukur gaduh waktos rumaja atanapi kaayaan bumi anu sesah. Sareng pastina ieu ngan ukur gambar sareng tip kerudung. Carita anu parantos disarioskeun ka abdi ku sababaraha tilas warga (ngan) lembaga ieu ngan ukur kaluar tina dunya ieu! Horor sareng teu aya anu ningali éta! Kebon rapih sareng wangunan anu rapih, tapi di jerona mah apan di bumi.

Baheula anjeun diidinan janten rumaja normal; ayeuna ayeuna anjeun dikonci dina sél isolasi. Upami sepuh anjeun ngonci anjeun di bumi, aranjeunna bakal nampi gelar panyawat; upami tukang asuhan nonoman masihan anjeun "nyeri rangsangan" (baca: nyabok ka unggal anu sanés) atanapi kerang dina sél pamisahan, éta atikan sareng "diperyogikeun". Dupi éta ujug-ujug saé? Dimana urang tungtungna !?

Gerentes para paduli perawatan nonoman ieu siga dipiharep pikeun mayar hipotik atanapi nyéwa sareng Nike anyar tina katurunan sorangan. Sigana kuat yén gaji biasa tapi angger ngegurkeun gerentes. Gerentes rata-rata pagawe perawatan nonoman sigana nyumponan konsép 'befehl ist befehl'. Ayeuna anjeun tiasa mendakan yén wanda sareng leres-leres yakin yén aya ogé seueur jalma anu gaduh haté anu asli. Hapunten, tapi panginten henteu pikeun nanaon anu aya teuing kekerasan ngalawan pagawe perawatan budak ngora. Kuring nampi seueur (pamulihan: Maksud kuring seueur pisan) keluhan ngeunaan perawatan nonoman. Seueur teuing anu disebatkeun! Dina hormat ieu, kuring kedah miceun kapak pikeun masihan sadayana perhatian keluhan pribadi. Éta ngan ukur teuing sareng emosional teuing stres!

Dina pamanggih kuring, perawatan nonoman teu aya perhatian. Kami nyaksian perkawis pendidikan pendidikan horor dimana unggal umat manusa teu klalen. Nya henteu, urang henteu nyaksian éta, kumargi urang henteu ningali. Éta kajadian dina sneak; balik panto ditutup sareng kebon rapih. Ngonci budak ngora anu rumit anu nyababkeun imahna henteu bakal lancar sareng ngurus anu disebut "rangsangan nyeri," kalebet tumerap sél pamisahan, ngan saukur parah tibatan Abad pertengahan. Teras janten menteri sapertos éta kalayan gelas na anu leres sareng leres sareng jasna tiasa ucapkeun yén anjeunna "kaget", tapi kanggo kuring anu henteu aya deui ti ajag dina baju domba anu ngucapkeun 'beh'. Sakitu sakumna perawatan nonoman mangrupikeun sirkuit lembaga anu ngagaduhan seueur artos tina "jasa" sareng ngompa artos meunteun bék polah barudak polos. Parantos janten industri leres!

Kuring bakal nyebatkeun: Anjeun Sander Dekker nyéépkeun sadinten di sél anu saé (kumargi henteu aya deui kamar sareng konci kodeu PIN sapertos "lembaga") di lembaga "perawatan" nonoman sapertos kieu. Gaduh panangan atanapi beuheung anu saé pikeun observasi pikeun ngalungkeun sél séwang-sésa pikeun tiis (baca: béak sareng disampurnakeun bohong di lantai). Teras we hoyong ningali maneh dina jas anjeun anu endah sareng dasi. Tingali upami anjeun masih gaduh obrolan.

Anjeun tiasa naroskeun ka diri anjeun: Naha anéh deui anu beuki kekerasan ngalawan pagawe "paduli" karyawan timbul atanapi anéh anéh karyawan ieu sigana kaleungitan kaleresan sanésna beuki seueur? Naon masalah sareng Belanda, nagara dimana sadaya jalma sigana silih cekel leungeun silih babarengan pikeun menerkeun salah laku sareng angkat luhurna normalitas? Saha waé anu gaduh nyali pikeun meunangkeun deui ngagerakeun sareng ngeureunkeun horor sapertos kitu? Saha saha? (Ogé nonton pidéo dina koméntar)

éntri sumber link: nu.nl

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (11)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Bagikeun porsi saham kongsi !!

    PUNTEN PERHATOSAN: Facebook bakal meungpeuk pesen ieu dina jangka waktu masarakat kusabab éta mendakan éta "teu pati penting" (maca sénsifikasi kaayaan), janten ogé dibagikeun ku mail pribadi, WhatsApp atanapi atoh!

    Anu paling parah nyaéta kalolobaan jalma anu henteu kapisah ngabagi tulisan ... kusabab sieun yén batur bakal ngaganggu aranjeunna tinimbang sadar yén dasar éra éta kedah isin.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Urang ningali waktos-kali kumaha réstimana anu dituduhkeun ngalawan ngalawan zalim nyalira ngalakukeun kajahatan anu sami. Sekutu pasti bakal ngusir Nazi, tapi ngabom Dresden di tempat terhebat Winston Churchill nalika perang réngsé. Orang Nazi maehan jalma pikeun euweuh, tapi "penyelamat" ngalakukeun éta sami. Cukup daeuneun panarosanana saha anu ngabiayaan Adolf Hitler (sanés artos Sionis anu asalna ti Amérika Serikat?): Naha Nazisme teu pernah aya? Atanapi naha Adolf Hitler ngaleungit tina pamandangan saleresna awal rekonstruksi pasisme dina jaket demokratis anu katingali amis anyar?

    Nyaah kabeneran urang masih gaduh gambar .. éta kumaha saatosna perang (tingali befehl ist befehl tembakan tina "sekutu").
    Kemah atikan deui Soviét henteu deui dikenal salaku gulag ayeuna sareng kubu konsentrasi Nazi henteu ngagaduhan penampilan anu terjal. Ayeuna disebut éta GGZ klinik atanapi lembaga perawatan nonoman. Kami parantos janten langkung canggih sareng nempatkeun sagala jaket Orwellian jaket-omongan anu saé, ku kituna teu aya anu diganggu ku gerentes. Pintu hareup rapih sareng kebon rapih sareng panto sél ngagaduhan hiasan anu saé sareng pin konci.

      • Martin Vrijland wrote:

        Jumlah maotna sacara resmi 25 rébu, tapi éta dumasar kana konsép Churchill "Sejarah ditulis ku nalukkeunna"

        Kanyataanna, urang ngobrol ngeunaan ratusan rébu nepi ka sajuta maotna sanggeus bom ieu. Nanging, tangtosna deui nyarios yén éta nyaéta neo-Nazi anu nyebat nomer kitu. Kéngingeun panerita nulis deui buku sajarah (sareng pastina éta kaluar rosy).

        Éta salah sahiji gelombang gedé tina hujan bom fosforus dituturkeun ku seuneu anu gedé anu ngabasmi anu hirup. Catetan: perang parantos atosan!

      • Martin Vrijland wrote:

        Naha kuring pasang tulisan di luhur?

        Pikeun nunjukkeun yén kami masih kénéh hirup dina rézim anu salah; rezim anu ngajantenkeun jalma sareng nempatkeun eta di kubu. Kémah-kémah éta ngan ukur katingali langkung saé, gaduh gelar lembaga perawatan sareng karyawan ngagaduhan gaji anu rapih, volkswagen rapih sareng kebon alokasi anu rapih rapih.

        Gerentes para karyawan digosok ku gaji sareng ngabagi carita ngeunaan padamelan di pesta sareng pesta atanapi di mesin kopi.

        • ZalmInBlik wrote:

          Grappemaker gaduh rasa pikeun éta sanggeus Wiersum psyop

          https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4908356/110-miljoen-euro-extra-voor-strijd-tegen-drugsmisdaad

          sareng sakumaha Dresden prihatin ... ogé anu tersangka biasa anjeun henteu tiasa lolos

          https://www.henrymakow.com/2019/08/1882-Manifesto-Puts-NWO-in-Perspective.html

        • salah panon kabuka wrote:

          Unggal-unggal masalah anu disebut masalah kajadian anu nyababkeun anjeun réaksi sacara parah ka sauran pikeun ngarengsekeun, tackling atanapi campur. Salajengna, beuki ketat sareng panerapan langkung asalna. Idd langkung perlindungan sareng kakawasaan pikeun pagawe perawatan budak ngora. Cukup tutup sareng ngalakukeun naon anu ditaroskeun naha éta dibenerkeun atanapi henteu. Ngalangkungan pidana anu teu pantes sareng teu sopan, jalma-jalma kapaksa nguruskeun ka klienna. Anjeun ditingali sareng ngarawat ampir umpan salaku tahanan tahanan Amérika. Anjeun estu mangrupikeun hal dina hal sapertos kitu. Masakan masarakatna, henteu? Haha ya befehl ist befelh saé diteruskeun ku parangkat lunak, naon waé anu nyimpang tina éta dianggap panginten anu sanés pisan. Kacida ngan ukur "bug" dina sistem na. Sering aranjeunna henteu ngagaduhan murangkalih nyalira, tapi badé angkat sareng "anom" numutkeun hiji buku. Dupi éta ampir disada sapertos produk? Anjeun kedah tetep "éta" dina jarak anu cocog upami kaamanan kulawarga anjeun henteu tiasa dijamin deui. Ngan sapertos tawanan maksimal. Anjeun henteu terang saha?

          Hei Martin sareng deui thx pikeun kanyaho. Hatur nuhun pikeun ngabagi pangaweruh, loba dihargaan. Kuring kadang bagikeun tulisan anjeun. Tapi jalma nyangka kuring gélo. Atanapi jalma hariwang ngeunaan subyek anu tangtu Atawa anjeun datang ku éta barang anéh anu ekstrim. Henteu janten masalah kumaha luhur intelijenna, dugi ka jangkungna kognitif jangkungna mimiti mimiti maén atanapi sirahna turun dina pasir. Atanapi aranjeunna giliran ngalawan anjeun. Kuring malah ngagaduhan perkawis perkawis hal nalika kuring ngarujuk tulisan ieu.

          Entong nyabak dunya sareng paws sabab anjeun bakal nyabak aranjeunna, aranjeunna bakal mayar anjeun. Dupi anjeun tiasa mayar deui?
          Ngan sakumaha jalma ngagantungkeun dukun, anjeun kedah nganggo jinis jalma anu nyiksa jalma ngora.

          • Zonnetje wrote:

            Réspon anu saé ti anjeun. Nya, hese ngaharepkeun jet ti populasi normal kusabab aranjeunna sadayana sakedik waé. Aranjeunna ngarobih sabisa-gancang ku ngiringan tekenan grup saloba-gancang sareng nuturkeun barang-barang agenda anu diatur.Nyami pendudukna nyarios naon anu ditangtukeun ku pamaréntah. Belanda, Madurodam, kamungkinan parah tibatan urut GDR. Di dieu aranjeunna maén langkung pinter. Bahaya di Walanda diboikot, stigmatized, jempe maot, sareng sanésna upami anjeun kasulitan di tempat wae anjeun meunang kacilakaan sneaky, tangtu diarahkeun ku jalma-jalma anu sneaky anu anjeun terang. Kusabab pahlawan henteu ngoperasikeun flu. Kusabab status budak lalaki quo kedah dijaga ku sadaya hartosna. Ku ngabalikeun tina status quo ku populasi normal dilarang. Aksara kedah dituturkeun.

          • Martin Vrijland wrote:

            Sadaya éta moal kudu cicingeun. Upami panerapan ngalangkungan kamar anu sadayana, kulawarga, babaturan atanapi tatanggana tiasa dirujuk salaku jalma anu berpotensi bingung, maka psikologis sacara ngan ukur nyandak anjeun babarengan tanpa campur tangan hakim atanapi psikiater.
            Hatur nuhun ka Thijs H. PsyOp, Ruinerwold PsyOp sareng seueur batur ti taun katukang.
            Ieu kumaha anjeun ngabersihkeun pihak anu teu jelas bari anu sanés gaduh kahirupan anu saé salaku karyawan GGZ (penjaga énggal).

  3. Zonnetje wrote:

    Leres, leres yen kami cicing dina diktator anu sepi. Parobihan régime sagancangna teras populasi tiasa tungtungna hirup di nagara gratis sorangan upami aranjeunna henteu ngagaduhan deui posisi konci anu aranjeunna hirup sakantenan, lami deui.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup