Ngeureunkeun Selandia Anyar: definitif ngadegna global carana ngawasan, pangarampasan pakarang jeung polarisasi Populasi

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2019 29 Komentar

Sumber: theguardian.com

Lamun serangan tina 'Brenton Harrison Tarrant "dina Christchurch di Selandia Anyar teu a PSYOP, teras sahenteuna eta ngagaduhan agenda utama pisan pohara alus. The censoring tina disangka Gambar stream live, Arguing yen eta bunuh deui urang ide bisa mawa bom, nyaéta alibi sampurna pikeun dunya sosial média carana ngawasan Nyiar pakewuh. Anjeun bisa heran anu atoh geus ningali sababaraha aliran hirup? Naha Mr. ngumumkeun eta dina daptar babaturan Facebook na? Jalma afterwards ningali deui gambar teu héran, kusabab naon media saprak waktu immemorial sabab némbongkeun kami Gambar perang atanapi teror? Ogé, anu "nyerang" kasempetan alus pikeun pangarampasan pakarang populasi asupkeun. Panungtungan tapi teu saeutik nyumbang considerably ka polarisasi antara grup kénca jeung katuhu jeung agama, sakumaha dijelaskeun dina artikel ieu.

Kami witnessing Aksara pikeun nyieun dadasar pikeun pamaréntah dunya. pamaréntah dunya ieu strives pikeun ageman dunya, salah sahiji lomba na hiji lomba. Anu bakal ngaliwatan Maxim Romawi heubeul "Ordo AB Chao" (urutan kaluar tina rusuh). dunya kudu kudu nyieun hiji dunya katilu di luhur (nurutkeun naskah), kapentingan agama predominate. nubuat ieu teh agama dunya hébat maénkeun peran penting. Mun perangna pikeun Yerusalem sakali bakal éta exhausted na disillusioned sadunya katingal up na nangkeup nu Luciferian Tatanan Dunia Baru PBB. proses ieu kudu tegangan kahiji agama terus ditunda ujung. Abdi tatarucingan nya anu bakal meunang bloc Islam di kakuatan. Turki bakal maén peran konci dina ieu dina pintonan abdi ku jalur ti Ottoman Empire resurgent. Sakaligus urang ningali kakuatan crumbling tina AS. Abdi ngulang deui tumiba lamun kuring nerangkeun didieu sakabeh proses (naskah), jadi kuring tingal pikeun leuwih rinci artikel ieu.

Bari agenda vast ieu rumbles on, urang ayeuna ningali yén World Wide Web (Internet) anu sacara harfiah jadi leuwih katutup. The carana ngawasan sahiji pihak média sosial utama (Facebook, Google, jsb) anu Selandia Anyar urang "serangan" dina 1 niup diadopsi. bukti taya sahijieun nya acan datang ka pertahanan sarta ku misalna "serangan" tina dampak emosi hébat, urang ogé geus katempo kumaha Maxim "Masalah, Réaksi, Solusi'Karya dina kamulyaan na fullest. Media anu diwenangkeun kaliwat teu némbongkeun footage video tina rajapati of John F. Kennedy, serangan 911 atanapi IS beheadings, tanpa geus disebut yen bisa mere ilham batur. Sanajan kitu, média sosial ayeuna ngaku tanpa gelut katuhu kana carana ngawasan global ieu gambar Selandia Anyar. Gambar nu disebutkeun sugan bisa nelepon kana naha urang téh kaayaan hiji palsu jero.

channel Vimeo kuring ditutup secara dina detik tina nempatkeun gambar, utamana lamun kuring hayang na kumaha euy aneh gambar téh tur kumaha aranjeunna nyarupaan hiji palsu jeroSabab teu boga getih atanapi bullet tabrakan bisa ningali ngaliwatan tembok. (Baca leuwih ..)

Bari sarerea geus dibayar sanggeus di "serang" di sieun, sedih atawa anger jeung polarisasi anu salajengna inflated, agenda ti miniaturization handap trans na transhumanisering nu rages on. Sanajan kontradiksi sarupa antara nagara kawas di AS, Rusia, Turki, Cina jeung kawas, janten badag, sakabeh nagara ieu Samentara éta dina bubuka téhnologi nu bisa mawa manusa handapeun perbudakan digital. Yén sabab sakabeh nagara boga agenda sarua backstage tarung dina widang ditingali. polarisasi anu dina widang ditingali téh ukur na ukur diperlukeun sangkan bisa ngalengkepan master Aksara hébat. Kanyataan ieu salawasna mana ngaliwatan perang antara grup polarized sarta ku jalan tina prophecies agama, sabab sabagian ti naskah master. Sanajan kitu, tujuan pamungkas nyaeta umat manusa téh dibawa handapeun pamaréntah Luciferian. Manusa kudu disambungkeun ka Internet kalayan otak sarta awak mun tungtungna sadar singularity kana. Al Masih teh inohong ekspektasi kaluar agama meureun bakal ogé datangna ti 'awan' (mikir kanyataanana Augmented, tingali di dieu en di dieu pikeun leuwih lengkep).

Kuring teu ngarti nu sadayana ieu Anjeun bisa resep abracadabra sora dina Ceuli, tapi penting pikeun diajar konsép ieu, sabab eta naon ieu ditéang ku sakabeh pausahaan téhnologi utama (anu ayeuna geus nyokot ieu ukuran carana ngawasan panganyarna). Aranjeunna narékahan transhumanisering lalaki sarta sanggeus singularity nu. "Naon? Transhumanisering? The singularity?"Kuring bisa ngadenge maneh mikir. Sumuhun, transhumanisering na singularity. Hal ieu kacida penting nyandak catetan tina terminologi ieu. gerakan pulitik di Samentara éta turutan Aksara agama dina ngajalankeun nuju perang gede pikeun Yerusalem, tapi ogé nerapkeun hukum ku jalma ngadorong transhumanisering jeung naékna trans handap ring. Wangun jaringan 5G; masang basis data DNA; bubuka hukum vaksinasi wajib; ngadorong sahiji panerapan transgender; aranjeunna sadayana nyumbang kana blog ieu persis bagian maranéhanana (tingali di dieu en di dieu). Aranjeunna kedah kituna sakabeh skrip master, sakumaha Abdi condong nelepon. kituna kuring pituah artikel ieu sakali diajarkeun tuntas kitu nu baris neruskeun ningali big picture. Mangga bener malah ganggu maca artikel dina Tumbu biru, supaya master Aksara Anjeun jelas.

Lamun ngan urang bisa nempo yén beuki loba jalma miboga ku sakabeh dunya ngaliwatan média dina jenis a Truman Tembongkeun realitas kana rekening, massa ieu dicoo ku disangka serangan ka polarize populasi kitu. Lajeng murag prosesna bisa eureun. polarisasi anu geus ngalahirkeun hiji prosés desirable guna nyieun rusuh. Mun aya sakali rusuh, tanpa nyebutkeun yen panggero teh mana anu ka hiji operasi ku 'panangan kuat'. Ngan lamun urang ngaliwat ningali yen hal anu nempatkeun dina pamandangan, polarisasi bisa dicegah jeung naskah bakal dirusak.

éntri sumber link: theguardian.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (29)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    Urang kudu inget yen kami dina waktos anu sareng Nabi Nuh as hirup. Paling DNA murni, sahenteuna urang teu dicampur téhnologi acan. Anjeun dicks rék caah a asalna, tapi paling urang neruskeun seuri dina anjeun.

    Rahayat di dieu ulah geus direspon ogé di Selandia Anyar, mere euweuh perhatian ka jahat tur nyieun jelas yén kami moal kitu. Di sisi séjén, nanaon anu ditémbongkeun dina warta ngeunaan Kristen keur dibantai di Afrika atanapi Israel eradicates Paléstina.

    Sakola ngawartoskeun pilem ulah babagi sabab geus gruwlijk atawa sabab leuwih hade masihan Assassin perhatian sagala. Simkuring teu ngawartoskeun kana sagala panggero ti tugas atawa dua minggu maén deui. Simkuring teu ngawartoskeun yen runtuyan telenges of Nedflix ogé henteu bener alus pikeun pikiran. Sumuhun, tapi éta teu bener mangka ngawaleur jibril, enya urang ayeuna nyaho lumayan lah naon nyata jeung palsu.

    Éta ogé bisa jadi supados waktos kwa didieu di Selandia Anyar (gugur) waktos panén. Jalma ngarasa pisan depresi sanggeus sabtu minggu ieu, anjeun tiasa ngabayangkeun sabaraha energi eta geus dibawa duanana positif jeung negatif. Utamana sabelas (frekuensi pisan low) kuat ngaliwatan sagala ambek-ambekan diangkat. Salami ieu terus fed muterkeun dunya dina kaayaan sakumaha hancana ayeuna.

    A dijilbab sahiji indung bumi akang, naha éta awéwé leumpang sabudeureun veiled di bumi ieu, aya bédana antara agama.

    Acan kami dina jangka waktu anu nalika veils ngawitan ngaleyurkeun na Kuring keur dimimitian beuki loba ningali nu kali nu ngarobah. Kituna sagalana akang di speed pinuh saprak jaman dunya kuna anu ngajalankeun kaluar.

    Kuring hayang aranjeunna loba senang jeung dunya digital anyar, abdi terang dimana kapal atawa Parahu pantai. Ku kituna kuring mikir anjeun katuhu pikeun Turki!

    Abdi kaluar, abdi ngan gé niténan dieu 😎

  2. MB. wrote:

    Ngaliwatan babaturan Kristen I narima laporan serangan di Nigeria jeung Mesir. Mun nu loba beuki korban ti di NZ. Kuring kungsi katempo eta di warta, bisa jadi kuring.
    https://www.breitbart.com/africa/2019/03/16/nigerian-muslim-militants-kill-120-christians-three-weeks/?fbclid=IwAR3nkvuL7faIpCyH19Zgi9tR6v6vfSClxhFym5XPqHhWbWqKBQMnc8a0ti0

    béntang NZ urang masihan duit;
    https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/sterren-geven-geld-voor-christchurch/ar-BBUTQ7N?ocid=spartanntp

    Wondering lamun maranéhna bakal nyumbang duit pikeun Nigeria jeung Mesir.

  3. Zonnetje wrote:

    Ok, abdi terang kuring cyniisch sarta Martin teu senang.
    Tapi nagara budak geus euweuh alus. Aranjeunna geus gawe tanpa jurus nu lumangsung bieu 66 menit !! The publisitas ngeunaan eta boga geduurd.Wat panjang ayeuna 66 menit maneh nyieun kawas 'rugbi' atawa ridiculous leumpang ngaliwatan jadi leash tina rezim nu. Rugbi dina hayang hiji mancén 'alus'. samar ngeunah naon a 'alus'. Ngan diatur sasuai ka nu ketat tur muka pikeun eta. Ngaeureunkeun lamun bulan 2 perlu consecutively. Tapi budak teu wani. Anu ngajalankeun. Walanda zombiland boga sungut badag ngeunaan nagara séjén. Muhun kumaha sejenna lantaran didieu bekangrijje tersangka dawam hirup, hiji elite mumusuhan, anu kaasup layanan nyekel posisi konci dina leungeun .. robah rezim keur kuring asap.

    • Martin Vrijland wrote:

      Éta sugan waktos nu mantra robah rezim ngaluyukeun sanggeus geus diajarkeun dina naskah master. Satuluyna anjeun manggihan yén robah rezim ukur tiasa tina jiwa awakening sahingga perlu saloba mungkin terangkeun ka jalma kumaha kaulinan dimaénkeun. Kalayan parobahan pulitik nyalira teu cukup.

      • Zonnetje wrote:

        Hatur nuhun Martin. Master Aksara tina tersangka dawam ieu dumasar kana ngabogaan kakuatan sarta gaining kakuatan leuwih ku cara nyokot jauh hak tina populasi umum. Ngalakukeun ieu jeung aranjeunna tiasa ngalakukeun lantaran mibanda kakuatan dina politik, media, anjeun ngaranan eta. Ngarah linggih dina posisi konci na nu moal nyerah sukarela. Kituna, aranjeunna ngamanipulasi sagalana. Upami anjeun hoyong ieu jadi weathered pendekatan ka IMHO teu lumangsung ku "sadar". Sabab seuri ngan hiji. Leuwih ti éta, anjeun mindeng ningali oposisi dikawasa nu ceurik 'kasadaran' geus toeggeigend. Pisan palinter mang. Pamustunganana éta Peta, Anjeun gaduh hiji halangan teu meunang jauh ku mahluk sadar .. kasadaran atawa manipulasi ukur ngajadikeun rasa lamun boga kakuatan jeung boga tersangka dawam sarta ngagunakeun dis 'kasadaran pikeun masarakat nepi ka menu tersangka dawam maranéhanana saluyukeun. Dupi urang satuju teu satuju?

        • Martin Vrijland wrote:

          Urang tiasa tapi pikir peta sabenerna asalna nalika anjeun terang saha di kadali ti hirup anjeun (jiwa anjeun). Anjeun bakal ngali naskah jeung game (simulasi) euweuh maénkeun ku aturan. Contona kieu ngabalukarkeun shedding agama, vam nu kénca jeung katuhu paradigma PF beton mun euweuh nedunan tugas dina sistem (sapertos proyek). Anu kudu dipigawé en masse, tapi dina tingkat jiwa, bisa reprogram / isu Hacking (ti lapisan aslina nu jiwa resides)

          • Martin Vrijland wrote:

            Istilah "kasadaran" geus ngabajak ku média alternatip anu dikawasa, abdi saliwatan aduk satuju.

  4. Zonnetje wrote:

    Hatur nuhun pos atawa topik comment.

    Muhun kumaha akang on ayeuna. Tarrant geus dibere salaku lamun eta
    bakal ngawakilan grup tangtu. Ieu ngahaja dipigawé ku tersangka biasa, elit mumusuhan pikeun marginalize grup husus kalayan anjeunna sarta ngaluarkeun suspectsbeleid kukituna dawam liwat ka suku. Eta gagal ngenalan yén elit Tarrant mumusuhan teu acan dipilih atawa diangkat ka vettrgenwoordigen grup tangtu. Mun Tarrant bakal geus dipigawé nanaon anjeunna ngagambarkeun ngan dirina jeung euweuh hiji sejenna.

  5. Johan kasir wrote:

    Sabenerna éta sakabéh kacida gampangna.

    Salawasna papanggihan nu dipake keur kaperluan pakarang, sahingga dipaké pikeun suprési aranjeunna, anu manggih pangawasa nu geus bisa diteken.

    Anu kayu, mesiu, logam, bak, planes, pakarang nuklir tapi lajeng ...... ..

    Lajeng sumping Internet.

    Ngurangan ku warta palsu, gancang mindahkeun duit, ngeureunan privacy, kaméra panjagaan lanceukna badag, ngalakukeun téroris nepaanvallen, teras salajengna ngawatesan kawajibanana.

    George Orwell teu bisa geus imagined ieu. Ieu tapi 1984 1000 kali leuwih goreng.

    Internét nyaéta kado pikeun politikus korup kami / bankers na internationals.

    Jeung warga pecundang teu sadar eta nyalira, bade patok iklim.

    Di dieu nanaon mantuan deui.
    Jadi alus keur kulawarga, babaturan na dipikacinta leuwih sarta ngantep Alloh bisa mantuan

  6. ZalmInBlik wrote:

    Dilatih ku Rusiah Service AKAL Israél ..

    Simkuring boga lalaki hiji ngora, lami 28 taun, "palatih fisik" kalawan ton duit diwariskeun, anu ngumbara dunya, foto sagalana geus dipikacinta ku sarerea, lajeng mysteriously mana dina rampage rajapati pribadi.

    Naon bener we gaduh mangrupakeun Assassin dilatih, lami 42 taun, ti kulawarga Yahudi, anu dilatih jeung dilayanan Paléstina ngalawan Southern Suriah jeung Idlib kalayan al Qaeda, transiting asup jeung kaluar Turki.

    Urang ogé boga hiji operasi mana sumber kecerdasan solid nyebutkeun awéwé 4 "wisatawan" dibantuan di "penanganan sarta logistik" na pasukan pulisi counter-térorisme lokal oversupplied a jujur ​​kadua.

    Salila dunya na ngumbara salaku "lalaki ngora kalawan wanderlust," urang teu boga média sosial. Simkuring boga sakola foto, teu jujutan gawe, euweuh pendidikan, moal sajarah pakasaban, sejen "jalma kosong" kawas Hook Sandy kami "jujur" na jadi loba batur.

    waktos Ieu manehna nyieun kasalahan tina pameuntasan kana wewengkon diawaskeun ku kecerdasan Rusia jeung Siria, dimana VT ieu narima briefings poean swasta. Aranjeunna nyaho manehna, sanggeus kabeh, anjeunna sakuduna dituju rajapati Présidén Assad. Oh eta? CNN gagal nyebut yén?
    https://www.veteranstoday.com/2019/03/17/new-zealand-the-unraveling-of-a-israeli-mass-murder/

    • MB. wrote:

      masalah VT téh mindeng yén maranéhna nganggap bendera palsu gantina hoax, éta gagasan abdi.

      • MB. wrote:

        Mun ragrag korban nyata mangrupakeun kulawarga (lolobana ibu) euweuh batu kudu luhur. Kabéh nu diperlukeun taun.

        • kaméra 2 wrote:

          @mb.
          Persis MB, nu inti, nu ibu sabenerna (sanajan founding) baris ngagunakeun kabéh hartosna pikeun manggihan, aranjeunna moal ngantep sapoé buka ku tanpa bothering penguasa etcetera. Maksudna panggih.
          Di hoax hiji hijina konon ambekan dina televisi jeung radio ku aktor, lajeng eta sigana publik kulawarga nu gélo. média boga kakuatan nu

          Nalika palsu bendera Euweuh anu bisa diprediksi jeung bisa ku baraya hal gélo lumangsung di hoax a maranéhna sorangan gaduh "sagalana" nice dina leungeun Anjeun jadi leuwih dipercaya

      • Zonnetje wrote:

        Erdogan, anu 'super-Muslim' maén kalawan Dulur-dulur Éropa na di kulon deui sapanjang ku ancaman uttering. Naha anjeunna memang kantos grand ngadeg dina Zona-majalah? Kabéh aktor turutan Aksara sarua salaku hijina naon ushal tersangka aya geus dibéré idin pikeun. Urang dikawasa doir a mumusuhan elit, luar, sarta ieu lumangsung di sakuliah dunya. Ieu maranéhna nyumput ti populasi umum. Ieu ogé lumaku pikeun urang Turki biasa. Ageman minangka sarana pikeun suprési.

    • MB. wrote:

      Éta ogé buang komentar kawas aranjeunna 't satuju sareng anjeun.

    • Zonnetje wrote:

      Kuring ngarti ti média anu salah Tarrant trapped di Selandia Anyar pikeun serangan ti. Kuring ogé dipikaharti yén euweuh foto jadi diterbitkeun bari anjeunna nyangkut ??? Raises patarosan. Hal ieu henteu digubris nu doppelganger hiji atawa teu di sél jeung Tarrant kawas bohong dina pantai kalayan cocktail dina leungeun. Bakal meunang identitas anyar jeung terus. Nice perjalanan ngaliwatan dunya.

      • Martin Vrijland wrote:

        Sareng video palsu jero anjeun nyieun jalma saukur nonexistent

        • Zonnetje wrote:

          Leres nu geus dijieun pisan jelas dina situs anjeun. The 'aslina' video tina Tarrant teu matak ditémbongkeun di Selandia Anyar, ngalanggar. Aranjeunna dimimitian ninggalkeun sagalana dina liang memori ngaleungit. Muhun mamang ngeunaan "fakta" bisa jadi teu jadi dilaksanakeun. Simkuring percaya "fakta". Ngan agama.

        • ZalmInBlik wrote:

          Sabab tiasa dianggo kalayan rangkep awak, identities palsu jsb éta kecerdasan, jadi Idd video palsu, téhnik greenscreen tingali misalna palsu nyaeta beheading video dihasilkeun ku Bell Pottinger. Tapi naon anu indisputable éta gerakan zionis dina komunitas kecerdasan geus dibuka panawaran ngabagi sarta aturan utamana antara masarakat Islam jeung Kristen Evangelis zionis kaasup. Tempat Christchurch téh signifikan ..

  7. guppy wrote:

    https://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=12214083

    Sababaraha seratan nu urang nampi fines pikeun tulisan dina facebook kalayan serangan Hubungan.

    Sakuduna teu dibagikeun ngebom teu méré perhatian Na. Meureun aya fines, hukuman panjara jeung kawas nu dibikeun ka ngalayanan agenda badag.

    Teu bener séjén nu teu patali. Aranjeunna bener gélo sadayana agén anu ngalakukeun 👽

  8. MB. wrote:

    NZ Post astana heula, artikel speaks of 30 luka (?).

    "The rasialis Uchiha Jumaah panungtungan boga ongkos keur kahirupan tanggal 50. 30 sejen luka. dugaan palaku - a 28 taun heubeul extremist-jangjang katuhu ti Australia - nyaéta di kandangan ".

    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eerste-slachtoffers-christchurch-begraven/ar-BBUZ3ZA?ocid=spartanntp

    sumber; ANP

  9. kaméra 2 wrote:

    Hayu urang Isro viral nu shooting pisan "teu nyata" atawa "palsu" kajadian, anu kedah bener dijadikeun alesan nu sipatna ngahaja murag ngaliwatan karinjang nu. Ieu téh mangrupa 1 panalungtikan pangbadagna Selandia Anyar, woow, jeung anjeun buka jail lamun babagi gambar?

    Ieu ogé dipedar sakali deui

    Tempo pilem YT dijelaskeun pos komentar ...

    Bill Wagner1 day ago
    Unequivocally ieu psyop a. waktos panjara pikeun sosialisasi ngeunaan footage teh gun roko.
    253
    jawaban
    waleran Témbongkeun 16

    Chad calderone1 day ago
    Devin Núñez geus ditajong off $$$ lawsuits dimimitian w / Twitter.
    61
    jawaban
    tingali jawaban

    genesis7771 day ago
    Alesan naha Éta téh ngancam ka jalma anu lamun Éta nu nyanggap na ieu téh sadayana a bohong theyhave komitmen panghianatan .. Ieu dimana kami dinten dimana politisi anu jadi ngaruksak

    Pilem Youtube sahandapeun

  10. ZalmInBlik wrote:

    Sumuhun éta ping Pong mimiti antara Freemason sarta saeutik klootjesvolk bisa lalajo kabeh mun jangkung hébat geus dikocok atanapi sakumaha Kanis bakal nyebutkeun atawa atuh sebutkeun Tanis 😀 "Lajeng, ngan sambel"

    Istanbul jeung urang tingali leuwih na panggung beuki puseur ... anu niat
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/australi%C3%AB-woest-op-turkse-president-erdogan/ar-BBUZ3Zy

    • Zonnetje wrote:

      Erdogan antukna bakal meunang hiji ngiringan sakumaha cik Adolf pikeun layanan rendered ka sispects dawam?
      Naha kuring leumpang ayeuna tebih dihareupeun pak teh.
      Sabar Zonnetje kami ningali eta.

  11. Zonnetje wrote:

    http://www.renegadetribune.com/wp-content/uploads/2019/03/11076644-0-image-a-20_1552748413386.jpg

    Bear lalaki ayeuna a vial getih on anjeunna? Naon bisa jadi béda. Hakim pikeun diri

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup