Ngan hiji pamikiran ngeunaan cukang lantaran ti Notre Dame Seuneu

Filed dina warta analisis by on April 18 2019 17 Komentar

Sumber: thenational.ae

Simkuring resep teu speculate tapi seuneu nembongan Notre Dame, lamun diajar gambar, loba kawas seuneu dikawasa alus. Anjeun bisa nyebutkeun yén cocog Macron kacida alusna maén pamingpin hébat, salaku Reichstagseuneu dina Berlin ti 1933 Adolf Hitler ogé bener sumping di gunana. seuneu nu ieu blamed on Walanda komunis Marinus van der Lubbe. Ayeuna urang tingali sami di Perancis? kami gé ningali contona, éta "panalungtikan nempokeun" nu kutang konéng aktivis bagian tina tim restorasi dinyatakeun na seuneu ngahaja cahayana?

Ik wrote yén seuneu éta anu selingan alus ti seuneu simultaneous di masjid Al-Aqsa di Yerusalem, tapi paling Operasi Psikologis (PSYOP), aya geus handap ganda. Tangtu aya bukti yen aya PSYOP a, tapi nanaon geus teu mungkin dina umur ieu tempat technologically nanaon nangtung di jalan nyokot jalma liwat spectacles média nagreg.

Kahiji, aya bewara yen seuneu tétéla éta teu jadi panas nu eta dilebur dina Parancah baja. Éta moal yén masalah dina 911; nu cores baja nya teuing panas sarta dilebur? Naha bisa Rancah ieu atanapi panas dina? Sabab éta teu jadi panas? Dina seuneu a, hawa nu memang moal ngahontal titik lebur tina baja. pertanyaan anu naha ieu bisa jadi hal kalawan 911, tapi nu kumisan.

Video di handap ieu méré hiji gambar nu lumrah di seuneu. Baca leuwih dina video.

Naon keuna éta wungkul hateup kai dihurungkeun tur lamun gambar afterwards nempo aya boro hiji speck of soot kana struktur wangunan. gareja ieu tétéla unblemished geus nyita ku seuneu. Kuring sorangan kadang dibeuleum runtah organik dina ember Beton tukangeun urut ladang abdi. Lamun seuneu a Stokes rada satengah jam dimimitian lapisan luar beton nu mencar ka splurge jeung sagalana anu blackened. Kunaon pangwangunan Notre Dame Sigana kitu beresih jeung euweuh karuksakan ditingali ngakuan? Anjeun bisa nyebutkeun yén ieu téh alatan seuneu geus junun tetep seuneu dina kontrol, tapi nu aya ngan anu luar biasa. Tangtu, kami geus katempo gambar tina hiji interior devastated, tapi mun jeung maneh mah datang ka garéja moal gampang pariksa gambar dina bebeneran sarta lamun kasampak di pilem téh ukur di puseur garéja nu kurban kai. Lampu kénéh ngan undamaged dina lampu garéja jeung paling Gambar oge ngan acan rapih tur bersih tempat. jandéla kaca patri kénéh kasampak rapih tur bersih kaluar kabeh masih dina pigura. Dinding di tempat anu sagala firewood anu pristine beresih. euweuh renik of soot.

Kumaha lamun hateupna geus geus beres? Kumaha lamun pangwangunan kai ieu ruksak ku woodworm atanapi kumbang? Kuring ngaku, éta guesswork, tapi tétéla sigana janten seuneu well-dikawasa, spire oge rapih di puseur seuneu murag kana tempat gigireun wangunan. Anu sabab lolobana panas ti puseur hateupna sumping. Urang kabeh ngadenge jeung maca carita ngeunaan panas kalungguhan lebur, tapi meureun baris ngabalukarkeun kasusna pews, sarta nu ogé geus nempatkeun muntab-muntab. Dupi abdi nyebutkeun yén kuring manggihan katingal pisan bersih tina interior nu? (Lalajo video jeung maca leuwih handap)

kami téh kaayaan deui ku acara média badag ditéang jeung téhnologi nu geus hasil nu mungkin pikeun ngahontal hiji seuneu well-dikawasa dina urutan mawa dunya sanajan deui di shock. Sarta bari pangaweruh abdi, teu maotna. Sorangan koloni nyiruan ieu palebah 150.000 cageur seuneu.

Ayeuna anjeun bisa jadi wondering naha Jigana seuneu ieu leres diawaskeun pamandangan ditunda na kumaha eta bakal jadi dilumangsungkeun expeditiously. The 'naha' Kuring geus dipedar di luhur. The 'kumaha' I dipedar di vidéo handap ti NASA. Ieu bisa jadi sababaraha minggu gawé sangkan panels tameng panas sapertos dina struktur kai, tapi sigana teu mungkin. Anggap bahan saperti anu dipaké, anu ngécéskeun loba ngeunaan kumaha urang bisa tingali conflagration acara geulis ieu sareng ngécéskeun yén loba ngeunaan kumaha seuneu bisa encapsulated ogé. (Lalajo video handap mangrupa bacaan di handap)

website citylab.com ngalaporkeun di handap:

blaze dieureunkeun pondok tina dua munara belfry Éta House bells nu katedral gede pisan urang, situs diabadikeun ku Victor Hugo The bongkok tina Notre Dame. "The awon boga leg dihindari sanajan perangna anu acan sagemblengna meunang," ceuk Présidén Perancis Emmanuel Macron.

Éta nu warta alus ngeunaan arsitektur Gothic: Ieu barang kuat, diwangun ka tahan sanajan hiji inferno.

"Ieu teu yén maranéhna nuju dirancang bisa dibeuleum handap, tapi ayeuna teh dirancang sangkan Éta lamun hateupna nundutan pareum, éta teuas pikeun [seuneu] anu nyebarkeun ka sesa wangunan," nyebutkeun Lisa Reilly, hiji profesor gaul tina arsitéktur sajarah di Universitas Virginia jeung saurang sarjana ahli arsitéktur abad pertengahan. "Dina Abad Pertengahan, pamikiran ieu Éta vaults Batu [bisa] dipaké pikeun preventinfo sumebarna seuneu".

Kitu dumadakan wangunan batu "barang kuat" bari beton ti nyampak moal "barang kuat" tétéla jadi cukup. The kabaya baja nangtung kénéh, batu na malah sigana moyok, kawas Maryam nungkulan lengkep suci beresih jeung kitu maneh bisa ngalakukeun pangalusna urang nanya naha urang bisa boga nyieun acara média badag sejen.

Nu saliwatan nangtung dina profil poto dipasang kalayan artikel ieu téh yén jandéla nu darkened. The (kadua) video di artikel ieu nunjukeun yen kaca patri aya di saukur. Sigana pisan salaku lamun kalangkang filter anu dipaké pikeun sigana ngalakukeun jandela blackened. Sanajan kitu, alatan gelas jeung ngakibatkeun aya nyicingan orientasi tegak saukur teu bener. Nu bakal jadi warped atawa sawaréh dilebur. Aya anu kalawan nyata dipaké filter pikeun masihan gambaran yén kaca patri keur blackened (nu teu, tingali pilem).

éntri sumber link: thesun.co.uk, thenational.ae

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (17)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Pribadi Jigana sakabeh hal ieu cahayana, sabab sanajan di Walanda, anjeun wajib dianggo kalayan burners dina hateup datar pikeun boga extinguisher seuneu gunana.

    The siling tina Notre Dame jeung timbers aya (atawa éta) dua struktur béda; Ku kituna aya gap antara hateup jeung siling. siling ieu dijieun tina batu, bari rorongkong of hateupna ieu dijieunna tina kai. Batu siling bisa geus kituna kaampeuh kanggo lila pikeun seuneu badag (dina bagian). Waktos baris nyaritakeun kumaha sumebarna seuneu.

  2. Martin Vrijland wrote:

    nyicingan lokal Michel Dupont Cenah Jalma hirup di sabudeureun katedral nya éta alat-alat nu leuwih ngaganggu éta henteu dina situs pikeun menyemprot cai di seuneu tinggi nepi. "A loba urang nu nanyakeun patarosan ngeunaan respon penguasa '," cenahna.

    Kuring ningali bahan pisan saeutik dina pilem ..

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6925307/Questions-Paris-fire-brigade-Notre-Dame-inferno-burns-control-hours.html

  3. kaméra 2 wrote:

    The kabaya (tabung) anu jadi dibor ku liang ti mana ngalir cai, sahingga nahan rak nu orientasi tegak, sigana, anu cindekna kalawan sistem irigasi :-), kitu ogé mun ningali
    papan tina pernyataan kudu geus Isro panjang tur lega jeung seuneu panas Towering.

    Kalawan eta jenis program renovasi monumental nya firefighter na seuneu husus sangkan, aya firemen, perwira kaamanan dina situs mayeng.

    Ieu teu sigana janten seuneu dikawasa, saran handap ... ..

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/04/notre-dame-NO-smoke-controlled.jpg

    • Martin Vrijland wrote:

      "The kabaya nu 'kituna' dibor ku liang .."
      Kuring ngarti gagasan kréatif anjeun, tapi anu meureun bakal aya bewara. Mangka anjeun kudu ningali jet semprot dina gambar.
      Jigana gagasan kuring ngeunaan shields panas teu jadi gélo.

      Kuring menta Ke saliwatan atawa naha aya henteu Sistim sprinkler dina hateupna. Nu sigana kawas hal nu nyusunna dina wangunan sapertos kalayan hateup kai. Yén seuneu jad meureun ngalesangkeun sadayana dina pucukna teh.

  4. Marcos wrote:

    Sawatara warsih pamungkas aya sababaraha wangunan di seuneu monumnetale gegaaa (tingali misalna Windsor caslle). Naon aranjeunna sadayana gaduh di umum éta pangropéa ieu dipigawé. Lamun anjeun tambahkeun teu sigana jadi hésé kuring méakkeun saeutik leuwih duit pencegahan seuneu pikeun ngalakonan mangsa karya pangropéa tur salaku seuneu panjagaan kontinyu ku urang rusak. Butuh loba loba loba kali kirang ti gedong deui. Tapi pertanyaan naha ieu teu rengse. Aya kénéh nyatu jalma anu nangtukeun resiko pikeun proyék a, assess na mitigate (hal disebut manajemén résiko)

  5. Martin Vrijland wrote:

    seuneu acak. hateup anu leres dibeuleum sarta bisa nyetél kitu aya deui. Estu kudu ngarugikeun hiji miliar. Sakabeh konstruksi téh masih pinuh di kawijaksanaan, komo teu ngandung atawa boro sagala deposit soot. Tembok anu beresih! bahan naon anu panels semi-tembus anu risers unburned atoh?

  6. ZalmInBlik wrote:

    seuneu Crypt disrupts jasa korma Minggu di katedral St John Ilahi
    April 15, 2019

    https://dailynews.news/crypt-fire-disrupts-palm-sunday-services-at-cathedral-of-st-john-the-divine/

  7. ZalmInBlik wrote:

    Israél bakal kaanggo nu loba leuwih badag, ku kituna ku kituna bisa urang pangalusna a Tower anyar Babel 😀

    Tel Aviv jangkung: diaransemén atanapi Tower of Babel atanapi Persiapan pikeun Bait Allah Katilu?

    The Azrieli Grup, hiji real estate Israél jeung nahan parusahaan, ngumumkeun rencana Maranéhna keur ngawangun gedong tallest Israél salaku hiji adisi mun geus impressive Complex Azrieli Center Maranéhna di Tel Aviv. Topping kaluar dina carita kaki 91 1,150 sarta ngahontal ka arah langit, mangka Diperkirakeun Eta spiral Tower bakal nyandak genep taun ka ngalengkepan di hiji estimasi biaya tepat $ 666 juta.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup