Ieu Brenton Harrison Tarrant ngeureunkeun bubuka tina katuhu anti térorisme Turki?

Filed dina warta analisis by on Maret 17 2019 10 Komentar

Sumber: rt.com

Mun kami nepi ka yakin laporan panganyarna ngeunaan Brenton Harrison Tarrant anjeunna ngalakukeunana lalampahan perlu dijieun utamana sigana jadi sajarah di alam. Ngabiayaan lalampahan na bakal datangna ti lucrative Bitconnect (mata uang crypto) Investasi. Nu hurung kawas alibi kredibel. Paling keuna nu laporan yén Tarrant sigana hayang gelut kebangkitan Kakaisaran Ottoman. Tarrant bakal geus dilongok duanana Turki jeung Pakistan; dua nagara anu pisan agama jeung baheula numbu. Link kalayan Anders Breivik ieu ogé dilarapkeun. sumber Bulgaria dilaporkeun ka Selandia Anyar Herald yén prasasti dina pakarang kapanggih dina Sirilik ditulis. Teks éta ngaran tina battles kawentar tur némbongkeun angka sajarah ti Balkan. battles kasebut perang ngalawan Kakaisaran Ottoman. Perang ngalawan Kapuloan Turks Ottoman éta ogé mangrupa sumber inspirasi pikeun téroris Norwegia Anders Breivik.

Sigana yén tegangan antara "Kristen" na muslim rék jadi escalated mun jangkung gede. Ieu kituna moal bakal heran lamun urang di Éropa jeung AS baris nempo kebangkitan gancang terorisme katuhu. Terus di pikiran nu ieu meureun hiji operasi Undercover, anu jasa rusiah geus deui dijieun grup teror sorangan. Kuring curiga aya tumbu bakal ditetepkeun kalawan Fethullah Gulen (dilabélan ku Turki salaku grup teror FETO). Ogé, abdi nyangka yén urang tingali seratan di istilah pondok nyebut yen Tarrant dikelompokeun rapat iklas nu dadasar pikeun ieu sél téroris. Anjeun bisa jadi sambungan Balkan dijieun arah heubeul - perang Yugoslavia patali - pejuang Serb (musuh Ottoman heubeul). Ieu bisa hartosna yén urang leuwih kawas (dina panon kuring PsyOp-) serangan dina Muslim (jeung utamana Turki) ningali gol.

Lees di dieu pikeun balik naha urang sakali deui nyanghareupan hiji PSYOP (operasi psikologi) didieu di panon kuring.

Sadaya ieu ngaluarkeun yayasan pikeun kuring ku sababaraha taun diprediksi asupan Eropa ngaliwatan Turki. Kusabab lamun urang saksi kebangkitan Grup teror fundamentalis katuhu-wing Kristen sarta link ogé bakal ngadegkeun jeung Serbia sarta FETO, éta nu alibi sampurna pikeun Erdogan bisa netepkeun hal katuhu di Éropa. Kuring ngaduga ieu kusabab éta sabagian ti naskah nu Kuring geus nyatakeun yén kakaisaran Ottoman bakal cageur keur 2023. Aksara ieu meets nu prophecies agama jeung meets surat 1871 sahiji gelar 33e Skotlandia Ride Freemason Albert Pike ka pendamping na Giuseppe Mazzini, anu anjeunna diprediksi tilu perang dunya. Dua mimiti ieu lajengkeun nurutkeun Aksara jeung dilayanan pikeun ngadegkeun nagara Israel. Perang dunya katilu bakal balik ka Yerusalem sarta baris lumangsung antara dunya Islam jeung sésa tina dunya zionis. Anjeun kudu pikir dina panon kuring perang antara Kakaisaran nu disimpen Ottoman jeung Israél ditambah AS A rojongan komprehensif ngeunaan prediksi kuring di gugah ti Kakaisaran Ottoman, tingali artikel ieu. Ieu dina konteks pamahaman acara ayeuna pisan mangpaat nyandak catetan. Baca artikel nu jadi raket.

Hayu urang ngadagoan seratan waktos salajengna, tapi lamun urang tingali gelombang serangan jeung teror-jangjang katuhu ujug pucunghul bisa dikelompokeun ogé salaku iblis ti kotak ka muncul, mangka anjeun apal prediksi ieu deui.

Baca on artikel ieu kumaha carana diajar ningali ngaliwatan naskah.

éntri sumber link: rt.com

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    "Urang ogé knowthat manéhna indit ka loba artefak Kristen awal jeung situs di Turki," Erim Said, nambahan tat dina Manifesto anjeunna panginten geus dipasang online anjeunna nyebutkeun Hagia Sophia.

    The Hagia Sophia ayeuna a masjid-ngancik-musium Landmark di Istanbul, saméméhna a Yunani Orthodox Christian patriarchal katedral dugi 1453 Sabot Ottoman Empire ngawasa Istanbul.

    • Martin Vrijland wrote:

      The Serbs anu Ortodoks Yunani dina asal na urang tiasa (jigana) nyangka yén bakal aya link jeung Sérbia.

      Jaga tanggal 29 meureun - nu tanggal tumiba Konstantinopel dina 1453; newak of Konstantinopel ku Ottomans. Tungtung ti Kakaisaran Bizantium

      Dupi urang nyangka serangan katuhu-téroris di Istanbul (baheulana Konstantinopel)?

      • Martin Vrijland wrote:

        Bener-térorisme bakal meureun ogé jadi numbu ka Turki ku Donald Trump, sabab refuses extradite Fethullah Gülen.

        Ku kituna, link bakal antara Trump jeung ekstrim katuhu (diaudit) média alternatip (sakumaha Infowars, Alex Santang, jsb) bisa ogé dijieun sarta gerombolan nu bisa definitef disetir deui media heubeul jeung urutan pulitik heubeul. Jadi dispel anti globalisasi jeung kritik média jeung "béda" revisionists sajarah.

        Maksudna awal ranté nu.

      • teu wrote:

        Aya vidéo medar on Facebook nu ieu filmed ti palaku mobil. Dina radio di tukang maén extremist lagu Serbia.

  2. Zonnetje wrote:

    Via via dipikaharti Tarrant prajurit dilatih di 2017 na 2018. Nebak nagara nu?

  3. Marcos wrote:

    @ Zonnetje. Fakta kawas sumberna. Sugestif kaasup unanswered disebut patarosan rhetorical gaduh saeutik nilai.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup