Maurice de Hond mendakan aturan anu salah satengah satengah ngawur (video)

Filed dina warta analisis by on May 22 2020 13 Komentar

sumber: twitter

Dina 33 menit salajengna, tingali Maurice de Hond, lalaki éta balikna kana polling nasional anu ageung yén urang tiasa "dipercaya". De Hond parantos mendakan yén paniliti tinangtu nunjukkeun yén aturan hiji sareng satengah méter éta pook sareng yén coronavirus utamina sumebar nalika ventilasi goréng.

Maurice tangtosna yakin yakin ayana virus sareng ngalangkungan wéb smartexit.nu urang milu nelepon pikeun ngeusian detil anjeun ngeunaan naha anjeun kainféksi atanapi henteu naon gejala anjeun. Kanyataanna, éta parantos pinter kana jalan anu aktip anu enggal bakal ngawas urang.

Leres, di dieu dina situs urang sering ngobrol ngeunaan oposisi anu dikawasa sareng sadar tina nomer 33 anu dianggo ku Freemasonry pikeun sinyal yén aranjeunna aya dina kendali. Kuring henteu percanten Maurice de Hond, kalayan polling nasional na sareng video na 33-menit, kanggo sameter.

Anu urang terang nyaéta yén éta sapertos jalan ka Roma, yén éta pangsaéna pikeun ngatur kritik nagara anjeun nyalira. Upami anjeun sakaligus mendorong jalma pikeun ngeusian data kasehatan salami kritik éta, anjeun parantos ngagaduhan jalma-jalma dina wéb anjeun. Moal lami deui kéngingkeun aplikasi sareng Maurice tiasa langkung tiasa ngawas "panyebaran koronavirus".

Sanaos kritikna, Maurice de Hond mendorong anjeun milu ngawas sareng nyiapkeun anjeun pikeun aplikasi data ageung

Sadayana tiasa ngartos kana clog-clogna yén masarakat samentawis satengah meter ieu beueus sareng anu kami dibébaskeun dina skala anu ageung. Dulur intuisi karasa aya anu langkung seueur satengah meter na. Di artikel ieu Kuring mastikeun (kalayan buktina yén) yén hiji satengah meter diperyogikeun pikeun ngaktifkeun langsung maca sareng nyerat fungsionalitas DNA / RNA anjeun. Sarerea kedah jaga jarak anu cukup pikeun ieu. Jarak éta kapaké sareng diperyogikeun dina "internet hal" dimana manusa bakal ngabentuk 1 hal.

Urang kedah ngalih ti Krimson Maurice de Hond tina "Lockdown cerdas" kanggo "jalan kaluar pinter". Éta sadayana hurung saé sareng anu leres-leres teu aya anu nyarios, tapi kuring henteu kantos percanten ka De Hond kalayan statistik na sareng kuring henteu percanten ka statistik nagara. Naha éta paranoid? Leres, nyebatna anggepan séhat.

Sajauh anu kuring prihatin, urang henteu kedah lebet ka jalan kaluar anu pinter, tapi pikeun hukuman anu pikasieuneun pamaréntahan bohong anu kudu langsung turun sareng diganti ku perwakilan jalma anu dibutuhkeun ku urang. Menteri-menteri dipilih ngaliwatan démokrasi langsung anu sumpah kasetiaan ka rahayat tinimbang makuta.

Urang kudu ngeureunkeun ngeluh ka hiji pamaréntah sabab urang masihan legitimasi pamaréntahan éta. Maurice de Hond nunjukkeun hormat sareng apresiasi kanggo Mark Rutte sareng parantos mangtaun-taun dikaluarkeun margi jalmi anu diidinan ngajual démokrasi pulitik demokrasi bogus ngalangkungan "polling" na. Hiji-hijina jalan kaluar tina kaayaan ieu pikeun nganyahokeun daptar kabinét-ieu-ieu anu hésé sareng henteu masihan aranjeunna sks deui. Henteu jalan kaluar pinter, tapi révolusi!

Entong ditarik kana jaring kaamanan salajengna; salah sahiji anu ngarepkeun pangharepan pikeun ngarobih, sedengkeun anjeun ditolak nuju ka pamikiran 'ukur weruh'. Milih révolusi anu tangguh sareng jelas anu dipikabutuh, contona pikeun nyegah panerapan vaksinasi wajib sareng ngaleungitkeun hiji sareng satengah meter poyok. Nuju www.fvvd.nl

UPDATE 26-05-2020: katingalina vidéo ka Café Weltschmertz sareng wawancara sareng Maurice de Hond parantos dicandak sacara offline ku YouTube.

Sumber asupna tinta: wikipedia.org, smartexit.nu, fvvd.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (13)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Leres bilih anjeun gaduh salah sanés, hiji ti klub sareng séréncérna mulus penjualan. Nalika anjeun nguping aranjeunna nyarios, saolah-olah kagungan sadayana 'kebijaksanaan' dina pananganana. Aranjeunna tiasa ningal média tiiseun salami sababaraha taun atanapi ngan tinggalkeun sacara permanén sareng nyandak 'Corona' sareng anjeun. Goréng sareng ngan ukur ngoyag.

    Jalma ngadaptarkeun petisi Ayeuna! https://www.fvvd.nl

  2. ZalmInBlik wrote:

    Éta panginten, tapi urang tiasa dihindari jumlahna aya 33 maotna upami urang parantos ngawasa. 😷

    https://breda.nieuws.nl/nieuws/245923/rivm-update-ruim-2-500-doden-in-verpleeghuizen-33-nieuwe-coronadoden-vandaag/

    ps: Di Amérika latihan éta disebat C rimson C ontagion [33] éta atos janten gelar Suske en Wiske.

    • Zonnetje wrote:

      Leres, leres, anjeun ogé mimiti masking sadayana dina kontéks ngawatesan kabebasan ekspres. Ngan heureuy.
      Nya, éta henteu heran nalika jalma anu ngagaduhan keluhan fisik anu serius sareng sering gizi, kadaharan siap, maot di éta jalma panti jompo. Ti manula sepuh sareng caket sareng silih sakitar ngajangkit sareng flu. Pamaréntah parantos gagal, lansia henteu kedah dijaga babarengan. Ieu tiasa ditingali malah dihukum sajauh kuring prihatin. Naha masih aya patugas tangguh sareng jaksa anu bakal néwak bos sareng / atanapi manajemén pangsiun di bumi pangsiun / RIVM jsb. Nya kantenan henteu. Untungna urang cicing di nagara 'bébas' minangka 'nagara konstitusi'.

      • ZalmInBlik wrote:

        gampil ngobrolkeun Sunny upami urang ngan ukur ngitung rasional sadaya AOW sareng kawajiban mancén, kakurangan bakal timbul sareng urang henteu tiasa ngajamin pengeluaran pikeun masa depan. Barina ogé, pamaréntahanana langkung saé sareng ku ekstensi, Kem konsentrasi Covid mangrupikeun syarat saderhana tanpa ningkatkeun pulsa.

        Di dieu lain 👃

  3. Martin Vrijland wrote:

    Nami Crypto:

    manuk merak
    karang
    anjing
    éta singa

    • Zandi Panon wrote:

      Kat, Vogel, henteu janten weiter anjeun sina milih upami éta tina sirah-kepala khazars. Gaduh irung….

      • guppy wrote:

        Maksudna, irung na (Gerrit) Zalm anu nunjukeun kumaha cara kosong tina bank sareng nempatkeun tagihanana sareng jelema 😉

        • ZalmInBlik wrote:

          Éta leres, tapi kuring kudu ngaku aranjeunna maén boh flanks cemerlang dina kaulinan Hegelian. Waktu sareng waktuna deui, rata-rata penduduk Madurodam dimaénkeun, dicukur botak sareng dikirim kana reeds nganggo rumpun, atanapi ieu mangrupikeun perangkap?

          Éta henteu téater geulis tur éta bébas… ooh, (édisi) akunna henteu nuturkeun

  4. Zonnetje wrote:

    Kuring teu masihan aranjeunna pujian. Aranjeunna henteu ngalakukeun éta
    jalma anu henteu kagolong kana Klubna anu tiasa / janten pesaingna .. Ah, Aranjeunna parantos ngaramalkeun panyakit épemén anyar, panginten pesenan mangrupikeun kecap anu langkung saé. Kumaha aranjeunna clairvoyant sareng istimewa. Jaga budak-budak dina gantung sareng disaruakeun, Moto na. Iraha aranjeunna leres-leres angkat. Langkung saé kamari ti ayeuna.

    Tanda petisi ayeuna! Naha moal hargana nanaon.

  5. kaméra 2 wrote:

    Naon Urang Henteu Ningali

    Horor Total di Afrika

    Rébuan korban TB malaria parantos maot dina taun-taun ayeuna.

    Tapi ayeuna dina sababaraha kasus korona, kemah tahanan parantos disusun ... tingali di handap

    Aranjeunna ngarebut jalma ti jalan na anu diénggongkeun di tempat perkemahan 🙁

  6. Sephus wrote:

    Klip di handap ieu diperyogikeun persis 13 menit. Kabeneran? Kuring pikir éta dilakukeun saé
    Atanapi sapertos anu nyebatkeun dina koméntar: Aya kaleresan langkung di dieu dina 13 menit ti anjeun ngagaduhan 12 taun atikan negeri

  7. Sephus wrote:

    Anjing sareng statistik na kéngingkeun ti helm na nalika anjeunna lahir. Henteu aya panalungtikan, naon waé anu nyangka kumaha jeung kumaha.
    Abdi pikir kitu.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup