The pembunuhan tina serangan Utrecht ngabuktikeun pasti yen moal bisa PSYOP?

Filed dina warta analisis by on Maret 19 2019 32 Komentar

Sumber: parool.nl

Sanajan sagalana némbongan yén urang kudu di dieu pikeun ngalakukeun ku PSYOP well-timed (operasi psikologi), jadi hiji poé méméh pemilu, aya kénéh carita compelling tina maotna nyata. Naon nu katingali na ngadangu golongan carita? Persis: di média. Sarta tangtu nu katingali dina média sosial ogé lulus ku defending nu "propil nyata" kalawan babaturan nyata jeung kulawarga nu maranéhna terang korban na salamet. Tangtu anjeun sagala kedah mutuskeun anjeun percanten serangan misalna hiji atanapi henteu, tapi kuring tetep ngarah kaluar asal daya sarta kasempetan anu nyekel pamaréntahan jeung média maén massa. Éta bisa nyieun profil média sosial tos rengse ti scratch (tapi ku jaringan kredibel). Jadi teu bisa ngomong jeung katangtuan naha maranéhanana ngarespon handapeun pos Facebook Anjeun sareng komentar kawas "Ieu leres, pikeun aranjeunna tatanggana kuring"Atawa"Kuring nyaho lalaki ieu kusabab putra abdi aya dina sakola aya"(Jrrd) sabenerna jalma real-hirup. Sarta ogé urang boga jaringan badag tina Inoffizieller Mitarbeiter nu drum saksi-kendang lamun perlu.

Media anu ideally jadi eta channel propaganda pamaréntah sarta némbongkeun Anjeun gambar jelema jeung maranéhna bisa (jeung bakal) némbongkeun pikeun ngirim persépsi anjeun di dunya. média sosial, urang kudu (ku média sarua) ngagaduhan gambaran nu aya kabeh tentara ngakuna Rusia nu mangaruhan wanda on Facebook jeung Twitter kalawan propil palsu, tapi yén status quo ogé dipigawéIeu dibantah tangtu. Sabenerna anjeun bisa disebutkeun yen sakabeh hartosna teknis aya kana hartina sagalana kana pamandangan tur ngawujudkeun kadali persépsi nu ku duanana media jeung média sosial ka rinci finest jeung katangtuan. Teu ngaluarkeun ogé anu mangrupa PSYOP saukur dianggo kalayan individu compromised. Ieu bisa duanana palaku sarta korban (jeung saksi) ditagihkeun. Kedah aya moneybag nu rada rattling, sabab kudu jelema anu perlu identitas anyar jeung masihan kahirupan dina taneuh jauh. Pentingna jeung dampak operasi sapertos anu badag sarta jadi Anjeun bisa ngaharepkeun yén naon ongkos. Éta tungtungna datang ka bubuka teu bisa balik ukuran kaayaan pulisi nu bisa jadi jutaan kaampeuh.

Najan kitu, urang tingali gambar di salamet grieving atawa baraya, emosi nyokot leuwih sarta geura-giru kami buang konsép anu aya PSYOP a resep atoh dina jarian. berkah abdi anjeun, tapi kuring mikir éta penting pikeun nyadar yén aya boga janten téhnisna sarta finansial nanaon di jalan maén balaréa kalawan warta palsu ngaliwatan saluran mainstream. Barina ogé, kami datang ti dana pajeg.

Ieu pasti bisa ditandaan yen aya jurus angkutan umum nasional jeung nu loba bakal ngan saukur tinggal imah. Lokasi serangan nu oge luar biasa sabab sabenerna rada prihatin sudut a (naha henteu milih puseur haté?). Leuwih ti éta, dampak serangan mungkin dina jurus ekspektasi teu jadi pinunjul sakumaha mun anjeun milih hiji dinten kerja na lokasi sibuk normal. Carita saksi pisan samar, anu nunjukkeun yen aranjeunna henteu kabeh anu getol deui dina rétina, tapi kumaha bisa kajadian? Ieu awéwé nu ditémbak ti tram jeung nalika maranéhna ningali awéwé nu bohong dinya? Kituna Gökmen Tanis némbak ti ngajalankeun ngaliwatan jandéla ti tram teh? hiji hears plop plop plop (Silencer) jeung ngadéngé séjén pang pang pang (No shock). Sahingga némbak batur maot ti tram teh; lajeng dibetot ka marake darurat (atawa supir tram braked), tapi awéwé ieu geus gigireun (atawa balik?) tram di lajeng dulur mana kaluar na Gökmen dimimitian shooting deui? Kumaha awéwé nu lajeng sumping kaluar tina tram teh? Jeung naha bakal museur kana 24 Oktober Square luar tram jalan? Naha manehna ucul kaluar bari di lawang anu tetep ditutup? Atawa teu Tanis ditémbak dirina kaluar tina tram di lajeng léngkah (bari di lawang anu ditutup jeung tram ieu nyetir) lajeng kaluar deui? Aneh (lamun teu mungkin) jeung samar carita, teu eta?

Sumber: facebook.com

Saksi Daniel Gedang muterkeun hiji peran penting dina ieu carita. Naha disebutkeun kantos saksi 2 di media? The tram (on neunggeul angkutan umum) éta pasti langkung panumpang geus katempo hal? Daniel Gedang mangrupakeun saksi pisan metot. Kusabab anjeunna geus neuleuman di Universitas Utrecht, teu ngan latihan nanaon. Anjeunna diulik New Media dan Kebudayaan Digital. Anjeunna kudu boga apal perlu sabaraha fakes jero tiasa ngadamel, tapi nu kumisan. Universitas Utrecht teh stronghold of Prof dr. Beatrice de Graaf (A ngaran mulya tangtu). Dina 2004 manehna nulis skripsi PhD dina DDR di Universitas Utrecht, anu sabagian metot alatan éta jaman nu Inoffizieller Mitarbeiter. Jalma anu sabenerna kaeusi peran ganda pikeun layanan rusiah Jerman Wetan. Pamanggih yén ieu teu lumangsung di Walanda sarta yén fenomena ieu eta tos rengse musna, sugan teh ilusi pangbadagna kami geus kabocoran.

Saksi sejenna mangrupakeun budak ngaranna maung van Grinsven. saksi ieu bakal di 'Allah Akbar' carita spinning. Anjeunna teu ngadenge nyebutkeun Gökmen Tanis (kawas Daniel Gedang). Tanis kudu geus a jujur ​​goréng dina maung 15 méteran (saksi carita na di Nieuwsuur) Pikeun geus lasut. Mun anjeun kudu némbak, ngalakukeun éta ogé, anjeun bisa ngomong. Tapi carita Allah Akbar nyaeta nice dahareun keur bingung "éta naha atanapi henteu térorisme sarta bisa jadi mangrupa crazed urut jihadist". Jeung nu dahareun alus pikeun pemanasan ti kénca versus kakuatan médan katuhu dina politik (jeung domba anu neruskeun ngajawab harepan palsu tina pihak anu bisa kantos sih bade ngawakilan aranjeunna waktu ieu).

Urang bisa nyebutkeun kalawan kapastian yen serangan misalna hiji, butuh ukuran térorisme ratified dieu deui. Aya ogé diwanohkeun parabot anyar, kayaning gambar telepon Ngunggah ka loka ngeunaan pulisi (teu scoial média; baca "carana ngawasan"), bubuka ikbenveilig.nl na Facebook tombol dipariksa kaamanan nu bisa ngantep babaturan anjeun nyaho anjeun hirup 1x (baca "data badag"). pulisi mimiti dipaké drones pikeun manggihan palaku jeung pamaréntah bisa nguji kumaha warga ogé behaved tetep jero sanggeus hiji panggero sarta palaksanaan tingkat anceman 5. Dina taun anyar éta jalma geus biasa ngagunakeun laporan Konci anceman cuaca (kode konéng, kode beureum, jeung sajabana) sarta ayeuna ku "téroris nyata".

Samentara dalil dives yén aya kénéh alesan mun dipikir teror, sabab adi Gökmen bisa numbu ka klub extremist Khilafah di Turki (tingali di dieu). Maksudna tangtu tetep bingung saluhur, bari tetep kabuka panto nuju teror. yén Gökmen euweuh hubungan korban bakal mibanda éta, éta deui argumen tambahan pikeun pilihan teror (tapi lajeng naha 1 berorientasi serangan baé?). Sajaba aya (waktu ieu henteu paspor) kapanggih catetan di Renault Clio nu bakal dipaké Gökmen mun meunang jauh. nyalin Yahoo! News: The Renault Clio kasangka perdana beureum Gökmen T. sanggeus serangan nu dipaké catetan ieu kapanggih yén bakal nunjukkeun eta, gugatan nu ngumumkeun. Ogé 'alam fakta bakal mastikeun éta. Gökmen éta écés ku snorting coke jeung poho ka stress mun nyangking Notepad signifikan. Urang bakal ningali naon anu didieu ayeuna dijieun deui. Urang ogé tangtu boga coke sniffer weruh carita sobat Gökmen jeung siaran Merak & jinek kamari némbongkeun gambar tina hiji lalaki unpredictable capricious anu dipaké loba obat na alkohol. Tur jadi media nyieun onar sakabeh ngahindar perdebatan a wellus nietus naha atanapi henteu teror, sedengkeun sistim anu sarua poé alus test jeung usefulness tina kaayaan pulisi masih digosok masihan considerably.

éntri sumber link: ad.nl, rtlnieuws.nl, ad.nl, uu.nl, npostart.nl, nos.nl, volkskrant.nl, bright.nl, geenstijl.nl, herhaling.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (32)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Ogé anjeun kitu di luhur eta. Leupaskeun budak tapi ti trance maranéhanana. Susah leuwih tiheula. Geus nyaho saha nu pengacara dina hal ieu? A pangacara anu boga balad alus kalawan Nagara? Nu mindeng polah babarengan meunang Denser? Ieu bayaran janten babaturan kalawan nagara.

    • Martin Vrijland wrote:

      Abdi resep mun nelepon deui média-hipnotis. Jalma nu hypnotized ku alat hipnotis nu brings aranjeunna sacara harfiah kalawan alesan na gambar di handapeun hipnotis (dimana gerakan balik-na-mudik mangrupa metoda penting). Lantaran kitu deui-na-mudik ayun ku dongéng teror atanapi masalah relational etcetera. Mangkana bunderan puteran dina warta nasional jeung deui mudik tina warta jeung cuaca lalaki / awéwé.

      Kumaha anjeun ngabejaan jalma sahandapeun hipnotis nu sipatna lemon haseum dahar bari hypnotist nu ngabejaan aranjeunna yén éta téh mangrupa pelem amis haneut? Dina Rasti Rostelli téh écés sagala pisan lucu, tapi urang sarua hypnotized dina kahirupan nyata sarta programming, tapi sababaraha nyadar.

  2. Zonnetje wrote:

    Leres, pelopor ahli hipnotis Milton Erickson geus aya acan churning sapanjang. Bypassing nu sadar ku pikaresepeun ka pingsan. Ieu engké disampurnakeun ku Tavistock tur écés ieu dilarapkeun ku tersangka dawam pikeun kondisi masarakat, socially insinyur (ngarobah isi pikiranana sasaurang) kalayan psikolog maranéhanana, pikir tanghi gawe dina béda ministries jsb

  3. kaméra 2 wrote:

    Ngabahas ieu kaluar nalika koffieapperaat, tinimbang isu teror atawa kulawarga (anjeun teu nyaho hey)

    Ngabahas ieu kaluar:

    Kanyataan yén saluran Vimeo mangrupakeun tutup ngajarkeun dina ramatloka paling bebas Walanda dina kaunggulan diktator tara.

    The video bloodiest tina situs séjénna sarta bahan gambar horrific di Vimeo na hayu urang malah teu nyabit situs porno funzige, anu bisa neruskeun saluran.
    Sakabéh nu tetep dina internét sagala saluran kalawan pilem kotor sapertos nu nyimpen brains anjeun ulah meunang gering. Barudak kadang hideous ...

    Tapi tapi tapi

    The Vimeo channel Gusti Vrijland geus dihapus ti minggu Internet, tanpa peringatan, sakumaha manéhna sorangan adzab kaluar dina artikel saméméhna.

    Maksudna leuwih ti buktina yen urang hirup dina diktator totalitarian.

    Jelema média anu bakal sakaligus jeung Jisim ulang kapilih jadi (gaganti grup téater pulitik palsu) sadayana apel ruksak kaluar voices ti Média Land sarta ngantep aya malah tahan pamilu leuwih kakuatan, sabab datangna on kami nyaho yen politik (grup téater suku) pikeun ngeureunkeun jinek Merak sarta gereja Anyar nembongkeun, média banjir nu brains urang.
    The pilem bloodiest maranéhna bisa némbongkeun dina TV jeung internet

    Tapi Gusti Vrijland channel Vimeo na ieu tetep ngaleungitkeun tanpa aya bewara, cobaan pantes nagara demokratis, dupi anjeun Ucapkeun

  4. IBERI wrote:

    Ieu kacida jalan satapak operasi palinter di Utrecht anu welgedelijk patali operasi di Selandia Anyar. Kuring nyangka di taun datang, operasi sarupa jeung escalations, utamana di kulon ngarah nepi ka 2023. média baris nyadiakeun hiji sentimen anti Turki tumuwuh diantara populasi.

  5. IBERI wrote:

    Sarta voila! Na dimana teu wayang ieu balik luar!? Naon mun nganggap hina .. https://nos.nl/artikel/2164422-erdogan-waarschuwt-europeanen-jullie-zullen-niet-veilig-zijn.html

  6. teu wrote:

    Kuring masih wondered lamun 18 Maret poé husus?
    3 22 sababaraha taun ka pengker dina Maret, aya serangan on Zaventem. Lamun Kuring hayang néangan titimangsa éta, abdi kapanggih carita samar handap ngeunaan serangan nu:
    https://www.ad.nl/buitenland/autopsierapporten-slachtoffers-aanslagen-brussel-gestolen~abfaeda9/

  7. ZalmInBlik wrote:

    Taya RTL Bertelsmann AG, Tanis ieu akting atas nama AIVD anu sumpah kasatiaan ngahurungkeun Willy 🙂

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4647616/gokmen-aanslag-utrecht-schietpartij-terroristisch-terreur-tram

  8. Riffian wrote:

    Hiji ulama Muslim penting anu nyebutkeun naon anu kajantenan ka sakuliah dunya sareng ngarah nepi ka Dunya 3e sarta anjeunna ngaklaim yén Istanbul (Konstantinopel) dieu bakal maén peran sentral. Ditilik sarta nalukkeun dus..eens dimana maranéhna ngantosan nu Jumaah hareup bakal ngahurungkeun sapanjang 22e, Tower Sasak on Basisir Kulon AS? Anu weruh ..

  9. ZalmInBlik wrote:

    Ku kituna éta alus éh Trollongren, anjeun moal ningali nu resmi ieu masihan anu pangalusna pikeun rabble teh ..?

    "The CTIVD dina bulan Nopémber dikirim hiji pamundut ka parlemen jeung ogé nangtang informasi rusiah disebarkeun di sakuliah nagara ningali na ngabahas. Ku ngurangan rasiah éta, lima watchdogs mun tighten pengawasan maranéhna tina jasa rusiah. "
    https://www.nu.nl/internet/5799042/kabinet-bezwaren-inzien-staatsgeheimen-door-waakhonden-geheime-diensten.html

    • Zonnetje wrote:

      Abdi peryogi aya seuri kawas kaamanan némbongkeun deui tina basa maranéhna pikeun 'régulator' AND ka menteri. Ieu 'pengawas' teu hayang nyaho sagalana sugan sabab lajeng gaduh pangaweruh ngeunaan kajahatan sarta malah bakal complicit dina kejahatan jsb Saha ngatur "pembina"? Charade.

  10. MB. wrote:

    Bit warna janggot individu (gambar parole)

  11. Manuel Chaguaceda wrote:

    Analisis pisan metot tapi hayu edoch munggaran sabar await nu 'tunggal bullet' versi ... 😉

  12. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    "Getaway" éta mangrupa wisata musibah! hiber palaku nyerat casually nulis surat ka "baraya"? lajeng palaku dibayar a bil ku telepon ti "sobat"?

  13. Manuel Chaguaceda wrote:

    Kadang-kadang anjeun teu nyaho mun nanaon kajadian. Razia Truman Avenue. Présidén AS atawa Truman Tembongkeun? masjid serangan di Christchurch. Masjid jeung Kristus Garéja?

    • kaméra 2 wrote:

      @mb.

      Pisan loba hatur nuhun, sanajan hoaxes masih dibere pujangga cai gaduh nanaon ieu
      nganalisa loba akal jeung Media / Power Tapi sieun, menit 18, 35 dinya teu bisa jadi jelas

  14. salah panon kabuka wrote:

    Teroris anu Tujuan nyieun saloba fatalities ieu mindeng disebut di luhur. The ngebom hit atawa tempat sepi ka mana anjeun teu bakal nyangka eta. Ngahalangan sanajan nyaeta aranjeunna teu mogok di Gay sombong, Peringatan Poé atawa conto Raja sacara. Salaku téroris nyata bakal Sadérék dina riungan tengah lampah anjeun. Kawas Call of Kawajiban grab eta kawas nu psyop Selandia Anyar. Tur upami Anjeun salah nu kitu ngalawan manusa kayaning IS naha nyokot naon baé tutuwuhan nuklir? Pierce ngaliwatan kaamanan, disandera hiji pagawe nu micu réaksi ranté atawa reaktor kandung kemih béda. Aranjeunna teu sigana pipelines ti mémang Tapi ogé di suku tina pylons jeung tutuwuhan kawas Nuon. Tapi kajadian sakabeh sakaligus henteu. Salila liburan kitu bisa ngahurungkeun kana rusuh non-diarahkeun, maranéhna kudu dijaga disebutkeun ngalir kaluar lancar sakumaha kontrol rencanana.

  15. Okkie wrote:

    Naon panarajangan kuring éta bar saeutik geus dipikawanoh ngeunaan korban. Komo koran téh boro nulis. Dimana modél ieu nembe almarhum sarta unggal poé hiji artikel ieu ditulis, aya nanaon ditulis ngeunaan ieu "korban". 1 19 éta heubeul sataun Rose Verschuur .. Tapi lamun kuring Google nami abdi neangan ampir euweuh informasi ngeunaan dirina. Anjeun masih bisa ngaharepkeun hiji 19 taun heubeul anu lahir jeung digedékeun ngoperasikeun dina umur téhnologis on Media Sosial. Taya akun Facebook, euweuh akun Instagram, teu snap ngobrol akun. Sababaraha poto nu sapatemon on Google anu foto anu dipaké dina koran.
    Taya girlfriends anu dibagikeun poto sareng tempat dirina kalawan lirik sakumaha kuring bakal sono ka anjeun jsb jsb
    lamun kuring kasampak sagala salah. Tapi hal ieu stinks on sagala sisi.

  16. Martin Vrijland wrote:

    Oow sangkan bisa jadi teu nyaho saha éta, sangkan teu bisa pariksa naha maranéhna bener aya?

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3349245/vrouwelijk-slachtoffer-21-utrecht-uit-ziekenhuis-ontslagen

    • gronz23 wrote:

      Ngaran dirina nyaeta Melanie (AD), maranéhna masih ulah ogé nganyatakeun? Naon do vaguely ngeunaan jalma, nu lajeng konon Tapi tétéla mun aya sanggeus sababaraha sifting. Yayasan Ny Martha dihapus sagala jinis seratan (anu kuring disebut diréktur yayasan urang, bapana sorangan) ... awéwé séjén miboga adina sarta indung Mawar anu ogé bakal tetep. kulawarga ngeunah boga aranjeunna, kawas 'tatangga nyokot ngurus sagalana. " Dirk Kleppe (supir) sarta palatih pamakaman Rene Werner boga kaliwat sakumaha panaséhat finansial .. Rama René Verschuur boga FB tapi ngan 1 Verschuur sejen, hiji bibi Lenie nu sorangan teu boga Verschuur lianna. Bapana gambar panungtungan kalayan putri 2014 ....

  17. Zonnetje wrote:

    Muhun, naha nya hukum diliwatan dina 'privasi'. Teu ngajaga publik tapi yén pamaréntah jadi loba nu datang kaluar bisa tetep rusiah tina populasi umum nu cocog pamaréntah.
    Kuring ningali korban, jadi kuring nelepon nya di dieu, ayeuna ngajak hiji tersangka pangacara biasa. Naon maranéhna manggihan silih supados naskah bisa neruskeun.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup