Megatkeun: alarem musibah nuklir Big of-kelas dunya panangan!

Filed dina warta analisis by on Maret 11 2019 10 Komentar

Sumber: thecsspoint.com

Dampak utama bencana nuklir impending yén lurks dina tutuwuhan panggedena Éropa urang ayeuna alesan pikeun ngahemat alarem badag instan! Media mainstream cicingeun ngeunaan ieu, tapi aya anceman sagala-ngawengku tangguh. Anjeun terang ka pembangkit listrik nuklir Borssele atanapi Tihange (Bélgia)? Anjeun terang dampak utama hiji PLTN exploding? punten catetan!

Saha leuwih 40 emut bencana nuklir Chernobyl dina April 26 1986 sakumaha kamari. Bencana nuklir anu ayeuna perenahna di nungguan, aya hiji teuing ngadeukeutan ka imah. Éta kituna kade ulah dipilampah ieu ASAP en saloba mungkin biasa! Nempatkeun kumisan naon anu anjeun lakukeun sarta meta kiwari! Ieu serius! Ieu proyek Anjeun ka e-mail eta, fax, citak, dibagikeun sarta nyebarkeun via média sosial ka dulur anjeun terang.

Urang ngobrol ngeunaan musibah nu ayana manusa langsung mangaruhan inti na! A musibah nuklir tina babandingan mega! Hiji PLTN exploding nyaéta panggero tapi respon 1: jandéla jeung panto ditutup sarta geura-giru basement nyumputkeun! A musibah nuklir di Éropa sentral nyaéta radiasi anu mangaruhan sagala dahareun jeung nginum cai. The menit mimiti mangsa radiasi kasebut jadi kuat nu perlu panyumputan bom nuklir nyata salamet. The teror tina anceman dadakan tina dampak gede, sabab asalna ti salah sahiji kadua lianna. Ieu baud tina bulao sarta panggero dina radio jeung televisi, dipirig ku razia hawa badag. Sarerea geus panicking na konsékuansi anu hésé pikeun ngaduga.

Ieu musibah nuklir asalna salaku maling di peuting. Bencana nuklir ngalir stealthily. The bells alarem téh jempé tur neruskeun bobo peacefully. Mun poé ieu anjeun ngadangu hiji panggero marabahaya ti hiji PLTN exploding, bakal maneh ngajalankeun ka panyumputan. Gas racun nu euweuh bauan na hambar kitu; éta racun anu laun nyerang lembur; mana racun anjeun teu mere nyaho, jeung anjeun neruskeun ngambekan kalem. Masih, éta hits anjeun inti mahluk Anjeun. Ieu mangrupakeun musibah nuklir.

Lalaunan penetrates awak jeung anggota awak di jero. Unperturbed téh saukur isuk hareup deui. Assassin Ieu butuh waktu dirina. Lalaunan manehna infiltrates hirup anjeun. Anjeun aya bewara naon bae jeung kasampak sabudeureun anjeun. salah No notices anjeun ngaliwatan eta. Taya sahijieun anu panicking. Taya sahijieun sigana nekat ngajalankeun deui mudik. Dulur tenang jeung alarm hawa-razia tetep jempe. Malah radio tur tiiseun TV. Anjeun neuteup ngan nu newsfeed panganyarna; nanaon sigana salah.

Ieu seemed alarm palsu, tapi teu! masalahna nyaeta yén ngareuwaskeun tina musibah nuklir anjeun bakal luncat. bencana presents sorangan stealthily moal observes. musibah ieu rada dormant. musibah kieu nyebarkeun ngaliwatan generasi. musibah kieu moal dielehkeun ku radio jeung televisi. Maranéhanana nyaéta tankers gas pisan racun! Media, média sosial jeung oposisi dikawasa anu flues peletakan simbut gas racun leuwih tanah. Aranjeunna nyebarkeun racun tina produser gas racun dina Brussel sarta Den Haag. Éta tetep anjeun sare anjeun sarta nyebutkeun 'panon ditutup sarta peckers', 'éta cuaca nice kiwari.

Aranjeunna malah make pamilon dina proses produksi. Anjeun bisa tuang sora anjeun sarta pilih manajemén pangalusna pikeun produser gas racun. Aranjeunna pastikeun yén racun nu asup ngaliwatan retakan di imah anjeun tetep bau hal pikaresepeun. Anjeun malah mungkin janten supplier sebaran ti produser gas racun na earn karya duit Anjeun pikeun sistim na. Dina TV nu katingali diskusi ngeunaan rasa pangalusna sarta pangaruh narkotika tina rasa amis. produser mangrupa salah sahiji anu méré Anjeun rasa milik.

Kami nepi ka bogoh ka produser gas racun urang. Kami keur percanten. Simkuring teu terang hadé, sabab kami dilahirkeun di nagara mana nu produser gas racun éta salawasna aya. produser ieu salawasna boss. Simkuring meunang deui tur dibere wawakil anyar jeung direksi. Ku kituna eta mana keur taun. Dina radio, TV jeung koran Matthijs gereja Anyar anu ngajual gas racun ngeunah. Dewan anyar tina tutuwuhan anyar bakal racun gas waktos ngompa malah tastier ngaliwatan chimneys. The racun panganyarna raos amis jeung mere malah beuki mabok.

Kusabab pabrik bakal neruskeun ngajual kabutuhan tina ayana, manéhna ensures yen jalma anu sieun ka kamar tamu. Ku alatan éta, pabrik terus nunjukeun yen leuwih penjahat jeung malah leuwih pakarang sarta beuki kekerasan diversion babarengan. Komo tube nempo jeung alat nu bagerak henteu aman tina ieu gangsters bahaya. Koran, radio jeung televisi acara kumaha para wali ti pabrik gas racun cocog kacida alusna di nagara jeung kitu anu jalma di imah daék mayar dearly pikeun sakabéh kaamanan ieu. Samentara maranéhna inuman Uap emas jeung arloji hiburan on telly atawa bade wangunan badag dimana para seniman ti pabrik gas racun ngadistribusikaeun manisan. Pabrik gas racun anu geulis alus pikeun jalma. Manehna mertahankeun éta jaringan jalan sarta méré pipework pikeun sakabéh cai nginum, flues na amenities lianna.

Sanggeus Perang Dunya II pabrik gas racun éta sabenerna ngan hiji ku duit saeutik keur nyieun nagara. Nalika kami diwenangkeun milih direksi di pabrik gas racun, nagara bisa ngawangun deui. Urang bisa milih ti jalma béda ti pabrik gas racun. Samentara éta, nephews tur hébat-nephews atawa baraya urut shareholders anu nyadiakeun éta direksi pabrik jeung anu memang sémah pisan tiis. Aya nu nyebatkeun kahayang sorangan pamikiran, contona, anu sok pisan teuas dina dewan heubeul. Éta lalaki hébat! Sahingga nalika maranéhna nelepon kuring pikeun muka jajal I milih baé kuring paling diwenangkeun. waktos Ieu saha deui atuh: éta hiji doraka!

Kuring geus memang uninga yén produser gas racun anu jadi pinter nu maranéhna malah boga jabatan nu ngajaga urang ningali. The racun nu pabrik ngahasilkeun nyaéta ngajaga urang dina kaayaan tetep comatose, tapi maranéhna nu masih ngan lakukeun pakasaban maranéhanana. Ayeuna aya kadang jalma anu perlu dosis badag gas racun. Anu dumadakan disagrees jeung pamaréntah kapilih tina pabrik. Sigana yén produser gas racun geus direkrut saméméh malah tatanggana anjeun tetep hiji panon dina hal. Éta ogé ngatur protes sorangan, sahingga urang ka niup off uap saeutik.

Aya geus jadi loba jalma gumantung kana infrastruktur jeung sistem pabrik gas racun; loba jalma ngabogaan pakasaban patali jeung of disadiakeun ku pabrik gas racun, éta téh bener teu mungkin mun dipikir malah ngaleungitkeun pabrik gas racun tina kahirupan sapopoe. Kituna, bari terus urang salawasna ngajawab pikeun dewan nu anyar keur pabrik jeung sabenerna racun nyaeta ngaliwatan taun ogé jadi leuwih nikmat. Anjeun tiasa ngabandingkeun ampir ku jenis ekstasi.

Saméméhna, urang bisa geus ucul kalawan pitchforks maranéhanana sarta kabeh anjir geus ditutup. Samentara éta, pabrik geus diwangun nepi pasukan badag tina penjaga. Tutuwuhan mangrupakeun jadi sieun ancaman aranjeunna overhear sagalana jeung dulur madhab. Nu sanajan maranehna ngalakukeun lantaran disebutkeun aya jenis rindang anu hoyong ngalaksanakeun serangan di ditu di dieu, tapi pamustunganana panangtayungan tutuwuhan jeung jaringan chimneys na ieu beuki jadi. Naon bakal maranéhna ulah upami urang flock moal ilubiung dina imah? Naha aya jalma di imah buka jadi percanten sarta ngandelkeun pabrik gas racun? Nyaeta lantaran bau na rasa geus robah ambéh maranéhanana bade resep eta?

Saméméhna, jalma anu ngahasilkeun leuwih sorangan. Ayeuna aranjeunna sagemblengna gumantung. Éta geus jadi biasa anesthesia tur sabenerna euweuh salah sahiji generasi ieu anu apal naon nya éta saperti tanpa anesthesia tina racun pikeun hirup.

Tapi enya, kuring wani teu teu ngajawab. Lajeng atuh hal atoh. Jeung wuluku a, abdi tos teu aya. Sabenerna kuring jeung tatanggana kuring jadi pohara sieun manusa gumantung, tapi untungna urang gaduh goggle urang. Atawa bakal Kuring masih menta tatangga kuring naha anjeunna sabenerna teu hayang meunang leupas tina racun anu? Meureun manehna duka kartu keur mere sora na oge? Oh henteu, éta katuhu: anjeunna jalan pikeun penjaga sahiji pabrik. Atawa kuring bakal menta anjeunna acan deui? Ieu gas racun fucking!

Baca artikel didieu dina ramatloka anjeun ngingetkeun di jéntré keur ngancam gas racun nu dormant nyebarkeun ngeunaan anjeun. Buka kaca imah malah kotektak ngaliwatan artikel. Anjeun bakal kedah luncat jeung geura nyandak Peta mun anjeun sadar naon dina! Anjeun kudu geuwat mere tanda ka Anjeun kulawarga jeung babaturan! Tapi anjeun becus. Anjeun rada kukituna antosan dugi nagara pulisi digital geus pinuh ngadegkeun jeung anjeun na barudak anjeun teu bisa mindahkeun deui. Atawa anjeun pikir nu hirup bakal ngahurungkeun kaluar ogé salami anjeun jeung barudak anjeun, tapi neruskeun pagawean pikeun produser atawa jasa patali. Anjeun nulungan ka ngawangun panjara sarta karacunan sorangan ku sésana pasif. waktu revolusi!

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Mémang ...
    Kumaha urang megatkeun siklus of kagumantungan?
    Da eta ngampar, urang diajar ti hiji umur dini dina sistem atikan henteu timer cukup, tapi salaku hiji sawawa nyandak hiji tempat di sistem. Sistim suprési na loot rahayat. pangajaran wajib, vaksinasi wajib, taxpayer ... anjeun obligated mun abide ku hukum, bari maranéhanana di kakuatan tur awakna ku aranjeunna katimu panerapan flout.
    Lamun anjeun tingali sabaraha hurup ngancam I geus dina kahirupan mah keur ahli hukum, Anjeun moal bakal yakin ieu démokrasi hiji. Oh hehehehe ... bisa ngawadul tangtu, tapi keur katuhu nyaéta carita sejen.

    Sangkan teu bisa ngawadul, sarta urang kudu nyieun anu pangalusna dinya!
    Anjeun teu aya hasilna, teras anjeun ngan bodo, sabab mung arwah calakan, kreatif sarta hardworking anu suksés ... Katuhu?

    • Martin Vrijland wrote:

      Deui jadi batur anu teu dianggo jeung gas racun nu lalawanan geus maju. Hayu urang tingali mun urang tiasa vangen..en malah kalawan data badag kami sarta Sistem AI jalma sapertos béda tapi dina Gulag

    • Coincidentally, abdi masih pitchforks, hoes na handles anu cukup ... sajaba dua chainsaws sarta sakabeh parabot kehutanan lianna, kaasup (akut) sumbu. Sumuhun, abdi terang kumaha kuring meunang atuh mun balik! Meureun gunana pikeun nalika urang papanggih di Gulag lantaran urang tiasa kantong deeper, disadiakeun maranéhna teu ngeusian eta.

  2. de.voetkliniek@telenet.be wrote:

    Mimiti Kuring kudu nyaritakeun yén tétéla eusina teu pira ngeunaan. Aya bédana tina peuting jeung beurang segi wangunan sarta konstruksi. Ku sabab eta bakal geus pisan aneh walk baris ngabitukeun a PLTN. Sistem cooling anu fundamentally béda ogé kaamanan. Retakan di réaktor nu teu kapangaruhan operasi. Di sagigireun salaku I miara teh produser Walanda tina kapal reaktor jeung maranéhna terang ti mimiti nu retakan ieu nya di dinya (produksi kualitas goréng) jeung geus acan dikirimkeun.

    • Martin Vrijland wrote:

      Saterusna kuring nyebutkeun Anjeun meureun teu baca sakabeh artikel teu boga kiasan anu kuring make nyieun hal sejenna jelas.

      • Martin Vrijland wrote:

        A métafora (tina metaphora Yunani: mindahkeun; sipat: figuratively atanapi metaphorically; sabalikna: sacara harfiah) mangrupakeun bentuk imagery, nu aya hiji implisit (dikecapkeun) persamaan.

  3. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Bélgia Hahahahaha! masalah / aksi / euweuh solusi 🙂
    http://www.standaard.be/cnt/dmf20190310_04243853

  4. Zonnetje wrote:

    Nice artikel nu jelas waktu jeung perhatian. Pikeun kuring asap robah rezim, hiji républik kawas kalawan démokrasi nyata, hak-hak nyata. Tapi sakumaha kuring nyatakeun saméméhna, jalma biasa hoyong budak wrote tina tersangka biasa, nu luar. Rahayat biasa malah ngajaga tersangka dawam kalayan carita maranéhanana fabricated.
    Zombiland Walanda, tanah teh ubar, pornografi, pornografi anak, nagara laundering duit, salah sahiji suspectslanden dawam utama, creditor nagara debtor nagara ngakibatkeun stranglehold teu ngaleupaskeun zijn.etc jsb nagara sangar munafik. Ieu ngan béda ti tersangka dawam geus nyerah posisi konci maranéhanana. Yén moal lumangsung sacara sukarela. Ti pamilu ulah ngabantu sabalikna ilubiung.

  5. salah panon kabuka wrote:

    Hahaha, kacida alusna katimu jeung beautifully dijelaskeun!

    A teaser geulis a "musibah nuklir", ka anjeun deui ngocok nepi sababaraha cara séjén.

  6. guppy wrote:

    Kayaning tablet iodin saturate tiroid, ku kituna kami kudu mastikeun yén jiwa kami geus jenuh jeung bebeneran awan jadi racun boga pangaruh.

    kaleresan ieu ngan bisa kapanggih ku ngumpul informasi keur ngalakukeun luar zone kanyamanan anjeun sarta milari dina diri.

    Hasilna, anjeun diajar reprogram diri anjeun mungkas salawasna racun luar.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup