Peter M. (tina awewe anu dipercaya di Jeroen Pauw) parantos ditahan deui

Filed dina warta analisis by on June 6 2019 3 Komentar

Sumber: nos.nl

Anjeun ngantep awéwé anu kalayan katerangan anu penting anu diperyogikeun 10 menit Jeroen Pauw dina tabél sareng sakabeh Walanda yakin yén Peter M. alatan kurangna oksigén lahir lahir janten seueur pisan picilakaeun yén anjeunna hayang ngalakukeun sadayana pikeun indungna tanpa nginum obat. Tapi adina mah didatangan ku Peter ampir unggal minggu, sabab sia aya anu langkung parantos kaganggu dina hubungan dirina sareng Peter saatos sababaraha ancaman anu nuju ka Mama. Teu disada logis ka anjeun? Muhun, mun aya handap pikeun ngenalkeun aturan anyar anu anjeun henteu kenca nampi tanpa badan ieu (kedah). Kituna Peter M. mangrupakeun nurutkeun média dieureunkeun deui (Sahanteuna eta ngajadikeun carita aya kitu deui kredibel).

Anggap nona ieu sareng "lanceukna gélo" nya nampi pan duit pikeun bertindak kanggo kontribusi hukum hukum umpteenth dina pulisi, teras éta henteu ngan ukur dialakeun duit-hak Judas, tapi sosek deui tina Dutchman ogé hoyong ngagugat hal éta. .

Brother Peter teu kedah diaku, kusabab poto sareng video tiasa didasarkeun dumasar ku lanceuk sareng aya samentawis anu nganggo parangkat lunak. Najan kitu, téknologina tétéla jauh ku urang adina Peter tiasa mésér kanyahoan ka sésana Walanda, sabab beungeutna ogé tiasa dikenalkeun sacara real-time dina tabel Jeroen Pauw via overlay over-swap. TVta TV sareng kitu anjeun moal deui terang naon nu katingali (sakumaha dipedar di artikel ieu). Ti menit 19e dina Merak disiarkeun Pauw sabenerna nunjukkeun tanpa glances atanapi Blush kumaha maranéhna ngagaduhan rupa-rupa software na aya di studio aya sangkan anu katingali deui seueur, upamana. Waktu éta waktos ngeunaan umur mancén nagara anyar sareng Jeroen geuwat ngabutuhkeun sababaraha tabél sémah, anu nembongkeun sabaraha maranéhna katingal tina umur mancén nagara.

Studio TV, John de Mol sareng ANP na gaduh sadayana sofwérna anjeun tiasa ngabayangkeun sareng kunaon aranjeunna henteu nganggo éta ngabayungkeun jalma? Naha numutkeun anjeun teuing négatip? Teras asup perhatian anu ukuranna bakal naékna deui dina sababaraha waktos. Anu ngewa Peter M. bakal ngajamin yén panyingkepan moal aya deui pilihan sareng anu kulawarga teras ti ayeuna baris disawalakeun dina kaputusan pikeun nahan jalma anu aya, leresan disumputkeunna dina rugi ieu. Sareng tangtu éta kedah dipastikeun seueur carita Anne Faber. Sajaba ti éta, écés yén ti ayeuna ayeuna klinik sakedik dirobah kana bui. Baca anjeun di dieu deui kumaha rupa kasus rajapati utama (operasi presumably psikologis) kedah ngakibatkeun parobahan législatif anyar sareng anu persis.

Sakabéh kasusna utama anu dipiceun ku média gaduh handap ganda sareng salah sahiji jalma layung ganda nyaéta yén kami kedah janten saées pisan ka saha waé anu dilaporkeun leungit (via aplikasi Sherlock). Theseta ieu ogé tiasa janten rumaja ngora anu damel di dinya rezim anu ketat loba ngusahakeun kabur ti lembaga ngurus nonoman katut yén urang ogé tiasa janten jalma anu di mangsa nu bakal datang ngan saukur kudu ngaleungit minangka dissidents di gulag, loba moal diganggu. Sahingga panghianatan janten jenis Pokémon moro. Jelema anu dilingkungan ku tontak média anu masihan gambaran yén sadaya fungsi anu hadé nyaéta. Ngundeur éta aplikasi ogé masihan nangtang leres waktos pikeun nganggo kamera, mikropon sareng data lokasi Anjeun, ku kituna anjeun ogé bakal ngetok sacara hukum, tapi anu sanésna.

Samentawis waktos, sadayana anu sadayana bagikeun artikel anjeun dina Facebook bakal diserang ku panyumputan nagara ngaku yén sanés babaturan, kenalan, anggota kulawarga protagonis, pikeun ngagentos jalma-jalma anu ngabagikeun artikel sareng ngukeur operasi. Tukang profil média sosial ieu biasana Inoffizieller Mitarbeiter atawa anjeun ngobrol kana agén AIVD anu nyumput di balik profil deepfake (patalina kana profil anu profésional séjén, ku kituna profil sapertos kitu kedah gaduh jaringan sosial kredibel). Seukeutna panarajang serangan anu matak-fanatik anu henteu berléhkeun pikeun jalma-jalma biasa atanapi resep artikel. Ulah kebon di!

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Dupi abdi tiasa ngawartosan naha disangka sadulur Peter M. sacara sukarela dina TV? Biasana dulur anu sanés henteu badé sumping dina TV upami anggota kulawarga dipenta ngajaga profil handap. Bisa saha ngawartosan kunaon Peter M. anu jadi bahaya pisan sareng teu tiasa fungsi tanpa ngaleupaskeun nginum obat? Naon nami dokter anu nyampurkeun anjeunna? Geus anjeunna tos aya di TV kalayan Propinsi Pauw kana ngajelaskeun? Dokter sapertos teu dipecat atanapi disiplin na ditalungtik?
    Naon nagara anu ngaruksak, panarosan ieu? Solusi jauh jeung budak lalaki ti naskah asap.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ieu tangtosna carita lengkep teu bisa dipercaya. Sasaurang anu henteu tiasa ngartos tanpa aya nginum obat anu disiduhkeun sidang dibérékeun deui.
      Bener teu make akal pikiran sagala.
      Hehehehe enya teras carita éta "bom atomik" .. peryogi anjeunna nyalira.
      Aranjeunna datang sareng carita beuki idiotik sareng naliti ngan asup kana eta sabab batur anu nétélakeun carita poker raray Jeroen Pauw sareng sadaya tamu méja anu ogé liars anu profésional anu ngabuktikeun carita.

  2. Zonnetje wrote:

    Aneh, hal anu teu bisa dipercaya. Abdi henteu écés dimana persis sareng sabaraha lila Peter M. parantos cicing saprak anu disangka ngewa. Atawa kungsi aranjeunna geus ditingalikeun ku anjeunna ka jalan? Naon anu anjeunna tuang na inuman? Henteu aya lapar, haus, jamban? Dupi ieu mayar? Naha anjeunna ngagaduhan tali tali? Naha henteu? Jeung sajabana

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup