Massive milarian para pagawe PBS anu ngancem kahirupan ieu ti Den Kolder

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 20 Komentar

Mangga maju ka ieu PBS-er (pismotur populasi profésional) picilakaeun sareng hirup klik di den Kolder. Punten dicatet waktos ieu henteu kenténg sanajan! Waktos Ieu PsyOp (operasi psikologis) anu nyorong panerapan anyar.

Tangtosna ieu téh persiflage tulis Mark Rutte jeung tani seger TBS kabur ti klinik ti Michael P. di Den Dolder, tapi ogé tiasa dianggo kumaha anjeun tiasa ngadamel jalma anu henteu aya ngalangkungan ku sarupaning software raray-swap. Poto profil ieu ngajak anu anjeun 10 menit damel (via website) sareng Abdi nyarankeun anjeun baca artikel di handap ieu sacara saksama pikeun manggihan kumaha gampang téknik sapertos tiasa dianggo pikeun maénkeun dina kasenian warta palsu.

Oftentimes Kuring geus dibahas téknik karakter palsu jero bisa dijieun. Pikeun pamiarsa anyar, kuring ngulang, kawas masihan. Deepfakes dijieun ku software Gan. Éta software kecerdasan jieunan, ti scratch, dumasar sababaraha sistim AI dina jaringan, nyieun hurup. AI jieunan AKAL Inggris; nu nangtung pikeun jieunan AKAL. test jaringan AI sejen, mangka jaringan munggaran dijieun ku gambar jeung rejects atanapi approves aranjeunna. Sabab bisa ngahasilkeun mun di siklus hiji Hurup kalawan unggal hambalan langkung realistis, jadi Anjeun ngeureunkeun nepi jalma lengkep samaran on jalma biasa (anjeun kamungkinan bisa sapatemon dina jalan) némbongan. Pikeun taun, industri pilem teu bisa nyieun hurup nu aya, pamekar grafik Nvidia geus ngabalukarkeun anjeun kieu ayeuna ngamungkinkeun hiji PC kaulinan lumrah (tingali di dieu). Pausahaan anu sarua (Nvidia) nyaéta bisa nyieun lingkung maya. Tingali handap video sakali lajeng maca on.

Kiwari aya ogé parangkat lunak anu aya di pasar anu ngabantosan anjeun tiasa masihan wawancara langsung ti pengker Webcam (atanapi di jalan jalan, via greenscreen) dina komputer anu biasa sareng nempatkeun boh raray sareng sora sanés anu sanésna. Hal ieu dilakukeun sacara real waktos sareng tanpa gangguan. Anjeun tiasa ningali ieu di handap (baca sanés dina vidéo).

Upami Anjeun gaduh sakabeh sumber ieu nambahan nepi jadi Anjeun bisa nyieun naon baé jeung eta oge cobble sajarah babarengan jeung ngalakukeun sagala ieu sigana kawas éta nyata. conto Hypothetical dibikeun bakal ngahasilkeun video tina Anne Faber sababaraha taun ka tukang, kalawan bapana di mobil, sareng dulur yakin yén ieu téh nyata. Atawa éta sugan moal hypothetical, tapi nyaeta saukur kumaha kajadian dina prakna? Dupi anjeun parios deui? Urang tiasa yakin pamaréntah jeung média ngahasilkeun warta palsu na urang tiasa percanten yen agénsi kecerdasan ngamekarkeun téhnik pikeun ngadeteksi deepfakes, tapi maranéhna meureun moal ngan timer produser deepfakes misalna?

Ku kituna lamun Yohanes de Mol, billionaire produser TV panggedéna jeung boga ANP (Pencét Agénsi Walanda) nyaéta saperti teu mirip gaduh sagala resources na kituna kudu jadi mampuh ngahasilkeun deepfakes, urang kedah teras laughingly ngilangkeun nalika nangtung nepi batur anjeun suggesting nu kamungkinan bisa jadi nu urang jadi fooled? Abdi nota bene mariksa sababaraha kali (kusabab ieu mah di demonstrasi dirojong ku bahan visual tingali anu kami fooled). Bisa eta jadi yén pisan kanyataan yén Aksara sapertos ieu, ngan dijual hiji acara TV gede, di sakuliah wates, sabab ayeuna geus nunjukkeun hasil?

"Sumuhun, tapi Vrijland, kedah aya tujuan nyokot jalma salaku nagreg nyebar? Anu bakal ngalakukeun hal saperti a!?"Lajeng deui lalajo naon hukum anyar anu kaliwat, teu lila sanggeus kajadian utama kayaning kasus Anne Faber. Dina sababaraha artikel I digambarkeun naha kasus Anne Faber (dimana Michael P. bakal jadi palaku) éta pisan dipikaresep a PSYOP (operasi psikologi). Hiji operasi nyorong ngaliwatan panerapan salajengna. Panerapan anu teu bakal cukup nangkeup éta jalma dina kaayaan normal. Kituna, kedah aya hal kaluar pikeun fallen nyirorot.

Hayu atuh mimitian deui kana ngajelaskeun sabaraha media bisa maénkeun kaulinan ieu sareng naon nu PSYOP Masalah, Réaksi, Solusi Maxim nu sigana salawasna bisa dilarapkeun ka lajeng tingali kumaha urang ningali éta deui dina hal Aspens nagen tur Steve B..

Naon eta Maxim yén Masalah, Réaksi, Solusi? Naon pamaréntah tiasa ngalakukeun nyaeta maneh: Anjeun nyieun masalah sosial tina dampak tinggi (masalah), Provoked hiji réaksi emosi sengit ti urang (réaksi) Jeung saterusna bisa nyieun hukum jeung ukuran anyar nu normal bakal pernah ditarima (leyuran). Nu lajeng mungkus anjeun kecap kawas "pamaréntah geus gagal dina mayungan nu jangkauan masarakat na"Salaku nembe sumping ti sungut Menteri Walanda Sander Dekker.

Pikeun nyieun masalah sapertos anjeun tiasa dianggo ku téhnik ditétélakeun di luhur. Ieu bisul handap ka anjeun wawancara sagala, biantara atawa gambar naon, sanajan keur test keur bebeneran. Ku kituna bisa sabenerna mah ngan panjang yakin panon anjeun. Televisi jeung media sejenna nu téhnisna teu bisa ngambekan karakter aya hirup. Malah lamun dipikir deui kadaptar sareng telepon hiji jeung nu ti kaméra kaamanan, anjeun moal bisa pastikeun yén éta téh otentik. Sagalana mungkin jeung sia geus teu mungkin di dunya media. Anjeun kudu salawasna, awas naon leyuran aya kieu lila sanggeus kitu acara dramatis.

"Tapi Vrijland, anu pembunuhan Anne Faber bisa kénéh ogé ngan bener lumangsung?"Sumuhun, éta ukur dina runtuyan artikel nu abdi wrote ngeunaan (tingali di dieu) Ieu geus jelas yén éta téh mangrupa carita pisan saperti teu mirip wangsit. Nu awéwé ngora stepping kaluar heula kana sapedah bari badai diprediksi mun lajeng buka ANWB lagu Ngabuburit jeung naha nya jaket 3 Oktober, kapanggih na nyandak sadar 6 poé pikeun cocok DNA jeung Michael Panhuis? Nu teu bener ngan saukur. The NFI tiasa jam Forum 6. Naha sumebar sadayana sabudeureun sakumaha Michael kapanggih objék na kumaha upami na Scooter numpak Anne Faber balik? Naha manehna munggaran dikubur, teras ngaben lajeng acan deui dikubur? Naha éta laporan forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina teu ditémbongkeun di gugatan? Oh na aya leuwih loba rarities geus nyabit soal ieu, tapi utamana sabab geus katempo gambar kolot emosi, anjeun bade percanten eta. The storyline seru tambah pilarian (masalah) Jelema kapangaruhan emotionally badag tur tah ieu di réaksi modeu diwanohkeun guna nangkeup nu panerapan anyar (leyuran). ayeuna ieu bisa anak anjeun tumiba diri:

Dekker nyaéta panggero eta "pisan pikaresepeun" anu tersangka anu peryogi perlakuan dina urutan rumah sakit nu bisa nyingkahan ku teu cooperate dina panalungtikan sarta nunjukkeun yen ieu bisa euweuh kajadian.

Sajaba ti éta, hiji assessment résiko terstruktur sarta analisis olah TKP dijieun wajib. resiko sosial dina kabebasan granting ka tahanan bakal outweigh.

Pondokna, ieu panalungtikan dina kaayaan psikologis anu diperlukeun jeung urang mikir Michael Panhuis na sangkan nu yakin tina perlu. Nu bisa hartosna mungkin keur loba warga maranéhna nyanghareupan pembuangan hirup nagara (sahingga leungit kabeh HAM), sanggeus subjected ka panalungtikan wajib, hartina saha saha nu nangtang jiwa hayang nulis handap, anu rujukan gulag bisa dijieun. pulisi beuki nangtang kitu.

Kasus Anne Faber sareng Michael P. janten henteu siga sajam di angin sarta sigana anu caritana henteu dipintalkeun dina skala anu beda kalayan gawé babarengan yudikatif, média sareng politisi sacara ngadorong saukur panerapan anyar anu bakal pernah ditarima ku jalma. Ku diputer jalma beurat kana emosi, massa yakin janten ni'mat parobahan sapertos hukum, lantaran sadaya jelema numbu ka monster Michael P.

Media geus yakin urang yen sakabeh bakal bener, tapi urang moal tiasa leres parios deui sareng urang kedah nganggap yén kami henteu maén sareng téknik Hollywood. Hasilna nyaeta urang tiasa dirobah sacara psikiatisis tanpa alesan sareng bisa ngaleungit kana kasalahan panghasilan di sakumna kahirupan, sabab panerapan henteu deui aranjeunna nganggo aranjeunna. (Baca di dieu saterusna)

éntri sumber link: nyanghareupwaponline.com, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (20)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. nganalisa wrote:

    Dta Dekker sami anu nyoba ngaleungitkeun bantuan hukum, ku kituna sir nampi pesenan na .. beefehl ist befehl. Mimitina mah panginten yen lanceukna gélo Tom van 't Hek kabur 😉

  2. kaméra 2 wrote:

    Upami anjeun gaduh buktina yén Sinterklaas teu aya, mangka barudak tetep kudu yakin yén éta aya, sabab éta téh kumaha éta kedah sareng anjeun teu kedah ngaganggu, pihakna mibanda hiji, ninggalkeun barudak sorangan.

    Tangtosna warga sanésna hoyong psikopt kalayan anu bersejarah di jalan, tapi ayeuna pangeusi sanésna dibawa dina hiji pangbagi.
    Nyebutkeun Old: Ngabandingkeun apel sareng pir.

    Tungtung kecap haratis di tulisan ieu ti telegraaf dimana ngalungkeun pingalian Nazi dina hiji pangbagi.
    Kapinteran pisan venomous pikeun ngurangan kabebasan ucapan jeung panalungtikan.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1299616143/you-tube-verwijdert-beelden-naziverheerlijking

    • Zonnetje wrote:

      Willta moal ngaluarkeun gambar Nazi sareng propaganda. Oftenta sering aranjeunna anu nyebarkeun jeung nyebarkeun inpormasi ieu. Pamustunganana, aranjeunna peryogi boogeyman. Ceurik ajag.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Sahenteuna aranjeunna geus ngiringan aktris anu saé ayeuna ...
    Ieu jelas sareng panerapan anyar anu kedah diwanohkeun.

    Adina teu mikanyaah ka lanceukna, sareng anjeunna rutin kadatangan anjeunna di klinik éta. "Anjeun neuteup dipercaya, abdi nyarios kasalahan anu pangbadagnana tiasa masihan" sanés waé anu paling cocog kanggo lakonan ieu. Panto indung anu kedah dikonci, kusabab lanceukna nya hayang aya nyeri. Tapi kami nganjang ngarencanakeun mingguan (ku sabab upami upami manéhna ngan meunangkeun pangobatanana anjeunna saé).

    Akting

    https://www.npostart.nl/pauw/05-06-2019/BV_101393348

    • Martin Vrijland wrote:

      Ti menit 19e on, Jeroen Pauw nunjukkeun urang kumaha parangkatna anu aya dina kantor redaksi .. henteu aya masalah anu nyieun jalma katingalina deui.

      Henteu aya masalah pikeun ngaréséng sadulur raray (aktris) sadulur?

  4. IBERI wrote:

    Anjeunna Sigana mah Rutte! Maranehna ngagunakeun panon Rutte! Ngan pikeun nunjukkeun yén maranéhna terang anjeunna kaganggu! Karéta na rumb! Urang ogé kedah nungkulan panerapan iklim (horor)!

    • Martin Vrijland wrote:

      Naha anjeun maca naon atuh nulis? Kuring nyieun poto profil ieu salaku persiflage a. Ngan maca eusi artikel sanés ngan saukur ngaréspon kana poto.

      • Zandi Panon wrote:

        hasbarra trolls henteu dibaca, aranjeunna ngan ukur minak ngirim jejer paguneman. Meureun iberi mibanda sababaraha barang sapatu diobral 😀

  5. Zonnetje wrote:

    Untungna aranjeunna gaduh Peter M .. Naon anu relief pikeun Neanderland. Bobo ogé sakali deui nepi ka lebet langsung diarahkeun. Naon nagara, budak yakin sagalana bapa nyebutkeun.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup