Panaséhat pulitik ngiringan ngawangun kampong pendidikan deui!

Filed dina warta analisis by on Désémber 10 2019 13 Komentar

CTP Veldzicht, sumber: youtube.nl

Kuring parantos nyerat perkawis éta mangtaun-taun na ayeuna ngan saukur sacara kabuka anu politikus nyauran kubu pendidikan. Di Walanda urang bakal nyebat éta 'organisasi reintegration', sapertos di Uyur propinsi Cina, tapi di Amérika Serikat, George Orwell, henteu parantos diucapkeun.

Urang Walanda parantos nganggur sadayana dina kecap sapertos 'perawatan'. Di AS, penasihat politik sareng strategi média anu ngaran Rick Wilson ngeposkeun tweet kamari dimana anjeunna ngan saukur ngarujuk kana kecap "perkemahan pendidikan deui." Tingali sareng perhatosan réaksi munggaran anjeun sorangan. Kami bet yén nalika anjeun pikeun vaksinasi, saleresna anjeun pikir ieu henteu kunanaon?

Tarjamahan:

Naha anjeun pikir éta henteu kunanaon? Kusabab anjeun parantos dicaritakeun ku média sareng para "ahli" anu henteu ngarobih populasi anu bahaya. Anjeun ogé parantos nyarios ku media sareng "ahli" yén sadaya téori konspirasi ieu salah. Upami aya seueur jalma deui anu ngadatangan halaman wéb ieu sacara sakedik sering sareng bakal ngalangkungan sadaya stigmatization, aranjeunna ogé bakal mendakan yén oposisi anu dikendalikan sering ngahaja nyampur kabeneran sareng kabeneran, ku kituna média tiasa nganggur anu dibina diri pikeun ngahapus sagala ide anti vaksinasi. pikeun gelombang. Éta mangrupikeun tujuan oposisi anu dikawasa sareng kuring parantos ngajelaskeun ieu sababaraha kali didieu dina website.

Nanging, anu penting ayeuna éta nyaéta persépsi umum parantos diciptakeun di antawis masarakat, anu nyatakeun yén upami bagian leutik populasi henteu divaksinasi, gugus ieu (unvaccinated) nyababkeun ancaman sésana. Upami jalma anu teu paparan janten gering, aranjeunna tiasa nginféksi jalma anu divaksinasi. Naha anjeun teras kajelasan pikiran pikeun sadar yén vaksin henteu tiasa jalan ogé? Lamun jalma anu divaksinasi ngalawan virus sareng aranjeunna gering, maka vaksin tétéla henteu jalan saé.

Dina taun-taun ayeuna kuring parantos ngingetkeun sababaraha kali yén urang aya dina rézim pasisi sareng yén sadaya perda disiapkeun pikeun ngumpulkeun sareng ngonci saha waé anu bénten ti nagara éta. Kalayan usulan beton Amérika ieu pikeun pangemahan atikan deui, katampi diantara masarakat diukur. Jumlah anu resep dina kaayaan tweet nembongkeun sabaraha urang parantos satuju. Dina praktekna, kumaha waé, panerapan parantos aya dina tempat di Walanda kanggo ngaleupaskeun jalma anu teu pecah ti bumi. Hukum perawatan mental wajib (WvGGZ) ngahasilkeun dina 2020. Hukum éta ngamungkinkeun naon anu ditunda handapeun kabinet saméméhna, nyaéta panjara jalma pikeun pangamatan sareng ngurus obat tanpa campur tangan hakim atanapi psikiater (Tingali, kieu rinci).

Naha anjeun ngartos naon hartosna? Tanpa anjeun sadar, perkebalan pendidikan Walanda ogé parantos diémutan. Kami ngan urang henteu ngalakukeunana sacara terbuka sareng kami henteu nyauran aranjeunna janten "kamp pendidikan atikan." Kami parantos nyauran aranjeunna di lembaga Ngurus Kaséhatan Mental (GGZ).

The Den Haag geus nyorong sadaya panerapan anu dipikabutuh salaku hasil tina telepon pikeun campur tangan saatos kasus nyiksa sareng kasus rajapati. Cukup klik kana tautan biru tina panjelasan anu lengkep sareng tanyakeun ka diri naha operasi ieu psikologis (PsyOps) parantos tiasa nyorong kana sagala perda anu (tanpa masarakat mikir yén ieu mungkin parantos tebih teuing) ). Upami anjeun nyababkeun masalah dampak sosial anu hadé kana média, anjeun ngajantenkeun jalma ambek, sieun sareng émosional. Teras anjeun parantos nyandak aranjeunna kana mode panerapan panerapan anu aranjeunna henteu sadar yén engké atanapi engké tiasa mangaruhan dirina.

Aya sababaraha alibis pikeun pendidikan deui di pangémutan pendidikan Walanda (GGZ):

  • panolakan
  • denier iklim
  • teu satuju sareng pelajaran transgender sakola
  • gangguan kabiasaan lawan anu doraka (OOG)
  • psychotic

Gangguan paripolah lawan anu doraka (OOG) tangtu tiasa ditarik sacara lega. Iraha anjeun parantos doraka? Anjeun tiasa nebak. Kategori anu ngalengkepan spéktrum anu terakhir.

Hayu urang tingali dina harti "psychotic." Ieu sabab sadayana ditutupan. Kalayan istilah "psikotik" sigana anjeun pikir jalma-jalma anu gelo sareng nangtung ngajerit dina balkon pikeun nyilakakeun diri. Henteu, anjeun parantos psikis upami anjeun gaduh "khayalan". Patarosan salajengna teras mangrupikeun naon definisi delusi.

Situs web doctordokter.nl mangrupikeun bagian tina situs wéb anu ngarahkeun jalma kana "lembaga kasehatan anu leres" (solvo.nl). Janten mangrupikeun klub anu aya hubungan sareng GGZ. Numutkeun situs wéb éta definisi delusi nyaeta kieu:

Dumasar kana harti psikosis (tingali di dieu) nyaéta jalma sareng épékotik delapan. Éta teras ngeunaan naon anu bertentangan sareng kanyataan. Pertanyaan anu ageung nyaéta: Saha anu nangtukeun 'kanyataan éta'.

Nyaah: upami nagara nangtoskeun yén 'realitas' nyaéta vaksinasi anu hadé pikeun anjeun, yén ukuran iklim dipikabutuh kusabab dunya bakal buruk dina taun 12 (kusabab CO2 sareng pemanasan global salaku hasilna), yén anjeun masih gaduh gender anjeun Upami anjeun tiasa milih sareng anjeun sanés budak lalaki atanapi murangkalih ngalahirkeun, maka anjeun bakal ngagaduhan misgivings lamun "kapercayaan anjeun bertentangan kana kanyataan". Upami anjeun percanten yén 911 mangrupikeun padamelan di jero, maka kaayaan éta tiasa mendakan yén ieu bénten ti realitas teras anjeun ngagaduhan khayalan.

Definisi parantos aya, panerapan anu parantos aya, nyaéta psikologis parantos siap. Walanda mangrupikeun nagara munggaran di Éropa anu tiasa ngeusian kem-pendidikan deui. The Ruinerwold PsyOp parantos ngahapus batesan anu terakhir, kabawa kabutuhan pengadilan; disebut ogé nawaran milarian.

Anu aya dina kontéks ieu anu kuring nyarankeun yén anjeun maca buku "Realitas sakumaha anu ayeuna urang sadar."

mésér buku

éntri sumber link: doctordokter.nl, ypsilon.org

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (13)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    RIVM parantos ngajantenkeun situs web anu saé pisan ku carita anu éndah sareng gambar kalayan budak mesem. Tapi upami anjeun neuteup langkung seueur anjeun leres-leres bakal mendakan leaflet anu nyata. Hanjakalna, jalma hanjelu nyandak masalah pikeun maca buku atanapi leaflet sacara saksama.

    https://rijksvaccinatieprogramma.nl/bijwerkingen/bijsluiters

    Teu aya bukti anu tiasa nunjukkeun yén vaksin tiasa ngirimkeun virus, tapi upami anjeun ngagaduhan lipet bungkusan, éta mungkin.

    Éta ogé écés yén murangkalih ti 9 dugi ka bulan 12 henteu tiasa ngabales vaksin.

    Ogé nyandak kasulitan pikeun ngabongkar bahan-bahanna, henteu saé barang-barang anu saé pikeun langsung-leres. Ieu hususna leres pikeun orok anu henteu gaduh sistem aliran getih anu misah dina otak maranéhanana.

    Anjeun tiasa leres-leres nyarioskeun carita anu jelas dina pangadilan, ngantosan ieu mangrupikeun alesan yén hukum parantos dirobih. Naha aranjeunna tiasa ngasingkeun anjeun supados anjeun henteu tiasa nyarioskeun carita anu saé didegkeun?

    • Zonnetje wrote:

      Kuring mendakan hal khusus anu anjeun ngagaduhan badan keadilan
      méré kauntungan tina mamang. Hayu urang nempatkeun éta ku cara éta. Nunjukkeun yén urang terang saha anu ngatur aturan biasa sareng aranjeunna jelas-jelas dina perwakilan di badan peradilan.

  2. Willem S. wrote:

    Éta kemah-kampuhan parantos aya, kuring, Amérika anu gering, aya perkemahan Fema.
    Kami ngagaduhan hiji di Zaanstad.

  3. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Teu aya "kontradiksi" tanpa "kontradiksi"!
    Voltaire * Kuring nyengal naon anu anjeun nyarios, tapi kuring bakal ngabela hak anjeun nyatakeun ku hirup kuring.
    Asli: Je ne suis pas d'accord avec ce que vous dites, jagong me me battrai jusqu'au bout tuang que vous puissiez le dire.

    • Zonnetje wrote:

      Anu leres kitu henteu aya di Walanda. Naon hukum na hukum mangrupikeun hukum hukum sareng nikmat upami anjeun kéngingkeun éta. Pamadegan anjeun henteu bénten ti status status quo, demi kapentingan budak lalaki.

  4. salah panon kabuka wrote:

    Jarum suntik kokolot anu dicampur tina aluminium sareng virus hirup anu kalemahan pisan atanapi sél virus paéh. Sareng naon deui anu aya. Éta henteu pernah tiasa séhat atanapi tiasa? Tapi kuring ogé bakal nyandak hiji sabab lamun henteu sanés. Lajeng kuring ngalamun teras meureun kuring bakal mimiti bangsat dina diri kuring teras bakal mikeun kuring nyemprot ubar naon waé nalika aranjeunna parantos nyalirkeun abdi di selat éta. Leres, tapi rada damel sareng nampi perawatan anjeun kusabab peryogina kedah pisan! Teu aya alat ukur pikeun ningali upami anjeun ngagaduhan skizofrenia, kasieun, déprési atanapi agresi. Acan psychiatry dumasar kana buku ajar tanpa kanyataan tibatan sakola. Éta terang sakumaha ogé naon anu anjeun gaduh sareng anjeun kedah nampi yén aranjeunna ahli anu sasuai henteu anjeun. Batuk

    Dina taun-taun ayeuna, penjara-penjara ieu ditutup, sapertos kubah sareng bijlmerbajes. Éta sempet janten superfluous, anjeunna ngawartosan anjeun, tapi éta direngsekeun ku Penjara Kaamanan Max Amérika nyata, anu pasti pisan perlu. Madurodam ngagaduhan piala anu saé anu indah pisan, tangtosna, henteu tiasa tinggaleun. Kusabab di nagara ieu urang anu pangsaéna dina sagalana dibandingkeun sareng sesa umat manusa. Budak maju anu paling loba didieu tiasa dipendakan di dieu, kusabab enya anu pangsaéna dina sadayana.

  5. Zonnetje wrote:

    Seueur panyalahgunaan, panerapan anéh, di Walanda sareng masa depan anu terang dumasar kana kawijakan anu henteu atanapi henteu kalebet dina hukum. Upami urang hoyong ngarobih kawijakan éta, urang tetep kedah naroskeun jalma anu nyekel jabatan konci di Walanda sareng saatosna nangtukeun kawijakan éta, para nasabah dina naskah éta, nyerah posisi anu penting atanapi pikeun ngabagiana ku populasi normal. Aranjeunna moal ngalakukeun éta kusabab aranjeunna mikaresep kakuatan, artos, hak istimewa sareng nikmat anu jalma biasa henteu dumasar kana kalungguhan konci éta. Panginten para patani masih tiasa mastikeun Natal anu panas sareng demonstrasi anu bakal datang dina bulan Désémber, tangtosna sadayana ngajaga tanggung jawab kana hukum. Sareng budak lalaki éta hoyong sacara sukarela masihan kalungguhan konci na. Panginten anu aya anu tungtungna aya di nagara ieu? Kuring masih kedah ningali éta. Dina hal naon waé, patani, warga sareng masarakat luar nganggap yén anjeun bakal diketepkeun unggal menit. Tapi anjeun terang éta, henteu?

  6. Martin Vrijland wrote:

    Aya ogé jalma anu aya di Walanda anu ngémutan kem saperti kitu mangrupakeun ide anu saé.
    Poto profil nunjukkeun réaksi ieu ti pasangan homo sareng putri.
    Kuring parantos nyerat sababaraha kali yén tujuan Perang Dunya Kadua nyaéta pikeun nindeskeun kelompok-kelompok anu tangtu teras masihan aranjeunna status inviolability. Salah sahiji kelompok anu nyicingan ieu ayeuna ngadesek jalma-jalma di perkemahan di tilas Paléstina sareng grup anu sanés ogé bakal janten pésta penindasan anu satuju sareng kubu konsentrasi ("kem pendidikan deui"). Kuring tangtosna nyarioskeun perkawis komunitas LGBTI, anu enggal bakal aya saé upami jalma anu henteu satuju sareng propaganda génder dikirim ka tempat kemah sapertos kieu. (Sareng janten 'kemah' tangtos dipantahkeun sacara rapih ku 'lembaga perawatan')

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/12/heropvoedingskampen.png

  7. Zonnetje wrote:

    Penduduk anu saé mendakan éta sadayana henteu kunanaon.
    Aranjeunna sadayana sibuk sareng hiasan Natal. Naon surga kedah di dieu upami anjeun ngalakukeun éta.
    Nanging penampilanna anu bohong éta mangrupikeun upaya pikeun ngagentos dunya anu luar kalayan hiasan.
    Warga anu alus berperilaku siga budak nu dipikiran mkutra
    anu ukur tiasa fungsina ku nyerep hal-hal anu jahat. Sakumaha seueur kapribadian anu rata-rata jalmi-jalmi anu saé kedah atos kanyataan.
    Panginten kuring kedah ngagantung sababaraha hiasan ogé. Kaisar panginten teu tiasa taranjang. Moal kuring henteu suksés.
    Henteu aya hiasan taun ayeuna.

  8. Willem S. wrote:

    Er is al een opvoedingskamp in ziek NL, deze is een Zaanstad.
    Het Nederlandse Fema kamp er zullen wel meer komen .

    • Martin Vrijland wrote:

      Wij denken in termen van gevangenissen, maar er is een groot aantal GGZ klinieken die zullen dienen als heropvoedingskampen en de wet verplichte GGZ opname (die op 1 januari 2020 is ingegaan) maakt het heel makkelijk om die kampen te vullen.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup