Naha éta hésé pisan tetep iman

Filed dina warta analisis by on August 3 2019 8 Komentar

Sumber: futurism.com

Urang sadayana ngagaduhan fase dina kahirupan urang dimana sadayana sigana ngalawan urang atanapi anu urang tingal teu aya jalan kaluar. Anjeun ngaharepkeun pikeun waktos nalika sagalana digawé atanapi katingali ku batur sareng anjeun ningali yén sadaya aya ogé. Utamana lamun anjeun rada hudang kana kanyataan palsu anu diayakeun umat manusa, éta tiasa janten frustrasi. Sababaraha gaduh trik pikeun ngajantenkeun diri deui positif, batur ngungsi dina dorongan ringkes pikeun naékkeun hal. Sakali anjeun sadar kumaha realitas urang terstruktur, anjeun tiasa nempatkeun hal-hal anu béda-béda sareng anjeun ogé tiasa terang kumaha milarian solusi pikeun sadaya masalah. Hal ieu saderhana pisan, tapi meryogikeun shift anu lengkep dina sikep anjeun ka kahirupan. Nanging, éta henteu kedah diperyogikeun, tapi rada nungtut kana sagala usaha.

Aya jalma anu percaya yén aranjeunna disiksa ku énergi négatif atanapi sétan. Salaku conto, anjeun tiasa ngudag éta nganggo ritual atanapi ngalangkungan dukun. Seueur mendakan solusi dina iman sareng percantenan pitulung ti luhur; salami anjeun tetep caket sareng hubungan anjeun sareng Gusti.

Ngan upami anjeun ngartos pinuh yén modél simulasi anu dijelaskeun di dieu sanés téori atanapi imajinasi, tapi kanyataan yén ogé sacara ilmiah ditauliahkeun, lakukeun sadaya fenomena ieu dimimitian dijelaskeun.

Perkara ngan ukur janten lamun ditingali. Éta naon percobaan 'slits' ganda van Nil Bohr. Saha waé anu ngadamel carita anu sanés ngajantenkeun éta sabab henteu tiasa henteu nampi hartos anu aneh. Perkara ngan ukur ngabahas hasil observasi. Dugi ka teras, éta sapertos geter. Kuring resep nelepon yén 'inpormasi aliran'. Matéri tiasa ngalakukeun dina naon waé wujud sateuacan ditingali. Unggal bentuk anu aya dina inpormasi éta salaku 'sadaya pilihan kamungkinan' dikandung. Dina fisika kuantum ieu disebut 'superposisi'. Pangamatan munggaran mastikeun yén 'sadaya kamungkinan data' kabeneran kana hiji pangamatan.

Éta 'superposition' sigana minangka salah sahiji jenis kode sumber, sakumaha kode sumber Playstation game parantos kabakar dina CD sareng mung ditarjamahkeun dina layar ku input pamuter.

Janten masalah henteu sesah dugi ka diperhatoskeun. "Muhun, mangka anjeun kudu bener janten thinker konspirasi crazed percaya", Anjeun panginten ayeuna. Henteu, éta sains mung sesah. Kituna henteu kapercayaan, tapi hasil tina ékspérimén anu parantos diulang deui ratusan kali sareng malah ngoyagkeun Albert Einstein.

Sagala anu urang tiasa nyabak sareng ningali sapertos nyata ngan ukur aya materialisasi nalika aya panitén. Éta ngandung harti yén awak urang sareng uteuk anu kagolong kana awak ogé janten materialisasi salaku hasil tina persépsi. Janten sanés uteuk atanapi pikiran anu ningali. Teu kedah aya panitén éksternal. Eksternal tina arti 'luar tina simulasi ieu'. Henteu, henteu aya mahluk asing. Kami nyarioskeun leres-leres ngeunaan 'luar alam semesta kami'. Hadé pisan pikeun ngabandingkeun ieu sareng ieu: Hiji avatar atanapi wayang dina layar Playstation game anjeun henteu ngagaduhan pamanggih yén teu aya dunya di luar kaulinan. Panempo éksternal ieu luareun layar ieu.

Istilah anu paling kasohor pikeun pangamat luar ieu disebut "jiwa" dina agama-agama. Kanggo genah, hayu urang jaga istilah sareng nyatakeun yén jiwa nyaéta sambungan nirkabel sareng pamuter anu sadar. Pamuter anu ningali urang mastikeun yén kode sumber materializes salaku hasil tina pilihan. Salaku tambahan, penting pikeun émut yén aya sagala jinis faktor anu nangtukeun naon materialisasi, sapertos dina game online Multiplayer sadaya jinis faktor anu aya pangaruh anu aya dina layar. Mimiti, mangrupikeun kode sumber kaulinan anu nyetél kerangka. Kadua, aya pamaén séjén dina kaulinan anu ngadamel sagala jinis pilihan sareng gerakan. Katilu, anjeun masih tiasa padamelan sareng Aksara Bukan Puter anu aya hubunganana sareng paraga anu maénkeun peran dina kaulinan sareng saterasna.

Pikeun bisa ngartos konsep ieu - yén jiwa nyaéta sambungan nirkabel sareng pangamat (dina pertandingan berbilang) - anjeun mimiti kedah paham yén eksperimen dua kali ngabuktikeun yén masalah henteu aya upami henteu ditaliti. Anjeun sareng kuring, bumi ieu, korsi anu anjeun linggih, alam semesta dimana anjeun cicing; sagala bae henteu aya upami henteu katarima. Ngan sapertos kaulinan Playstation henteu aya upami anjeun henteu ningal layar sareng leumpang di luar atanapi mareuman Playstation. Acan sakabéh kodeu parantos dibakar dina CD. Sareng ku game Multiplayer online, sadaya program parantos aya dina méga dina server sentral. Acan anjeun moal ningali éta upami anjeun henteu naékkeun game. Éta ngabutuhkeun yén anjeun ngahurungkeun layar anjeun sareng nyandak kana controller (galaksi) sareng mimitian maén. Ngan maka bakal aya anu némbongan dina layar anjeun. Nanging, kodeu éta parantos aya dina server sentral sadayana waktos ieu; komo upami anjeun henteu milarian. Sanajan kitu, éta ngan ukur materialize dina layar anjeun sawaktos layar anjeun dihurungkeun tur nempokeunana. Realitas ieu ngan ukur kabeneran nalika urang terangkeun éta. Upami anjeun ningali yén pangamat mangrupikeun "bentuk asli eling anjeun" sareng yén kodeu aya dina méga, maka anjeun laun-laun ngawitan ngartos konsep éta. Kuring ngajelaskeun yén deui, contona artikel ieu.

Sakali anjeun ngartos yén éta ogé tiasa ngalakukeun trik anu sami deui dina hiji simulasi; nyaéta, mastikeun yén 'avatars in the game' dina jero éta téknologi redevelop game sareng dimana aranjeunna tiasa nyiptakeun régulasi simulatif, maka anjeun bakal ngartos kumaha dimensi diwangun. Abdi atos nyarankeun artikel ieu maca saé dina kontéks éta, tapi sacara ringkesna anjeun tiasa nyatakeun yén diménsi mangrupikeun hasil tina simulasi dina simulasi.

Hal ieu penting pisan pikeun ngartos konsep 'inspirasi'. Dina tulisan ieu kuring ngajelaskeun sakali deui yén inspirasi anu paling dipikaharti nalika kami nganggo antarbeungeut otak-awan ti Elon Musk's Neuralink ngan meunang. Upami uteuk anjeun tos lengkep sareng online sareng sadaya panerapan panci anjeun tiasa dirangsang dina cara anu anjeun tiasa ngaléngkah kana simulasi sareng rumasa saolah-olah sadayana nyata. Bayangkeun yén visi anjeun, bau, pangrungu, toél sareng raos sareng raos gravitasi tiasa dirangsang langsung dina uteuk anjeun. Janten upami anjeun ngagaduhan sambungan antarmuka otak nirkabel sapertos Elon kasturi sareng simulasi anu hirup, maka anjeun tiasa pinuh ngaidentipikasi diri anjeun sareng wayang dina éta simulasi. Konéksi ka aslina anjeun (jalma anu ngagaduhan antarmuka utek Neuralink) tiasa langkung dibandingkeun sambungan jiwa anjeun.

In artikel ieu Kuring ngajelaskeun awak manusa salaku komputer bio leumpang (karakter simulasi dina kanyataan virtual ieu: avatar anjeun). Avatar ieu ngagaduhan prosésor sentral (uteuk urang), memori kerja (jangka pondok sareng jangka panjang) sareng "ingrained memori"; DNA urang, hard disk dimana program dasar pikeun avatar kami kabakar. Éta pakét dasarna DNA diwangun ku sistem kontrol dasar, dimana program karuhunna dirumuskeun ku DNA dirumuskeun. Dina jero simulasi ieu, konstelasi ngabantosan nangtukeun pakét dasar sipat anu aya dina hard disk. PC ngajalankeun dina Windows, telepon sélulér dina Android sareng iPhone dina ios. Unggal bio-avatar nampi pakét dasarna (sistem operasi) dina simulasi ieu dumasar kana susunan dasar astrologi. Ieu mangrupikeun jinis-jinis 12 supir dasar. DNA tiasa diprogram, jadi nalika orok avatar dilahirkeun di dunya anu materialisasi ieu (simulasi) avatar nampi sistem kontrol astrologi dasar, ditambah ku program DNA karuhun. Sésana programna dilakukeun ngaliwatan kenangan kerja (jangka pondok sareng jangka panjang) sareng ogé bakal kabakar dina DNA salami umur, ku éta bakal dipasihan nalika réproduksi avatar dina avatar (réproduksi) énggal.

Paket dasar anu ditampi ku avatar manusa nalika lahir tiasa dibandingkeun sareng program AI. Éta mangrupikeun sistem intelektual intelijen (AI) dimana pertimbangan aritmetika kualitas luhur tiasa dilakukeun sareng émosi ogé bagian tina iket dasar. Kami mangrupikeun avatar intelijen manusa anu sanés dina simulasi ieu. Deui: penting pisan anu diajar neuleuman yén éta nyata kanyataanana simulasi nyaéta. Teu aya hologram, sabab ideu na matak ngabingungkeun. Henteu aya ramalan holographic; anu paling seueur kiasan. Prinsip materialisasi tina persépsi mangrupikeun fenomena fisik. Matéri teu aya upami panitén henteu ngémutan éta. Dina simulasi multi pamuter, masalah didamel dina pangamatan mimiti (ku pamuter anu munggaran anu matuh) sareng teras-terasan salamina. Prinsip entanglement kuantum dipikabutuh pikeun ieu sareng urang tingali prinsip dasar anu sami anu diterapkeun dina platform awan Google pikeun Augmented sareng kanyataanana Virtual (tingali di dieu). Paket AI dasar anu "dibakar" kana DNA avatar manusa (sistem operasi AI dasar), sapertos kitu, ego atanapi karakter manusa.

Hiji jalma tiasa sangsara ku karesahan, kasedihan, bungah, kasirapan, déprési, psikosa, sareng sanésna. Salaku tambahan, saurang jalma tiasa ngadamel kaputusan anu terang, diajar (diajar trik) sareng émut, ningkatkeun, sareng sateuacana. Kami hiji avatar super AI dina simulasi super realistis.

Kasalahan gedé anu urang sadayana dilakukeun nyaéta yén urang condong ngantepkeun avatar nyandak sagala kaputusan dina pertandingan. Kami poho yén kami pamaén éksternal / panitén sareng janten urang nyangka yén urang kedah ngalakukeun éta kalayan pamikiran bio-processor kami (uteuk urang) sareng ngantepkeun sadaya kaputusan pikeun program AI terlatih kami (ego, karakter, intelijen) . Kami ngadamel rencana, ngalatih diri dina karajinan anu hadé sareng pikir yén urang bakal ngaliwat gawé keras sareng karirna. Kami pageuh percaya yén kami (avatar manusa urang kalayan uteukna) gaduh gambaran anu pangsaéna sareng paling pangalaman. Anu urang hilap nyaéta yén aya batur dina tombol avatar ieu anu ngagaduhan gambaran anu langkung saé. Kami henteu nengetan sambungan nirkabel ieu sareng aslina urang (ogé katelah 'inspirasi'). "Éta sadayana saé sareng saé, tapi éta sadayana rohani anu spiritual, anu henteu ngabantosan kuring ayeunaAnjeun panginten. Kalayan éta kami leres-leres nempatkeun jalmi anu ngagaduhan gambaran anu pangsaéna (bagian panitén éksternal, pamuter, jalmi anu anjeun leres-leres) sidelined. Kami ngadangukeun program AI kami di buruan sareng henteu pikeun anu gaduh gambaran.

Aya ngan ukur cara anu leres pikeun ngalangkungan simulasi ieu sareng nyaéta: anu di tombol ngarahkeun. Jalma ngagaduhan gambaran langkung seueur sareng sanggup ngiringan program AI kami (sakumpulan dasar pemrograman kami sareng program anu ngagaduhan sél otak avatar urang dina nalika partisipasi dina simulasi ieu). Éta sesah, kusabab urang avatar sering bajoang. Emosi, kasieun, nyeri, euforia; sadaya program dasar ieu tiasa nampik nyandak alih sareng ngatur ti luar. Acan mangrupikeun hiji-hijina input anu leres anu kedah urang pelajari. Bentuk eling asli kami gaduh gambaran anu pangsaéna; geus, sakumaha éta, 'view helikopter top'.

Éta mangrupikeun pilihan anu paling henteu wajar (ngalawan program AI kami) milih diajar diajar ngadangukeun pamuter éksternal. Anjeun ogé tiasa naroskeun patarosan:Kumaha anjeun lakukeun?Jawabanana saleresna saderhana pisan. Anjeun kedah matak cicingeun, kenal program AI anjeun sareng ngadangukeun saha anjeun. Anjeun sanés mangrupikeun avatar manusa anu katingali ku anjeun dina eunteung. Anjeun mangrupikeun bentuk sadar sadar asli anu asalna tina aliran inpormasi sadayana (superposition). Anjeun mangrupakeun éntitas kréatif anu tumurun kana simulasi (kalangkung simulasi virus).

Hiji-hijina kaputusan anu leres janten tina sambungan nirkabel anjeun sareng aslina. Kontrol ieu mandiri tina pikiran sareng émosi, janten penting pikeun saleresna diajar ngalakukeun kirang dina pamikiran sareng perasaan. Kitu deui: éta mangrupikeun hal-hal, kusabab program AI kami hoyong nganalisa sareng muhasabah sadayana teras ngadamel kaputusan. Urang ogé hoyong terang upami éta 'karasaeun'. Tapi, naon anu urang perhatikeun nyaéta kaputusan anu parantos dilakukeun sateuacan anjeun parantos mikir ngeunaan éta atanapi janten émosional ngeunaan éta. Maka ngeureunkeun hariwang: jalmi anu gaduh tinjauan anu pangsaéna parantos netepkeun (kaputusan anjeun asli).

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Matthijs van den brink wrote:

    Upami anjeun ngiringan intuisi anjeun, nyaéta, perasaan anjeun langkung luhur, teu aya patalina sareng perasaan sabanding, langkung saé ngadangukeun éta, kuring pikir. Kusabab diri anjeun anu langkung luhur parantos nyandak kaputusan éta. Janten "ngajantenkeun kirang tina pamikiran sareng rarasaan" kedah, dina pamanggih kuring, "tumindak kurang tina pamikiran (ego), tapi langkung ti raos intuitif". Sanaos bedana sering hésé dilakukeun. Salaku conto, kuring ngalaman anu disebut jalma spiritual, anu tiasa ngadamel gambar jiwa anu hadé pikeun batur, tapi hoyong dirawat ku chemo dina kankerna, kusabab "éta karasa hadé". Sareng asam (chemo) anu konon ngabantosan kaasaman (lingkungan asam kalayan saeutik oksigén) sapertos kanker, éta henteu jelas. Kuring ngarasa sieun anjeunna.

  2. ZalmInBlik wrote:

    Kuburan pangbadagna nyaéta pikeun ngaidentipikasi diri anjeun sareng realitas simulasi ieu sareng mikir yén éta, sumangga waé mikir yén salian simulasi ieu teu aya hubunganana (paralel) sareng simulasi anu sanésna dijalankeun. Henteu kéngingkeun konsép waktos ... Jisim teu sadar ayeuna nganggo téknologi adiktif pikeun ngendalikeun salajengnana ieu 'realitas', anu disebat katelah kanyataan, anu mangrupikeun portal kana palaksanaan fisik sareng pangalaman anu terbatas tina simulasi ieu

    Urang tiasa merobih gelombang upami sajumlah pasti sadar kana jaringan kaamanan ieu, kuring henteu yakin ngeunaan jumlahna pasti. Nanging upami umat manusa mimiti berperilaku sareng ngalakukeun kana konsép anu henteu patuh, éta nyababkeun jinis pangaruh domino anu ditingali ku kituna urang terus ngendalikeun téknologi sareng sanés téknologi.

  3. ZalmInBlik wrote:

    Entong eupan sato maya..unplug

  4. Zonnetje wrote:

    Eksperimen slits ganda nunjukkeun yén 'masalah' ngan ukur kabentuk ku observasi. Sagalana mungkin dugi panenjo éta. Sanajan kitu, éta henteu tiasa dikaluarkeun yén urang anu diprogram ningali 'materir' ku persépsi. Saha urang anu diprogram pikeun milarian hésé.
    Saha anu henteu nyebatkeun yén pangalaman 'masalah' ngalangkungan urang eling / persepsi ogé mangrupakeun simulasi.
    Abdi henteu terang. Disebutkeun yén urang sadar, tapi henteu aya anu disebatkeun kanyataanna upami urang ningal, éta 'katarima' ogé ku urang. Lalu lintas dua arah henteu ngan ukur urang ningali? Naha éta anu diamati gaduh eling ?, sumanget?

    • Martin Vrijland wrote:

      Kitu sigana anu teu mungkin sareng teu aya akal kuring. Lajeng, sakumaha éta, avatar na buruan tiasa ningali "pamuter dina dipan". Sigana teu kaasup.

  5. Zonnetje wrote:

    Urang teu tiasa ningali pamuter dina dipan. Maksud kuring leuwih nyebut yén naon anu urang tingali dina diménsi ieu, contona, masalah inanimate ogé bakal ngarasa sareng pangaruh urang sareng yén urang moal tiasa ngartos atanapi ngukur éta. Lalu lintas dua arah? Meureun kuring mikir teuing.

  6. Ben wrote:

    AI : Battle For survival
    A film based in a world where the singularity is near through the development of ANA, a management software, used to increase productivity. ANA follows the sole worker in a futuristic car manufacturing plant, as ANA tricks him into given her total control.

    https://www.youtube.com/watch?v=fBh5TgmC-tc

    “Watch Room”
    An A.I. program learns it’s at risk of being shut down, how will it respond?

    https://www.youtube.com/watch?v=th5uJNB7VU8

    AMAZING TECH TURNS YOU INTO A CGI CHARACTER IN REAL TIME

    https://futurism.com/the-byte/cgi-character-real-time?mc_eid=8a35dde912&utm_medium=email&utm_campaign=b058488dde-EMAIL_CAMPAIGN_2019_08_05_08_45&mc_cid=b058488dde&utm_source=The%20Future%20Is&utm_term=0_03cd0a26cd-b058488dde-250230093

    Mad World
    Their tears are filling up their glasses … No expression No expression

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup