Naha transgender janten norma anyar pikeun abad 21 sareng hétoseoseksana ngaleungit

Filed dina warta analisis by on August 12 2019 20 Komentar

Sumber: nymag.com

Percaya atawa henteu, tapi lalaki heteroseksual parantos dibeungitkeun. Henteu sabab ieu ngalangkungan prosés alami lalaki sareng awéwé moal lahir, tapi kusabab biotéhnologi sareng pangaruh kimia bakal nyepetkeun prosés ieu. Kanyataan yén produksi spérma diukur sacara global sacara khusus, tapi kanyataan kadua ukuran ieu nunjukkeun panurunan anu ageung nyarioskeun perkawis tingkat téstostéron rata-rata masarakat sareng ku kituna ngirangan masculinity sacara umum . "Antawisna 1973 sareng 2011, jumlah sél spérma ngirangan sareng 59,3% tanpa bukti 'flattening' dina taun-taun ayeuna"Panulis nyerat ti sababaraha paguron internasional dina laporan maranéhanana.

Aya ogé sora anu plastik di lingkungan beres dina aliran getih ibu hamil sareng encapsulate téstostéron dina fétus, lirén ngembangkeun maskulinitasna (tingali di dieu).

IVF sigana mangrupikeun momen dimana kode sumber sél stém tiasa dirobih sareng pengobatan hormon anu aya hubunganna tiasa ngawujudkeun jinis kelamin dina arah anu tangtu. Kalayan IUI (Intra-Uterine Insemination) sél spérma munggaran diolah dina laboratorium sareng "langsung dina waktos anu leres" sareng pipah langsung ka jero rahim. Kami secara blindly percanten kana sadaya metodeu insemination ieu, tapi naon anu terjadi nalika damel laboratorium? Kacurigaan kuring nyarios yén campur tangan manusa dina réproduksi alam parantos nyiptakeun rohangan pikeun ngabeledug dina jumlah jalma anu aya kaéndahan seksual pikeun sabalikna séks na pikeun ningkatkeun kabingungan génder. Ieu salian pangaruh kimia plastik di lingkunganana, salian kamungkinan kamungkinan vaksin janten pangaruh.

Pulitik parantos langkung payuneun musik sareng ngalungkeun kabingungan transgender sareng gender dina agenda, ku kituna barudak di sakola primér, contona, ayeuna nampi pendidikan séksual sareng diajar yén genderna teu merta ditetepkeun ku alat kelamin anu dilahirkeun ku aranjeunna. tapi aranjeunna tetep tiasa milih jinisna.

sumber: r29static.com

Upami anjeun langkung ti opat puluh, anjeun mungkin tos terang, sapertos kuring, yén beuki seueur Ellie Lust atanapi Ellen DeGeneres (naon anu aya dina ngaran) jinis awéwé anu leumpang di salain ti jaman kapungkur, tapi ogé langkung seueur "budak awéwé", contona. Anu jelas: kuring henteu hartosna nyinggung atanapi ngina, tapi kuring ngan saukur ngobrol ngeunaan ciri fisik. Ciri-ciri fisik ieu langkung jelas maskulin atanapi feminin sababaraha taun ka pengker sareng sigana anu jelas-jelas éta épisi tingkatan.

Kuring sakapeung heran naha mantan panasehat ka dewan kaséhatan sareng ahli genetik Ronald Plasterk parantos ngajantenkeun sumbangan anu penting pikeun prosés ieu nétralisasi génder. Tesis kuring nyaéta yén kami nyaksian prosés sadar ngeunaan nétralisasi gender, sabab urang nuju ka tujuan anu panjang-rencanana, dimana perlambangan pelangi, minangka simbol anu jelas, nunjukkeun indikasi anu leres.

Barina ogé, katumbiri aya di tengah komunitas LGBTI, komunitas éta anu kuat dipromosikeun di tilas Gay Parade Amsterdam, anu dina taun-taun ayeuna parantos ganti nami pink ka katumbiri sareng tina 'Gay Parade' ka 'Bangga'. Urang ogé ningali seueur propaganda katumbiri dina média anu di handapeun istilah katutup istilah "kesetaraan" atanapi "hak asasi manusa." Sadaya ieu tiasa dipendakan dina hiasan katumbiri, pameunteu pejalan kaki katumbiri, mesin seuneu katumbiri, stasion gas pelangi sareng anu sanés. Katumbiri katémbong simbol 'sadaya warna sarimbag'; sahenteuna éta kumaha éta dibawa. Ieu mangrupikeun ideu yén warna kulit anjeun sareng pilihan séksual henteu masalah sareng yén dulur sami. Gagasan anu langkung jero, saleresna, aya hubunganna sareng carita Alkitab ngeunaan banjir sareng ngabasmi umat manusa kuno. Carita ngeunaan banjir gedé sapertos ieu tiasa dipendakan ampir sadayana budaya kuno di sakuliah dunya.

Katumbiri ngalambangkeun ciptaan Allah tina Alkitab. Analisis kuring di dieu dina situs wéb parantos nyababkeun Gusti tina Kitab Suci sareng Tuhan agama sanésna saleresna parantos ngawangun simulasi dualistik dimana urang cicing (anu urang perhatikeun). Éta bakal katingalina anéh pikeun anjeun, tapi upami anjeun parantos diajar kana tulisan ti sababaraha minggu kapengker atanapi angkat ka menu handapeun judul 'simulasi"sadayana janten langkung jelas (kaasup ngaliwatan substantiation ilmiah).

Carita nyiptakeun, téori évolusi sareng sejarah sakumaha anu urang terang, sadayana tiasa ngartos modél simulasi upami urang ngartos yén anjeun tiasa program anu aya simulasi ti a to z kalebet hiji sajarah. Upami pembina kaulinan ngawangun kaulinan multi pamuter online, éta ogé nyertakeun sajarah. Éta tiasa janten sajarah jutaan taun anu "bener-bener wujud" nalika anjeun mimiti maénkeun patandingan. Nyiptakeun béda antara siang sareng wengi, hawa, bumi, sato, jalma, ogé cocog sareng ideu ngawangun simulasi. Bangsangan gedéna mangrupikeun penjelasan 'tina tingkat permainan' pikeun titik mimiti pertandingan. Janten upami Alkitab éta nyarioskeun bah anu hébat dimana Allah nyimpang umat manusa sareng hiji Ark anu 1 manusa ngalestarikeun sagala DNA, janten nyarios, ngadamel balikan deui énggal, maka éta badé sumping deui. Urang sadayana terang yén katumbiri mangrupikeun simbol banjir hébat éta.

Kukituna katumbiri sapertos kitu, simbol pikeun ngaleungitkeun "ciptaan kuno" sareng umat manusa sapertos anu badé balikan deui. Kami ayeuna ogé wiwitan énggal. Jalma-jalma agama (Nasrani, tapi ogé umat Islam) nganggap yén transgenderisme, anu ayeuna urang tiasa ningali dina bendera katumbiri, mangrupikeun simbol pikeun Baphomet (anu leres) sareng janten Iblis (anu henteu leres). Éta salah paham kedah kajelasan. Baphomet, bisexual (hermaphrodite) embé, henteu mangrupikeun simbol Iblis, tapi simbol Lucifer. Lucifer bakal diumumkeun ka Gusti saatos perang dunya 3 final anu bakal datang ku sentral pusat sadaya agama, anu meureun bakal netep di Yerusalem. Lucifer mangrupikeun (dina pamanggih kuring) anu ngawangun simulasi ieu sareng ku kituna tiasa didefinisikeun salaku panyipta simulasi dualistik ieu, dimana kontradiksi dina agama sareng kontradiksi dina politik sareng sadaya aspek masarakat sanésna ngajantenkeun modél dualistik tina simulasi ieu. Gusti - model Iblis (dualisme) janten Lucifer dina nyamurakeun anu hadé sareng jahat; sapertos sapertos konsep Kristus sareng anti Kristus.

Urang ayeuna nuju wengi nalika bagian terakhir Aksara anu diakui dina agama-agama utama anu dieksekusi. Mimiti naskah dimimitian ku Kajadian 1: 27:

Jadi Allah nyiptakeun manusa dina gambarna nyalira, dina gambar Allah ku Anjeunna nyiptakeun Anjeunna; lalaki jeung awewe Anjeunna nyiptakeun aranjeunna.

Urang nuju wengi "banjir hébat", dimana umat manusa lami bakal disapu. Kami dina wengi jurus nalika lalaki sareng awéwé bakal ngaleungit. Kami nuju ka tungtung Aksara, dimana dualisme kedah nyababkeun arah anu dipikahoyong, sapertos kutub tambah sareng dikurangan batré anu ngahasilkeun arus langsung. Sakedap parantos sumping yén dualisme bakal dihijikeun dina jero awak, sahingga masalah relasional sareng émosional hubungan lalaki-awéwé ayeuna bakal kajantenan dina hiji pikiran. Kami angkat ka manusa hermaphrodite (biseksual), minangka simbol pikeun minuhan naskah, dimana umat manusa dumasar kana hukum bakal gratis réngsé dina aliran dualistic sareng sacara sukarela nuturkeun naskahna (sanaos dibutaan ku tipu daya sareng tipu daya). Janten urang angkat ka manusa anu 'gender-neutral' (biseksual) salaku simbol pikeun pembina simulasi ieu: Lucifer. Kusabab pembina simulasi ieu parantos nyusahkeun umat manusa (salaku bagian tina skrip game anu ageung) sareng ayeuna ngusir manusa salaku konsép lalaki-awéwé. Éta pisan sababna naha katumbiri mangrupikeun simbol komunitas LGBTI.

Éta mangrupikeun awal, sabab sadayana "ciptaan" (atanapi simulasi sapertos anu urang terang) ogé bakal diusir. Henteu aya gunana pikeun lingkungan éta mangrupikeun alibi pikeun nempatkeun umat manusa bahkan langkung kauangan (ku cara pajeg) sareng samentawis karuksakan bumi ngan tetep goyang. Bumi dilakukeun teu sadar, sahingga umat manusa siap-siap pikeun konsép 'langit anyar sareng bumi anyar' tina agama-agama. Karusakan kaséhatan sareng lingkungan kedah ngariksa umat manusa (salian ti godaan planét anu jauh) ngalaksanakeun jalan transhumanization. Dina taun-taun bakal datang urang moal ngan ukur dirubah jadi jalma transgender, tapi ogé kana android. Salaku tambahan, masalah sapertos ngarengsekeun Alzheimer sareng pikun, tapi ogé ngagentos dahan atanapi ngadamel buta ningali deui, mangrupikeun pemicu anu munggaran pikeun nungtut perkembangan téknologi. Di artikel ieu Kuring masihan gambaran kumaha hal ayeuna sareng anjeun bakal mendakan presentasi perusahaan Neonink Elon Musk, ti ​​mana anjeun tiasa ningali yén kami henteu kajauh teuing tina ambang ngahijikeun manusa sareng AI.

Umat ​​manusa (avatar manusa, anu saleresna diideuan ku pituinna anu aya di luar simulasi ieu) bakal ngantunkeun ieu "ciptaan" salaku transgender transhuman, kalayan tujuan pamungkas diserep dina Luciferian AI. Proses ieu bakal lumangsung dina hiji sisi ngalangkungan godaan (ngaleungitkeun panyakit, ngarengsekeun buta, lirén prosés sepuh) sareng sanésna ngaleungitkeun bumi sareng kualitas hirupna.

Avatar anti kristian, sapertos avatar messiah (bagian tina naskah dualistic), bakal ukur input dina simulasi ieu pikeun ngarayu manusa nuju 'langit anyar sareng bumi anyar' sareng nuju 'kahirupan abadi' ( kalanggengan tina transhumanism). Éta sadayana tumiba kana tempat saatos ningali anu ngaliwat. Proses ieu diperkirakeun lumangsung di 2 puluhan taun (sabab éta cocog sareng naskah-ramalan agama sareng kamekaran téknologi éksponénsial) sareng ku kituna sadayana hartosna bakal ditepikeun pikeun ngawujudkeun lalaki hermaphrodite dina hiji generasi. Vaccinations kamungkinan bakal maénkeun peran anu penting dina ieu sareng ku urang gancang pisan bakal ngalaman yén vaksin bakal janten wajib ku hukum di dunya. Sadaya ieu tangtosna bakal direalisasikeun kalayan téknologi anu gaduh pangaweruh inpormasi sél bobot dina génom manusa, tapi curiga kuring yén hermaphrodites parantos aya. ngurilingan urang sareng yén téknologi pikeun ngahontal ieu ngaliwatan modifikasi genetik parantos sayogi.

maca artikel ieu sakali deui pikeun mendakan kumaha pamaréntah hoyong ngagaduhan DNA masing-masing dina hiji pangkalan data sareng mendakan artikel ieu cara anu dianggo pikeun nyababkeun panerapan vaksinasi ka masarakat. Di artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha jaringan 5G bakal digulung pikeun ngagancangkeun transhumanization manusa. Sadaya téknologi aya pikeun ngawujudkeun agenda éta. Kana waktuna anjeun leres-leres lebet deui sareng henteu deui mikir yén éta moal gancang-gancang. Naha? Kusabab éta agenda pikeun perbudakan pamungkas na malah anjeun langkung jauh jauh tina aslina anjeun.

éntri sumber link: businessinsider.com, showieuws.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (20)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. IBERI wrote:

    Tulisan anu saé tina segi eusi sareng pendidikan pisan. Kuring sorangan nyangka yén Gusti (Elohim atanapi déwa) di Alkitab, antara séjén, nyaéta para ilmuwan (ghaib) imam sareng yén aranjeunna sorangan sacara genetik dimanipulasi humanoid di bumi anu salamet tina ayana peradaban maranéhna. Kuring yakin yén urang henteu kedah nganggap yén Gusti salaku lembaga transcendent luciferic. Urang sigana mahluk na ngamanipulasi genetik aranjeunna sareng anu ngajagaan éta. Déwa éta ngalakukeun naon anu dipikahoyong ku mahlukna.

    Kuring nyangka Mr. Epstein ngan saukur hirup sareng sarkas sacara utamina pikeun dua hal. Pikeun tiasa ngaleungitkeun laporan tina média alternatif anu dikontrol ku palsu anu 'kabuktian' sareng nyirian sadaya panyokongna janten poténsi teroris sareng idiots. Sareng pikeun ngajantenkeun konsep 'pedofilia' di masarakat supados ngadamel kamulyan sareng ditampa sacara saolah-olah sacara orientasi seksual sacara 'normal'.

  2. Hatur nuhun deui kanggo tulisan anu saé ieu!
    Naon hubungan anu saé anjeun tiasa dilakukeun ku badai minangka simbol sareng ngabandingkeun sareng banjir carita Nuh. Jenis branding pikeun 'realitas nambahan' anu klub hoyong nerapkeun pisan parah.

    Di fb parantos aya seueur kelompok anu mendakan yén 'banjir' parantos dilaksanakeun; sakitar 1850. Dipikawanoh salaku Muddfloods; dimana dunya anu lami diwangun kalayan ngagunakeun tanaga bébas sareng moral étis anu luhur; disimpen dina jero leutak ku senjata tanaga anu diarah. Éta operasi ageung; ngancurkeun sagalana; perang, panti asuhan pinuh ku barudak anu kedah ngawangun hal-hal sanés. Simpen sadayana di bumi minyak, gas sareng listrik, sedengkeun para elit tetep ngan meunangna ti 'aether' ku ku Mafia ilmiah.

    Janten aranjeunna janten beunghar sareng perkasa, nandatanganan kontrak supados sadayana janten budak, kalayan pusat 3 di Vatican City (sadaya mimiti di Italia nganggo bank munggaran "George" di Genoa), London City sareng Washington DC, sateuacan mimiti maok sadayana ti kalebet Templars, ngalangkungan Jesuits. 3 ieu pamustunganana tiasa ngalih ka nagara '; Israhel. Trinitas suci di…

    Éta carita kompléks, tapi tujuanana nyaéta panguasaan dunya ti mimiti. Sareng téknologina parantos lami dikenal, tapi ayeuna parantos dilaksanakeun sacara jéntré.

    Éta pikasieuneun nalika anjeun nuturkeun contona Sir (!) Karir Martin Rees; saurang ahli astrofisis Inggris anu parantos ngajarkeun hiji kolom saatos anu sanésna di paguron luhur. Teu aya waé anu pasti diajar éter sareng kamungkinan pikeun ngamanipulasi médan éléktromagnétik. Éta ngan ukur kanggo nyogok sareng tukang hideung (kusabab panyalahgunaan struktural).
    Anjeunna cicingeun ngeunaan polusi kami, ku kituna 'radiasi kosmis' ayeuna janten bahaya sarta urang kedah nyandak tindakan ngalawan éta. Sareng sadaya jinis laporan ilmiah anu tinggi dikirim ka dunya, anu politik sareng kotamadya 'kedah nyandak' sacara serius. Rees, ku jalan, siga na clon Tesla sareng aranjeunna nyarupaan pembunuh séri William Hare, anu di Edinburgh dina waktos éta médis nyayogikeun mayit sareng mayit pikeun panyidik. Petikan jero taneuh di Edinburgh ayeuna dicicingan ku wisatawan. Carita anu janten Hare, sapertos Epstein ayeuna, parantos dileupaskeun tina panjara ku pulisi .... (punten perjalanan ti kuring).

    Ngeunaan éta Lucifer sareng Kristus hal; Intina dasarna Lucifer pikeun alesan sareng pangaruh; kausalitas dina pikiran universal. Indung nyaéta étres anu ngajantenkeun pikiran universal (sapertos pilem dina layar pilem) tiasa. Anak mangrupikeun naon anu anjeun bahas, Lucifer anu nyiptakeun dualitas dina undang-undang tetep, simulasi éta. Éta indung anu dijauhkeun sareng cicingeun 'dianggo' pikeun sadaya pakakas elektro-magniétik sareng senjata, manipulasi cuaca (Haarp) jsb.

    Minggu ieu aya artikel dina Psikolog; dimana ilmuwan mendakan yén kedah aya akal universal anu henteu gumantung kana uteuk. Nyatana, kagiatan otak saleresna nyerepkeunana. Éta sababna ubar anu ngalumpuhkeun fungsi otak anu pikaresepeun, sabab teras kamulyaan ti sadayana pikiran tungtungna datang ngalangkungan. https://www.psychologytoday.com/intl/blog/think-act-be/201908/how-is-consciousness-related-the-brain?fbclid=IwAR0SIUfeJTdELBScEKSQvzosfz_r6z7E64nrueSpp-jRNBsCFqMgwi5HZBM

    Nanging ogé sodomy, anu diterapkeun ku 'Luciferians', parantos aya budak alit pisan, nyababkeun retakan éta nut nyaéta uteuk; kelenjar pineal ngahasilkeun DMT salaku hasilna, sedengkeun ogé aya trauma beurat. Ku coding ieu ku sora anu nyebarna, jrrd, aranjeunna tiasa ngémutan pikiran-batur.

    Nu 'bangga homo' ayeuna gaduh 'kareueus kanal' anu ngandung kecap 'anal'. Sareng K di Kanaal (jieunan jsb) atanapi 'C' kanggo cunt, cock, naon waé.
    Bédana ageung aya dina aktivasina sadar tina sagala pikiran, atanapi yén anjeun kadorong kana pamisah pamisah, dimana hemisfis kénca teu dirangsang, sapertos AI sareng dina pendidikan ayeuna, ubar-ubatan sareng masarakat.

    Kuring parantos nguping seueur laporan sareng ngalaman yén ngaktifkeun tina sagala pamikiran nyaéta Kode Kristus; Janten ku sadar sadar ieu, jalma dibébaskeun tina kode trauma sareng kontrol minda.
    Éta bakal hartosna yén hiji program parantos diwanohkeun ka pikiran Luciferian Universal, anu nyegah sareng nyageurkeun nalika anjeun kajantenan dina sél-pikiran. Atanapi pikiran sél kanker.

    Dina basa sejen; yén Lucifer salaku hiji pikiran sanés-sanésna parantos digentos (tina aslina) ku Kristus-pikiran; anu mastikeun yén anjeun terus mikawanoh sareng ngaktipkeun pituin anjeun, di tengah simulasi ieu.

    Tujuan tina Luciferians (Sabbateans, Frankinists, Illuminati) nyaéta nyieun deui Lucifer anu lami sahingga ngadominasi sareng ngamanipulasi simulasiana. Tina éta simulasi 'rayat' Yahudi mangrupikeun umat anyar. Sésana tiasa janten robot budak.
    Kumaha cara maranéhna ngalakukeun éta nalika Lucifer saleresna ditulis ku Kristus?

    Aya sisi sanésna Lucifer, sisi manipulasi dimana kabebasan tiasa ngiringan waé, salami teu aya eling Kristus dipasang di dinya. Ayeuna manusa kedah ngalakukeun éta 'nyalira'. Program éta kedah diinterus, tapi manusa kedah ngaktifkeunana kalayan sadar.

    Sisi manipulasi Lucifer, atanapi anu duaan, sanes Kristus, kumargi anjeunna parantos nyerat sadayana.
    Anjeunna disebut Ahriman; sumanget téknologi sareng tujuan pikeun nyolong mahluk-mahluk asli sareng nerapkeun aranjeunna kana karajaan. Dina basa sanés, Iblis. Éta anu anjeun sadayana ngajelaskeun sareng ngajelaskeun.
    Ngarah aranjeunna hoyong niru wholeness program Kristus dina bentuk material; sapertos hermaphrodite sareng transgender. Éta hartosna anjeun leres-leres dipotong ti aslina anjeun, sareng moal ngalaman haus.

    Janten leres-leres ogé dimana-mana ayeuna undang-undang Noahide diwanohkeun, anu janten aktip pas 'hukum beladiri' parantos katetepan. Hukum-hukum ieu nyatakeun, sareng ieu disaluyuan ku sadaya présidén, anu kamari janten Trump; sing saha waé anu iman ka Kristus dianggap ibadah-berhala sareng dipala sirah !!
    Maksud kuring. Terus éta alusna pikeun diri. Éta nunjukkeun langkung seueur naon anu dituju.

    Kuring panginten kuring bakal ngaréspon ngeunaan repot yén kusabab kuring nyangka deui jalan kaluarna.

    Kristus nyebatkeun dimana waé dina Alkitab éta; "Teu aya anu sumping ka bapa (asli) kecuali kuring." Kalayan anu anjeunna saleresna nyarios; lamun henteu, anjeun ngan ukur leungit sareng anjeun dimanipulasi. Anjeunna henteu pernah nyauran upacara, dogmas atanapi nyembah ka Gusti, tapi pikeun kamungkinan eling-eling (dipuseurkeun dina Jantung, aya seueur intelijen salain ti batan dina uteuk); sareng janten waspada kana simulasi sareng henteu nampi sapertos leres, tapi ngarep-ngarep sareng nampi kasucian anu ngagarisna (Karajaan). Éta ngan ukur tiasa upami anjeun tiasa nitenan diri di luar simulasi. Leresna ogé dina prosés anu maot anjeun.

    Memang leres-leres bilih seueur pisan zombie anu tos digalihkeun anu henteu tiasa ngalakukeun ieu, kusabab aranjeunna parantos hasil tina manipulasi biologis sahingga henteu tiasa mendakan anu asli, sareng henteu gaduh minat naon waé dina pamariksaan diri. Aranjeunna ukur tiasa diajar sareng nyalin. Panonna béda pisan. Aranjeunna henteu ningali pangajaran na. Ieu kumaha bakal cerai; jalma anu teu ngagaduhan deui jiwa ambing ngiringan Ahrimanic AI. Batur-batur tiasa ngaktifkeun program Kristus.
    Ku cara tapa tapa sareng pusat jantung. Di semedi, program (projecting dina layar pilem) tiasa santai sareng diganti ku (Christ) Heart. Asli.

    Sakali deui, hatur nuhun pisan!

  3. Martin Vrijland wrote:

    Punten dicatet: jangji agama ngeunaan 'langit anyar sareng bumi anyar' kalayan gampang dieusi ku cara simulasi (simulasi dina simulasi ayeuna). Anjeun ogé tiasa kalayan gampang ngirim jalma digital "beam me up Scotty" ka "planét livable" (dina simulasi ayeuna). Éta pisan sababna urang ningali seueur laporan dina teleskop NASA anu parantos mendakan hiji planét anu berpotensi tiasa maju, sareng éta kenging Elon Musk's SpaceX hoyong angkat ka Mars.

    • Zonnetje wrote:

      Sakumaha seueur jalma transgender anu saleresna di Walanda dibandingkeun sareng jalma anu henteu transgender, sareng éta gumantung kana gugus populasi anu tangtu? Naha aya hubungan antara inseminasi jieunan sareng transgender?
      Saha saha anu terang ieu?
      Nasa jsb ogé tangtosna pikeun ngawatesan perbendaharaan tina imigran imigran 'elit'.
      Populasi normal nyangka sadayana henteu kunanaon., Budak sampurna.

  4. kaméra 2 wrote:

    Aliran inpormasi henteu tiasa deui dijaga ku jalma rata-rata.

    Ibu-ibu anu nyusut (masih) sareng bapak (masih) nganggo telepon sél anu dina kaayaan stres
    bisa nyangkut ku sadaya kamajuan téknis. (maca akibat anu jahat pikeun manusa, makhluk sareng pepelakan sareng sato)

    Kalayan pil anti anti depri (depri) sareng kawajiban hapé dina saku.

    https://www.zielenknijper.nl/antidepressiva-maakt-mannen-onvruchtbaar.html

    https://www.nhs.uk/news/lifestyle-and-exercise/mobile-phone-use-linked-to-poor-sperm-quality/

  5. pikiran Supply wrote:

    Emang kuku -> tulisan judul .. pujian, sabab pikeun dulur ieu penting pikeun ningali.

    Upami salami umur ieu anjeun henteu terang yén sadayana ilusi (saha anjeun leres?) Sareng anjeun ngahijikeun diri anjeun kalayan ilusi ieu (alam jagat) maka anjeun bakal didaur ulang deui sareng sagala akibat (vaksinasi wajib atanapi chip, atanapi maka anjeun leres-leres "de Sjaak";)

    Naha anjeun hoyong karacunan Biru atanapi pil Beureum?

    Jawaban: Sanes!

    Janten nétral, janten Pilihan-kirang, henteu masihan batré sareng ngahémat energi anjeun (tibatan teu masihan éta!).

    Teras anjeun tiasa nyandak jalur anu sempit ..

    (Pikeun Kabébasan ..;)

    Game Leuwih!

  6. Naha rék terang? wrote:

    Kadang maca tulisan ieu nyerang kuring naha naha bener-bener bakal gancang pisan. Lajeng abdi bakal milari sababaraha émbaran langkung lengkep ihwal Google.

    Kalayan tulisan ieu kuring heran naon anu aranjeunna ngajarkeun ayeuna barudak di sakola primér. Mémang, bijil saprak 2012 maka wajib masihan pendidikan seks di sakola primér. Pitunjuk Éropa parantos digentos pikeun ieu dina 2010 ku Organisasi Kaséhatan Dunia, kantor kanggo Éropa.

    https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

    sumber: https://www.bzga-whocc.de/en/publications/standards-in-sexuality-education/

    Saatos maca matriks diajar tina halaman 38, kuring ngan ukur tiasa nyimpulkeun yén ieu mangrupikeun realisasi kecap Lenin: "Pasihan kuring ngan ukur generasi anu ngora, sareng kuring bakal ngarobih jagat ieu."

    Spoiler waspada: WHO ngajelaskeun dina matrik pembelajaran anu pendidikan seks kedah ngamimitian ti kategori umur 0-4 taun…

  7. guppy wrote:

    Éta henteu kanggo nanaon yén Embe hartosna 'Anu pangageungna sapanjang jaman'.

    Nu nyiptakeun waktos, ditunda cahaya. Kuring ningali adat sareng ajaran dualistik anu sami dina sadaya agama tapi ogé dina budaya kuno sapertos budaya Sunda. Israel = Isis (bulan) + Ra (panonpoe atanapi putra) = Elohim = listrik.

    Mungkin oge anu Lucifer henteu ngijinkeun dunya ieu kasangkut (teuing) ku jalma sapertos Bill Gates sareng Elon Musk sareng sadaya babaturan digitalna. Ieu dimungkinkeun yén dunya ieu bakal hésé dirétét pikeun ngajaga dualistic dunya. Upami Lucifer duelistic sareng anjeunna ngagaduhan pasukan anu positip sareng négatip (Malaikat sareng setan) anu duanana tiasa disuaran? Dunya parantos kantos maksimal sababaraha kali sateuacanna, sareng yén umat manusa macét sareng DNA sareng ngaput sadayana sacara harfiah sareng kiasan. Lucifer parantos kaleungitan kontrol sareng ngareset sadayana. Hiji-hijina hal anjeunna tiasa ngalakukeun anu balik deui dina ilusi nyiptakeun waktos na nyalira.

    Abdi ogé satuju sareng Mindsupply Aya ngan hiji cara sareng éta nétralitas. Teu biru, henteu beureum, tapi jalan sempit di antara.

    Emang tulisan anu saé mugia para pamiarsa ngarti kana pentingna tulisan ieu!

    • Martin Vrijland wrote:

      Hiji-hijina cara neutraility? Ieu nujul kana nétralitas gender. Kecap "nétralitas" mangrupikeun kecap anu kainféksi, tapi dina épék leres yén résistansi nguatkeun polaritasina. Dina pamanggih kuring, nétralitas henteu matak bingung sareng pasipitas.

      Hiji-hijina jalan nyaéta pikeun nginget yén anjeun milu dina simulasi (janten pamaén anu ningali dina simulasi virus Luciferian).
      Teras anjeun bakal ningali yén anjeun tiasa ngatasi virus, tapi henteu dina tingkat pertandingan. Éta ngeunaan nginget saha anjeun: bentuk sadar sadar anu henteu langkung seueur pikeun Lucifer. Ku sabab kitu éta waktuna pikeun mareuman virus dina tingkat sadar. Ieu peryogi non-passivity sareng ngabantosan jalma (bentuk-bentuk eling anu ngalaman simulasi virus ieu) pikeun nginget kaayaan naon anu aya.

      • pikiran Supply wrote:

        Neutrality henteu hartosna 'neutrality gender' (nyaéta ngabandingkeun apel sareng pears), atanapi henteu hartosna passivity. Sumawona henteu hartosna anjeun teu ngagaduhan empati atanapi émosi (sabalikna). Ngan upami anjeun ngalaksanakeun netral, naha anjeun ngarobih ciri-ciri ieu ka ekstrim tanpa ditilik atanapi milih polaritasna.

        Upami anjeun teuing 'saé', anjeun nyasupan anu 'jahat' sabalikna.

        Miliar jilid 1 nyababkeun seueur jalma anu teu boga bumi / jalma miskin sareng unggal perbuatan anu saé aya anu goréng di tempat anu sanés .. Kasaimbangan éta bakal salawasna aya .. Éta mangrupikeun aturan sareng hukum Lucifer (dualitas). Upami anjeun henteu milu maka anjeun ngagaduhan Lucifer kalayan bal. Éta teu aya hubunganana sareng passivity (sabalikna).

        Kénging nétral henteu gampang sareng moal salawasna suksés .. Tapi narékahan pikeun éta pasti bakal ngabantosan anjeun henteu masihan tanaga anu aya sareng anjeun bakal ngajadikeun anjeun rohani langkung kuat sabab ngajaga énergi pikeun diri anjeun. Anjeun peryogi énergi éta pikeun tungtungna ngéléhkeun Lucifer.

        Kuring yakin yén ngan ukur 'sadar' tina simulasi éta teu cekap. Salaku tambahan, anjeun ogé kedah janten (jéntré-jéntré) nétral sareng nunjukkeun yén aranjeunna henteu tiasa deui ngaleupaskeun tanaga anjeun (sabab anjeun henteu maén deui ..)

        Sareng upami anu dipasang di dieu maka anjeun ngabantosan jalma anu sanés mikirkeunana ..; )

      • guppy wrote:

        Neutrality sareng katumbiri dipasihkeun kanggo dipasihkeun. Upami anjeun henteu ngijinkeun diri anjeun kagoda, maka anjeun nétral. Intina nyaéta sanggeus maot anjeun ngagaduhan jawaban anu pas pikeun kaluar.

    • Martin Vrijland wrote:

      "... anu Lucifer henteu ngijinkeun dunya ieu kasebut ku jalma sapertos Bill Gates, Elon Musk sareng sadaya babaturan digitalna"?

      Sabalikna, jalma-jalma ieu aya di tengah prosés nyababkeun jalma sareng AI Luciferian. Jalma éta nempatkeun massa dina peta jalan ka arah (palsu) Singularity.

      • guppy wrote:

        Leres, aranjeunna damel kanggo pasukan négatip. Badé tentara positip enggal tiasa ngawangun deui sadayana. Beureum sareng biru sareng hideung sareng bodas.

  8. guppy wrote:

    Salaku tambahan, kami nyiptakeun gambar na. Anjeunna ogé hilap nyalira asli dirina, janten anjeunna dikéngingkeun. Upami urang ngiringan conto na, urang bakal lakonan sami. Pilihan anu kami.

  9. Martin Vrijland wrote:

    Mesin propaganda terus dijalankeun ... sareng nganggo sakedik parangkat lunak anjeun tiasa nyiptakeun sadaya gambar anu anjeun peryogi cariosan ... acan Freek?

  10. kaméra 2 wrote:

    Aduh alah éta ngan ukur lagu

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup