Liang hideung anu dipoto ku NASA saleresna mangrupikeun Plasmid plasma

Filed dina warta analisis by on Nopémber 3 2019 3 Komentar

sumber: nasa.gov

Dina kuring enggal tiasa diterbitkeun buku, kuring bakal, diantara hal anu sanésna, ngobrolkeun ngeunaan jagat raya sakumaha anu ayeuna urang pikirkeun. Diantara hal séjén, fénoména 'liang hideung' dibahas. NASA nembé ngagentos "poto" tina liang hideung. Dina pidéo di handap ieu anjeun bakal dijelaskeun kumaha liang hideung ieu panginten Plasmid plasma. Éta patut nonton video sareng pidéo sanés ogé tina saluran 'Proyék Thunderbolts'pikeun ningali. Langkung seueur ngeunaan buku abdi dina anu kieu pasang Moal lami deui kuring bakal nampilkeun tanggal pangiriman tepatna.

Anggap yén undang-undang alam tertentu nerapkeun dina jagat raya sapertos anu urang terang, nya éta mangpaat pikeun ngulik téori Immanuel Velikovsky. The Thunderbolts Project ku élmuwan David Talbott sareng Wal Thornill, parantos ngajelaskeun téori-téori Velikosvky sareng dina dasar ieu diterangkeun ku katerangan anu jelas ngeunaan asal planét, komposisi, suhu sareng suasana planét. Hal ieu sabab nganggap yén dina jagat raya anu ditalungtik sanés ukur ukur gravitasi artos, tapi ogé muatan listrik. Pondokna, planét dicas listrik. Upami aranjeunna silih caket, pelepasan sering lumangsung, ku kituna plasma tiasa ngabentuk.

Dina modél teoritis jaman kiwari, liang hideung dumasar kana téori Einstein ngeunaan relativitas gravitasi, tanpa ningal yén jagat raya (sakumaha anu ditanggapana) ogé dieusi listrik. Dina modél Albert Einstein, konsép 'liang hideung' diramal. Hal anéh nyaéta liang hideung dina téori ieu bakal beurat sahingga nyerep sadaya jisim sareng lampu. Ku cara ngartikeun, terang teu kedah terang tina liang hideung sapertos kitu moal tiasa dititénan. Élmu, kumaha ogé, nyatakeun yén aranjeunna masih tiasa ningal tina kilauan éta liang hideung sapertos NASA dibere dina 2019 foto anu munggaran di sakuriling liang hideung.

Téori ayana liang hideung mangrupikeun akumulasi hipotesis sareng élmu kuat condong pikeun nahan hipotesisna, kumargi janten salah sahiji bagian tina sanad dumasar kana téori Einstein ragrag, téori mimiti rengkuh.

Nanging, liang hideung sigana teu aya. Wal Thornhill ngécéskeun dina presentasi YouTube di handap yén naon anu difoto ku NASA sigana pisan plasmid plasma. Plasmaid plasma ngabentuk dina tengah médan listrik. Uji laboratorium nunjukkeun gambar anu sami sareng anu dicandak ku NASA salaku poto tina liang hideung.

sumber: sciencenews.org

Gambar anu séjén anu NASA dibere dina Oktober 2019 mangrupikeun perwakilan simulasi komputer gambar éta sareng ku kituna sanés gambar nyata, tapi gambar.

Liang hideung bakal narik sareng nyerep kana sadaya masalah sareng numutkeun sababaraha éta bakal janten portal pikeun diménsi sanésna. Ieu téori anu henteu mungkin, sabab patarosanna: kamana urusan anu mana?

Kami ayeuna terang (tina percobaan ganda slits) masalah éta ngan ukur materialisasi tina persépsi jeung yén alam semesta ngan ukur aya akibat tina persépsi; panenjoan tina 'posisi bentuk eling'. Kalayan liang hideung, masalahna moal ujug-ujug deui, anu tiasa dibandingkeun piksel paéh dina layar. Sababaraha hukum alami diterapkeun dina simulasi, kumaha ogé, sareng muatan listrik di mayapada mangrupikeun faktor anu henteu diitung ku Einstein. Dina préparasi buku, mangpaat pikeun sateuacanna ieu.

Jadi anggota

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Riffian wrote:

    Abdi teu bakal buta pokus dina sagala anu dikaluarkeun NASA, éta parantos kabuktian sababaraha kali jaman baheula yén aranjeunna ngamanipulasi bahan sareng video. Sareng perkawis einstein, Tesla langkung terang kana wat

    • Zonnetje wrote:

      Leres kedah anjeun kedah parios sadayana ti Nasa sareng dua kali mariksa éta. Aya parantos diréktur sapertos Billy Wilder sareng Stanley Kubrick anu parantos ngabohong ka dunya dugi ka ngedit gambar pilem sareng tipu daya. Tapi anjeun teu tiasa nyarios nanaon ngeunaan éta.

  2. Zandi Panon wrote:

    Coil Tesla sareng anu disebut pangaruh Hutchinson parantos nunjukkeun yén lingkungan saharita urang dieusi listrik sareng janten médan énergi. Énergi titik Zero senang maén.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup