Saksi makuta sareng patandingan antara negara sareng kajahatan proksi (pengacara Meijering ngalawan Plasman)

Filed dina warta analisis by on Nopémber 11 2019 8 Komentar

sumber: telegraaf.nl (kénca Plasman, katuhu Meijering)

Minggu kamari aya wawancara anu menarik sareng pengacara Nico Meijering ti kantor Ficq & Mitra anu kondang di Financieel Dagblad (FD.nl). Hayu atuh teraskeun ngeunaan Nico Meijering. Pikeun rasa kuring, ieu mangrupikeun salah sahiji pengacara PsyOp di Walanda. Tangtos éta mangrupikeun asumsi anu hésé, tapi penting anjeun sahenteuna diajarkeun kamungkinan éta. Naha mungkin nagara (sasar sareng politikus, hakim, pengacara, manajer persepsi sareng ahli dina TV sareng dina koran sareng média ditambah média alternatif) dipimilik ku masarakat ngaliwatan operasi psikologis (disingkat sareng PsyOps)? PsyOps dijalankeun sacara saksama naskah film dimana masalah dampak sosial anu utama dilaksanakeun pikeun ngenalkeun panerapan énggal.

Seueur jalma anu bakal ngabubarkeun éta salaku hal anu henteu meujeuhna, sabab teras anjeun kedah badami teuing jalma anu gaduh rusiah. Nanging, kuring hoyong nunjukkeun titik popularitas hébat rahasia masarakat. Éta pisan anu gaduh tanda 'rahasia' kualitas dina namina. Kalayan naskah pilem anu kompartalisasi, henteu sadayana kedah sadar trik sareng tipu daya; éta nyaéta garis handap.

Saha waé anu nyorékeun dirina dina sajarah anyar, tapi ogé dina 65 taun ka pengker, tiasa mendakan yén bloodlines aristokrat ngalaksanakeun langkung kakuatan ti anu digariskeun ku média. Numutkeun média, imah karajaan utamina pita, aranjeunna naek dina gerbong geulis sareng aranjeunna teras-salam ka masarakat unggal ayeuna teras-teras. Nya, sakapeung aranjeunna ngalakukeun sababaraha padamel diplomatik internasional, tapi teras deui, aranjeunna henteu ngagaduhan kakuatan anu seueur. Ngan upami anjeun mimiti ngintunkeun masalah anu langkung serius, anjeun bakal mendakan yén gambar ieu umumna dibentuk ku program anjeun ku média anu sami. Kakuatan anu saleresna tetep aya ku aristokrasi, sareng démokrasi henteu langkung umum tibatan topéng anu kedah ningkatkeun ilusi pilihan ka masarakat. Anu tepat ieu aristokrat anu aya dina lapisan luhur jalma-jalma masarakat rahasia, anu nangkep kakayaan bayangan di masarakat. Dunya salaku pendidikan sareng média ngawakilan urang mangrupikeun dunya anu béda pisan ti luar tina gambar anu warnana. Tapi naon anu kami hudang unggal isuk? Kalayan beja aya dina radio atanapi carita-carita na si énjing-énjing. Kami bangun tina béja sareng koran sareng sacangkir kopi. Kami dugi ka tempat damel sareng radio ngabantosan "berita" dina ceuli kami unggal satengah jam.

Dugi dugi ka magrib, gambar kami kanyataanana diwarna ku saluran anu boga pangaruh, janten kami henteu terang langkung terang. Nya, anjeun damel, kusabab anjeun maca média alternatif sareng anjeun milu Thierry Baudet sareng ku kituna dimaklumkeun ogé. Tahan éta samentawis teras teras naroskeun ka diri naha pernah aya hiji halaman atanapi hiji partai pulitik anu nunjukkeun kamungkinan yén oposisi tiasa ogé dina saku kakuatan? Dupi aya kantos salah sahiji halaman wéb atanapi partai politik anu anjeun ngadukung ku bukti pidéo pikeun nunjukkeun kumaha demonstrasi anu dipentas, sareng dua partéy bertindak? Dupi kantos aya hiji halaman wéb anu, sajaba ti ayana operasi bendera palsu, nunjukkeun kamungkinan na operasi psikologis dumasar kana prinsip anu sami sareng naskah film? Naha éta tanda yén éta henteu aya atanapi éta mangrupikeun tanda yén oposisi parantos pariksa sareng perhatian anjeun kedah dialihkeun sacara struktural ti dinya? Naha aranjeunna kedah cicingeun kana jalma anu nyauran éta, ku kituna anjeun pikir "Upami henteu aya anu sanés ngalaporkeun, éta moal leres"?

Naha anjeun kantos ngira-ngira kamungkinan pamaréntahan ngabiayaan tentara proksi gaduh alibi nyiptakeun diri pikeun nyerang nagara sareng janten juru salamet pikeun masang blok kakawasaan énggal (sareng angkat sumber)? Seueur anu kantos mendakan yén ieu mangrupikeun taktik anu seueur dianggo di CIA. Al Qaida sacara harfiah hartosna 'database'; ngarujuk kana database pejuang anu dilatih sareng angkatan perang AS pikeun ngalawan Rusia di Afghanistan. Éta proxyTentara parantos ngarobih namina sababaraha kali sareng urang ayeuna terang dina nami pamasaran IS terakhir (saméméhna ogé katelah ISIS atanapi Daesh). Dimana anjeun pikir sadaya pejuang anu datang? Média, ngaliwatan manajer persépsi sapertos Jeroen Pauw sareng tamu na tabel, parantos ngakibatkeun anjeun yakin yén éta sigana teu mungkin pikeun ngeureunkeun sadaya para pejuang anu direkrut dina perjalanan ka Siria. Urang sakitu legana ngeusi éta angkatan proksi ti diri. Nya, moal anjeun sareng kuring; jasa rusiah urang. Éta kajadian dina cara anu licik sareng masker tukangeun carita média panutup anu kedah masihan kesan sabalikna: Urang boro tiasa ngeureunkeunana; sadayana urang Siria! Di handap ieu dijelaskeun sacara sakedap ku salah sahiji ponci dina skrip master global ieu (dijelaskeun dina kuring buku anyar); anu nganiaya Syria. (Maca salajengna dina pidéo)

Nya, aya 'langkung ti nyumponan panon'; atanapi teuing: citra dunya urang umumna ditangtukeun ku média sareng média alternatif, tapi naha ieu ngagambarkeun kanyataan tiasa ditaroskeun. Upami pamaréntahan sanggup nyetél tentara proksi, patarosan kuring ka naha aya pamaréntah ogé tiasa nyetél kajahatan proksi pikeun ngalaksanakeun agenda anu tangtu. Naha anjeun tiasa mikir kitu? Naha anjeun kantos katingali sacara kritis dina gambar-gambar éta nyulik Heineken? Dupi anjeun kantos nonton aranjeunna deui dina YouTube? Sakali, cobian heula waé. (Teras teraskeun maca di handap video)

Nalika anjeun ningali deui, naha anjeun nampi perasaan yén urang nuju kaayaan skrip film di dieu? "Duh, naon anu gede bohong Vrijland. Ieu sanes masalah sareng urang di Walanda. Anjeun masihan aranjeunna jalan teuing seueur sks."Kumaha upami ban ban ngalungkeun kuku dina jalan aksés, supados jualan ban ningkat? Kumaha upami média, pulitik, pulisi sareng badan peradilan terlibat dina ngalaksanakeun kriminal proklamasi pikeun nerapkeun panerapan énggal? Pikeun éta anjeun mimitina kedah masalah dampak nasional atanapi internasional. Hiji hal anu nyababkeun pisan emosi di masarakat. Hiji hal anu anjeun bawa dina program diskusi sapertos Pauw kanggo teraskeun naé ambahan sareng parasaan di masarakat. Teras anjeun parantos ngadamel jalma-jalma na kana mode spiritual dimana aranjeunna nampi panerapan anu biasana dianggap pimanaeun. Dina kasus penjahat proksi Holleeder, ieu, contona, pikeun nampi prinsip 'saksi makutha'. Éta jalma anu tiasa ngabuktikeun tukeran kanggo hasil sareng kaadilan. Kasaksian makuta bahkan tiasa ningali file kriminal sareng ku kituna tiasa nyayogikeun jenis kasaksian anu ngaropéa. Teras anjeunna tiasa angkat ka dokter bedah plastik pikeun kéngingkeun wajah énggal teras ngantunkeun paspor énggal ka (sigana) Argentina.

Nya, sabab nalika anjeun damel salaku nagara sareng penjahat proxy, anjeun kedah teras-teras terang kana résistansi ti masarakat ngalawan panerapan énggal sapertos kitu, anjeun ogé tiasa ngagem PsyOp deui anu maén dalil pikeun sareng ngalawan saksi makutha anu ngalawan masing-masing. Aya anu mang sumur jujur ​​sareng kerja keras (non-PsyOp) ahli hukum di nagara sareng anjeun kedah ngayakinkeun aranjeunna tina prinsip saksi makuta.

Jadi anggap anjeun damel sareng kriminal proksi sareng anjeun mastikeun aya sagala jinis pembunuhan sareng rajapati di media (tiasa kajantenan, PsyOps sagampil gampang), teras anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nyiptakeun kaayaan dimana éta kasangka boga muatan tina kasaksian tina saksi makuta sapertos teras anjeun tiasa mastikeun yén pengacara anu saksi makuta sapertos kitu ditémbak dugi ka maot. Teras anjeun gaduh skrip film PsyOp anu idéal, dimana anjeun sakali deui sacara teratur meuseul ditampi ku saksi saksi prinsip di masarakat (sareng profésional hukum) sareng anjeun nyiptakeun modeu nampi pikeun ngabuka ngetok artos pikeun program perlindungan.

Anjeun tiasa ngontrol sagala jinis hal sareng penjahat proksi Anjeun sorangan. Sentuhan anu hadé deui ngeunaan krim dikocok dina dessert Holleeder contona:

Ngan sapertos Meijering, Plasman rutin ngiluan program TV. Dina Oktober, anjeunna nyatakeun dina koran mingguan yén pot tambahan pikeun bantuan sah anu dibiayaan sacara ayeuna "didahar" ku pengacara anu ngabantosan penjahat top dina sering taun cobaan. Salaku conto, jutaan prosés Holleeder indit 'lengkep salian'.

Nya, tapi sadayana anu dilakukeun ku penjahat proksi pikeun biaya kaayaan nyiptakeun alibi pikeun mareuman kerét pikeun saha waé anu peryogi bantosan hukum saksama di hareup. Handy, jalma penjahat proksi!

Perang antara "pengacara luhur" (sapertos Telegraaf nyauran aranjeunna) Meijering sareng Plasman janten, sakumaha kuring prihatin, bagian tina PsyOp panganyarna pikeun nampi lengkep prinsip tina makuta kasaksian sareng program perlindungan anu aya. Éta program panyalindungan anu kedah diperpanjangna pikeun panyalindungan ahli hukum, wartawan, sareng biaya nagara, sareng anu sanésna. Perbendaharaan nagara kudu ditarik kabuka pikeun ngajaga prinsip saksi makuta, sareng janten tingkat usaha anu luhur kedah dilakukeun pikeun ngayakinkeun ka rahayat. Profesi hukum ogé kedah yakin pikeun nampi prinsip panyaksian makuta supados tiasa nyalira pikeun pembelaan. Samentawis waktos, mertahankeun (salian ti éta) para pembela kedah disangkut. Anjeun maén patok anu luhur liwat média ku ngagunakeun dua pengacara PsyOp, salah sahiji anu ngajukeun saksi makuta sareng penjahat proksi séjén (salian, tangtosna). Tingali di dieu aya jitters gagah antara dua di dinya finansial Times.

Naha éta Mocro Mafia na Al Qaeda tina AIVD urang sorangan? Naha kajahatan proksi? Naha Holleeder mangrupakeun kriminal proklamasi? Naha urang ngahukum kajahatan proxy di dieu? Naha Holleeder ngaraosan ipis di Argentina? Naha Ridouan Taghi wujud atanapi naha urang ngagaduhan aktor sareng / atanapi deepfake ngadamel? Naha sagala serangan kasebut dina gedong Telegraaf sareng Panorama nyata-nyatana? Naha Derk Wiersma leres-leres wujud atanapi aya ogé karakter anu mendalam? Hiji-hijina hal anu urang terang nyaéta média anu terang kumaha ngayakinkeun urang ngaliwatan carita. Sadaya anu urang terang nyaéta kanyataan yén midangkeun média. Carita, sapertos Nico Meijering, tiasa janten bagian tina karya akting (tina pengacara PsyOp). Naha Meijering sareng Plasman bagian tina tim anu terkenal di pengacara PsyOp di Walanda? Kalayan Kantor Umum Umum Walanda (ANP) di panangan John de Mol, sahenteuna urang tiasa nyebatkeun yén sadaya kamungkinan sareng hartosna sayogi pikeun ngabobodo jalma sareng PsyOps sahingga ngahasilkeun produk palsu palsu.

Sadayana dina penting pisan yén ti ayeuna nagara tiasa ngunci sadaya jelema ku sanggup sumping saksi makutha; saksi makutha anu ngucapkeun kasaksian anu ngaropéa, supados masarakat tiasa ngaleungit kalayan gulag. Tiasa Meijering sareng Plasman ayeuna tiasa ngayakinkeun profesi hukum Walanda kalayan maén dina PsyOp anu terakhir anu mangaruhan profési ieu dina kaamanan pangamananna?

Tarekat di dieu buku anyar kuring "Realitas sakumaha anu ayeuna urang rasakan":

mésér ayeuna

éntri sumber link: merriam-webster.com, telegraaf.nl (kabuka dina mode incognito di Google Chrome), fd.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Prinsip "saksi makuta" sabenerna hartosna ngakui saksi rahasia. Anjeun tiasa dituduh hiji hal ku batur anu malah teu aya. Malah tiasa dibentuk. A pengacara anu saé, naha aranjeunna tetep aya? Jalma anu hoyong mendakan tiasa sumping langsung ka Dekan Orde Pengacara pikeun paguneman anu hadé. Di dinya anjeunna parantos dicarioskeun, maén game atanapi anjeun dianggap sesah sareng ngalangkungan samar anjeun disbarred salaku pengacara.
    Kuring parantos nyarios sateuacanna urang cicing dina diktator anu sepi, halus, didik. Tekanan grup na langkung saé yén ampir sadayana ngiringan diktator ieu. Tukang roti anu hoyong anu ogé dipanggang bakuna dina diktator ieu. Batur anu hoyong maén pulisi ogé ngalaksanakeun ieu dina diktator.
    Tip kuring moal percanten ahli hukum. Upami aranjeunna ditunda dina tekenan, aranjeunna nyarios sadayana kana kaayaan sareng éta kajadian anu langkung ti anu anjeun pikir. Untungna urang hirup dina kaayaan konstitusi.

    • Martin Vrijland wrote:

      Leres ... Kuring parantos ngajelaskeun yén dina sababaraha tulisan.

      Éta mangrupikeun undang-undang gulag sareng penahanan jalma-jalma teu lila bakal janten jajan. Pasti upami pulisi diidinan ningal unggal panto hareup tanpa nawaran milarian (hatur nuhun ka Ruinerwold PsyOp) sareng saha waé anu berpotensi bingung (hatur nuhun ka Thijs H. PsyOp) tiasa nyandak psikologis.

  2. Zonnetje wrote:

    Naha aya anu tiasa nyaritakeun kuring kumaha polisi kapendak dimana Heineken nyumput kalayan supirna. Abdi henteu ningali anu dibayangkeun dina buku Petertje de Vries. Naha anjeunna tiasa ngerjakeun pikeun Nagara sacara rahasia? Henteu, pahlawan urang.

    • Martin Vrijland wrote:

      Peter R. de Vries pikeun nagara? Teu dude .. kumaha anjeun tiasa ka ditu !!

    • kaméra 2 wrote:

      Teu aya tempat, teu aya penculikan, janten urang kedah
      teu naroskeun ka urang naha buku anu ditulisna sakumaha anu diinterpretasi ka umum.

      A skrip = skrip

      urang kedah percanten sareng pamaén kedah ka jerona kecuali anjeun henteu percanten.
      Aranjeunna bakal salawasna gaduh jawaban, nya éta naskah wattight sareng pamilon
      anu teu amanah, pengkhianat teu aya raos emosi urang. Selamat malem Ladies sareng Wisatawan Juragan Dear

  3. guppy wrote:

    Kolot ogé wani milu. Pikirkeun carita Sinterklaas (Walanda Santa / Setan), dijual ka bungsu diantara urang salaku nyata. Pikeun biasa pikeun dunya dimana urang cicing. Senang libur 😳😉

  4. kaméra 2 wrote:

    carana ngawasan

    Situs ieu disensor ku jalmi anu tanggung jawab, ayeuna atos jelas.

    Urang cicing di nagara bébas anu transparan sacara transparansi tapi kecap gratis
    démo dibuktikeun

    Naon anu urang badé ngeunaan éta?

  5. Zandi Panon wrote:

    Nyiptakeun kontradiksi anu jelas pikeun ngahontal hasil anu sakuduna mangrupikeun hobi para tersangka biasa, jalma-jalma anu naskah. Aranjeunna ngan ukur teu tiasa cekap mendakan domba anu gampang ditalian kana leuweung koran mitos ...

    Aranjeunna ampir sacara harfiah nyebarkeun pasir dina panon anjeun.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup