organ nu dicetak mulai DNA endogenous mangrupakeun fakta: tingali didieu jantung dicitak munggaran 3D

Filed dina warta analisis by on April 17 2019 2 Komentar

Sumber: qz.com

Taya, éta moal warta palsu, elmu geus datang ka dieu rutin sakumaha diprediksi dina loka. 3D haté kahiji dicitak nyaeta hiji kanyataan. Élmuwan di Israil geus junun nyitak hiji haté DNA endogenous. jantung anu dipidangkeun dina video handap lajeng sugan jeung ukuran orok, tapi tétéla éta mungkin migunakeun sél stém pikeun nyitak sakabeh jaringan perlu. Nu muka jalan ka arah percetakan ampir sagala organ jeung nurutkeun kana élmuwan ti wayang, ieu ngandung harti yén urang baris manggihan leuwih 10 taun di unggal rumah sakit di printer organ 3D dunya. Kuring disebut kieu geus wanoh Organ tutulung Act nu geus dicitak di dieu di Walanda. panerapan ieu kadorong ngaliwatan wanoh ngembangkeun ieu cicingeun geus ampir aya. The unveiling élmuwan Israél ieu kitu ogé timed telat. Urang ayeuna tiasa nelepon Pia Dijkstra mun pancabutan hukum deui, tapi Ny kamungkinan ngarasakeun wae di Bahama kalawan bonus nya.

Organ-hukum ngancik, ayeuna mah sakumaha anu geus disebut, moal ka kakurangan organ sarta ngatur éta. Teknik ayeuna dibere éta geus foreseeable, lantaran mibanda sababaraha basajan pilarian Google geus sumping ka hasilna éta. The Organ tutulung Act ngancik kanyataan légal basajan nu unggal mahluk manusa jeung tulang (sacara harfiah) milik kaayaan kudu. Kusabab sakali anjeun jum'atan ngatur awak anjeun (organ anjeun sarta sagalana sejenna) ku harti sadia pikeun nagara, iwal mun dinyatakeun nunjukkeun yén rék jadi donor a, anjeun bakal boga awak sadaya Walanda diartikeun 'asset' : kapamilikan kaayaan. Jeung bisa Anjeun ngalakukeun pangropéa on sipat kaayaan. Anu ngandung harti yén lamun nagara nyangka anjeun kudu bunuh pikeun berpungsi dina sipat kaayaan, Anjeun tiasa ngalakukeun ieu jum'atan. (Watch jeung maca dina handap video)

nagara malah geus dilanggar hukum ku cicingeun ti sataun 2000 sadaya babies bayi pikeun nyimpen DNA dina RIVM; dicandak ngaliwatan prick keuneung. Ieu bakal jadi impian baseuh tina Joseph Mengele, tapi urang nyieun Walanda kami moal jadi rame gancang. The basis data push arah DNA dina Samentara éta dijual liwat Masalah, Réaksi, Solusi kasus kriminal Game ngaliwatan hype média ku jalma kawas Peter R. de Vries. Kalawan eta na database DNA leungeun ti nu kaayaan mangsa nu bakal datang baris geura-giru boga sagala daya pikeun "pangropéa" bunuh ka aset kaayaan na. Ieu ukur nyokot jaringan 5G ka pinuh ngalengkepan situasi. Kalawan jaringan 5G sakuliah Walanda bakal prinsipna bisa adaptasi sagala sandi genetik dina pangabutuh awak manusa. Hartina, contona, anjeun 'oppositional doraka' tiasa masihan update saeutik ti awan nu. Najan kitu, anjeun ogé tiasa mareuman jalma nu tangtu. Anjeun tiasa ngabayangkeun naon téhnologi ieu bisa ngalakukeun lamun tumiba kana leungeun teroris.

Lamun urang nganggap eta nagara ukur boga karsa alus bisa urang percanten. Tapi anu boga kayakinan yén ayeuna mah malah lamun urang ukur conto urang geus nyaho nagara Grup teror clandestine dumasar di nagara ngahontal robah rezim? Naha anjeun percanten ambing dina nagara? Nyaho yen aranjeunna gaduh sagala resources ieu dina pembuangan maranéhanana? Candak katingal di video nu handap nu CRISPR kasempetan CAS 12 sarta ngagabungkeun ieu kalawan pangaweruh anu nagara DNA tina unggal warga na Telecom pausahaan anu bisa dipake pikeun ngahontal rubakpita anu diperlukeun pikeun stream data liwat instalasi jaringan 5G. (Baca leuwih handap video)

Sumuhun, abdi ngan dijieun sidestep ka basis data DNA jeung metoda online pikeun ngaropéa populasi genetik. Maksudna alesan. Anjeun bisa pikir, "Naon teu nu kudu ngalakukeun jeung awak percetakan online?" Muhun, hukum Pia Dijkstra (Organ tutulung Act) geus sahingga jadi éféktif kaleuleuwihan sabab anggota bakal tiasa jadi dicitak di situs rumah sakit. Organ-hukum ngan kapaksa meunang aya, kumaha (di menit panungtungan méméh téhnologi nu sumping dina adegan). Naha? Kusabab berkat hirup panerapan ieu dulur urang sarta dahan janten milik nagara. Hal ieu sadayana interconnected. Tanpa panerapan sapertos ngalakukeunana nagara dihukum kalibet dina komisi tina jasa unsolicited DNA tina hiji individu. panerapan anu geus euweuh halangan keur éta. sadaya nagara masih perlu hiji hukum anu ngawangun vaksinasi wajib. Lajeng aranjeunna tiasa nyuntik agén mindahkeun di unggal warga; sarana ngarojong dipikabutuh pikeun CRISPR CAS 12 (online, ti awan) metoda. Horor di pembuatan nu!

Anjeun bisa ngilangkeun eta sadayana salaku pamikiran konspirasi paranoid crazed, tapi ngingetkeun ukur keur naon mungkin. Malah panulis metoda CRISPR CAS 12 ieu, nona tina film, warns tina bahaya; sanajan eta utamana presents kasempetan gede contona pikeun ngadeteksi kasakit online tur cageur (ti awan nu). Sadaya daya téhnologis sarta ampir kabéh panerapan ieu dilaksanakeun pikeun ngawujudkeun Aldous Huxley urang Wani Anyar Dunya. kaayaan bisa jadi ngaluyukeun wargana mun ukuranana. Ahli genetika Ronald Plasterk geus ditinggalkeun pulitik, tapi geus sumber sadaya panerapan sarta kiwari bisa meureun nyadiakeun sumberdaya diperlukeun pikeun mawa sagala ieu kana prakték (tingali na fitur anyar perusahaan MyTomorrows). Anjeun bisa heran naha a taun ahli genetika geus dimaénkeun sapertos peran nonjol dina pulitik. Bisa oge jawaban maneh jeung pangaweruh luhur dina pikiran, geus jadi rada jelas.

éntri sumber link: trouw.nl, mytomorrows.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (2)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Naon a dunya pikasieuneun!

    Tapi, barudak kudu indit ka sakola ... kuring boga gawe dina karir mah ... lamun kuring hayang ngapung ka pakansi jauh? Abdi teu bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan dunya pikasieuneun.

    • Martin Vrijland wrote:

      Mun Notre Dame di fil dulur kaayaan emotionally; salaku dunya dina sistem totalitarian robah taya sahijieun paduli. Untungna, AJAX meunang !!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup