Pengacara nembak Philippe Schol sareng laporan rampog palsu Schiphol

Filed dina warta analisis by on Nopémber 6 2019 6 Komentar

Sumber: geenstijl.nl

Éta bakal tebih pisan seueur sareng disuarakeun sapertos gede bohong padahal nalika kuring nyebatkeun yén nami Philippe Schol ngagaduhan hubungan subliminal sareng Schiphol. Tingali kana nami Philippe Schol. Subliminal aya kecap Schiphol. Programming Neuro Linguistic atanapi programming subliminal janten hal anu kajantenan teu sadar dina uteuk anjeun. Ieu mangrupikeun bentuk "téknik hipnosis" anu parantos dianggo dina média mangtaun-taun. Tangtosna dahsyat yén pengacara sanésna ditembak, tapi rajapati Derk Wiersum sami pisan sareng PsyOp (operasi psikologis) sareng di dieu urang ogé teu terang naha éta tiasa waé henteu kajantenan deui. Pernyataan yén Philippe Schol teu bahaya di rumah sakit henteu ngaluarkeun kamungkinan PsyOp. Dina sadaya kasus tiasa dianggo sareng jalma anu badami badé dina PsyOp sareng / atanapi pikeun damel sareng jero. Bewara ngabajak Schiphol ayeuna némbongan janten alarm anu palsu.

Éta penting pisan pikeun ngartos kumaha PsyOps tiasa dihijikeun sareng jero sareng / atanapi jalmi badami, tapi langkung-langkung kumaha ayeuna teu bahkan sasih ditunggu pikeun ngadorong langkah-langkah atanapi undang-undang anu anyar. Nyiptakeun masalah dampak sosial utama, kalayan tujuan langkung kaayaan pulisi (langkung seueur artos ka pulisi, kaadilan sareng / atanapi tentara sareng panerapan nagara pulisi langkung), nyaéta kumaha patandingan Operasi Psikologis. Kumaha téknis anjeun tiasa nyéépkeun PsyOp sapertos kitu, pilem Wag the Dog ti 1997 parantos disarankan dina versi anu hampang, tapi urang henteu tiasa ngaluarkeun yén éta prakték média sapopoé sareng cara-cara ayeuna langkung maju tibatan mundur. . Kuring ngajelaskeun ieu dina sababaraha tulisan:

Disarankeun maca tulisan éta tuntas. Ogé dina abdi buku anyar Abdi nyawalakeun deui topik ieu sareng kuring ngabahas total gambar kumaha jisimna dimaénkeun. Dina kasus rajapati (mungkin PsyOp) Derk Wiersum, éta henteu lami sateuacan Menteri Ferdinant Grapperhaus nyepengkeun dina pot pajeg pikeun nyéépkeun deui artos pikeun kaayaan pulisi. Jumlah minor na 110 juta teu kurang ti! Leres, anjeun pikir éta henteu kunanaon, kusabab éta diperyogikeun pisan kalayan sagala kejahatan ieu:

Barina ogé, urang ngagaduhan (PsyOp?) Nyerang éta Wangunan panorama, anu (PsyOp?) nyerang dina Gedong Telegraaf sareng urang ngagaduhan cair dina éta (PsyOp?) Proses marengo mungkin ku penjahat (nyiptakeun nyalira?) headcoc Mocro Mafia (deepfake?) Ridouan Taghi. Kami henteu terang. Éta kabéh carita média. Éta dibawa ka urang ku média sareng ku kituna kami percanten ka éta. Sareng upami média alternatif éta jempé, éta kedah leres. "Leres, anjeun gaduh anu Martin Vrijland anu henteu percanten pisan kana naon anu urang tingali di media, tapi hey éta henteu saluyu!"Atanapi anu sigana saluyu sareng ieu sareng urang anu leres-leres dimainkeun di tingkat produksi studio John de Mol? Leres, John de Mol mangrupikeun awéwé Algemeen Nederlands Persbureau sareng gentlemen.

Dina kontéks metoda subliminal média, éta ogé tambahan mangpaat pikeun nunjukkeun padika NLP anu disebut. Anu tepat ieu metode halus, teu kaganggu tina pamrograman anu dianggo langkung ageung batan dibanding program anu dibébaskeun ku manajemén persépsi, anu diterapkeun ka unggal jalma. Pamrograman halus sapertos kajantenan ngalangkungan téknik anu ngan ukur dikenal ku grup jalma anu diajarkeun psikologi, psychiatry atanapi marketing. Urang sering ngobrol ngeunaan judul hiji tulisan, poto atanapi gambar anu gerak atanapi pangembangan jalanna sareng program subliminal ieu lumangsung. Bunderan puteran sareng pamiarsa mundur dina warta NOS mangrupikeun conto tina téknik hipnosis halus. Sanaos urang tiasa ngémutan yén ngan ukur ilusi sapertos Victor Mids ngalamar hal sapertos ieu, kami henteu nengetan prakték poean ngeunaan metodeu sapertos kitu dina wartos. Sareng upami urang parantos maca yén téknik sapertos anu diterapkeun, kami tetep maca koran atanapi ningali berita éta, kusabab urang percaya yén urang tiasa ngaliwat atanapi urang ngan ukur hoyong 'tetep ngalaksanakeun naon anu lumangsung'.

Video di handap ieu nunjukkeun kumaha téknik subliminal gaduh pangaruh anu langkung ageung dina alam bawah sadar anjeun ti panginten tiasa. Laporan nganiaya di Schiphol sigana sapertos alarem palsu, tapi sigana ngagaduhan hubunganana sagala bentuk program subliminal pikeun jangkar anu énggal-énggal na warta anu ayeuna dina uteuk anjeun: Philippe Schol. Anjeun kedah teras-terasan dibawa sareng ditampi dina modeu nampi, ku kituna anjeun nangkeup sadayana hukum anu anyar: langkung seueur artos ka kaayaan pulisi sareng panerapan nagara pulisi langkung.

Kudu waspada kana kamungkinan anjeun bakal dimaénkeun dina skala anu ageung antara pamaréntah sareng média sareng média alternatif!

Dina pidio, pilih 'subtitles' teras pilih 'otomatis narjamahkeun' teras 'Walanda' pikeun subtitle Walanda

éntri sumber link: wikipedia.org, destentor.nl, rtlnieuws.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Deui deui anu lucu ngageroan idd, alarem ngabajak sareng wartawan parool ngagorowok ka balai miang |:
    "Naha anjeun nyarios naon anu salah, Bu?" Tingali tumbu cut cut, enya enya Parool, Telegraaf, NRC henteu janten masalah deui
    CUT & Témpél sareng dinten salajengna Pauwtje gaduh topik anu sanés (anu parantos lami dina rak).
    Anu masihan inspirasi jalma anu nginjeumkeun diri kana kagiatan-pamandangan sapertos kitu, pikeun ngajantenkeun jalma anu sacara teu séhat mempermudah bobo wengi anu hadé anjeun peryogi tentara psiklogen, janten beuki jelas

    https://www.parool.nl/amsterdam/air-europa-over-kaping-schiphol-vals-alarm-het-spijt-ons~b3cfd810/

  2. Zandi Panon wrote:

    Anu kaluar dina MSM salaku kajadian ngan saukur tiasa janten latihan pikeun penjaga elit. Tingali upami sadaya sistem damel sareng uji kumaha domba gampang kabayang ... saurna ogé ukur

    • Zonnetje wrote:

      Leres, sanajan aranjeunna gaduh kakawasaan sareng artos, aranjeunna tetep matak sieun sareng aman pikeun masarakat umum. Anjeun henteu kantos terang. Aranjeunna stumperds ku kakuatan sareng artos tanpa identitas otentik nyata sareng integritas. Éta henteu kanggo dijual.

      • Zonnetje wrote:

        Ulah hilap aya kasieun sareng kateupastian sabab henteu tiasa sareng henteu hoyong ngaidentipikasi sareng penduduk biasa sabab éta imigran, elit imigran anu gaduh keypositions. Sieun leungiteun keypositions éta teu disangka-sangka sareng hak istimewa, artos sareng anu sanés.

        • Zandi Panon wrote:

          Leres, leres, éta awéwé sareng tuan-tuan naskah anu komitmen kanggo nempel sahenteuna atanapi sahenteuna kana ukuran anu aranjeunna atos. Saban sora anu nyimpang diawaskeun ku tersangka biasa. Henteu parantos bénten béda di Madurodam, dimana kebon sareng pagerna parantos dijaga, dikes beuratna .. éta sadayana Sigana otentik, statik sareng steril .. anjeun hampir-hampir hoyong cicing didinya 😀

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup