The Mr. Smith pangaruh jeung mumusuhan spontan nalika confronted kalawan 'dissidents'

Filed dina warta analisis by on May 2 2017 43 Komentar

Anu emut teh pamandangan ti trilogy pilem "The Matrix" ti 1999 mana wae passerby dumadakan ngahurungkeun kana 'agén' tiasa? Kusabab dinten I dimimitian tulisan geus dibuka kampanye masif mun blacken kuring. Ieu reflected dina kaca nu sagala spitting bubur baseless on kuring jeung dulur pilari di kaca Facebook mah ditilik proactively kalawan tumbu ka fitnah ieu. Anu sakuduna nyingsieunan na hancana tétéla. Jalma teu hayang milik grup anu nuturkeun hiji "gélo konspirasi thinker". Yén kajadian stigmatize struktural jeung agrésif jeung Témbongkeun ogé ngagabung nyandak tempat ngagunakeun pagawé kaayaan (anu bukti geus kungsi dikirimkeun ka loka éta). pangaruh quenching Ieu reminiscent tina 'lima percobaan monyét nu grup monyet ngahukum kunyuk sejen sabot hayang nanjak ka tangga on nu hiji cau. kabiasaan grup ieu diprogram di-sanggeus repeating tiis pancuran di group ieu nyobian naek tangga (tempo di dieu Sapanjang pedaran percobaan). Tujuan serangan ieu mangrupa twofold; leungeun kapaksa eureun kuring neruskeun tulisan, kusabab pangaruh isolasi; nu sejenna nembongkeun batur yen aranjeunna henteu kudu nanjak tangga éta. misi nu jadi jauh geus gagal. Kuring tetep bade. dodging pélor, Anu disebut dina pilem The Matrix.

Ajen dina The Matrix tiasa motong nepi iraha wae. Sarerea sigana robah spontaneously kana cop a sakali protagonis Neo emerges dina matrix. Anjeun bisa mikawanoh sanajan; lamun keur diajak ngobrol ngeunaan isu nu mangaruhan gambar sabenerna urang mana on ulang atawa dina karya anjeun. Spontaneously urang tiasa nyandak hiji mumusuhan loba pisan, sabab confronted kalayan ideu anu merangsang persépsi maranéhanana dunya. Morpheus, karakter sejen dina film, ngécéskeun dina video handap kumaha ieu kajadian. Salami urang ulah ningali ngaliwatan éta urang cicing dina kanyataanana hayalan, diwangun ku arsitek hébat (sakumaha dianggap di masyarakat rusiah elit), dijaga ku hiji kelas elit tur salamet ku saha acan understands sistem na kituna sorangan wali tina sistem bakal ngarobah mun anjeun punctured sistem; salami maranéhna bakal geuwat transformasi jeung langsung pastina pikeun anjeun. (Baca leuwih handap video)

The sequels The Matrix trilogy tungtungna ngirim jenis singularity antara sistem nu arsiték hébat sarta jalma awakened; whereby ayana sistem upami anu ratified ku siklus sajajalan gagal tina Neo tarung sistem jeung ningali liwat. Ieu écés kahayang transhumanists katut médan gaya elit. jiwa nu awakened pamustunganana kudu akur jeung ayana nu Matrix terasrasakeun diménsi sajajalan anu bakal timbul kitu. Kanyataanna, film ieu jadi ngalaan pikiran hiji pilem propaganda, ku loba bebeneran, tapi steering arah singularity kami manusa jiga frontman Google Ray Kurzweil na Michio kaku Nu Uninga Ngeunaan (tingali di dieu).

Ku kituna éta hiji hal geulis tangguh ngagumbirakeun urang nuju awakening tina sistem. Tapi naon anu sistem anu? What is the Matrix? Pikeun ngarti yén éta téh mangpaat nyandak catetan tina gagasan ngeunaan jalma kawas Ray Kurzweil, Michio kaku, Elon kasturi jeung evangelists sejen tur aanstuwers of transhumanism. Aranjeunna pikir urang 2045 sangkan bisa nyieun avatars nanotechnological na (salinan) awak manusa nu bisa urang unggah eling urang. Ieu mangrupakeun cara metot jeung metaphorically dina Transcendence pilem. Éta ogé pikir nu kami digital kanyataanana augmented alam bisa nyieun jelema nyawa sigana nyata jeung bisa hirup kawas bener we hirup. Ngabayangkeun kaulinan dimana anjeun gaduh gelas kanyataanana maya jeung nu pinuh ngaidentipikasi kalawan game éta. Tapi dina cara nu eling anu masih trapped di brains urang, sakumaha eta anu merging kalawan 'awan', sangkan henteu deui boga bedana antara awak urang, bumi urang, alam semesta kami sarta dijieun digital universes. Éta lain teori konspirasi; éta naon lalaki ieu ngumumkeun diri. Tingali Youtube aya ngan kasampak sanggeus ku Ngaran disebutkeun ditéang ku istilah 'singularity'.

Mun gentlemen ieu anu masih bisa jadi disebut salaku pangusaha suksés (baca beuki dieu), Percaya bisa unggah eling urang kana alam dijieun digital sarta kami, sabab eta anu diserep dina "awan", Anjeun bisa jadi wondering naha ieu teu acan kasus nu bener. Reminiscent tina pilem The Matrix. Pikirkeun hal lamun bisa jadi mungkin yen kanyataanana dina nu kamungkinan salamet lamun eta bisa janten kanyataanana dijieun. Tega oge carita kreasi agama béda sakaligus dina pikiran anjeun. Bisa eta jadi? Nu kudu jadi jambatan jauh teuing keur loba. Dr George Smoot masihan ngeunaan handap sahingga bisa hirup kalawan sinis presentasi Ted. Mangga candak ka waktu pikeun nempokeunana. Élmu sarta transhumanists teu taat ka nanaon kitu aktip dina aktipitas masalah ieu. (Baca leuwih handap video)

Teras we datang ka sual hypothetical of naha éta sahingga bakal tiasa yen eling urang geus geus bray dina Sistim a. Ngabayangkeun nu Google mangrupakeun bisa nyieun ieu realities digital diwanohkeun ku Ray Kurzweil jeung anjeun mutuskeun unggah eling anjeun ka kanyataanana kitu. Anu boga kontrol ngaliwatan pangalaman Anjeun ngeunaan realitas? Nu tangtu nyaéta administrator tina awan; ti manajer ti simulasi jieunan AKAL; administrator anu diunggah eling anjeun; Google. Bisa eta jadi nu situasi anu geus leres ayeuna? Yén sugan a rada aneh tur profound pamikiran pulas dina panon ti loba. Tapi lamun ngan pikir deui ka pilem The Matrix jeung nyokot kana akun anu Hollywood aya dina leungeun anu kelas elitist yén urang bagikeun gambaran anu scifi mangrupakeun gambar lamunan anjeun bari ngarasakeun mangrupa bir sarta kantong tina kacang bir weghapt, anjeun malah bisa nyandak kasulitan pikeun ngagali salajengna.

Dina sababaraha artikel digambarkeun dina website kumaha realitas kami cicing di loba kawas jiwa jail; kawas Google dina mangsa nu bakal datang bisa ngasupkeun ka bui eling kami nalika kami mutuskeun unggah ka universes digital (dimensi) dijieun ku Kurzweil & co. Mangga nyandak waktos nu maca artikel ieu dina item menu 'matrix''saluareun matrix"Jeung kategori lianna. Tangtu anjeun saukur neruskeun yakin yén euweuh sistem na nu Martin Vrijland miharep proclaims carita fantasi. Abdi teu tiasa ngalepatkeun aranjeunna. Éta geulis tebih fetched lamun aya wae jero jero jenis kasadaran yen quest ieu dimimitian. The tingali liwat atawa awakening remen dimimitian ku ningali ngaliwatan ngampar dina média jeung hal kawas falsification sajarah jeung bisa ngakibatkeun kapanggihna anu hiji kelas elit nu teu ka Saturnus-ibadah. Lajeng meureun someday, kapanggihna éta Saturnus sugan teh mainframe chronos tina panjara tijdsillusionaire jiwa ieu. Ieu wangsit ku Hollywood saeutik dina pilem Interstellar ti 2014. Teu keur nanaon pilem ieu meunang hadiah dina 6 nu 'Saturnus Awards(Catetan utamana nami) dina 2015. Anjeun bungah pikir?

Jadi anggota

éntri sumber link: variety.com

tags: , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (43)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Averroes wrote:

    Tur jadi EU degenerates kana kaayaan komunis mana individu nyaeta bawahan jeung nagara. Rada da eta agenda transhumanist jeung panjara digital (kaamanan net) yen umat manusa bakal mere niup maot final na beuheung freewill malikkeun.

    ----------------------------------------------
    "Upami Anjeun hoyong visi ngeunaan mangsa nu bakal datang, ngabayangkeun boot a stamping dina nyanghareupan manusa -. Salamina"
    - George Orwell
    ----------------------------------------------

    nagara daulat kudu diangkat nurutkeun kana Politburo EU:
    http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663374/europese-commissie-wil-afbouw-controles-binnengrenzen.html

    Rencana Kalergi ieu dimekarkeun sahingga identitas individu kudu leungit, ngarah individu bakal nyerah gampang pikeun nagara.
    http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663191/zweden-stopt-met-systematische-id-controle-grens.html

    Total carana ngawasan jeung kontrol dina EUSSR ngagunakeun pausahaan hareup kayaning Facebook / Google jsb
    Austria anu néangan cara sangkan jasa digital kawas Abjad Inc. urang Google atanapi Facebook Inc. mayar pajeg keur transaksi kalayan pamaké Internet bangsa urang, nyoba nyolok sela dina sistem pajak tetep dirancang pikeun bisnis bata-na-mortir.

    Bagian paling ambisius tina rencana nargétkeun model bisnis di Twitter Inc., Google atanapi Facebook: The knowledge pakta dina Sabaraha pengikut néangan, liking, ngeposkeun na tweeting tetep bébas salami pamaké hayu pausahaan eupan data pamakéan kana algoritma Éta mantuan iklan tukang ngaput nu bisa aimed di pembeli paling dipikaresep.
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-29/you-think-google-search-is-free-austria-seeks-to-tax-it-anyway

    THE bubu Tutup lalaunan ....

    Identity éléktronik di Éropa:
    Tantangan légal jeung Future perspéktif (e-ID 2020)
    http:// http://ftp.jrc.es/EURdoc/JRC78200.pdf

    https:// http://www.eid-stork.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=186

  2. Averroes wrote:

    Urang apal geura naon GOOGLE DATA puseur bade aya ... ngirining bel a. Sumber data dina leungeun KPK EU AND GOOGLE / Palantir (CIA / NSA / Omod jsb)

    Yén tremor bumi di Groningen..daar mangrupa agenda tukangeun eta jelas:

    • Averroes wrote:

      Aranjeunna siap rubbing leungeun-Na di NSA (SkyNet) ...

      • CuriousOne wrote:

        Lucu maneh SkyNet nyebutkeun, hiji panyadia Internet di Bélgia, disebut oge Skynet. Ngaranna pikeun jaringan dina Terminator pilem
        https://nl.wikipedia.org/wiki/Proximus_Skynet

        Tur upami urang kasampak di pilem Terminator (5) Genisys nu katingali nu ngabejaan carita SkyNet dijieun asup tur 1 sakabeh bentuk lalaki nyieun lomba abadi kuat. Teu nu kumaha hayang Google pikeun ngalakukeun 2029 / 2045?

        "Prosés achieving kalanggengan mimitian ku 2029 Nalika nano-bot nu dijieun Éta bisa ngojay ngaliwatan awak urang tarung panyakit '

        Henteu yen naon urang tingali dina pilem Terminator, awak manusa kabeungkeut kalawan nanoparticles?

          • Averroes wrote:

            @CuriousOne, éta kabéh NLP seratan / subliminal yén urang tingali di sabudeureun urang, sarta Hollywood téh bagian tina eta. Hiji pilem alus nyaeta ngeunaan seratan ieu 'Aranjeunna Hirup' 1988. Kalolobaan manusa geus lila Nyiapkeun pikeun dekade pikeun nerapkeun "transhumanist" deceptieve agenda anu maranéhanana baris acquiesce iraha waktuna asalna.

            Generasi YZ nyaeta sakumaha alus sakumaha atanapi diprogram. leungit na moal succumb kana tipu daya ieu:
            - Generation Y = Y teh pangganti ti generasi X, sarta sacara umum dihartikeun dina watesan periode 1982-2001.
            - Z = Tungtungna, generasi Z; dulur antara taun 1992 to date, dilahirkeun ka milik generasi ieu.

            Google (DARPA) agenda ngalir sajajar jeung PBB Agenda 2030. Kami kabeh bombarded saprak Diaries 21 (Club Roma) kalayan istilah kawas kelestarian, perubahan iklim, jeung sajabana nu teu leuwih ti hiji serangan on CO2 nu mangrupa gizi ésénsial di alam sarta anjeun bisa sambungkeun jeung réduksi populasi (tingali presentasi Bill Gates ngeunaan vaccinations)

            SkyNet teh (kuantum / D-Wave) database NSA jeung kompléks industri militér (DARPA) jeung Genysis mangrupakeun proyék nu dimimitian dina 2002 ku 'Amerika Departemén Pertahanan urang Émbaran Kasadaran Kantor "departemen ieu engké sanggeus protes (tingali logo Émbaran Kasadaran Kantor) disebut. diangkat tur prisma NSA urang téh ngembangkeun proyék ieu. Kuring ngarasa sagala ieu sacara harfiah Isro bawah tanah. Tempo komentar ku Elon kasturi ngeunaan belet dina wawancara ieu:
            https://www.youtube.com/watch?v=GPaYrhUZSYQ
            https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif

            DATA badag nyaéta kecap magic meunang kaeusi basis data kasebut sarta ironi teh nya eta lolobana jalma ka diri ieu sukarela sangkan kontribusi ngaliwatan propil maranéhanana dina Facebook, Twitter, Google+ jsb di na nepi ka dating make Palantir software jsb kitu deui bisa grafis dipetakeun di dasi sosial tina hiji individu tangtu. Komérsial kalawan nyata konsép pisan pikaresepeun, jadi Anjeun giliran nyarita sababaraha manuk kalawan hiji batu. Torsi salaku panghianatan tina EUSSR PSD2 hartina pikeun ngadegkeun sarta pihak katilu boga anak pikeun ménta inpo krusial ngeunaan individu.
            https:// http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/amsterdams-bedrijf-opgeslokt-door-geheimzinnige-datareus-palantir

            https:// en.wikipedia.org/wiki/Regina_E._Dugan (DARPA)

            Gemblengna bersih anu lalaunan nutup ...

          • Averroes wrote:

            Na ieu téh sabaraha dimimitian ... faktor genah, katuhu?

          • CuriousOne wrote:

            Nalika kuring ningali inpormasi ngeunaan jasa rusiah jeung basa underground I salawasna ningali informasi ngeunaan kaayaan di AS, tapi urang teu kedah poho yen eta oge aya di Éropa.

            Neruskeun on SkyNet lajeng ngaganti ka facebook, nyaéta facebook henteu dimimitian utamana mah pikeun ngadalikeun urang tapi rada naha nyimpen emosi jeung pikiran dina database a wanoh keur gandeng ku SkyNet aranjeunna geus ditulis hiji software pikeun nyocogkeun kapribadian anjeun sangkan anjeun kabeungkeut gancang tur mibanda kontrol gancang awak Anjeun.

            Ayeuna aranjeunna ngan gaduh sadayana kontrol leuwih lakukeun na pamikiran ngaliwatan NLP na seratan subliminal lajeng engké ku Skynet on awak.

            Pegatkeun Ieu bakal praktis teu mungkin sabab software kasebut pangalusna ditulis dina awak anjeun jeung panjang nu numbu ka émbaran leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana alamat program bakal meunang deeper sarta anjeun bakal lungsur pareum. Iwal mun bisa luh diri ti matrix jeung bisa meunang balik kontrol awak Anjeun.

            Kusabab kuring awaken leuwih atawa kurang téa, kanyataan ieu geus 1-2 taun diliwatan saméméh kuring sadar naon katuhu jeung salah sabab jadi loba informasi / disinfo nyaeta on net jeung YouTube nu sok tangkal bisa euweuh tingali ngaliwatan sisi leuweung tur kuring dipikaharti kumaha dunya jalan kuring lalajo saeutik atawa euweuh TV atawa malah pilem. Sateuacan, abdi diawaskeun pilem lantaran maranéhanana éta seru na hallucinating nalika kuring kasampak ayeuna kuring ningali nanaon tapi simbul sarta seratan disumputkeun. Sakapeung mah ngareureuhkeun film reel anjeunna deui replay / I ngadéngékeun hiji husus waktos ngarékam 2-3 jeung aku moal salawasna amazed sabaraha dunya jalan. Sarta amazed sabaraha soré babarengan nu dihijikeun ka TV maranéhanana salaku lamun éta hal suci tur yakin sagalana anu nyarios sareng ditémbongkeun. Kuring ngalepatkeun salah henteu kantos sabab kuring geus jadi abdi tiasa masihan aranjeunna sababaraha saran alus mah nuturkeun sorangan sarta ngantep éta tingali kumaha eta kabeh fits babarengan, ceuk milih antara karacunan beureum atawa biru.

          • Averroes wrote:

            @CuriousOne, Ieu ngalibatkeun brains control (persepsi) geus pisan canggih anjeun asupkeun komplek industri militér (kaasup DARPA) kasampak di hal. Jeung anjeun utamana targeting téhnik frékuénsi (Ombak ELF). Salaku Nikola Tesla tuh frékuénsi sagalana jeung Geter, teu keur nanaon eta patén-patén nu dipaké ku "kaayaan jero".

            Ayeuna pikir ngeunaan ngembangkeun sarta palaksanaan 4G / 5G na aya ayeuna unfolding hiji disebut. Grid di darat, di laut na dina hawa. Dina basa sejen, aya ngewa atawa sinyal manipulasi. penetrasi. Kusabab sakumaha dijelaskeun dina potongan handap, kumaha abdi tiasa memang kacida nyarankeun, brains boga firewall. Sagalana asalna teu eling unfiltered ukur dina lajeng asalna prosés pikeun maranéhanana anu cortexes di sababaraha na varying derajat henteu kapangaruhan atawa rationalization kieu. nalar. Naha anjeun boga kontrol leuwih kadali jauh anjeun ngagunakeun manusa jeung algoritma. Abdi tiasa di konteks ieu tingal karya Marvin Minsky (pemetaan otak) jeung Dr. Robert Duncan (whistleblower)
            https://en.wikipedia.org/wiki/5G
            http:// nos.nl/artikel/2082962-marvin-minsky-pionier-kunstmatige-intelligentie-overleden-88.html

            Kudu maca:

            Tampilan AS dina "Wonder Pakarang" ngarobah Kamampuhan Data-Processing awak

            téknologi Naon geus nalungtik ku Amérika Serikat nu mibanda potensi pikeun ngaruksak kamampuhan ngolah data tina organisme manusa? The 7 Juli 1997 ngaluarkeun News AS jeung Laporan Dunya ditétélakeun sababaraha dina atawa aranjeunna dirancang, diantara lain perkara, nepi ka ngageter lebet manusa, setrum atanapi nauseate aranjeunna, nempatkeun éta saré, panas aranjeunna nepi, atawa sambel aranjeunna handap kalawan gelombang shock . [9] The téknologi kaasup lasers dazzling éta tiasa maksa para siswana pikeun nutup; frékuénsi akustik atanapi sonic Éta ngakibatkeun sél bulu dina ceuli batin ka ngageter tur ngakibatkeun panyakit gerak, jangar, sarta seueul, atawa frékuénsi resonate Éta organ internal ngabalukarkeun nyeri sarta spasms; sarta gelombang shock jeung poténsi ka knockdown manusa atawa airplanes na nu bisa dicampurkeun jeung cabé semprot atawa bahan kimia. [10]

            Kalayan modifikasi, aplikasi téhnologis sintésis tiasa gaduh seueur kagunaan. pakarang akustik, contona, bisa diadaptasi pikeun pamakéan sakumaha rifles sumbu akustik atawa huma akustik nu, sakali ngadegkeun, bisa ngajaga fasilitas, mantuan di rescues disandera, karusuhan kontrol, atawa jalur jelas keur convoys. gelombang ieu, nu bisa nembus wangunan, maturan host sahiji kasempetan pikeun pajabat militer jeung penegak hukum. pakarang microwave, ku stimulating sistim saraf periferal, tiasa panas nepi awak, dipicuna seizures epileptic-kawas, atawa ngakibatkeun ditewak cardiac. Radiasi low frékuénsi mangaruhan aktivitas listrik otak jeung bisa ngabalukarkeun gejala kawas flu sarta seueul. proyék séjén ditéang pa mun dipicuna atawa jalan satapak dicegahna, atawa mangaruhan sinyal ti bagian motor cortex otak, overriding gerakan otot sukarela. Kiwari dimungkinkeun aya reffered salaku pakarang gelombang pulsa, sarta pamaréntah Rusia dikabarkan geus meuli ngeunaan 100,000 salinan tina "Hideung randa" versi maranehna. [11]

            Sanajan kitu, ieu pandangan "heran pakarang" ieu dilombakeun ku batur anu kedah ngartos aranjeunna. Brigadir Jenderal Larry Dodgen, nimbalan Asisten ka Sekretaris Pertahanan pikeun Sarat jeung Kaayaan sarta misi, nulis surat ka sanésna ngeunaan "sababaraha di akurat" dina News AS jeung Laporan Dunya artikel nu "misrepresent Departemen pintonan Pertahanan urang". [12] keluhan primér Dodgen urang seemed gaduh leg éta majalah misrepresented pamakéan téknologi sintésis tur nilai Maranéhna ka pasukan pakarang. Ook Anjeunna underscored hajat AS digawekeun dina lingkup sagala pajangjian internasional ngeunaan aplikasi Maranéhna, kitu ogé rencana pikeun abandon (atawa sahanteuna redesign) Pakarang wae keur countermeasures Sabaraha pengikut anu dipikawanoh. Hiji anu ditinggalkeun ku rarasaan, Najan kitu, nu ieu panalungtikan di wewengkon ieu geus intens. Hiji grup moal Disebutkeun ku Dodgen Dupi éta nagara séjén atawa aktor non-kaayaan teu Dupi jadi kabeungkeut ku konstrain sarua. Éta hésé ngabayangkeun batur kalawan kahayang gede ti teroris mun meunang leungeun Maranéhna on téknologi sintésis. "Psycho-térorisme" bisa jadi buzzword salajengna.
            http://ssi.armywarcollege.edu/pubs/parameters/Articles/98spring/thomas.htm

            Alus presentasi di ahir pertanyaan pohara penting Harald Kautz Vella (di 54: 40) kalawan Creutzfeldt-Yakub jeung percobaan kana sapi jeung manusa di Inggris ± 1997.

          • Averroes wrote:

            Nyaeta aya dadasar pikeun téhnologi ieu? Muhun, Holosonic Labs Panalungtikan sarta Amérika Téhnologi Corporation gaduh duanana versi sora diarahkeun Sabaraha pengikut tiasa ngidinan hiji jalma tunggal ngadangu pesen Éta batur di sabudeureun teu ngadéngé. DARPA Munjul bisa dipake dina projector sonic sorangan. Intriguingly, Stratégi Page laporan Éta pasukan anu ngagunakeun Alat Long Range akustik salaku pakarang dirobah Sora Allah:

            https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/05/09/hypno2s.gif

          • Averroes wrote:

            ZalmInBlik,

            keur experimented kalawan 5G di Groningen, Friesland I nganggur definite pikeun manggihan ngeunaan. Iwal aranjeunna sapatemon masalah viz.:

            "Di kampung Frisian Burum mangrupa stasiun déngékeun panggedéna di Walanda. Ngaliwatan masakan satelit badag bakal diawaskeun ku satelit pamaréntah Walanda sarta AS. stasiun ngawaskeun Ieu nembongkeun ngembangkeun jaringan dina 4G Walanda diuk leres di jalan.

            Stasiun tanah satelit di Friesland Burum, dimana Walanda AIVD (Umum AKAL jeung Service Kaamanan) jeung DISS (Militér AKAL jeung Service Kaamanan) geus masakan satelit nangtung pikeun eavesdropping na spionase, ngamekarkeun jaringan 4G di Walanda sigana rada di jalan sahingga rai panalungtikan Telecompaper kapanggih. "
            http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/13525/nederlands-afluisterstation-in-friesland-zit-ontwikkeling-4g-netwerken-in-de-weg

            Jadi sigana logis nu sipatna experimenting masalah ieu lossen..Friesland jeung Groningen cocog salaku aréa pilot pikeun jenis ieu hal, ngan kusabab aya loba spasi kosong teu cukup potensial koneksi pikeun ngawangun orat .
            http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/406-groningen-testgebied-voor-nieuw-5g-netwerk
            https:// tweakers.net/nieuws/115697/europese-commissie-wil-volledige-5g-dekking-in-2025.html

            Saperti misteri hébat teu ????

          • CuriousOne wrote:

            @ Averoes masalah ieu di Friesland kanggo ngembangna 4G / 5G jaringan 3000 + MHz frékuénsi. 4G install aranjeunna geus 800 / 1800 / 2600MHz frékuénsi 5G bakal dipasang dina 700Mhz bisa ogé 2100 2600MHZ sarta lamun Kaula teu salah kaprah. Handap frékuénsi nu kuat sinyal, tapi patalimarga data handap, sinyal handap tiasa deeply tembus kana imah jeung bisa balik objék hadé tur halangan. Nu leuwih luhur frékuénsi, anu lemah sinyal tapi nu leuwih luhur lalulintas data tiasa.

            Contona kalayan WiFi nu router aya dina tengah imah dimana anjeun ayeuna 2.4Ghz band na band 5GHz band 2.4Ghz bisa ker acan nampi tapi bakal maksimum data rate BV 150Mbs, anu lemah sinyal nu kirang alami tapi masih boga anjeun masih nampi, dina band 5GHz data rate maksimum Bv 300 MBS bakal ngan bakal sinyal ieu di luar imah teu bisa nampa.

            ogé kabéh gumantung kana kumaha jeung dimana sinyal anu dikirimkeun, abdi terang aranjeunna nempatkeun beuki loba tempat anyar anteneu lalaki ngadeukeutan ka emit frékuénsi luhur nawarkeun gancang tur sakumaha data anu leuwih. sarta ieu teh bulan panungtungan ngaronjat dina hiji Pace gancangan. Duanana di tempat umum jeung di jero wangunan / usaha dimana sakabéh wifi 3g / 4g 5g tur kudu jadi diaksés.

        • ZalmInBlik wrote:

          @Averroes

          Duncan inohong metot, tapi hiji anggur langka ????
          nurutkeun artikel BBC ieu, wabah BSE geus pegat kaluar sabudeureun 1986:
          http://news.bbc.co.uk/2/hi/special_report/1997/bse/62802.stm

  3. Averroes wrote:

    William Binney (urut NSA) ngécéskeun:

    • Averroes wrote:

      Sistim pulitik dicirikeun dina istilah ekonomi ku kapamilikan kaayaan tina alat produksi, transportasi jeung marketing, sarta harga administrasi ngaropéa (ie moal via pasar). Sacara politis ku peran ngarah sahiji Partai Komunis; sarta socially ku dominasi organisasi masarakat sipil ku pihak anu sarua.
      http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=2490
      http://www.nu.nl/economie/4662627/europese-commissie-kan-bedrijf-beboeten-weigert-informatie-geven.html

      • Averroes wrote:

        Handap ieu, ngabandingkeun dokumén Maranggung (EU) jeung infrastruktur pakait jeung naon DARPA (= misalna Google) geus ngembangkeun ngaliwatan Jumlah Émbaran Kasadaran / program Genisys na:

        Identification manusa dina hiji Jarak (HumanID)
        Diagram (ilo ti loka resmi) ngajéntrékeun kamampuhan sahiji "Idéntitas Asasi Manusa di hiji Jarak (HumanID)" proyék [19]

        The Asasi Manusa Identification dina Jarak (HumanID) proyék dimekarkeun otomatis téknologi idéntifikasi biometric pikeun ngadeteksi, Cobi tur nangtukeun manusa dina jarak gede pikeun "perlindungan gaya", pencegahan kajahatan, sarta "kaamanan tanah air / pertahanan" tujuan. [19]

        gol na kaasup program ka: [19]

        Ngamekarkeun algoritma keur locating na acquiring subjék kaluar mun 150 méter (500 ft) rentang.
        Ngahiji beungeut jeung pangakuan gait kana 24 / 7 Sistim idéntifikasi manusa.
        Ngembangkeun sarta demonstrate sistem idéntifikasi manusa Éta ngoperasikeun kaluar mun 150 méter (500 ft) ngagunakeun imagery ditingali.
        Ngamekarkeun low-kakuatan millimeter Sistim radar gelombang pikeun médan-of-view deteksi lega sarta médan sempit klasifikasi view gait.
        Characterize kinerja gait tina video pikeun idéntifikasi manusa di kajauhan.
        Ngamekarkeun multi-spéktral Sistim pangakuan raray infra red na katingali.

        https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif
        https://en.wikipedia.org/wiki/File:Total_Information_Awareness_–_system_diagram.gif

        The ironi ???? jalma ayeuna ngurus input Facebook, Google+, Twitter, jsb

  4. Pasop Udud nyegah brainwashing wrote:

    Anyar, kuring deui ngadatangan Website pamaréntah barracuda, blogspot. Panungtungan waktu éta ngeunaan 2 sababaraha taun ka pengker lantaran serangan seueul mun maca "Mr. Smith pangaruh" artikel sakumaha Kuring inget neuleu tulisan utamana ku ngakuna pamaréntah Jeroen Hogeweij, hiji anggota Rotterdam
    klub Masonic 'Cafard d'Atawa' (Golden Cucunguk)
    nu contours tina agén oposisi dikawasa nu katempo dina artikel panganyarna dina barracuda:

    Dikawasa perwira oposisi Maud Oortwijn konon ampir diadegkeun
    Pikeun sésana Micha Cunt alami asalna sapanjang "Old pulisi 'na dugaan urut palacuran homo Koos Leuweung Lapang kalawan lulverhaal na jaringan rolodex-pedo.
    agen oposisi dikawasa Hans Mauritz na Wim Dankbaar lulus ku,
    Pizza Gate jeung shill "seaman".
    Sagala bebeneran seeker ngalaman geus nyaho yén sakabéh jalma ieu shills.
    Tur ayeuna jadi jelas nu kaulinan anu dicoo.
    Kanyataanna éta kolega pamaréntah Jeroen Tinggi Weij, dina peran béda, tapi kalawan tujuan anu sarua.
    Demonizing na psychiatriseren of seekers / bebeneran 'dissidents'.

    • Pasop Udud nyegah brainwashing wrote:

      Pamulihan, anu kedah: Koos Woudenberg.

    • Pasop Udud nyegah brainwashing wrote:

      lulverhaal ieu pervert anjeun bisa nempo kénéh: "Koos Woudenberg diomongkeun on seawall di Sexbierum"
      Kuring asup sial ieu ti poé heubeul di harepan anu seekers bebeneran ngamekarkeun pangabisa pikeun neuleuman kumaha carana ngakuan psychopaths bahaya.
      pervert Ieu dahsyat kalawan sungut haseum na ngarasa tremendously ogé meta jeung kituna henteu -as biasana dikawasa ku agén oposisi Myra tina "Ngobrol jeung Myra'- ngan hiji wawancara radio, tapi jadi hayang resep layar buta.
      Nempatkeun link / nyambungkeun titik-titik kalayan psychopaths lianna di layanan pamaréntah sakumaha Nico van der Ham, Maud Oortwijn, Michael Vittaliti, Micha Kat.
      Debutants dina bebeneran néangan, bener keur Nico van der Ham, anjeunna sigana bit basajan, tapi hiji beurit di baju mouse.

      • Martin Vrijland wrote:

        Lalaki balik Barracuda ( "wartawan": baca AIVD aya) Jan Libbenga. Saliwatan, anjeunna collaborates kalawan klub Jeroen High Weij (anggota Aleister Crowley worshiping mazhab RTD).

        http://www.martinvrijland.nl/alles/wat-is-de-relatie-tussen-het-blog-barracuda-micha-kat-en-pieter-lakeman/

        • ZalmInBlik wrote:

          Steve Brown (Salto TV) sigana kuring moal koffie..het seger sadaya ngumpul di na sabudeureun Amsterdam

          • ZalmInBlik wrote:

            Di sagigireun kuring pangalaman (baca) Barracuda nyaéta yén Zionists hardcore henteu catetan kritis ngeunaan kaayaan ilegal Israil. Mémang maranéhna nyembah naon wungkul na truthseeker kacurigaan konpirmasi

          • Martin Vrijland wrote:

            Nu pasti ketukan. Ziva (salah sahiji sastrawan paling aktif dina Barracuda patali Swapichou blog) malah diuk dina tentara Israél jeung hirup di Tel Aviv (kaasup bukti). Aranjeunna sadayana trolls profésional anu ngajalankeun blog ieu.

          • ZalmInBlik wrote:

      • Martin Vrijland wrote:

        Ogé lalajo kaluar pikeun pamingpin sekte anyar mingle babagi bebeneran kalawan dongéng hebat ti grup intergalactic na interdimensional sarta ngabejaan Anjeun yen anjeun didieu di bumi mun energize diri. Nabi anyar: Martijn van Staveren. Naon waragad anu bacaan sapertos a? Naon anu ngahalangan éta grup dikawasa média alternatip (Perkara Bumi, Guido Jonkers (WantToKnow.nl, jsb) sadayana nyadiakeun unggal taman. Sumuhun, gentleman ieu speaks of matrix. Aya bagéan bebeneran di naon manéhna nyebutkeun. Dina hal ieu, kami téh kaayaan batur anu ti (jeung) na kalahiran interdimensional / kagungan kontak extraterrestrial. sahingga anjeunna geus weruh maot ieu pangaweruh mega kompléks ngeunaan dimensi kompléks badag jeung mahluk interdimensional. éta kituna pangaweruh dirumuskeun ti anyar guru (sahingga pisan rumit sarta dijieun pompous). kanyataanana éta sakabéh hocus pocus loba kurang batan guru anyar brings. éta bakal jadi bangga deui dipake dina agama anyar dina hal ieu kalawan pagawe lampu. Alice Bailey. Papasangan jeung Saturnus sawah, tipu daya Awas hipnotis teh:

        • Martin Vrijland wrote:

          Ieu rada hal ... pisan pajeulit ... jadi anjeun perlu empower diri pikeun mastikeun yén urang balik deui ka originalitas nu. Deui hiji nurun tina konversi tur kumawula sakumaha urang terang agama. Wilujeng sumping di dunya Lucis Amanah

          • Martin Vrijland wrote:

            Marcel Messing, lalaki anu ngajak kuring eta mangsa konferensi demarkasi panungtungan di Amsterdam ngingetkeun kuring yen "aranjeunna" Kuring ulah satuju sareng pakarang énergi diarahkeun bakal nempatkeun. Lalaki anu diusahakeun instill di kuring kahariwang. Lalaki anu ngadeg nepi keur Micha Kat. sabab ngan ngadenge di bandung lamun aya hiji worker lampu tina "guru anu teu ngayakeun jalu atawa bikang" (tingali 12 :. 03 mnt) jeung anu pamawa ajaran Alice Bailey. Urang kabeh terang saha anu mahluk hermaphroditic ngagambarkeun: Baphomet. Wilujeng sumping di dunya sarta ageman anyar Saturnus kultus.

          • ZalmInBlik wrote:

            Marcel Al Masih earns emas kana circuit Kuliah kalawan prietpraat..Een kopi hambar pisan pikasieuneun bodo saeutik, tapi lajeng deui anjeunna salah sahiji 't naon cahaya klub cocog pikeun nyebarkeun cahaya palsu (nu malah bisa disebutkeun bohong).

            Sarta di masarakat ieu nanaon bisa lumangsung, kusabab Große Lüge kaidah:

          • ZalmInBlik wrote:

            Saterusna, kuring noticed nu aranjeunna ngagunakeun téhnik cooptation, aranjeunna gaul bebeneran kalawan ngampar. Ie maranéhna nyekel anjeun kalawan truths sarta ngarobah isi pikiranana sasaurang anjeun kalawan ngampar jadi anjeun teu ningali kai pikeun tatangkalan jeung anjeun turun pikeun maranéhna 'umur anyar' tipu daya ..

            Wilujeng sumping di dunya éndah New Age poisoners. Di sagigireun New Age boga akar na di kabbalah / Zohar / Talmud.

          • Martin Vrijland wrote:

            @Zalminblik

            Persis: pisan disampurnakeun jadi
            tapi Van Staveren kanggo kuring nu karinjang ku ngobrol hipnotis sarta comment ngeunaan "ngayakeun lalaki atawa awéwé" ...
            Anjeunna ngajadikeun eta kabeh pisan pajeulit jeung ngandung ukur lamun saprak budak leutik geus di kontak kalayan ieu kakuatan luhur: anjeunna Posisi dirina sahingga jenis guru.
            Ieu moal sakumaha seru na pajeulit sakumaha eta teu nyegah eta. Jeung pasti urang kedah aya pagawe lampu. Aya moal sababaraha anu kedah "ratification".

          • Martin Vrijland wrote:

            Tandaan Passio teu dipercaya dina panon kuring. Anjeunna ngécéskeun symbolism Masonic dieu mah pohara positif (saolah-olah aya ogé hiji pesen atikan) jeung mangrupakeun supporter ti Aleister Crowley (anu disebut dirina Sudjiman 666).

            Nalika anjeunna speaks ngeunaan cornerstone Éta perlu dihapus mun ngantep cahaya panyipta di tuang liwat kana consiousness manusa, éta téh "cahaya Lucifer" (panyipta di).

            lalaki Ieu net kaamanan bahaya di panon kuring.

          • ZalmInBlik wrote:

            @Martin sakali Passio mangrupakeun gatekeeper na deceiver tapi manéhna geus loba émbaran ngeunaan masyarakat ieu anu patut dengekeun.

            gambar ieu kuring kapanggih dina achief Internet jeung mere mangrupakeun ide nu sae tina asal kabeh masyarakat di Éropa:
            https://archive.is/1Scq/bd051437a258030d1749ba7e3fe0359ad1455073.gif

          • ZalmInBlik wrote:

            "Marjon

            Kuring boro bisa ngeureunkeun teken nu gram kosmologi. Kuring coba siswa séjén ogé narik sabagian. Jigana éta ngan hébat fun do, sarta eta oge nyadiakeun lapisan deeper kana interpretasi nu.
            Hanneke, hatur nuhun ngadopsi workshop pisan metot ieu, senang kénéh dinten 2.
            Kacida dianjurkeun pikeun saha who wants to teuleum deeper kana astrologi "
            http://www.astro-kabbalah.nl/reacties

            Anjeun kukituna pikir maranéhna bailed kaluar ku lalaki ngawarnaan was..arm ????

    • kamera wrote:

      @ Pasoprokevoorkomthspoeling

      Kumaha anjeun manggihan bersyukur muterkeun hiji peran tina dreamers murni.

      Lamun kuring ngomong na pamakéan basa cukup lalaki licik, tapi jadi palinter acan socially bodo teu palinter tapi kawas Nico van der Ham, tipe murni nu ngahianat urang (clowns horor di cocog berdebu)

      Quote dina artikel-Na, tingali link di handap: "Komo indung kuring dear ... kuring mikir. bla bla bla, ha ha ha nu teu butuh maneh sacara serius upami anjeun gaduh sapotong pisan serius nulis ngeunaan kasalahan pamaréntahan (yudikatif) jeung leuwih

      https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/01/zuigen-over-faek-en-farhad/

  5. Riffian wrote:

    Tina 'mumusuhan' diucapkeun, boga hiji artikel metot encountered nu fits adage nu: Masalah-Réaksi-Solusi.

    nonoman Éropa urang teu paduli mun ngajawab-tapi maranéhna geus siap gabung a berontak Massa

    Éropa Young keur gering di quo status di Éropa. Jeung maranéhna geus siap nyandak kana jalan pikeun mawa ngeunaan robah, Numutkeun hiji survéy panganyarna.

    Sabudeureun nagara 580,000 35 di responden anu dipénta patarosan: dupi anjeun aktip ilubiung dina pemberontakan badag skala ngalawan generasi di kakuatan lamun kajadian dina poé hareup atawa bulan? Leuwih ti satengahna 18- mun 34 taun olds Cenah enya.
    https://qz.com/971374/europes-youth-dont-care-to-vote-but-theyre-ready-to-join-a-mass-revolt/
    https://www.theatlas.com/i/atlas_B1OSMoxkb.png

    Naon toevallig..Nederland (Oranyeu = 33) ditungtungan make tempat 13e kalawan pangsa of 33%. Pemilihan VVD sigana ???? , Data Fabricated? Ieu bakal menerkeun ukuran deui ..

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup