Pembunuhan dobel Gina sareng Marinus dina bioskop Pathé Groningen

Filed dina warta analisis by on Oktober 27 2019 24 Komentar

sumber: rtvnoord.nl

"Abdi estu kagét pisan. Éta hal sapertos anu kajantenan dina bioskop, tempat anu sadayana anu kadang-kadang calik nonton pilem. Ieu anéh.Éta mangrupikeun réaksi déwan kota Marjet Woldhuis tina partikel déwan 100% Groningen. Sareng ogé éta pangaruh kagét anu diperyogikeun pikeun tiasa nerapkeun panerapan énggal upami urang deui ngurus PsyOp salajengna. Tangtu anu henteu tiasa nyarios; Anjeun malah teu tiasa mikir ngeunaan éta. Éta pikasieuneun pikeun pasukan trollalu sareng pasukan troll (anu ngawaskeun diskusi média sosial) bakal nyalira anjeun. Acan dina jaman ieu téknologi jero, urang kedah percanten yén urang henteu dipaénkeun ku nagara sareng médiana pikeun ngenalkeun panerapan anu henteu bakal ditampi.

Janten lami aya perdebatan panerapan dimana jalma-jalma tiasa dikonci tanpa campur tangan hakim atanapi psikiater. Petisi ti situs ieu sareng panyebrangan sanésna ti masarakat dina waktos éta ngungkabkeun kamampuan kadua dina asosiasi aktor ' tagihan ti Edith Schippers. Jamanna henteu acan asak keneh. Jalma-jalma mimiti ningali pangabutuh. Upami 'kulawarga jurig Ruinerwold "parantos nyababkeun ngaleupaskeun bangbarung supados tiasa katingali tukangeun unggal panto payun sareng janten tatangga atanapi réréncangan pas psikologis diidinan nelepon sareng tagihan ieu ogé ditampi, sadayana anu tiasa diakhirkeun ku hiji lembaga GGZ sareng henteu kantos uih deui. Kusabab aya anjeun tiasa dialungkeun kana sél pamisahan tanpa taneuh pikeun observasi sareng anjeun nampi sababaraha obat pikeun dititénan pikeun ningali upami anjeun gélo.

"Leres, tapi Vrijland. Pembunuhan ieu leres-leres kajantenan. Kuring terang jalma anu caket dieu.","Kuring terang jalma pribadi","Kuring ngagaduhan réréncangan anu cicing di gigireun aranjeunna","Kuring terang jalma anu janten kolega maranéhna","Abdi terang kulawarga","aya seueur sungkur","lamun teu datang ka pamakaman anjeun sorangan, maka anjeun bakal ningali éta","Kuring terang anu gaduh perusahaan","ngerakeun keur baraya!","Kuring teu terang yén ieu Pak Ergün leres-leres wujudSareng bakal aya seueur réspon. Éta sadayana tiasa leres, tapi ayeuna urang terang ngeunaan ayana deepfakes sareng urang terang yén média sosial ogé dipantau ku réaktor profésional, urang moal terang deui pasti. Leuwih ti éta, para protagonis ogé parantos masihan kantong artos sareng ngagaduhan idéntitas anyar di Argentina, tapi anu kumisan. Deepfakes tiasa damel naon waé, kalebet sadayana sajarah, kaciri réalistis (dibaca Di dieu kumaha gawéna). Anjeun tiasa ogé damel sareng aktor salaku palaku, sahingga anjeun henteu terang. Anjeun teu tiasa ngucapkeunana. Sadaya anu urang terang, urang terang ngaliwatan média sareng média sosial. Tina sudut pandang téknis, tiasa waé pikeun ngahiji sareng PsyOps sareng upami anjeun tiasa ngenalkeun panerapan anu biasana henteu kantos ditampi, anjeun parantos ngahontal tujuan anjeun.

Kasus ieu siga gampang ngakibatkeun mode panampi pikeun nangkep naon waé pamikir anu meryogikeun atanapi saha waé anu teu gotong royong sareng kabijakan nagara. Teras anjeun parantos ngawasa pondasi kanggo kaayaan pulisi anu fénis dina jaket wol bulu: serigala di pakean domba.

Urang parantos biasa ka pulisi naroskeun idéntitas urang. Éta ogé kajantenan dina kaayaan rézim 40 / '45. Kuring émut waktos nalika anjeun ngan tiasa leumpang di jalan tanpa paspor atanapi ID sareng teu aya anu kantos naros ngeunaan éta. Sanés, sanés, sanés salami taun! Éta ngan ukur hiji matéri anu henteu aya; hal anu kalangkung. Anjeun henteu ogé nyandak paspor atanapi KTP. Para nonoman jaman ayeuna parantos biasa gaduh KTP dina kantongna, kusabab sagala jinis panerapan anu netepkeunana. Idéntifikasi nalika ngajual inuman, nalika ngetik disko sareng seueur kasus anu sanés. Sareng urang pikir éta normal, sabab sakali aya masalah anu diperyogikeun pikeun ngenalkeun kawajiban éta. Sareng éta pisan anu urang tingali. Dina hiji operasi psikologis (PsyOp), masalah dampak sosial anu teras-terasan diciptakeun, maka résponna dipicu (via program Televisi sapertos Pauw sareng diskusi média sosial) sareng solusi anu ditawarkeun. Éta mangrupikeun panerapan anu langkung énggal: langkung pulisi.

Dina waktos anu caket, henteu ngan ukur nunjukkeun ID anjeun mangrupikeun kajahatan, tapi anjeun ogé tiasa dipetik ti bumi anjeun tanpa hampura sareng tanpa masihan alesan. Teras anjeun tiasa bérés di kamar GGZ tanpa jandéla sareng anjeun tiasa dipasihkeun pikeun ubar anu matak lieur. Upami, saatos sababaraha jam, anjeun parantos linggih di kamar éta tanpa windows sareng anjeun mimiti nunjukkeun sababaraha kalakuan anu teu normal (contona, anjeun janten claustrophobic), éta hartosna anjeun pasti bakal asup kana pabrik mall GGZ. Teu aya hayam jago. Sareng anjeun parantos nyayogikeun sagala panerapan anu ngajantenkeun dimungkinkeun, kumargi éta diperyogikeun; pikeun pembunuhan Pathé, kanggo Anne Faber, pikeun Ruinerwold, kanggo, kanggo. Sigana mah pilem horor tempat dimana sadaya jelema calik ningali pilem.

Kami bet anjeun ogé pikir dina pidéo di handap ieu: "Lalaki éta pasti parantos ngahontalana, anjeunna kedah nunjukkeun tingkah anu curiga."

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (24)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

    • Martin Vrijland wrote:

      Nomer 33 mangrupikeun rujukan ka masarakat rusiah anu sadayana pamimpin dina politik, kaadilan, hukum sareng média mangrupikeun.

      Aranjeunna mangrupikeun anu ngajaga Trumanshow: Kanyataanana sakumaha anjeun ningal.

  1. Martin Vrijland wrote:

    Pikiran anjeun..masih film anu dipasang dina tulisan ieu ditéwak ku pulisi di Michigan saatos teu nunjukkeun KTP, ngan tiasa diatur pikeun ngantepkeun pamirsa sina dianggo kana kaayaan pulisi sareng nyingsieunan anjeun ditéwak upami anjeun henteu gotong royong .

    Ieu mangrupikeun conto anu hadé tina kaayaan pulisi beuki seueur intrusive, sabab urang beuki ningali ka Walanda. Anjeun bakal nampi sadaya panerapan anu dipikabutuh pikeun ieu, sabab anjeun ambing nganteurkeun 'masalah dampak sosial utama' tina média.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Penduduk sigana disiapkeun pikeun hukuman panjara hampura "lieur" berpotensi (anu tiasa janten labél pikeun ampir sadayana ... dina tilas Uni Soviét éta disebat pédah)

  3. Martin Vrijland wrote:

    Kuring pikir yén karakter Ergün S dumasar kana Kramer ti Seinfeld 😉

  4. Martin Vrijland wrote:

    "Wanoja anu, salakina parantos diaku ka rumah sakit, ngajelaskeun ngeunaan lingkungan éta nyalira. "Ayeuna utami 'tinggal sareng ngantepkeun hirup' di dieu. Henteu repot sareng silih atanapi gosip saling. Di unggal imah aranjeunna ngagaduhan lahan daratan sorangan sareng anjeun cicing di tempat khususna. Demi jalma anu tiwas, sami sami diterapkeun. "

    Nuhun yeuh .. janten tatanggana henteu leres-leres terang aranjeunna .. atanapi leres henteu ..
    Nya anjeun henteu terang, naha anjeun?

  5. Zandi Panon wrote:

    Sapertos sapertos produksi langsung di bioskop ... hebat
    Peté ©

  6. kaméra 2 wrote:

    De Telegraaf mangrupikeun jagat gelas sareng enceclopedia, unggal dinten.

    Kumaha mungkin éta?
    De Telegraaf kenal BASA? siah! geuwat!

    Super Columbo's, Sherlock Holmes aranjeunna gaduh didinya.

    Aranjeunna terang yén éta beresih di bioskop éta.

    Aranjeunna terang tina barudak de Spook (dina Drente) yén aranjeunna langkung pendidik sareng telegraaf mangrupikeun hiji-hijina anu tiasa maca tulisan facebook dina layar anu dikandung ku barudak. (buka tautan di handap ieu sareng modeu incognito)

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044192181/onthullend-inkijkje-in-leven-spookgezin

    tapi ulah hilap ka Amsterdam, alun-alun Hugo de Groot.

    Johny van de H sareng welly sareng Schoolenberg gaduh bal inten anu sanés sanés anu sanés, aranjeunna sanés lomba Agatha Christie saalam dunya, sadaya sajarah anu aranjeunna terang langsung. (anu tangtosna janten sinisim)

    Hayang bet milarian bungkus susu, kirimkeun ka Johny van de H pikeun sabungkus susu, sareng anjeunna uih deui sareng botol coke, éta hungkul dina sato. Panginten Matthijs N bakal uih deui sareng genep bungkus fristies, maka anjeunna bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun pangsaéna.

    De Telegraaf salawasna terang sadayana dina sababaraha jam! hey alus

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1755279408/omwonenden-schietpartij-gebeurde-voor-de-neus-van-zijn-vrouw

  7. Keyboarde wrote:

    Bisa nambihan kana daptar kuring: hak pikeun nampik pangakuan ka lembaga jiwa tanpa paréntah pengadilan kedah dilindungi.

    Hak kanggo nolak pangobatan kedah salawasna sah henteu paduli naon anu dipikirkeun ku hiji hakim.
    (tekad sorangan jeung mental)

    Abdi panasaran kumaha seueur hak daptar ieu ngeunaan taun 10 masih valid, indikasi anu hadé dina kaayaan urusan masarakat ayeuna.

  8. Martin Vrijland wrote:

    Maséhi laporan AD: "GGZ badé maksa panyangka pembunuhan bioskop diolah". Siga ceuk kuring: "Masalah, Réaksi, Solusi" arah tagihan Edith Schippers ti pamaréntah saméméhna. PsyOp?

    https://www.ad.nl/binnenland/ggz-wilde-verdachte-bioscoopmoorden-gedwongen-laten-behandelen~a6472334/

  9. Wilfred Baker wrote:

    Baktos Paling Pangkusaran, Cop Budak Anjeun Kedah Diperhatikeun !,

    https://youtu.be/XPDE8MovJQA

  10. kaméra 2 wrote:

    Ngan pikeun titik.

    Tulisan blogger (Martin Vrijland di dieu) parantos nunjukkeun kami kagiatan anu leres pisan
    teu bisa dipercaya sareng anu dikonfirmasi ku disinfo dina kombinasi sareng
    ngaleungitkeun sababaraha kanyataan penting.

    Kunaon:

    teu Marinus teu gaduh nami kulawarga?
    jeung naha Gina teu gaduh nami tukang? tapi umurna
    Naha putra teu gaduh magang di Korea?
    sareng putri boh?
    Naha perjalanan anu sepi sigana teu masuk akal, sigana urang, ogé penting pikeun diolah.

    Naha sadayana dipikanyaho ngeunaan palaku sareng ampir nanaon perkawis korban, mustahil

    Jalma baffled? numutkeun tulisan di handap (tautan) numutkeun tatangga, naon anu anjeun nyarioskeun tatangga, éta goddamn HORRIBLE upami leres pisan, naon anu dikocok, anjeun baffled nalika hiji wasp dahar sirop tina pancake anjeun, tapi anjeun pikasieuneun ku éta Kajadian anu dahsyat.

    Ngalangkung Groningers ngadangu sora anjeun, kadieu!

    https://www.dvhn.nl/groningen/Buurt-verbijsterd-over-dubbele-moord-op-hardwerkende-Marinus-en-Gina-24961204.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  11. kaméra 2 wrote:

    Tong hilap kunaon, anjeun heran, teu aya anu bogoh
    poto tina pangucian Marinus & Gina dina Bios van Pathee di Groningen….
    Nya sareng seueur deui patarosan anu nembé dibuka

  12. adje wrote:

    Nya, adi beuteungna mah ménéjer di bioskop éta sareng réréncangan sareng pasangan.
    Kuring bakal naros upami anjeunna mikir éta psy-op atanapi henteu.
    Henteu katingal waktos di pantai sanés. Salam!

    • Martin Vrijland wrote:

      Naon nami adi ipar anjeun, teras tiasa kuring nelepon anjeunna? Sareng anjeun teu nanyakeun anu dina waktos éta kajantenan Adje?
      Janten anjeun terang anjeunna gaduh rerencangan sareng pasangan, tapi henteu acan ngobrolkeun anjeunna ngeunaan éta?
      Kumaha anjeun terang anjeunna babaturan sareng pasangan éta?
      Sareng upami aranjeunna nuju aya anjeunna sareng réréncangan sareng aranjeunna (anu, dina pamanggih kuring, parantos misah, sabab biasana manajer henteu langsung babaturan sareng tukang bersih), maka éta masih mungkin yén éta PsyOp.
      Naha Adje sigana beurit?

      • Zonnetje wrote:

        Kuring parantos nembe kaluar sareng teu terang 'Adje', naon waé koméntar sateuacanna teu acan katingali. Teu mustahil anjeunna mangrupikeun salah sahiji budak naskah atanapi tindakan minangka hamba budak tina naskah, skéma sareng tukang bohong. . Éta pisan saé kusabab éta, populasi ngalamar sadayana.

  13. FreshWind wrote:

    Leres atanapi salah ... psy-op atanapi henteu
    "Sanéskeun krisis anu saé-kanggo-runtah"
    Sanés kutipan mah… Tapi sadayana parantos nyarios ku éta.
    Saliwatan; ngahaja henteu nyegah sareng / atanapi fasilitasi sami sareng ngalakukeun!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup