Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? Meunang 1 juta!

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on June 15 2018 6 Komentar

Sumber: lindanieuws.nl

Lamun hoyong anu dampak badag uncriticised lolos, eta salawasna alus pikeun ngalakukeun éta pikeun acara badag. Jalma anu geus dipake dina acara éta sarta nempo kumaha masih pas, tapi pamikiran kritis mangrupakeun kaluar liwat atawa sabagian. Anjeun bogoh aranjeunna lajeng Kacindekan sateuacan na teu lila sanggeus erupts festivities jeung salah teu boga deui kedah aya nyebut kecap. Kuring nelepon eta 'pangaruh Tom Steel. Sugan maneh ngomong nanaon, tapi ngan kasampak di video nu handap nu nembongkeun sabaraha persépsi manajer Geenstijl ieu visualizes sabaraha rata panongton Walanda ti ngeunaan nuhun. Lantaran kitu sual dina judul artikel ieu "Naon anu Michael P. na Anne Faber hal pikeun ngalakukeun jeung Piala Dunya? meunang 1 juta!'

1 juta nu geus ngalakonan kalawan éta situs judi perlu nu bakal pisan rame salila Championships Dunya ieu. Sarerea aya dina jenis coke gawena on maén bal. Anu bisa jadi leres kanggo bagéan jalu populasi, paripolah sasatoan bikang ogé kapanggih deui seru jeung bahagia mun balik babarengan jeung. The busa dina pelvis jeung mode nya éta mode pihak. Dina hormat anu, pilihan ka ngalakukeun Michael P. acara sidang ngan méméh Piala Dunya, pisan pinter. Taya sahijieun aya malah rék mikir ngeunaan eta. The "efek Tom Steel (diri ningali nanaon tapi eta na baca leuwih handap video).

Jalan ukur jalma hipnotis dina média beurat, nepi ka meunang aya ku éfék shock. Nu judul artikel ieu rada ngareureuwas, kituna ngahaja. Anjeun bisa nyaéta henteu Mayar perhatian. Sakabéh Faber Anne sarta Michael P. urusan sigana ayeuna kabuktian geus dimaksudkeun pikeun nyorong ngaliwatan panerapan anyar nu bisa mangaruhan sarerea. Kuring nyaho, Anjeun meureun pikir "Oh, lamun ngalakukeun nanaon salah jeung anjeun nganggur nyumputkeun, aya nanaon jalan di Walanda. Ngan maranéhanana theorists konspirasi ningali hantu madhab. Bir!"Éta bisa jadi hiji pre-diprogram" posisi Tom Steel pangaruh '. titik teh nya eta aya pisan kamungkinan aya operasi psikologi (a "psyop) dimana rahayat anu dicoo ku perkosa staged sarta pembunuhan a murderer acted na acted gugatan. Keur naon Tujuan? Tujuanana nya éta pikeun mencet panerapan anu ensures yén hakim kiwari mutuskeun batur kedah atanapi teu matak nempatkeun dina pangawasan jiwa nagara. Sarta saprak éta murderer dahsyat Michael P. (dina panon anjeun sabab kakurangan tina 'pangaruh Tom Steel) saur anjeun ngembangkeun misalna hiji rada' rupa beurat. Tapi lamun tétéla yén carita ieu sakabeh bisa jadi nempatkeun dina pamandangan kana leres nyiapkeun panerapan anyar, nu saha berpotensi bisa ngaleungit tukangeun hiji panto psychiatry, cake lianna. Tapi bener: maneh resep nginum bir. Bir na tits, hijina hal anu excites kami ayeuna di dieu.

Leuwih ti éta: "Oh lalaki, kumaha nu mungkin? Anjeun teu bener yakin yén maranéhna geus nempatkeun yén kajadian rajapati sakabeh? Kuring sorangan kolot jeung adi dina TV jeung kuring geus katempo gugatan! Anjeunna malah confessed ka Michael P.! Naon kontol anjeun lakukeun lalaki!?"Naha anjeun nengetan naon carita? Sumuhun, sigana mah. Anjeun moal di modeu Tom Steel. Anu méméh Piala Dunya jeung anjeun lajeng kokotéténgan jurnal lajeng Mayar perhatian naon ceuk pangadilan jeung kumaha Michael P. direspon. Cenah anjeunna "curiga" jeung ieu kitu. Kecap anu masih pohara penting salaku panerapan anyar datang, tapi leuwih penting ayeuna mah ngalaporkeun ti rohang pangadilan teh. Kuring sorangan aya ku bingung. Mémang, aya 2 versi. Dina hiji versi Michael P. diangkut karek ditelasan Anne Faber maot na pos dina sobat ti Scooter Na. Dina versi sejen, anjeunna dibawa nya hirup na ogé kalawan helm arah pager, dimana anjeunna diangkat nya leuwih aya lajeng diperkosa jeung ditelasan. Oke, abdi terang. Ayeuna rék kawas bir na boobs, sangkan balik salajengna teu boga. Tingali béda atoh sorangan ngan masihan. Ieu naon Telegraph reporter Saskia crier tweeted ti rohang pangadilan teh:

Na ieu téh naon anu Nis ieu dilaporkeun dina:

Sumber: nos.nl

Henteu ngan anu ieu tanda hébat nu urang kaayaan psyop a, tapi ogé kanyataan yén euweuh bukti légal geus datangna kana tabél. Kami diprogram kana modeu yén éta téh pikeun manggihan hiji pangacara who wants sadayana ampir teu mungkin pikeun membela misalna hiji monster dahsyat, tapi nu ngalengkepan sakabéh prosés teu geus complied jeung aturan hukum, urang pernah kedah poho. Anjeun terang, 'pangaruh Tom Steel. Hiji hakim kudu salawasna nganggap yén hiji klien geus dijieun syahadat dina tekenan sarta jadi bukti forensik kudu dilakukeun aya. Sacara jelas, pangadilan tuh ampir euweuh lian ti wawancara pulisi disebut kalayan Michael P. maca. Anu filmed tur disiarkeun dina warta, ku kituna anjeun bisa ngadangu yen Michael P. cenah sempet dipigawé eta. Éta hijina hal maneh kapaksa yakin tur apal. Dina psyop a kumaha oge moal maéhan saha, aya henteu salamet, teu palaku, tapi aya fiqih anyar jeung panerapan anyar ieu lurking. Dina psyop a anjeun damel ku palaku, jeung sakabeh carita ti mimiti nepi ka tungtung tinkered babarengan pikeun sapi jalu persepsi rahayat.

Naha tuh nu pulisi teu ti lokasi dimana telepon "Anne Faber" ieu plotted, kalawan anjing sniffer jeung helikopter kaméra FLIR miharep? Anne tadi nu sore sarua bisa kapanggih. Naha Michael P. ngalungkeun sagala barang nu (kalawan DNA na ka dinya) jadi nyebar sabudeureun, tapi manéhna ngalakukeun pangalusna pikeun Anne deui pikeun ngagali nepi kubur nya mimitina, maké klorin botol Aksi mupus renik DNA na nya lajeng dikubur di hiji tempat nu anyar? Kunaon eta nyandak ampir saminggu saméméh Michael P. salaku palaku poténsi ieu dicirikeun dina dasar DNA on jaket nu? Ku cara maké di NFI meureun yén sadaya dina jam 10. Tur aya deui loba patarosan, tapi nu pang pentingna nyaeta: Kunaon pangadilan boga bukti forensik ti nuliskeun rohang pangadilan dibahas. Naon hakim sugan aya ngabejaan carita. Tempo pikeun diri dieu ti 1: menit 53

"Pulisi nu nanyakeun kumaha mindeng geus dibawa péso handap tikoro nya. jeung eta Konon nurutkeun dokter eta bakal geus sababaraha kali "

Jadi hakim henteu ngomong "Ti laporan pamarikasan mayit keur neangan sebab matina Kuring boga sateuacan abdi, nunjukkeun anjeun geus nyokot nu péso sababaraha kali ka handap tikoro dirina". Taya, hakim nyebutkeun "Konon nurutkeun dokter.. ". Jeung anu méméh "awakna teu nyawaan" nya balik on Scooter ka gerbang Soesterberg ieu nyetir atanapi éta yén sanggeus anjeunna ngalaman diangkat nya leuwih pager? Ieu carita horor! Sarta meureun éta nanaon leuwih ti hiji psyop goréng nu loba jalma maénkeun peran detrimental interacting, kaasup hakim, gugatan jeung profesi légal. idin knowledge. Lees di dieu, sakabeh payil.

sumber: weddenbonus.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Kuring teu inuman bir na resep néangan panon geulis ti keur tits ...
    ... sugan sabagean kusabab sahiji indoctrination, propaganda na selingan teu digawe jadi ogé pikeun kuring.

  2. Peter wrote:

    Hanjakal, kuring pikir anjeun katuhu. Pilem ngeunaan Tom Steel ngarojong sahenteuna artikel ieu.
    http://www.faqt.nl/recent/jeugd-wordt-steeds-dommer/

    Saterusna, cara riungan responds mun moments kritis dina masalah bahan perhatian.
    Jalma anu asup ka dina twitter éta hal aneh tur jadi bakal ngabuktikeun jadi palsu, meunang hinaan ngalungkeun dina sirah maranéhna kawas nu sabenerna bakal lumangsung TBS klinik bakal nyieun banjir di Walanda. massa geus jadi jadi exasperated ku warta palsu nu kuring ningali saluareun hinaan paling atrocious tur gering pikir kaluar naon urang hoyong do kalawan dituduh Michael P teh .. Ogé éta kecap emosi, sugan, tapi jalma nganyatakeun eta nunjukkeun kumaha TBS klinik keur kuring mun balik jadi diwangun.
    Sanggeus ngomong ieu oge monyét kaluar tina kantong anu geura-giru, anjeun kungsi disebutkeun yén hakim urang kalawan "curiga" akal jeung lianna "salah" gagasan lajeng kakuatan bakal tiasa konci pandang bulu.

  3. ZalmInBlik wrote:

    Ieu manehna ayeuna dikubur atanapi ngaben ...? Hhh

  4. Riffian wrote:

    The demoralization na subversion di Walanda jeung Éropa sacara umum dekade dilakonan ka tukang ..

    Subversion (subvertere Latin: ngaragragkeun) lapels kana proses ku Mana nu nilai na prinsip sistem di tempat anu saluyu atawa malikkeun, usaha transformasi urutan sosial ngadegkeun jeung struktur miboga kakuatan, otoritas, hirarki, sarta norma (sosial) . Subversion bisa digambarkeun salaku hiji serangan dina moral umum jeung "bakal nolak intervénsi nu produk atawa digabungkeun politik jeung sosial atanapi kelas loyalties Sabaraha pengikut anu Biasana napel simbol nasional. Handap penetrasi, sarta di paralel jeung disintegration dipaksa atawa lembaga politik jeung sosial nagara, loyalties tesis Dupi jadi detached sarta dibikeun ka ngabalukarkeun pulitik atanapi ideologi ti merangan ".

    [1] Subversion dipaké salaku alat pikeun ngahontal cita pulitik Kusabab eta rally gén mawa résiko kirang, ongkos, sarta kasusah sabalikna buka belligerency. Salajengna More, éta mangrupakeun formulir rélatif murah perang Éta teu merlukeun jumlahna ageung latihan. [2]

    • ZalmInBlik wrote:

      Idd, anjeun poho nyebut éta prosés ieu téh teu bisa balik sarta yén anjeun deui kudu ngalatih generasi sakabeh jalma mun bolaykeun. Rada sajaba ti lingkungan nu urang tumuwuh nepi, utamana kulawarga naon yayasan aya dina masarakat stabil. Zandi Panon dipasang dina video tina sapertos Yuri Bezmenov jeung nu lianna, abdi ningali nembe naon anjeunna / manehna dimaksudkan na I mudahan loba batur.

      sabab masarakat dimana sakabeh bentuk oposisi jeung kritis timer cerminan geus pegat bakal tumiba mangsa keur waktu tirannie..kwestie

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup