Bantahan petani: patani nengetan yén pamimpin anjeun protés henteu agén nagara

Filed dina warta analisis by on Oktober 16 2019 5 Komentar

Sumber: persgroep.net

Kuring nembé ditaros upami kuring hoyong ngadukung protés patani. Kuring ngaréspon sareng jawaban anu pondok sareng jelas. Tangtosna kuring ngadukung protés para patani, tapi urang henteu kedah berpaling kana politikus, sabab éta mangrupikeun masalah 'di tempat anu mimiti'. Bantahan di Belanda henteu langkung seueur ngan ukur dibungkus. Anjeun kedah gaduh ijin; nerangkeun persis tina waktos ka waktos sabaraha; kalayan sabaraha traktor dina Malieveld; dikurilingan ku cordon perwira pulisi anu sadayana dina kadali kontrol beuli na. Entong ngalakukeun leuwih seueur! Hiji-hijina anu tiasa dianggo ngan ukur shitting dina sadaya aturan. Tapi anjeun teu tiasa nyauran, sabab dihukum.

Ku kituna kuring parantos ngusulkeun yén sadaya sapi ngan ukur jalan kaluar tina kandang sareng kandang domba sareng anu jutaan sapi sareng babi nyababkeun jalan-jalan. Hayu urang tingali naon anu nyiptakeun huru-hara!

Anu bakal tangtosna moal kajadian. Patani moal pernah ngalakukeun éta, sabab teras éta bakal leungit sumber panghasilan. Sareng upami urang parantos kabingungan, maka éta pisan anu dipikahoyong ku nagara. Anu timbul tina Pegida ngalawan Antifa lengkep gagal. Akibat tina pangeusi pribumi ngalawan pendatang Muslim (saleresna henteu énggal) parantos gagal. Éta ngan ukur moal sukses sareng pemberontakan anu populer! Belanda teu tiasa diduruk dihareupeun. Janten anjeun hoyong huru-hara salaku kaayaan? Teras aya ngan ukur cara. Ngayakeun kelompok anu masih aya sababaraha bola: patani. Éta ogé ngagaduhan parabot anu dipikabutuh pikeun nyieun huru hara. Sareng ti rusuh anjeun nyiptakeun tatanan. Éta mangrupikeun aturan kuno Romawi. Leres, jalma-jalma dear: nagara hoyong huru-hara!

Sumber: nos.nl

Kaayaan kaayaan alibis peryogi waktos-waktos pikeun tiasa ngawangun deui kaayaan pulisi. Janten upami anjeun hoyong lampu hejo pikeun ngaleungitkeun parabot anu ageung di Belanda, anjeun peryogi musuh. Musuhna ayeuna parantos diciptakeun sacara lantip ku ngadamel patani ambek kalayan tungtutan mustahil ngeunaan kontraksi émisi nitrogén. Jadi hayu urang sebutkeun: patani anjeun nuju disalahgunakeun pikeun pemberontakan anu alibi kedah masihan pikeun wangunan salajengna polisi.

Kaayaan hoyong pikeun nyebarkeun tentara sareng ngagaduhan sababaraha kendaraan anu nganggo garansi anu mesen di dieu. Upami anjeun gaduh jalma-jalma anu meh teu bersenjata (kecuali tangtosna nyiptakeun diri) palsu Mocro mafia - alibi lain pikeun kaayaan pulisi), anjeun teu gaduh alesan anu alus pikeun ngawangun tentara pulisi anu ngajagi golongan elit ngalawan jelema.

Maka naha nagara hoyong sadayana éta? Naha pamarentah hoyong ngawangun kaayaan pulisi? Naha aranjeunna mimiti nyiptakeun huru hara pikeun éta? Nya, sagala hal anu anjeun tiasa ngawangun dina pulisi sareng pasukan tentara, dikawasa sareng encapsulated, mastikeun yén anjeun gaduh kadali kana masalah upami seuneu echt panik sareng jutaan jalma echt janten gering nyiduh Pangwangunan kaayaan pulisi sapertos kitu dianggapna 'diperyogikeun pisan'. Aya waktuna nalika jalma-jalma echt nganggo tonggong anjeun ngalawan témbok teras anjeun peryogi pisan (seueur pisan) pulisi sareng unit tentara séhat, kalayan seueur pakarang sareng parangkat ageung.

The Den Haag, 12 Oktober 2018

Program Pertahanan Kendaraan Roda Operasional (lega) Pertahanan lega nyangking penggantian generasi mobil mobil roda sapertos DAF, Mercedes Benz sareng Landrover, ogé wadah pikeun tugas-tugas khusus dina sadaya komponén pertahanan. Kalayan surat ieu kuring nginpokeun ka anjeun ngeunaan evaluasi deui program DVOW dimana kendaraan tambahan dipésér. Meuli ieu kedah ngabéréskeun bottlenik dina kasadiaan kendaraan operasional sareng ningkatkeun deployability tina angkatan bersenjata.

Kuring yakin yén 99% patani anu ngiringan bantahan ieu sahih. Ngan logis yén jalma réa henteu resep éta. Video di handap ieu mangrupikeun conto anu pikaresepeun! Kuring ngagaduhan deui ka jalma ieu. Hiji-hijina patarosan nyaéta naha nyaéta inohong henteu tanggungan tina nagara protés sapertos kitu.

Dina kontéks éta, kuring mamatahan patani nonton pilem "Surrogates" sareng Bruce Willis tur tingal kumaha gerakan protés biasana didorong ku kakuatan kakawasaan covert. Éta mangrupikeun prinsip umur kuno. Jalma anu kakawasaan terang yén jalma-jalma bakal sok condong pemberontakan, sahingga ngalatih tapak suku anu aranjeunna nyebatkeun kana nyusup kana sababaraha targét target. Dekade persiapan tiasa miheulaan ieu, kusabab naskah master (tingali buku anyar) nyaéta skrip heubeul abad. Ieu masihan kakuatan waktos pikeun nempatkeun suku-suku na sahandapeun unggal kelompok anu profésional sareng populasi (via komunitas rahasia). Alatan éta anjeunna Vladimir Lenin (anu dipimpin revolusi Rusia sareng tiasa ngiringan karéta pinuh ku emas Zionis): Cara anu pangsaéna pikeun ngadalikeun oposisi nyaéta mingpin éta diri!

Ku sabab kitu patani, kuring percaya, ngahaja dipasihan aturan anyar, kusabab nagara hoyong pemberontakan anu dikadalikeun pikeun nyiptakeun alibi anu sanés pikeun tiasa ngawangun deui kaayaan pulisi. Naskah master nyaéta: huru hara mimiti di Éropa; lajeng mulangkeun tatanan. Maca di dieu saha pesenan éta bakal sumping deui.

éntri sumber link: officielebekendmakingen.nl, volkskrant.nl, volkskrant.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (5)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Tip pikeun patani:

    Parios naha pamimpin protés anjeun mangrupikeun anggota gerakan freemasonry atanapi, salaku conto, hiji klub sapertos klub Singa (dipisahkeun tina komunitas rahasia).

  2. ZalmInBlik wrote:

    sareng éta ngan cara éta ... ordo ab chao

    Protestan: kabinét hoyong 'perang sipil'
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/protestaanvoerder-kabinet-wil-burgeroorlog/ar-AAIRZLN

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup