Panalungtikan dina kamiskinan di Walanda versus bantuan pangungsian

Filed dina warta analisis by on Maret 14 2016 1 Comment

homeless di WalandaIncreasinglynnn langkung na saékna janten béréndélan pikeun didaptarkeun di Walanda sakaligus henteu didirgistrasi ti munisipalitas. Alamat surat kedah langkung sadayana kasimpulan sareng upami anjeun hoyong ngadaptar nganggo alamatna, nu biasana biasana ragu tentang kamungkinan kiridit sareng kantétan. Sasaurang anu leungiteun imahna - contona kusabab cerai atanapi hutang kaleuleuwihan - henteu kedah alamat pikeun kontak sareng sagala rupa katerangan sapertos otoritas pajeg atanapi kotamadya. Alamat hurup, ngan ukur hiji kotak hurup basajan, salawasna ditawarkeun solusi. Anjeun ngan ukur bakal nampa alamat surat-surat éta upami anjeun henteu gaduh alamat imah anu permanén. Tapi anu henteu kabukti gampang pisan.

Loba jalma anu leungit imahna pikeun ngandelkeun kulawarga atawa babaturan. Aranjeunna bobo a wengi di salah lajeng sababaraha sejen di lianna. Tempat jalma resides paling sering kasebut, kiwari otomatis dipikawanoh salaku alamat imah. hasilna: meunang kotak surat nu teu mungkin. Tapi Signing nepi sareng sobat atawa anggota kulawarga dimana anjeun cicing rutin di bank mindeng teu bisa. lembut sapertos ogé bakal konsékuansi keur lianna. Nu bisa ngurangan contona dina sangu perumahan na, atawa kudu mayar pajeg kota luhur.

Jelema hukum pendaptaran dasar nyebutkeun Anjeun moal bisa meunang alamat pos mana nu sabenerna hirup. Jadi Anjeun gaduh lamun éta ngabuktikeun yén anjeun homeless tur tingal salaku penyidik ​​nu sering di alamat sarua mana di (aranjeunna nempatkeun ragu hiji mobil di panto), tamat nyaeta: Anjeun teu homeless tapi hirup nu alamat.

Pondokna, kami kaayaan pangaruh hayam / endog. Upami aya jalma anu ngabantosan anjeun, jalma éta tiasa dikirangan pikeun langu perumahan. Jalma éta henteu nungguan éta, kusabab teras anjeunna badé angkat kana masalah. Titik kitu, eta upami anjeun cicing di dinya (kusabab batur anu seueur pikeun ngabantosan), ieu otomatis katempona alamat utama. Sing saha jalma nu nawiskeun anjeun cicingna bakal ngajantenkeun anjeun gancang-gancang. Baheula anjeun masih bisa disebutkeun yen eta aya alamat serat anjeun, tapi mun péstalitas cekis yén anjeun cicing di dinya, éta moal deui katelah alamat serat, tapi salaku alamat bumi sahingga kateranganna 'alamat hurup' bakal ngaleungitkeun. Akibatna? The occupant utama bisa ngurangan kana kauntungan sosial. Anjeun ngarti yén ieu geura-giru ngakibatkeun kaayaan anu kedah dijantenkeun utama panambak utama.

Kaayaan di luhur nyaéta wawakil kaayaan anu kuring mendakan diri. Tapi kuring ngaraos mah ngan ukur hiji. Kuring geus saprak kénging ngarawat ku sawatara jalma kalayan masalah ieu. Sigana anu sajabatan anu candak henteu janten luput ti anu sanésna tiasa kabur. Masalahna bakal leuwih saé nalika anjeun sadar yen contona mendakan hiji imah, anjeun kedah tiasa ningalikeun panghasilan. Upami anjeun masih gaduh padamelan, éta pasti saé, tapi upami anjeun tanpa kauntungan, anjeun bakal nyuhunkeun masalah langkung seueur. Barina ogé, anjeun peryogi alamat pendaptaran pikeun nerapkeun kauntungan. Jalma umumna mah daék nawiskeun anjeun panyumputan, tapi pendaptaran janten masalah. Itta sanés éta sabab sieun creditors, teras sabab tiasa dicotong sorangan. Upami jalma nawiskeun anjeun panyumputan sareng anjeun sumping ka munisipalitas ngalaporkeun yén 'alamat panyumputan' nyaéta alamat surat anjeun, munisipalitas anjeun bakal mariksa anjeun sareng geura-giru sumping kana kacindekan yén anjeun badé cicingan sacara teratur, ku kituna eta dianggap alamat padumukan. Meansta ngandung harti yén jalmi anu manté anjeun nyaéta ciwit.

Ieu bisul handap pikeun pitulung ka jalma anu nempatkeun imah maranéhanana anu mustahil. Salami anjeun tiasa nerapkeun pikeun kauntungan, anjeun moal bisa ngajawab hutang anjeun (misalna ngaliwatan bantuan oyag), tapi ogé manggihan hirup. Tur upami Anjeun salah moal bisa manggihan hirup, anjeun boga panghasilan. Sami lumaku pikeun pakasaban, sabab alamat ka dunungan poténsi anjeun nempatkeun kontrak anjeun? Éta masalah badag nu geus ngaronjatkeun di Walanda.

Babarengan réncang fotografer anu kuring badé ngaliwat ka walanda andropa sareng mapropah pikeun nyataran masalah ku jabatan sareng ngabandingkeun éta sareng masalah pangungsi. Urang mimitian ku di Walanda, kusabab masalah ieu aya langkung ageung di dieu ti jalma sadar. Urang hoyong peta kaluar sadaya sabab sareng konsekuensi sareng, upamana, pikeun ngaidentipikasi konsékuansi anu aya ka barudak sareng ngurus nonoman. Dina kontéks éta kuring nempatkeun panggero kanggo pangrojong pembaca. Kami badé ngatur kana jalur kongkrit sarta ngalaporkeun kana naon anu anjeun nitenan. Kami baris ngalaporkeun dina naon anu kami mendakan dina sapopoé ngaliwatan artikel, poto atanapi video. Ku kituna éta waktuna pikeun kabaran kabudayaan anu normal dimaksudkeun; bebas tina agénsi warta utama. Kumaha carana jadi masalahna jeung naon média teu nembongkeun kami? Kumaha cara pangungsi anu tinggal sareng kumaha kunaon-teu aya warga atanapi jalma-jalma anu aya dina bahaya pikeun ngarawat? Kunaon urang sabenerna ningali pisan jalan jalma-jalma anu tiasa nyerah di jalan nuju nalika jumlahna beuki jelas? Pondokna, ngetikkeun masalah anu kerewai dina permukaan masarakat. Kanggo ieu kami ménta pangrojong anjeun, ku kituna urang tiasa ngeusian bak kami sareng anu sanés gaduh daya anu diperyogikeun. Dupi anjeun ilubiung?

Ngarojong AS ngaliwatan ieu riungan waragad proyék

tags: , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (1)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. menachem wrote:

    Kuring masalah dina masalah anu… ku jalmi kuring dibéréskeun nyaéta nulungan batur anu sanés, ku kituna manfaat bantuan sosial abdi 564, euro per bulan ... Sanaos kuring gaduh bank anu tiasa bobo, masih kénéh teu mungkin pikeun mendakan hiji жумуш sareng mayar hutang kusabab kuring masih teu kedah ngagaduhan. Komo tinggal di kota sejen mustahil ....

    Pasti rék milu dina proyék anjeun.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup