panggero urgent!

Filed dina warta analisis by on Maret 12 2019 6 Komentar

Ieu hiji waktos seru, sabab résistansi kana kagiatan tulisan bebas kuring nganggap babandingan badag. Hartina, carana ngawasan Facebook nyaéta jadi pinunjul anu jumlah nu datang anu darat dina ramatloka abdi Facebook geus plummeted nyata. statistik ieu némbongkeun. Malah mun seratan nu dibagikeun ratusan kali, jumlah pembaca bakal datang ka didatangan situs abdi Facebook henteu ngidinan. Aya jelas a censuutslot teuas on Facebook jeung nu hartina kabebasan ucapan masih aya dina kertas, tapi dina praktekna euweuh cukup ku nilik. Naon miang ti mainstream tina idéologi oposisi-dikawasa ieu saukur teu ditémbongkeun. Ieu hade ka geus ampir 18 sarébu pengikut on Facebook, tapi aranjeunna meunang pesen kuring saukur ulah atawa boro nyanghareupan.

Naha nya aya salempang ngeunaan? Kusabab kitu loba urang ukur nyanghareupan trik manajemén persépsi média mainstream jeung média alternatip dikawasa. "Jadi, jalma nu mandiri cukup pinter", anjeun bakal mikir. Kami ogé henteu yen urang anu bodo; Kuring ukur nyarankeun yen antrian geus jadi jadi refined yén éta téh kadang alus ngadéngé hiji sora sabenerna bebas. Jigana mah geus nembongkeun yen kuring wani hirup ka kartu yén oposisi dikawasa ngahaja daun anu moderates atanapi twists.

Ulah rék sora bebas ieu persists, rojongan anjeun sabenerna pentingna. Biaya keur situs ieu kuring kudu ngagem sagala sorangan jeung ku sabab Kuring geus ngalegaan ngaran kuring online rada smeared sirah kuring di luhur tingkat taneuh, sahingga hese ngahasilkeun hiji panghasilan. Handap warta, oge neangan inspirasi nulis, nyaeta naon paling jaba maké staf redaksi leutik. Presumably maranéhna boga (AIVD) pot subsidi. I do sagalana ti mimiti nepi ka ngeruk jeung ka hirup tanpa panghasilan. Hartina, teu ukur manajemén server, desain web tur pamaliharaan teknis pikeun ngalakukeun, tapi kabeh nulis artikel diri jeung rojongan anjeun pikeun hirup. Nu sigana sapotong jajan, tapi anjeun lajeng mertimbangkeun nu paling jaba kalawan gawé redaksi considerable na sigana boga anggaran alus dina pembuangan maranéhanana.

Nu anyar mah 500 euro invested di ngabogaan nulis balik kodeu PHP luntur anu ngalir ramatloka, sabab kode ieu euweuh didukung. Ieu kalakuan ongkosna mahal pikeun panulis anu nyobian tetep sirah na luhur cai. Website éta ayeuna ngajalankeun mulus deui. The gawang salajengna nyaeta pikeun manggihan cara pikeun ngagilekkeun carana ngawasan.

Taya lagu plaintive, tapi hiji panggero urgent jeung gabung jeung rojongan, sabab geus beuki hese tetep huluna maranéhna luhureun cai. Artikel Bagikeun via seratan swasta, e-mail atanapi jalma titik mun ramatloka abdi, tapi kabeh Bovel: gabung. rojongan anjeun urgently diperlukeun! Hatur nuhun!

tags: , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Chris-anak wrote:

    Aya loba platform pikeun komunikasi, nya éta waktu jeung dump Facebook, maranéhna mibanda sababaraha carana ngawasan maranéhanana.

    Kuring nempo Anjeun Martin salaku bagian tina internét haratis, hal anu penting pikeun investasi kiwari di ditu, rojongan abdi anjeun boga!

    gr C

    • Aya pisan pilihan, dina pamanggih kuring aya kahayang masalah. Jalma bisa milih ti loba sumber na platform, waktu ti compartmentalization masarakat nyaeta deui, tapi dina cara béda ... leuwih canggih.

      Ieu dipake janten jelas katempo ka dunya luar nu grup anjeun uninga, naha atanapi henteu gawe bareng agama nanaon. Naha anjeun iraha wae group atanapi kolom, teras anjeun gabung nanaon, sarta anjeun bakal ngadenge nowhere. Dinten, sadaya kolom pamadegan ngiles ti luar jeung milih ti komputer atanapi smartphone nu group (s) anjeun ngadangu ... na anjeun meunang informasi warna tina.
      Inpo ieu sarta hirup anu warna na nyasabkeun, sabab dipaké dina waktu sectarianism, tinimbang informasi mangpaat dumasar kana bebeneran. Dimana paling urang tetep ngalakonan pagawean di luar (atanapi henteu), nyaeta ayeuna mah sakitu legana kanyahoan. Malah naon urang sabenerna ngalakukeun karya maranéhanana nyaéta rusiah, sakumaha diatur dina kontrak kalayan pinalti klausa. A pangacara teu disebutkeun yen anjeunna ngirimkeun sipil polos ngancam hurup sabab klien na bayaran pikeun eta pisan ... ngan méré conto. Jalma resep tetep on na tetep nepi appearances nuju dunya luar museur hal deet, ngarah teu ngajalankeun résiko aneh mun kapanggih, bisa snubbed tur kaleungitan posisi maranéhanana kaala.

      Jalma perlu persuaded hiji cara atanapi sejen pikeun manggihan diri pilari contona Martin Vrijland. Nu hésé pisan lantaran aya pisan oposisi dikawasa. Kumaha mungkin yen jadi loba dikawasa oposisi? Tétéla nu ngampar jadi komprehensif, hese ningali bebeneran mutlak eling tertindas urang. Kalolobaan jalma ngalakukeun panolakan nalika maranéhna ningali ketidakadilan dina lingkungan saharita maranéhanana atawa sababaraha ngampar buka dina acara dina sistem. Rahayat milik massa saukur henteu Galau, tapi meekly. Ngan lamun domba ieu ningali nu balik jalan arah jagal nu sipatna ngan daék ngalakukeun naon. Tapi hanjakalna, sanajan lajeng kasurupan atawa deposit paling domba panik mental ambéh maranéhanana teu bisa nolak. Sangkan kudu neangan domba pugnacious!

      The Galau na bebeneran seekers maot-teuas datangna sooner atanapi engké nyebutkeun dina ramatloka ngeunaan Martin Vrijland, tapi kumaha urang ngahontal domba truculent ieu?

  2. keazer wrote:

    Chris anak

    Kuring nyaho Anjeun hartosna ogé.
    Tapi kuring pikir penulis ieu dipaké neuleu Facebook sabab nu umum nu geus hadir (dibahas gregarious)
    Tapi naon platform nu Tujuan di?

    • Chris-anak wrote:

      hey keazer, enya k ngarti yén FB platform luyu pikeun ngahontal masarakat umum, geus pribadi dipaké sababaraha taun FB, oge nempo carana ngawasan FB, anu loba rekening 30 block dinten atanapi sagemblengna jsb dileungitkeun, sanggeus akuisisi whatsapp tina FB téh kiwari gigantic peuntas sagala data prihatin platform. Kuring teu boga loba pangalaman jeung platform séjénna, tapi pasti aya belasan kalawan 80 mun 300 juta rekening nu bisa nawiskeun alternatif. Mun aya kecap teuing hébat sarta perkasa lalaki dirina bisa pindah meungkeut kakuatan ieu. Baheula minggu ieu, Zero Pager hirup ku block FB, sanggeus outcry badag online tapi ogé malah dina politik ieu malikkeun sagalana dina jam 24 na FB nyatakeun geus dijieun kasalahan tunggal, ieu bener kasalahan atawa hiji aksi pikeun test réaksi, anu weruh. Pikeun kuring pribadi, kuring ngomong permios permios FB

  3. Zonnetje wrote:

    Martin kudu dirojong. Ka sadaya panggero ka nyumbang dana atawa jadi anggota. Ieu kedah mungkin. Nagarajan is hijina salah teu dina kontrol kaayaan !!!!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup