Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 30 2019 14 Komentar

Sumber: hswstatic.com

Upami urang maca sagala sinyal pikeun naon aranjeunna, maka urang tingali yén dunya ieu gancang ngajantenkeun sareng yén manusa 2.0 mangrupikeun kanyataan dina ayeuna sareng 10 taun. Urang bakal ngalaman bumi sareng jagat raya 2.0 (sareng seueur versi anu sanés) sakitar 2045. Éta sababna perlambangan katumbiri dialungkeun di sabudeureun anjeun di mana waé, kumargi para Koordinator Aksara ngusir dunya nuju hiji transformasi anu nginget kana jaman Nuh sareng bahtera na. Kamanusaan sakumaha urang terang bakal disapu. Henteu ku ayana cai cai anu gedé, tapi kusabab parobihan lengkep ti jero. Dina sababaraha tulisan kuring parantos nunjukkeun yén urang nuju kaayaan hiji Naskah Luciferian, dimana umat manusa moal ngan ukur dilakukeun kelamin nétral (hermaphrodite, biseksual), tapi dimana umat manusa ogé bakal dirobih deui jadi cyborg.

Urang tingali perkembangan jaman ayeuna, teras jutaan jalma bakal ngagantung otak maranéhanana ayeuna sareng dina taun 10, sareng sigana panerapan vaksinasi parantos dilaksanakeun dina cara sapertos anu ngédit DNA ti awan janten kamungkinan, anu tiasa ngeureunkeun kasakit sareng sepuh. Dina istilah anu pondok, entong atanapi kirang fungsi organ tiasa dicitak dina laboratorium sahingga ningkatkeun awak. Dina jangka panjang, nanotéhnologi dina kombinasi sareng panyuntingan DNA bakal ngamungkinkeun pikeun ngatur pamulihan ti jero. Pikeun anu nganggap ieu ideu SciFi, kuring nyarankeun maca tulisan handapeun tumbu wéb munggaran atanapi ngalaksanakeun sababaraha maluruh Google dina istilah 'transhumanism'. Milarian nami-nami sapertos Ray Kurzweil atanapi Aubrey de Grey sareng seueur jalma payuneun gerakan ieu.

Urang nuju ka manusa 2.0, anu saleresna ngagantung sareng uteuk sareng DNA dina awan dina ayeuna sareng 10 taun na tiasa ngahontal kalanggengan dina sababaraha taun. Mungkin kode ngedit DNA anu aya bakal dipayunkeun ku méga jinis inikan mesisan, sabab prinsip kalanggengan pas kalayan nubuat ahir-akhir jaman. Momen anu téknologi ieu bijil ogé pas kana skrip anu munculna jenis inohong mesisan sigana sigana sareng kabeneran 'hirup abadi' ogé bagian tina naskah éta. Janten kuring ningali sambungan antara dua. Jalma anu moal milih sambungan otak sareng méga sareng anu nampik vaksin sigana bakal seueur manipulable tina jaringan 5G sareng (nurutkeun ieu Richard Thieme) parantos aya kamungkinan pikeun ngamanipulasi mémori nganggo radiasi éléktromagnétik. Antarbeungeut uteuk, sapertos kitu dimana Elon kasturi berpungsi dina éta, kumaha oge, enggal bakal masihan kamungkinan maca sareng nyerat pamikiran-spésifik sareng real-time.

Teras we parantos dugi ka titik di mana pernyataan di handap ieu ku Ben Goertzel (pembina robot Sophia sareng robot kaulinan) Saeutik Sophia) bakal dilarapkeun (baca salajengna dina video):

Langit anyar sareng bumi énggal (tina agama-agama) bakal sadar pas urang ngagabung sareng AI ngagabung sareng ampir universal nyiptakeun. Kami ngahontal titik ieu numutkeun jalma sapertos Ray Kurzweil sakitar 2045 (tingali di dieu). Éta ogé pas pisan dina agenda akhir-akhir nubuat agama.

Presentasi Richard Thieme (di dieu) parantos negeskeun panyangka kuring yén pangembangan ilmiah utamina asalna tina lembaga militer sapertos DARPA sareng anu sipatna, paling-paling, dipasarkan sacara komersil ngalangkungan jalma sapertos Bill Gates, Steve Jobs, Elon Musk, jsb. Dina pamanggih kuring, anu disebut Amérika Impian mangrupikeun carita propaganda pamasaran anu pinter pikeun ngadorong pamikiran impian budak. Panemuan téknologi khusus sapertos CRISPR, anu tiasa disuntingan DNA, sigana sigana kitu teu nyangka naha henteu "diturunkeun ti luhur".

Dina sérial anu langkung seueur perkawis tulisan 20, kuring ngajelaskeun kumaha kami pamaén sadar dina simulasi multi pamuter. Éta mangrupikeun sahuap sareng upami anjeun henteu acan diajarkeun deui, sigana mah janten rada aneh. Nanging, upami anjeun sadar yén beuki élmuwan dugi kana kacindekan éta sareng yén jalma sapertos Elon Musk nyarios kitu, maka éta bakal rada kirang tina "téori konspirasi". Ku kituna kuring nyarankeun yén anjeun runtuyan ieu (sababaraha halaman) pikeun dibaca lengkep. Bédana antara kuring sareng para ilmuwan nyaéta kuring nyandak posisi anu aya simulasi anu spesifik pisan, kalayan pembina anu tiasa dikenal sacara jelas. Di artikel ieu sareng seueur anu sanésna kuring nyobian ngajelaskeun salajengna. Kuring nyandak posisi anu urang cicing dina simulasi virus Luciferian ('tinggal di' kedah teras tangtosna: ngarasa / maén).

Penting pikeun ngartos prinsip dasarna, ku kituna anjeun ngartos naon anu didamel kana éta transhumanism sareng anu AI (kana agenda pelangi Luciferian). Kusabab kitu éta ogé mangpaat artikel ieu sakadar saé dibaca. Maksudna kumaha sabaraha diménsi timbul nalika anjeun ngawangun simulasi dina hiji simulasi sareng kumaha konsép 'jiwa' tiasa dipertimbangkeun. Sakali anjeun ngartos prinsip éta, anjeun ogé tiasa ngalebetkeun kumaha éta mungkin yén "jalma anu damel pikeun DARPA" atanapi lembaga ilmiah anu sanés nampi inpormasi "ti luhur" anu kami kenal salaku terobosan ilmiah.

Naha anjeun ngartos prinsip yén masalah ngan ukur aya nalika katarima (percobaan ganda slits), teras anjeun ogé tiasa ngartos yén avatar manusa tiasa ngahasilkeun, tapi ieu mangrupikeun bagian tina simulasi ieu. Manusia-bio-avatar didamel deui réplika sareng sababaraha henteu hirup; batur dikawasa ku pembina (tim pembina) sareng sababaraha avatar dikawasa ku pamaén tina lapisan eling (tingali penjelasan) di dieu en di dieu). Pamuter (yén bentuk sadar kana anjeun) sok aya di luar simulasi dina 'lapisan asli'.

Éta avatar (jalma) anu kalebet bagian (atanapi anu rada "dikawasa ku") tim pembina, janten tiasa nampi inpormasi "ti luar". Éta mangrupikeun input éksternal dina uteuk avatar éta. Urang teras tiasa ngaidentipikasi yén salaku pamanggihan ilmiah atanapi narabas. Sakali anjeun sadar yén sains sareng 'pengawal naskah' badé mastikeun yén hiji simulasi diwangun dina simulasi ayeuna, maka éta ogé kaharti yén sadaya élmu yén élmu "hasil ngaluhur ti luhur" parantos aya pengetahuan (tina lapis pembina, anu ayeuna nuju diwangun simulasi). Penjelaran kronologis perkembangan téknologi ieu gaduh hubunganana sareng kanyataan yén pamaén kedah ngidentifikasi diri kalayan simulasi ieu sareng kedah ningali éta salaku 'pengembangan ilmiah sacara bertahap' tina jalma anu beuki pinter.

Aya alesan yén simulasi énggal nuju diwangun dina simulasi ayeuna; aya alesan yén urang nuju ka Luciferian (gender nétral) transhumanism sareng salah janten kagoda ngaliwatan ('sosis pikeun irung' na) kalanggengan. Éta sabab hoyong aranjeunna avatar diideuan - eta avatar anu ngagaduhan pamuter sadar eling sareng anu dihubungkeun sareng bentuk eling tunggal (zsakumaha dijelaskeun dina artikel ieu) - nyambung sareng AI Luciferian tina simulasi ayeuna. Anjeun sanés mangrupikeun avatar awak anjeun dina simulasi ieu, tapi anjeun mangrupikeun bentuk idéntitas kreatif tina "sél sél sadaya anu". Pangwangun simulasi ayeuna (semesta anu ku anjeun sareng kuring terang) hoyong urang ngahijikeun bio-avatar kami sareng anu nembé diwangun (ku umat manusa) AI, ku kituna AI énggal tiasa ngagabung sareng AI aslina (anu mana ieu simulasi dijalankeun). Kalayan ieu anjeunna nyiptakeun bentuk sadar eling yén anjeun sakumaha kana sistem AI na anjeunna nambihan kakuatan kreatif ka sistem AI na.

Kanyataanna, anjeun tiasa nyebatkeun yén bentuk identitas asli urang (anu ngagaduhan fungsi kreatif) digoda pikeun ilubiung dina simulasi ieu. Simulasi ieu teras diwangun sareng anu urang condong mopohokeun yén urang henteu 'cicing di dinya', tapi rada sadar (maén) ti luar. Kami parantos janten dikenal sareng kanyataan palsu ieu bahkan urang sieun paeh. Éta mangrupikeun pemicu idéal pikeun ngarayu kami kana transhumanism sareng anu kami (kami pamaén aslina) digoda komitmen ka Luciferian AI anu hoyong damel sorangan sapertos virus ka arah "sél sirung sadayana anu". Sambungan ieu kedah dilakukeun ngaliwatan avatar manusa anu tiasa dihijikeun sareng (ngagabung sareng) AI anu nembé diwangun. Kusabab éta kuring nyauran simulasi yén ayeuna urang ngalaman simulasi virus. Nanging, upami urang émut saha urang, urang tiasa ngarobih virus sareng nyerat kode sumber simulasi ieu supados parantos tamat. Kuring teu ngobrol ngeunaan 'urang' salaku avatar manusa anu anjeun tingali nalika anjeun ningalian dina eunteung; Kuring keur ngobrol ngeunaan 'kami', mangrupikeun bentuk sadar sadar asli anjeun.

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (14)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Leres, Muse ogé nyanyi perkawis éta, tapi aranjeunna henteu nyarios yén éta mangrupikeun simulasi Luciferian sareng cobi pikeun ngadorong umat manusa kana singularitas palsu (siap kukus).

  2. Hans Coudyser wrote:

    Anjeun meureun moal museurkeun Martin, tapi kuring mendakan WingMakers ngawawancara warta anu pikaresepeun. Seueur tina naon waé anu disimpulkeun ogé katutup di dieu. Aranjeunna nyarioskeun perkawis Anu sareng Marduk salaku panulis naskah dimana 'Lucifer' tétéla janten ngan samaran / panutup di mana tulisan nyata anu ditulis. Nalika anjeun ngobrolkeun ngeunaan datangna lalaki 2.0 aranjeunna nyebatna kana datangna lalaki 3.0 (lalaki 1.0 aranjeunna nyauran lalaki anu hirup dina 'simulasi asli') kuring mah boro ngabayangkeun yén anjeun teu acan maca tulisan-tulisan WingMakers , sadayana deui anu aya seueur kamiripan anu teu aya - henteu sadayana. Saliwatan, jelas dibuktikeun sareng diringkeskeun tulisan balik ti anjeun didieu! https://www.wingmakers.us/wingmakersorig/wingmakersinterviews/www.wingmakers.com/interview/iview1.shtml (parantos langkung ditarjamahkeun, paréntah ka situs séjén ogé disarankeun)

    • Martin Vrijland wrote:

      Henteu, henteu maca kusabab kuring badé nyerat "henteu kakalian" ti sumber kuring sorangan sareng kuring ngagaduhan pangalaman yén seueur disinfo dicampur sareng bagian-bagian kabeneran.

      Kuring parantos ngadangu éta sareng pikirna kuring parantos nyaksian sakedap di dieu sareng dina jaman baheula, tapi sadayana dilakukeun ogé rumit. Anjeun tiasa tangtosna milih éléh dina sagala hal éta, tapi upami anjeun nganonkeun, kuring pikir anjeun bakal ngeureunkeun naon anu kuring nyerat. Éta sadayana henteu pajeulit.

  3. "Kantong virus"; nyaangan gambar; ogé 'simulasi virus Luciferian'; ngajelaskeun naon Yesus, sareng seueur saatosna, ogé ngarujuk kana dunya dimana anjeunna 'dina' tapi teu 'ti'. 'Karajaan Allah' maka langkung asli sareng palsu idéntipasi sareng dunya, éta anu datang sareng angkat, 'dosa', atanapi 'zina', 'teu satia kana aslina naon anjeun'. Panebusan parantos ngagentos 'sieun maot sareng kahariwang / kahayang anu nyurung' ku jalan ka 'bidang Makhluk' anu disebat Kristus, anu 'ningali sorangan', dimana sadayana, kecuali nanaon, anu katempona anjeun.

    Pitfall nyaéta program virus virus di beulah kénca; ku kituna moal aya deui 'katingal', tapi ningali tina programna. Ieu sok kantun hakekat sareng janten paménta pikeun langkung saé terus-terusan hadir sareng hiji ngalakukeun panalungtikan anu pangpentingna, sok nyanghareup hakekatna.

    Kuring ningali pilem "Tilu urang asing anu idéntik" ayeuna. Ahli psikiater Yahudi disponsoran ku Luciferians (atanapi Sabbateans) sakapeung hoyong nunjukkeun yén 'program sareng pendidikan atikan' sadayana ditangtukeun.
    Aranjeunna nempatkeun 3-ling, anu parantos diangkat tina indungna ti mimiti sabab éta langkung ngora, saatos 6 bulan di 3 béda kulawarga, kelas rendah, kelas tengah sareng kelas luhur. Aranjeunna hoyong nguji budak lalaki anu parah pisan ieu (2x dipisahkeun ti sumberna sateuacan aranjeunna umurna umurna umurna), sareng nunjukkeun yén aranjeunna bakal béda, sanaos bahan genetik sareng mastaka, jrrd. Kolot angkat anu teu terang nanaon tentang kanyataan yén ieu ngencar. Orok anu cerai ogé janten henteu kantos napsirkeun trauma sapertos kitu sareng nungkulanana cekap. Pondokna, sadaya panilitian dumasar kana quicksand, tapi teu aya anu nyieun hubungan ieu, bahkan film pembuat film. Nyimpulkeun tina asistén Yahudi sadis unanimous; 'pendidikan nangtoskeun sadayana; program ngajadikeun atanapi ngarecah anjeun '. Leres, anjeun mimitian mikir sareng aranjeunna ...
    Ieu biasana mikir otak kénca; naon anu janten logika anu dirobih kana logika anu dibatalkeun salajengna.
    Salah sahiji tilu bunuh diri sareng panyelidikan nyaéta dina laci 66 sareng kedah dibuka dina 2066. Numutkeun talmud Yahudi / kaballah, 66 mangrupikeun jumlah anu dilebetkeun ku Lucifer. Éta sababna Epstein ayeuna sataun 66 ayeuna yén pedofilia sareng budak awéwé ayeuna ditalangan ku ngajemput anjeunna. Pikeun kuring éta sigana simbolis, dina waktos anu sami Justin Trudeau parantos nurunkeun 'watesan sodomy' ka taun 14 dina minggu anu sami.

    Dina kanyataanana, barudak tina taun 3 dikuasai pisan, di antawisna ku sodomy ku jalma-jalma ieu, sareng pertandingan-virus anu diwanohkeun ka bagian-bagian anu kabagi. Ku maksa kelenjar pineal, di antara anu sanés, DMT dileupaskeun sareng katingalina simulasi janten jelas, anu 'pembina' sakumaha anjeun nyauran diparéntah salaku raja panguasa sareng dicitak sareng diaktipkeun kalayan sagala jinis kode sareng simbol dimana peryogina.
    Konci sareng simbol ieu parantos lami dianggo dina sadaya sareng ayeuna parantos ngontrol minda massa.

    Teras diinget saha urang anu bakal sapanjang jalan sieun maot anu disumputkeun tukangeun tiap konformasi (kacenderungan pikeun ngiluan, ngatur, nyaluyukeun, sareng sajabana) bakal janten hips (ku eling, sanés ku pangalaman DMT kapaksa) ) sareng hapus (ku kaputusan ngahaja) sareng lebet salaku médan aslina (tiasa disebat Kristus) dimana diperyogikeun / diperyogikeun tina simulasi diaktipkeun, tapi anjeun teu meunang nyerang di dinya (ku kasieun maot ku seueur rupa-rupa. saperti idéntifikasi sareng simulasi).

    Aya anu sapertos? Nuhun sakali deui pikeun tulisan anjeun!

    • Martin Vrijland wrote:

      Éta judulna jalan sareng langkung gancang tibatan anu ayeuna sadar.
      Pikirkeun 20 sataun 25 ..

      • Ben wrote:

        Kuring pikir Martin sateuacanna, langkung seueur kana arah 10 sataun 15.
        Tapi éta pasti moal dugi 2525.

        • Martin Vrijland wrote:

          Abdi leres pikirna langkung gancang .. leres pisan ngan sababaraha taun.
          Éta sababna panerapan sadayana ayeuna disiapkeun.

          1. Hukum sumbangan = nagara gaduh organ anjeun sareng ku kituna ieu mangrupikeun asuhan kaayaan, janten kaayaan nagara éta tiasa nyerep sareng éta henteu dimangpaatkeun;
          2. Perda vaksinasi wajib = nyuntik nanotech sareng énzim pikeun CRISPR kana aliran getih;
          3. Database DNA (anu disebut solusi pembunuhan) = unggal manusa tiasa adaptasi struktur genetik tina awan (via CRISPR CAS12 +) .. anu vaksinasi wajib bakal neundeun yayasan.
          4. Jaringan 5G = cukup rubakpita pikeun ngedit gen online sareng kontrol pikiran (via Neuralink)

          • Ben wrote:

            Anggaran kuring rada fokus kana pengumuman sareng ketersediaan modél téknologi ieu pikeun pamiarsa anu langkung ageung. Pikeun kemudahan, urang tungtungna di sababaraha taun ... dikurangan sahenteuna sababaraha sababaraha taun. Janten memang langkung gancang tibatan anu ayeuna sadar.

  4. Ben wrote:

    Martin, kuring mendakan hasil anu pernah dikirimkeun kuring di dieu sareng kuring ogé resep kana réspon ti Bryan.

    https://www.minds.com/newsfeed/1003849988372750336

    Trans Human ... The sétan-sétan digawé deui sareng ngaleungitkeun ka urang. Makhluk anu teu sampurna ... ngan ukur ningalian kabagjaan sadis anu aranjeunna nunjukkeun pikeun ngancurkeun sareng ngirangan sétan teu tetep.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup